Baby, prosím vás len potrebujem uistiť resp.nakopnut že robím dobre. Som 6rokov vydatá, máme 4 ročnú dcéru. Celý vzťah môj muž keď boli hádky sa zbalil a odisiel od piatku do nedele k matke (asi). Tak je tomu aj tento víkend. Skrátka zbalí sa a mňa nechá s malou doma, on si rieši svoje. Včera sme mali výročie svadby, ani slovo nepovedal zbalil sa a odchod. Toto bol už posledný klinec a idem dať žiadosť o rozvod....len stále váham a mám z toho hrozný stres....prosím uistite má že robím dobre. Vdaka
@kakawah áno naozaj , už ako sa mala narodila náschal chodil neskoro z práce a mal milión iných aktivít....do poradne nechcem ísť, lebo viem že on sa nezmení...jeho matka ho v Tom len podporuje,len jej on robí Full servis.
Strašne ma to všetko hnevá kvôli malej,lebo príde o otca a nechcem aby to zle znášala a pod, ale doslova sa trápim...
Mala príde o otca? Veď ani teraz ho nemá. Jemu to zrejme nevadí,že nieje s dcérou ale s matkou cez víkend.Neviem ako často sa hádate a on odchádza.Ale ako on trávi čas s malou???? Možno keď sa rozvediete,bude s ňou častejšie,
Zbaľ sa aj ty s malou a choďte tiež preč. Nech vás nenájde doma, keď sa vráti. Toto si nikdy doteraz neskúšala? Ja by som to urobila. Nech vidí, aké to je.
nikto ti nepovie či robíš dobre...ale jedno je isté že takto partnerský - manželský život nevyzerá...a je isto u matky?
keď príde v nedeľu tak mu povedz o rozvode - uvidíš ako zareaguje. Možno bude súhlasiť...
len máš premyslené čo potom? máš kde bývať, kam ísť, z čoho žiť? byt je koho? najskôr si polož túto otázku...
@h2 keď budem mať dva týždne dovolenky teraz ,tak plánujem spravit
@deti95060810 spolieham na to že on pôjde tam,kam chodí stále a my ostaneme v našom byte. Ked bude treba ho aj vyplatim
Nečakaj na dva týždne dovolenky. Choďte preč tak, aby ste neboli doma, keď príde. A to aspoň do druhého dňa. Bez informácie, kde ste, samozrejme!
Radsej sa na nic nespoliehaj. Ak Nebol byt tvoj pred manzelstvom.. preco si myslis ze by sa vzdal svojho naroku na majetok ? Asi mas o nom este kopec iluzii, to ti nikto nepovie ci urobis dobre /zle . Ale dieta tym o otca nepride. Naopak Mozno sa jej bude viac venovat ked bude vzacna. To uz je len na vas ako to cele poriešite. No nepredpokladaj ze ti to ulahci a len tak sa uprace tam kde chodi cez vikend bez boja o majetok. Mozno uz len to ho drzi doma.. ze je to aj jeho .,
@miadi tak byť predáme a pôjdeme si po svojom....čo uz
Dcera nedojde o otca, ved ten uteka pred nou. Ako si pisala, ze ked sa narodila, tak chodil neskoro z prace a na vikendy je prec. Ak bude mat zaujem, tak vikendy mozu byt spolu, cize si ho uzije viac ako ked ste spolu.
Presne tak. Toto je triezvy pohlad na vec. Spravne rozhodnutie je to len byt.
@mandzula presne si to vystihla, aj vcera ju tam chcel zobrať....
@mandzula sem tam ide s ňou von,ráno ju nosí on do škôlky, k dr nechodí, keď je mala chorá ocr a Homer Office riešim ja...
Keď sa tu žena začne sťažovať na muža, tak mnohé ženy sa pridajú a podporia ju akurát v jej aktuálnej nazlostenosti. Nie ste prví ani poslední manželia, ktorí riešia nezhody, nepochopenie. Riešením je: Vzájomná komunikácia. V kľude. Manžel neodchádza preto, že je v tej chvíli šťastný. Chlapi odchádzajú, aby nehrotili situáciu a počkali, kým sa dá komunikovať. Predpokladám, že sa vždy k tebe a dcérke vrátil. Odišiel, keď ste sa hádali. Proste neznáša krik a hádky. Skús zmeniť spôsob riešenia konfliktov. Tak, ako si to riešila doteraz, to viedlo k jeho odchodom. Teraz ťa napadlo, riešiť to rozvodom. Príliš akčné. Hľadaj kompromis, a hlavne skús ináč riešiť konflikty.
@loliki ďakujem za radu, no šesť rokov odchadzania z domu je trošku veľa, ja pred dieťaťom nekricim... Ale to je už jedno
@loliki nezdá sa ti, že to bude o niečom inom, než len o vyventilovani sa po hádke? Veď odchádza na dni, nie na hodiny. A tvári sa pri tom, že dcera neexistuje. Keby toto spraví matka, už vidím ako by si ju obhajovala, že ona sa vlastne potrebuje len odreagovať.
Možno podobne hovorí manžel, že za 6 rokov to bolo s tebou toľko krát na nevydržanie. Rieš to s ním. Možno sa mýlim, ale spomínala si výročie svadby. Ako to dopadlo? Aké si mala očakávania? Ako to prežíval muž? Z čoho vlastne vznikol tento konflikt, že to vyústilo do jeho odchodu?
Je divne, ze odide v piatok a vrati sa v nedelu. Aj cez tyzden to takto tiesi ci vyslovene len vikendy? Myslis, ze naozaj k mame?🤔 skus taku “srandu”, ze chod neohlasene k svokre a uvidis ci chodi naozaj tam 🫣
Meno má len ponorku, uzkosti ci stres. Veľa chlapov takto na víkend zdvihne kotvy... skúste sa porozprávať co je za tým a prečo to robí.
@harrisson ja viem prečo to robí, pred 6 rokom sme sa presťahovali do iného mesta hlavne kvôli práci ale on tu údajne žiť nechce...je to cca 70 km od jeho rodnej dediny. No a nakoľko mám vp ale nesoferujem,tak sa mi týmto spôsobom Msti, že keď som tu chcela ísť bývať tak nech bývam ale on tu nebude...
Sprav to teraz kým je dcérka malinka ..možno s chlapom nájdete cestu ako ju vychovávať oddelene a napriektomu obaja ..neskôr keď bude dieťa väčšie bude to ťažšie a hádok bude len pribúdať 😔
@mandzula no prostredníctvom mňa sa msti jej...
To naozaj? Uteká od problémov,namiesto aby ich riešil.Ja ťa nemôžem uistiť či robíš dobre,alebo zlé.Ale čo s takým mužom.Takto sa nežije.A určite sa to nezlepší.Że ho tá mama nepošle domov....Paradňu ste neskúšali?