Ahojte žienky.. zistila som že s priateľom sme vzialená rodina, môj otec a on sú bratranci z druhého kolena.. myslíte že by s tým mohol byť niaky problém? Vopred ďakujem 😀
to znamená, že tvoj dedo a potenciálny svokor sú bratranci? ja nerozumiem týmto kolenám 🙂 ale všetci sme v podstate jedna veľká rodina. myslím, že problém by to nemal byť, je to vzdialená rodina.
@pepepe43 tvoj priatel a tvoj otec su bratranci z druheho kolena? kto su ich spolocni predkovia? a priatel nevedel, ze si dcera jeho bratranca z druheho kolena, ked s tebou isiel do vztahu?
Podľa toho, čo berieš ako problém. Môžeš si ho aj zobrať aj v kostole, možno bude treba žiadať dišpenz. Ale problém môže byť pri dedičnosti...
Poznám dva páry kde sesternica a bratranec spolu žijú. Jeden pár ma dve deti a detičky sú choré obe vraj kvôli tomu že sú rodina.
A druhý pár nemôže mať vôbec deti. Takže neviem ak je to fakt vzdialená rodina nemusí byť problém .
Ja myslim ze aj bratranci z 1 kolena su uz ok. Toto uz je dost vzdialena "rodina"
Je mozne zosobasit aj ludi v rodinnom zvtahu - bratranec-sesternica. Vy mate prepojenie este v ovela sirsom kruhu rodiny, takze problem to nie je.
Nie je to problém, keď je to takto, že vzdialená rodina, aj keď ja by som sa mala na pozore ako tu zaznelo kvôli génom. Ale tak to je uhol pohľadu.
Sesternica sa vydala za bratranca z 2 kolena. Už je prababička. Deti a vnúčatá ok, pra vnúčatko je ešte len pár mesačné.
Keby toto riesili 2Generacie dozadu tak tu uz takmer nikto nezije..... Jedine pravidlo co toto reguluje: ak mate kazdy iny kroj tak sa kludne zober, ak je kroj rovnaky tak nie .
@pepepe43 ja poznám par bratranec + sesternica a maju zdravé dospelé dieťa
Bratranec a sesternica? 🤢🤮 To je prislis blizka rodina. V Pakistane maju s tym velky problem, kvoli tradiciam sa uzatvaraju taketo vztahy a je tam narast ochoreni deti. Ale ked je tvojho otca bratranec z druheho kolena, to znamena ze tvoj potencionalny svokor je bratranec tvojho otca? Nikdy by som si nepomyslela ze tu na MK uvidim obhajobu incestnych vztahov ala HSA 🤣 Ved maju spolocnych starkovencov, ich svokrovci su aj ich stryko s tetou…
@acrobaleno co tam po len po Pakistane ...staci sa pozriet aj na taku Indiu v akom je stave po genetickej stranke kde sa hala bala medzirodinovo paria,..siamske dvojcata, zakrpatene deti, kozne ochorenia este aj vzacnych typov, rychle starnutie a umrtnost do roka ci par rokov, vzhlady deti ako starych ludi, deti bez ruk, noh ci polky tela osadenych v loptach, chvosty, srst na vacsine tela, namiesto piatich prstov tri, dokonca niektore deti sa narodia s hrozne desivymi hlavami az si tam ludia myslia ze zeny obcovali s demonmi...v tychto krajinach je to realitou naozaj sialene co sa genetiky tyka, plus tu nejaka obrna alebo autizmus je o dost slabsi odvar nez co tam clovek stretne aj za bieleho dna v slumskych uliciach
@pepepe43 nasa suseda bola v takom vztahu s muzom, je uz vdova, ich deti su sice v poriadku, ale deti ich deti (susedine vnucata) uz bohuzial nie.. jeden autista na invalidnom dochodku , za cely zivot nepovedal jedine slovo.. dalsie zomrelo par tyzdnov po narodeni..
samozrejme nemusi to byt tym, ale ktovie..
@kristina350 no toto mne teda príde choré, spávať s bratrancom, ved to je skoro ako brat. A na svete miliardy ludi-nepribuznych 🙂
@sidicek áno ja si neviem predstaviť vzťah zo svojim bratrancom ale žiaľ ľudia sú kadejaký. Len bohužiaľ nato doplatili tie deti a budú sa tým celý život niesť.
Môj muž mal v minulosti priateľku ktorej mama bola sesternica z 2kolena jeho otcovi
@sonia_wiener
@kristina350 panebože😱
Ak to je láska taká, že wau, tak s ním ostan za podmienok, že spolu nebudete mať žiadne dieťa.
Čiže
- použiť darcovske spermie
- adopcia
- žiť bez deti
A je to
No neviem ci by mohol byt ,,niaky problem,,🤔🤔🤔🤔