Pripomeniem to manželovi?

7. dec 2021

Ahojte ako sa nám narodilo baby tak muž mi chcel kúpiť prsteň . Zo začiatku sa má stále pýtal kedy kedy ..ale tak povedzte ako sa malo dať kedy .veď je to na ňom ..ale👆
Zmenil sa.
Už mi nehovorí ako má ľúbi aká som pekná ..
Už si so mňa skôr uťahuje tak trápne a ani ma neobima .proste nič. A keď sa ma opýtal čo pod stromček no nič ja nechcem . Splaca byt aj to začal trochu rýpať že kôli mne. Ale ja viem že má ľúbi ale neviem prečo to robí.
Možnože je v tom iná.. jedna dotyčná ktorá sa ho pýtala ako sa mám ja .cudzia žena

0silvia0
7. dec 2021

pripomen...

pribinak
7. dec 2021

Nič nechceš? To je taka detinská odpoved.
Veď chceš, predsa ten prsteň.
Tak mu ho pripomen

Inak ja sa tiež opýtam kolegu ako sa má jeho žena, nepoznám ju, ale ona má zdrav. problemy a on často o tom rozpráva
Nemám o neho žiadny záujem, jednoducho sa len zaujimam

autor
7. dec 2021

@pribinak ale tá žena sa pýtala ešte aj ako som rodila . Príde mi to trochu cez

dskjhfdlkdjhl
7. dec 2021

Chces prsten, alebo silou mocou dokazat manzelovi, ze ma nejaku inu? Ja neviem, ale niekedy mam dojem, ze niektorym zenam bud udrie mlieko na rozum, alebo sa im pri tlaceni nieco stane, alebo to maju mozno od narodenia, ale fakt ked citam niektore prispevky, tak som zmatena😝

bosorka2302
7. dec 2021
autor
7. dec 2021

@bosorka2302 🤣🤣🤣🤣🙏🙏🙏🙏🙏🤣🤣🤣jo

autor
7. dec 2021

@dskjhfdlkdjhl no jasnačka ..ako inak

lienka9
7. dec 2021

My sa s kolegami aj o vela osobnejsich veciach bavime a nemame o seba zaujem navzajom..a ano pripomen,otvor tu temu,ze sisi premyslela a ze uz vies co by ti spravilo radost a normalne mu to povedz 🙂 uvidis ako zareaguje.

luccija
7. dec 2021

Tak mu povedz, že chces prsteň, ktorý Ti chcel kúpiť🙂ale nečakaj, že zmení správanie, keď už píšeš, že sa zmenil ...oni ti chlapi sa zázračne po narodení dieťaťa zmenia🙂.Splaca byt, lebo chcel rodinu nič si mu na to nepovedala?

autor
7. dec 2021

@luccija ale veď sme to už museli aj tak riešit raz vlastné bývanie..druhá vec je že mi začal normálne dávať najavo čo mu namne vadí .. doteraz to nerobil

bosorka2302
7. dec 2021

A co mu na Tebe vadi?

autor
7. dec 2021

@bosorka2302 moja povaha, aká som,aj kilá ponovom . A pritom si ma takú pred XX rokmi bral .

bosorka2302
7. dec 2021

A ty podla coho sudis ze ta este lubi potom?🤔

luccija
7. dec 2021

Tak ho stopni čo si vybral to má🙂mne to nepíš jemu to povedz, že ste museli riešiť bývanie...rype do teba, tak sa ozvi, alebo spýtaj či sa chce rozviesť, alebo rypni ty doňho.Pises, že vieš, že Ta ľúbi...tak to divnym spôsobom vyjadruje lasku

kellypiu
7. dec 2021

treba otvorene hovorit o tom, co chceme, je to jediny sposob ako to dostat, chlapi nam do hlavy nevidia, mnohe veci si domysliet nevedia 🙂

maris5
7. dec 2021

Teraz mu teraz povedz, zw sa otvaraju obchody a mozete ist pozriet ten prsten.
A ja bezne opytam ludi v okoli ako sa maju jeho blizki ked spomenul, ze boli chori. Najblizsie to bol synov ucitel v zuske, jeho zena aj babatko ochoreli na covid. Pride mi to ludske a ani by ma nenapadlo si z toho nieco namyslat 🤦‍♀️

deti95060810
7. dec 2021

veď možno na Vianoce bude prsteň... 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela1911
7. dec 2021

A ten prsteň zmení jeho správanie ? Či len tvoj pohľad na manžela ?
Neviem, asi som divná, ale nejaký darček za pôrod je to posledné, čo by má trápilo, keď vidím, že sa zmenil. Želaj si od neho, hodinu komunikácie denne za stolom. Aby ste si všetko každý deň vyrozprávali…

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela1911
7. dec 2021

@nikolka1986 tak keď sa neviete rozprávať, len po sebe hučať, tak odporúčam aj niečo na predpis 😀👍

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela1911
7. dec 2021

@nikolka1986 už chapem ako si to myslela, ja som len chcela poukázať, že autorka sa pýta či pýtať sľúbený dar. Ale zároveň píše ako si z nej muž robí posmešky a zrazu mu vadi jej povaha, a to že platí za byt… asi sa treba u nich porozprávať.

panelacikova
7. dec 2021

@bosorka2302 ja som zrejme muž 😀

maminkadeticiek
7. dec 2021

Ale prosim ta!Nehovorim ze v tom nie je ona,ale je minimalne pravdepodobne,ze ta,ktora sa pytala ako sa mas a ako si rodila.Taka co by spavala s tvojim muzom,tala by sa na teba uplne vykaslala.

sally001
8. dec 2021

Mozno ta chce len prekvapit na vianoce

autor
11. dec 2021

@sally001 asi ..lebo nereagoval na to absolutne . Tak už to nechám tak . Je tona ňom či mi chce kúpiť alebo nie

sense
11. dec 2021

Nechápem keď sa ta opýtal co chceš si povedala ze nič, keď chceš prsteň...
Aj keď teda to by bolo v danke situácii to najmenej co by ma trápilo

autor
11. dec 2021

@sense lebo sa choval ako sa choval

sense
11. dec 2021

A myslíš ze Keb ten prtn kúpi tak sa zrazu zmení?