Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať či je to normálne keď má sestra v rodinnom dome resp. na chodbe kozmetický salón a ja musím byť stále izbe zavretá a nemôžem ísť ani von a na záchod resp. keď prídu najmä chlapi alebo pubertiaci ku nej a keď nej prídu zákaznícky tak môžem. Vopred vám ďakujem za odpoveď
Máš 10 rokov?
@sara318 Asi si krajsia ako sestra, tak nechce, aby si jej nejakeho potencionalneho zakaznika zbalila🙊 Toto si chcela citat, ci nie?
Bud nechápem pointu, alebo neviem... Na chodbe je salon? A ty musíš byť zavretá v izbe, aby ta chlapi nevideli? Som jediná, čo nechápe, o čo ide? 🤔🤔🤔
@jaskolka no ved @dskjhfdlkdjhl to vylustila, ja som to tiez najprv nechapala😬
Děláte machry, hajzly máte na chodbě.
Koľko máš rokov?
@dskjhfdlkdjhl mozno to nie je len kozmeticky, ale aj nejaky iny salon😬
@0silvia0 Myslis, ze pre zeny kozmeticky a pre chlapov a pubertakov eroticky? Sodoma-Gomora, Cecilko, az sa hanbim, ze som to musela natukat🙈
@dskjhfdlkdjhl no ved taky vsetko pod jednou strechou🤭 mozno novy trend, nevieme co je zivot👯♀️
@0silvia0 no, len zakladatelka nejako mlci, mozno ju nielen zatvorili, ale aj odpojili🙊 A ano, my nevieme, co je zivot, my sme uz stare korcule😀
@dskjhfdlkdjhl este pockaj 20 minut, to bude uz po procedure, mozno bude dalsi zakaznik zena a vypustia ju z izby🙃 a napise viac...
@0silvia0 😀veru trpezlivost ruze prinasa😀
Nedockate sa... zrusila si ucet.
@fokuska tak to bolo ako blesk😀
@0silvia0 ona je mozno zvyknuta rychlo konat, kedze obcas nemoze ist ani na hajzlik🙊
Ani von z izby ani na wcko tak mi vychádza len že musíš byť v izbe poštatá😂😂😂😂
Prepáč nemohla som si odpustiť...darmo nuda robí svoje....už aj deti majú účty na MK nie len maminky 😂😂😂😂
@dskjhfdlkdjhl
@jaskolka
@0silvia0 a zase jedna z kola von, prečo ste jej to spravili?😂
neviem si predstavit kozmeticky a eroticky salon v chodbe.
@korunka1 My? My by sme ju aj na zachod pustili😀
@korunka1 aj Teba pustime, ked bude treba😀
@dskjhfdlkdjhl veď preto ďakujem dopredu...istota je istota
@korunka1 to je spravne😉a mam cisty, pravidelne pucovany😀
to jej hygiena povolila? na chodbe kozmeticky salon?