som už raz rozvedena a z manzelstva dve deti....momentalne som v 6rocnom vztahu no pred 2rokmi som prisla na priatelovu neveru...nevera ako taka...nebola to fyzicka,ale cely nas vztah si pisal so svojou byvalou na internete aj si volali a vymienali sms ky a tie mali obsah charakteru taky akokeby spolu planovali svoj zivot pisali si o tom ako sa miluju ako by bolo fajn sa pomilovat aj to tam planovali a myslim,ze keby som na to neprisla tak by to aj urobili lebo podla obsahu správ uz k tomu schylovalo....ja som s mojim priatelom prezila toho vela urobila som pre nas vztah vsetko absolutne,,,,,vzdy ked vela pracoval tak som ho lutovala a nechala dlho oddychovat ked nebol doma tak neskutocne som ho milovala,ze som plakavala a bala sa o neho ak mi nahodou nezdvihal mobil no ked nezdvihal tak sa stretaval s nou....aj ked nie intimne,ale predsa ich rozhovory boli len o tom....stranse ma to sklamalo a ked som sa to dozvedela bola som nahnevana najskor na neho potom na seba potom sme sli na udobrovaciu dovolenku tam este bolo dobre aj sme si to uzili 🙂 ale po tej dovolenke akokeby som zacala nad vsetkym viac a viac premyslat preco to vlastne spravil? ved mal doma uplne vsetko aj sexualny zivot sme mali uplne suprovy uzivali sme si to obaja...podla mna nemusel mat potrebu vyhladavat ine zeny....ale aj tak hladal...a cim viac som nad tym premyslala tym viac som mala pocit,ze si ma nevazil a ze vlastne nemiloval kedze ja som ho milovala neskutocne plakala som ked nebol doma kedze pracuje aj mimo domu a velakrat je prec...vzdy som sa o neho bala aby sa mu nieco nestalo vzdy som mu za vsetko dakovala co pre nas robi ked mal narocny den nechala som ho oddychovat a jasom zvladla aj muzsku pracu 🙂 a potom ked som premyslala ze co do vztahu davam ja a co on tak vtedy sa vsetko nejak vo mne zlomilo a citim sa tak prazdno....aj ked teda on sa snazi nevravim,ze nie,ale mozno vo mne ta bolest z toho sklamania v nom je taka velka,ze to che bud cas na vyliecenie alebo to nechat cele tak. napriek tomu ze on to olutoval teraz je ako baranok poslucha ako psik ja uz som citovo voci nemu ochladla....uz to nieje ako predtym ...bohuzial mame spolu dlhy+firmu a deti su na neho zvyknute..vzdy si vravim este pockam kym vyrastu a splatime aspon uver nech si vieme rozdelit majetky....ine problemy nemame len tten zivot je z mojej strany o prezivani nemam na nic naladu ani chut riesit nejake spolocne veci....vsetko okolo mna sa len nejak udeje.... BABENKY LEN BY SOM CHCELA VEDIET NEJAKU RADU CI ZOTRVAT VO VZTAHU A DAT TOMU ESTE NEJAKU SANCU A AK ANO TAK AKO MAM NA TO VSETKO NEMYSLIET ?????ALEBO MáM TO NECHAT TAK?
ja mam 33 r priatel 30r deti maju 9r a 11r deti sice pochadzaju z mojho manzlestva..rozvadzala som sa hned ako sa narodilo druhe dieta ...ttiez pre jeho neveru,ale tam ta nevera bola fyzicka tam uz jeho milenka cakala dieta 🙂 tam uz nebolo o com no sklamanie to bolo tiez velke.....dlho som bola sama a az potom som si nasla priatela 🙂 tohoto nezbednika..... a prave preto,ze vedel preco som sa rozvadzala a ako ma to bolelo prave preto ma to tak hlboko ranilo...
@bonaqa2013 ja mam 33 r priatel 30r deti maju 9r a 11r deti sice pochadzaju z mojho manzlestva..rozvadzala som sa hned ako sa narodilo druhe dieta ...ttiez pre jeho neveru,ale tam ta nevera bola fyzicka tam uz jeho milenka cakala dieta emoticon tam uz nebolo o com no sklamanie to bolo tiez velke.....dlho som bola sama a az potom som si nasla priatela emoticon tohoto nezbednika..... a prave preto,ze vedel preco som sa rozvadzala a ako ma to bolelo prave preto ma to tak hlboko ranilo.. este to som chcela napisat -dopisat ze moje deti ho beru ako svojho otca maju ho velmi radi a ten starsi kolkokrat ked je nejaka taka tema ci v TV alebo pocul rozhovor s mojou kamaratkou ,ktora sa rozvadza tak povedal mi,ze mamina dufam,ze ty od tatina-priatela nikdy neodydes.......a prave preto by to bolo pre mna tazke....
@nikitapuma deti sú ešte dosť malé doporuč. by som ešte troška vydrźať. Min. 3-4 roky. Mysli viac na seba ako na neho, skús si niečo ušetriť, pretože vidíš, že na neho sa spoľahnúť nemôžeš. Asi mu chýba,že nemáte spoločné dieťa. Na ukludnenie si kúp PERSEN.
@bonaqa2013 riesili sme aj otazku deti ci che mat ...je pravda,ze moje zdravotne problemy mi uz velmi dieta nedoporucuju no zakazane to nemam,ale nechceme on tiez vravel ze nechce ani ja a nemyslim si,ze dieta by nas spojilo....on ma miluje z jeho strany je vsetko ok robi co moze aby to dal naporiadok,ale ja som sa akosi v tom vztahu stratila....nedokazem na to zabudnut...dokonca mu uz aj verim,ze nerobi nic zle,ale akosi ma to tak zabolelo,ze neviem na to nemysliet neviem co s tym robit.....citovo ma to velmi polozilo....jednu dobu som aj sihla po pohariku vinka vecer,ale neopila som sa len tak som si poplakala a uspalo ma to kedze nepijem vela ajpoharik mi pomohol na uvolnenie....teraz uz ani to nie skor stale premyslam nad tym co robit aby si to moja hlavicka nejako srovnala a prestala na to mysliet a aby moje srdiecko uzdravelo a chcelo zasa milovat.....
@nikitapuma ja som poznala chlapa, resp. kamarat v parte, co mal doma dlhe roky priatelku a tiez mu to nebranilo vyhladavat ine dobrodruzstva.....teraz si zobral spolu priatelku a malu spolu dieta, ale neviem ako je to s nimi momentalne...jeho teraz uz zena sa o jeho tejto zalube pravdepodobne nedozvedela, ked su uz svoji a maju rodinu...podla mna su ludia, ktori potrebuju stale nieco nove, bez ohladu na vsetko, na partnera, rodinu a deti, ale zas nechcu stratit istotu co maju...co oci nevidia srdce neboli....proste su vychcani....neviem ci by som chcela ja osobne existovat s clovekom, v ktorom nemam ani mizivu istotu, ze prave neriesi inu....
Nikdy by som neostala, ja by som odišla. Nedokázala by som žiť S klamarom, zozieralo by ma denne podozrenie neverila by som ani to že je práve V záchode. Psychicky by ma to Asi zabilo, zozralo mi zdravie.
Moja mama ma nevychovala pre hovädo, a život mám len jeden. takého chlapa ...... NIKDY
@lidka06 Ved aj ja mam pocit,ze mi to len zdravie berie....doteraz nechapem ako to vsetko mohol znicit ....boze ked si spomeniem ako neskutocne som ho milovala zakladali sme firmu spolocne sme kupili dva byty jeden sme dali do prenajmu ...obchodne nam to celkom ide,ale bohuzial pre neho hlavne kvoli mne...ja riadim vsetko a hlavne riesim papiere a povolenia a dobre aj on vie,ze bezomna by nemohol firmu on nezvladol ,ale zasa nestratil by sa v tom com je dobry by vedel aj bezomna no nie na takej urovni ako teraz....je to tazke...uz takmer dva roky rozmyslam co bude dalej a stale neviem ci este cakat,ze to bude lepsie alebo sa pripravovat na zivot bez neho...
@nikitapuma úplne ťa chápem, ja by som s mužom, ktorý by sa správal tak, ako tvoj, nedokázala žiť. Vyderž ale pár rokov´,kým deti trošku podrastú.
@timea7 Dakujem 🙂 dufam,ze mi aj napisu babenky co boli v takej situácii a poradia mi..ja sa aj toho bojím,že to aj nasilu hodim cele za hlavu bude všetko akotak idelane a urobi to znova 🙂 aj ked viem,ze teraz nerobi absolutne nic nenápadne ho preverím,ale dokedy??? je to tažko s tymi chlapmi ..... aj samoty sa bojím ja už by som určite do noveo vztahu nešla už by som nedokázala po dvoch sklamaniach verit....niekedy mám pocit,že chlapi su rovnaký 🙂
Ahoj viem ze su to iba pismenka pre teba ale pisem od srdca.Urcite snim neostan neverila by som mu ani nos medzi ocami.Chvilu moze hrat baranka ale ako sa to utrasie vrati sa do starych kolaji ak nie uz aj k intimnostiam s inymi zenami.Ked ty nebudes v pohode nebudu ani deti citia to.Prave kym su este ako tak male by som zacala nanovo.A neverim ze tak mlady chlap netuzi po vlastnom dietatku aby si raz neostala sklamana ze si ho urobi s inou a opusti ta.Hlavu hore zvladnes to a maj svoju hrdost ty si pre vas vztah urobila maximum.
@badimeria Ja dakujem za každý názor aj radu.... samozrejme nebudem moj vztah riesit podla rád v diskusii,ale urcite ma to posunie inam aj mysleinkami a ako tak uvazujem asi sa zacnem postupne pripravovat na vlastny zivot...musim to vymysliet hlave papierovo kedze mame spolocnu firmu a spolocne dlhy,ale dakojem Bohu ,ze nemáme financne problemy ako mnohe ine,ze musia byt este aj financne zavysle na chlapovi to by som asi nezvládla....
@nikitapuma Asi tam niečo bude keď mal potrebu si s ňou vypisovať.Človek, ktorý má potrebu si vypisovať s bývalou, buď niečo hľadá čo mu chýba v aktuálnom vzťahu alebo oni dvaja majú niečo nedopovedané.
Ja by som sa prestala na to sústrediť. Sústreď sa na seba a na deti. A čas ukáže.
Myslim, ze v dnesnej dobe je uz asi aj nemozne najst si partnera, ktory ta nikdy nepodvedie a nezrani. Partnerstvo uz prestalo byt pre ludi zavazujuce, kazdy ho berie uz len ako nieco, co tu je teraz , pre potesenie a co bude neskor ukaze cas. Rodicia uz neberu ohlady na deti, ako to bolo niekedy, ani jeden na druheho. Prchava vasen nahradila lasku a preto to tak vyzera. Ty sama vies, co od vztahu ocakavas a potrebujes v nom citit. asi medzi tvoje priority patri istota,dovera, spolupatricnost. Toto ti tvoj partner nevie dat, nechce dat, nepotrebuje dat. Kym ty ho lubis, on k tebe citi len vasen. Ci su aj muzi schopni naozajstnej lasky neviem. Co pozorujem vo svojom zivote, aj v okoli, asi nie. Ja som zazila tiez dost na to, aby som sa rozhodla ist zivotom uz dalej sama a neviazala sa na nikoho, kto ma aj tak raz sklame. Nedavat je najlepsi sposob, ako nestratit. Prestan mu davat zo seba vsetko, lebo stratis samu seba. Miluj najviac seba, potom deti a nejakeho muza az na koniec. Oni si lasku nezasluzia.
neviem ti poradiť, len ti poviem svoj názor....tiež som rozvedená a na život sa dívam inak než som mala 25 a tiež sa mám dostatočne rada nato, aby som si znova pokazila život a mala tieto isté otázky, čo tu denne čítam na tomto fóre, chodím sa tu iba odreagovať....nikdy by som nežila pod jednou strechou s ďalším mužom = partnerom, ktorého ľúbim. mám priateľa, ale je to stretávame sa kedy chceme a hlavne ako ja chcem, nie ako on, ked na neho nemám chuť, tak sa nevidíme aj 2 týždne a vôbec ma nezaujíma s kým kedy kde ako a čo robi....či vypisuje na nete, či pozerá pečko, či čo...je mi to jedno, ja ho nevidím, nezistím a tým pádom ma to netrápi...ked same spolu je nám dobre, viac nepotrebujem a ked to skončí, tak to skončí. a? nič netrvá večne 😎
ženičky dakujem za názory velmi mi to pomáha keže stále som mala pocit,že chyba je vo mne kedže sa s tým neviem vyrovnat...mavala som hrozne depky no teraz som sa skor ponorila do práce aby som nad tým čo najmenej premýšlala.....samozrejme aj jeho som sa opatala preco to musel takto pokazit doma mal uplne vsetko vravim ja som ho tak milovala,ze som bola ochotna cokolvek pre neho urobit aj v posteli mu nemalo co chybat skor niekedy som mala pocti,ze ja som ta aktivnejsia 🙂 bola taka chvilka 🙂 ja som ho tak milovala,ze keby mi povedal v posteli urob stojku tak ju spravim len preto aby som jeho spokojila 🙂)) samozrejme nic take po mne nechcel to som dala ako priklad.....no mozno aj to som urobila chybu ze som sa mu az moc podvolila a mal to asi vo vztahu lahke.....ked sme sa zoznamlili on sice pracoval v zavode,ale za minimalny plat a dorabal si este nejake studium..potom to nezvladal tak pracu nechal aby dokoncil este to studium ..ja som vtedy mala jednu hlavnu robotu a popori tom este 3male bocaky,ktore sa dali stihat lebo tie bocaky neboli denne,ale obden tak som si to vedela prestriedat a financne sa to utiahlo....jeho snom bolo mat dopravu dorabal si este vodicak na kamion no robotu bez praxe nevedel najst tak vsetko som cez znamosti vybavila....vzali ho do jednej menej platenej firmy kde teda menej zarobil,ale nadobudol tam prax len kvoli praxi tam zotrval dva roky a kedze jeho snom bolo mat vlastnu dopravu ja som pracovala na tom aby sme ju mali a zacala som vybavovat veci na podnikanie zaciatky boli tazsie,ale otvorili sme malicku dopravnu firmu ktora sa teraz tak rozbehla,ze je to super spolupracujeme s krajinami ako je svedsko ,norsko,irsko kde to je omnoho lepsie platene no aj papiere a povolenia nieco stoja a hlavne o hubu je to s vybavovanim co on by nevedel...raz som ochorela a som mu dala tlaciva aby ich on vybavil a kdeze nevedel ani kde ma ist a ani co povedat tak v horucke som to vsetko musela riesit ja.......potom ked uz po 4,5roka a z toho 2roky podnikania kedy sa firme nehorazne dobre darilo som prisla na tu internetovu neveru....polozilo ma to a nevedela som co robit,ale chcela som to ustalit...v tedy ked som sa ho opytala preco to vsetko urobil tak mi povedal,ze nechcel,ze si chcel len nieco dokazat..on si totiz pisal nie len s tou byvalou,ale aj s dvomi inymi zenami,ale s tymi dvomi dalsimi to neboloo take intenzivne ako s touto jeho byvalou.....vravel mi,ze on predtym mal velmi ponizene sebavedomie mal len tuto jednu priatelku aj s tou bol len 3mesiace ona si nasla niekoho ineho on sa potom zoznamil so mnou a kratko na to ako sme mi zacali spolu randit tak jeho byvaôa mu zacala vypisovat a podotykam aj ona mala stale svoj vztah....moj priatel mi povedal,ze si chcel len nieco dokazat,ze je ziaday aj pre ine......ja som mu na to povedala,ze ja som ho tak milovala,ze by ma nenapadlo nic taketo urobit dokonca ked ma niekto pozyval na kavu slusne som odmietla s tym,ze mam pekny vztah a ze jedna kavicka mi nestoji za to aby vznikli nejake pochybnosti v nasom vztahu.......venovala som sa len rodine a praci a mozno to bola chyba ,ze pritel mal naozaj vsetko co chcel bez najmensej namahy....potom ako som sa to dozvedela asi pol roka som bola jak mešuge 🙂 a neksor som si rozbehla ja este jedno podnikanie,ktore mi tiez ide....potrebovala som sa ponorit do prace inak by som sa zblaznila z toho vsetkeho....nas vztah je teraz len o praci inak ja ostatne veci len tak prezivam.....JEDNO NECHAPEM PRECO SI CHLAPI NIč NEVáZIA?PRECO TAKTO VSETKO DOSERU?Ja som mala pocit,ze zijem v rozpravke a nakoniec to takto cele dopadlo.....a inak mate pravdu taketo nieco sa bohuzial deje vsade aj horsie....
@nikitapuma niektorým ženám proste nestačí jeden prúser 😅 😅 😅 smutné veru...potom sa nečudujme týmto témam tu....v horúčkach vybavovať veci???? to ako načo ti je také nemehlo? 😅 😅 😅 sorry....toto je fakt tragikomédia
@nikitapuma ak chces ochorieť, tak v tom vztahu zotrvaj...ak chces byt stastna a vyrovnana bytost , tak to ukonci. Alebo zostan, ale neris strach dookola, prijmi co sa stalo, rozmyslaj preco sa to stalo / ale o sebe , nie o nom/ ..
a okrem toho : pises,ze si sa vzdy a stale bala , ze ho stratis... na co myslis, to si privolas.... ty si ho myslienkami priam posielala stale od teba.. takze este stale sa cudujes, ze od teba aj odchadzal za inými??
To proste tak je...Coho sa bojis, to si privolas..
Ked sa zbavis strachu, budes aj stastna.
A ano, prepac, asi som jedina, ale chyba je v tebe.. Vzdy je chyba v cloveku.. v kazdom jednom...
v nasej hlave, v nasom srdci..
a ked chce byt clovek stastny, tak ma byt stastny hlavne sam v sebe a so sebou a to sa prenesie aj na ludi okolo neho.... mozno tažke na pochopenie, ale tak to je. Druhy clovek ti stastie nezaruci, ani tvoje stastie na nom nezalezi..
TVOJE DEPKY SU LEN TVOJE STRACHY::. nie je to realita . zbav sa toho.
@nikitapuma
Bol k tebe uprimny. Chybu spravil, to uz sa nenapravi. Ty mas uplne pravo byt smutna, zranena, nahnevana a sklamana. Zbytocne to nepotlacaj, neurychluj, ale ani sa do toho neponaraj uplne. Nestrat svoj zivot 🙂.
Premysli si pomalicky, ci ti za to stoji (chybu mozeme spravit vsetci, hoci by sme chceli, aby to bolo vsetko dokonale). Slabe sebavedomie moze zamavat clovekom riadne. Mozno sa chlap poucil, pochopil, o co moze prist a co vlastne ma. A mozno nie..
A poznamka: nie su vsetci chlapi rovnaki, nie vsetci klamu ci podvadzaju. Su aj taki, aj taki, akurat tu sa docitas prevazne o tych horsich, lebo tie spokojne nemaju dovod vypisovat, kedze problwmy tam nie su.
Z tvojho pisania to vyzera, ze si mu to az prilis zjednodusovala vsetko. Lubis sa da aj bez toho, nemusi nat vsetko na zlatom podnose. Nech ma dovod vazit si vsetko, co ma. Asi nie je zly partner, ked si s nim bola spokojna.
Ale! ak ta to bude vnutorne zozierat a budes sa tym trapit a podozrievat ho, nema to zmysel, a zdravie si tym mozes aj poskodit. Vtedy je lepsie to ukoncit.
Drzim ti palce, nech to vyriesis k svojmu stastiu a stastiu svojej rodiny 🙂
este.. ano , zazila som neveru, aj rozvod..
su ludia, ktorých stretneme, aby sme si s nimi nieco bud doriesili, alebo aby nas niekam posunuli.. kto sa neposunie, neprijme veci ako su a preco sa deju, nepochopi v srdci pricinu svojho strachu a bloku, tak sa mu to bude opakovať
Ak si vo vztahu, kde citis to co pises ( uz neverim, nic necitim, ked deti vyrastu pojdem od neho...), tak je to nespravne a zaťažís s tym nie len seba, ale mozno aj svoje deti, lebo si taketo vzory a postoje odnesu v podvedomí....
Hladaj pricinu, preco sa bojis byt sama. preco nevies verit a preco sa od zaciatku bojis...
Vies preco? lebo ty sama si neveris.. neveris sama v seba, ze to zvladnes.. ze sa postaras o seba a o svoje deti.... mozno to je tvoja uloha..
Pre strach ludia nezaziju mnoho veci, ktore by inak zazit mohli.... a pritom keby sa odvazili, mozno by ich cakalo nieco ine, uzasne..
Viem, ze lahko sa to pise.. ale je to pravda, chce to odvahu, ja viem...
Ale to co robi on, ti zrkadli nieco, co je v tebe... ( robi to, co mas v hlave : odide za inou.. nebude ta chciet.. stratis ho, lebo sa mu niec stane... ved to su presne tvoje strachy)
@nikitapuma a pytas sa , preco si chlapi nic nevazia..
to mozem aj ja povedat, bola som ako ty, muz na prvom mieste, len rodina, moje potreby mimo...
odisiel za inou 2roky po svadbe.. naco to bolo dobre?
Bola to vsak aj moja chyba.. nemala som mysliet viac na neho ako sa seba a nemala som mat pocit, ze on si ma nevazi, lebo potom si ta naozaj nevazi.. A tiez som dovtedy zila v rozpravke..aspon som si to myslela...
Ale laska nie je obetovať sa a padať na hubu...ani robit vsetko pre druhych ako handra..
laska je nieco ine...
a kto ta skutocne miluje, tak nepotrebuje, aby si ho obskakovala a obetovala sa, lebo laska je DAVANIE a nie BRANIE:..
@katrin21 . po tej internetovej nevere...mala som take chvile ked som sa ja snazila aby mi ho ziadna neukradal schudla som viac sa o seba starala kedze som starsia ako moj priatel,ale po tej dovolenke som si uvedomila,ze preco ja sa mam teraz bat ze on mi ujde za inou? napriek tomu co urobil? moje deti ho muluju ak keby im bol otec....jedny vianoce nemohol byt doma zhodou okolnosti to bolo po tej nevere ostal uviaznuty vo svedsku a tak sme mali vianoce cez skype emoticon on tam na hoteli my doma skypovali sme takmer celu noc my sme vecerali doma on tam a cez skype sme robili vsetko naraz bolo to mile ako sme to vyriesili....a deti ked si odbalili darceky tak podakovali a rozplakali sa a povedali mu ze im je luto ze tu nieje lebo ze maju aj pre neho darceky a ze sa tesia na neho.....ked deti zaspali tak sa priatel rozplakal a povedal,ze dakuje ze aj ked su to neni jeho deti ,ze vie ze si nezasluzi tolko lasku aku sme mu dali a ze to od deti necakal......ja som mu na to povedala vidis (a dala som mu za priklad jeho byvaleho kolegu co mal tiez zenu s detmi z prveho vztahu,ktore ho nemaju rady) a keby som mala take deti ako tvoj kolega ze by ta odmietali??? a ty napriek tomu si musel urobit co si spravil...vtedy sa rozplakal este viac...lutoje to aj mna poziadal potom vsetkom o ruku teraz je ako baranok ja mu ani nemam co vytknut okrem tohoto...samozrejme male hadky ako neuprtane ponozky ci neumyty riad po sebe alebo ine hlupoty to je asi vsade ved su to chlapi emoticon))) ale ja som sa citovo stratila a velmi......rada by som dala tomu sancu,ale neviem ako na to nemysliet ako sa uz na to vysrat a uzivat si zasa ako predtym......on si velakrat ani neuvedomil,ze ma to az takto psychicky polozilo,ale raz som mala slabu chvilku a som mu to svetko povedala ako sa citim ako pouzita handra......a on s placom mi povedal,ze on vydrzi trpiet tolko kým ja mu nedokazem vsetko odpustiti..ja som mu pvedala,ze ved som ti odpustila len citovo som vychladla....a on mi na to povedal,ze urobi vsetko preto aby moje city prebudil a pocka kym sa tak nestane..... este chcem podotknut ze kym som sa o tom nedozvedela praveze som sa ani najmenej neobavala,ze by mi bol neverny...o neho som sa bala a veeeelmi,ale kolkokrat ked sa ma aj kamoska opytala.nebojis sa ze ta podvedie?? a ja na to nie preco by to robil ved mame pekny vztah a dom ama vsetko......mozno som az privela verila....
@gurmanka Dakujem 🙂 ja si vazim kazdy nazor a dakujem za vsetky 🙂 mozno by som asi mala navstivit psychologa ja neviem na to nemysliet a to je asi problem...nemyslim na to iba ked pracujem akonahle robime nejake rodinne aktivity hned to mam predocami ...... teraz sa nebojim o to,ze by to zasa robil to nie len mozno mam z toho strach ze dam vsteko doporiadku on sa nebude mat coho bat a urobi to site....momentalne mu verim len sa bojim,ze ak vsetko potlacim v sebe a vyrovnam sa s tym,ze zasa nieco bude....
@nikitapuma Lebo si moc dobrá!!!!!!!!!! Pracovitá, vybavíš, robíš, stojky robíš v posteli 😀 , všetko si mu dala.
A na seba si zabudla?????? Prestaň to robiť. Povedz mu nech urobí stojku on. Atď vo všetkom.
@nikitapuma ja by som ešte troška pri ňom vydržala, ale veľa by som si od toho vzťahu nesĺubovala. Ak bude zle, vyhľadaj psychológa. pomôže ti v tom, že ako máš také stavy zvládať. Ak sa s tým budeš zaoberať - za chvíľu ťa to zožerie. Kvôli deťom to nesmieš dopustiť. Z toho dôvodu bude lepšie aj na liekoch..... Na internete si nájdi kámošky - kámošov, s ktorými budeš v kontakte - aj keď len mailom. ale aspoň nebudeš sama. Na partnera sa moc neupínaj - všetko čo povie ber s rezervou. Potom ťa nič neprekvapí....
ja mam 32 skoro 33 🙂 tie stojky to som pisala ako priklad 🙂))) nechcel po ne nic take,ale mali sme pekny sexualny zivot bavili sme sa o vsetkom kto ma co rad a nejake tie vecicky sme si navzajom splnili,ale neboli to ziadne chore poziadavky uplne normalne len niekomu je lepsie v takej polohe inemu v onakej 🙂 cize v tomto smere tiez bolo vsetko ok 🙂 ani sme to nezanedbavali ja si toez myslim,ze som to chlapcovi moc ulahcila....moja kamoska mi povedala,ze zrejme som ho milovala viac ako on mna.....ja neviem....vravim,ze ked sme sa o tom s priatelom rozpravali tak sa mi ospravedlnoval a na otazku preco mi reagoval,ze on to dosral ze si chcel len nieco dokazat....
@nikitapuma Ja som to tiež myslela ako príklad, že si bola ochotná čokoľvek urobiť pre neho. Táto prehnaná ochota nie je dobrá, potom berú všetko ako samozrejmosť. Nauč sa Ty brať. Nauč sa oddychovať, vychutnávať si. Neurob všetko hneď a zaraz.
A hlavne si to už vyhoď z hlavy, priveľmi to riešiš. Čo keby si na to nebola prišla? Možno veľa báb tú píše aké majú spoko vzťahy ako by to ich milý nikdy neurobil a čo? Vedia to? Nevedia. Prestaň to mať neustále v hlave, sústreď sa na niečo iné, daj si nejaký cieľ, ja neviem, napr. naučiť sa mongolsky, venuj sa tomu.
@nikitapuma ešte skús napísa´t koľko máš rokov, aj partner, a môžeš prida´t aj aké staré sú deti. Vek deti je dosť dôležitý....