Ahojte, dnes anonymne, nehnevajte sa. Neviem, čo si mám myslieť o tom, čo sa deje v posledné dni. Či si robím zbytočné stresy, alebo je toto "normálne". Ja som nikdy nič také nerobila a preto mi to normálne nepríde a neviem ako mám reagovať a čo vlastne spraviť. Naša spoločná známa, ktorej manžel je kolega môjho priateľa ma upozornila, že si mám dávať pozor (ona to v dobrom myslela) na jednu ich kolegyňu. Ide o mladú babu. Vraj sa už dlhšie snaží zblížiť s mojim priateľom. Že sa tým vôbec netají, ale že u nej je toto také "normálne" lebo ona to robila každému jednému čo do firmy nastúpil. Môj priateľ tam je cca 2 mesiace. Celkom ma táto informácia zarazila. On totiž nikdy žiadnu kolegyňu nespomína, skôr iba kolegov. Teraz robil pár dní z domu. Píše mu, že im ta chýba moc, kedy sa vráti, že to je smutné bez neho tam, že sa už ani tak neteší do práce, keď vie že tam on nebude a podobne..... on jej odpísal iba jediný krát v zmysle Ahoj, neviem, kedy sa presne vrátim. A zo slušnosti sa spýtal čo je nové? To je všetko..... Ako my si s priateľom dôverujeme, neblokujeme si ani telefóny a ani sociálne siete. Ona dobre vie, že sme spolu, on má na stole v práci našu fotku, často ma tam spomína. Ako ja nemám problém s priateľom, verím mu, ale tej žabe by som vykrútila krk. Nechápem ako sa môže takto vnucovať. Ach jo. Myslíte, že by som jej mala napísať, že si to neželám? Alebo to mám povedať jemu, že sa mi to nepáči. Viem, že jemu by sa to tiež nepáčilo, keby ma uháňal nejaký kolega. S priateľom sme spolu 5 rokov, z toho 2 roky spolu bývame. Plánujeme si spoločnú budúcnosť, svadbu, dieťa..... Máme krásny vzťah. A nechcem nič pokaziť. Preto neviem ako reagovať na toto.
len nehystericit a nepisat jej, ved s nou nevypisuje o co ide, o nic...netreba robit zbytocne problemy tam kde nie su
Kurna ja by som hentake stetky poslala do nemocnice pomahat. By ju hned prešlo vypisovanie hovadin keby sa za cely den v skafandri nemala ani kedy vycurat a pila by vodu cez slamku.
Urcite by som jej nepisala mozno povedala priatelovi ze sa ti to nepaci ale aby si nezacal blokovat ten telefon
@petus998 to by nespravil, myslím ten telefón, stanovili sme si určité pravidlá, bola to vzájomná dohoda, nič vydobyté z mojej strany. Asi mu to normálne poviem, že sa mi to nepáči a hotovo.
Jasne treba to riesit hlavne s nim a nie s nou .
toto mala moja kamaratka..take tela co uhanalo doslova nonstop jej muza az nakoniec ju ten idiot s nou podviedol lebo tak po nom isla jak pes po udenom...to samozrejme nemusi byt tvoj pripad ale milej zlatej by som odpisala asi ja lebo chlapi su slabi na poriadne poslanie do prdele..nech si da pohov a ked nie nuz-to by asi nechcela :D
Keď jemu veríš, ju netreba vôbec riešiť a už vôbec nie jej písať. Veď nech si robí čo chce, tvoj priateľ musí k tomu zaujať postoj, nie ty.
Ja som sa kôli takejto štetke rozvádzala ... tiež šla po ňom ako po údenom ... zaumienila si, že bude na mojom mieste a šla si tvrdo za tým ... huckala exa proti mne, že čo som to za ženu keď sa o neho nestarám ako by sa patrilo atď ... po roku podľahol ... keď som na to celé prišla a vyhodila ho z domu začala mi vypisovať aby som vypadla z domu, že tam je už jej miesto a podrobnosti o ich intímnom živote a o všetkom čo sa ten rok dialo. Prečo som ju neblokla??? lebo správy sa mi hodili na súd 🙂 ale prerátala sa chudera... ja som z exa vytrieskala aj gate a potom už nebol taký lukratívny kúsok... tak sa rozišli 🙂
@lubiss keď by si jej napísala, ešte viac ju to bude baviť, bude sa zabávať na tebe ako hysterke a chlap bude v hanbe a keď ho chce, tak ho mať bude, aj keď sa manželka/priateľka postaví na hlavu...je to len o chlapovi ako sa rozhodne.. ak podľahne, nuž asi doma to také super nebolo
moc neporadím, ale ja vôbec nechápem takéto dotieravé ženy... .
mám to viac menej doma .... synovi neustále vypisuje kolegova snúbenica - samé blbosti ako napr. aké má on krásne priezvisko a čo by ona zato dala keby keby mala také isté....a to že neustále ona "osiera" snúbenca tak už nato nemám ani slov....syn je dospelý muž tak sa nechcem do toho moc montovať....
@zuzanockamt ja mam nato iny nazor aj budem...to je take domyslanie keby bolo keby a co by si kto myslel...ziarlit bezdovodne co som zazila ja ( nadriadeneho zena) len zato ze som ako ostatne kolegyne neni babka pred dochodkom a ked nejaka vypisuje sprostosti su dve - to je hysterka ked vyvadza bezdovodne a domysla si co nie je, mat dovod hysterka nie je podla mna
ja by som to neriesila ani s nim, s nou uz vobec.. ved on za to nemoze, ako sa ona sprava a ani nic zle nerobi, slusne jej odpisal.. snad ju to casom prejde, ked pochopi ze on nema zaujem..
@lubiss je to jeho vec, nech si to rieši on...nie sú ani manželia...a keby aj boli, tak manželstvo nie je oceľová guľa a manžel/ka nie je majetok...take ísť robiť poriadky s kolegyňou je na smiech od tej ženy
@zuzanockamt uz som napisala odkedysi to moja kamaratka vyriesila osobne mala pokoj..tym koncim..
@lubiss možno mala pokoj 😉
Ja by som skôr o tom povedala priateľovi. Nemyslím si že zatiaľ by s ňou chcel niečo riešiť ale mladá baba vie veľmi dobre pomotať hlavu. Priateľovi by som povedala že tá niekto upozornil na to dievča a opýtala sa ho prečo ti nepovedal že má v práci nejakú kolegyňu. A povedz aj že si nepraješ aby s ňou nejak komunikoval mimo pracovných veci.
Nepis jej.. Neries ju.. Tvoj priatel zaujal postoj, neodpisuje.. Ak nieco riesit, tak komunikovat s priateľom.. Ze si si vsimla spravy a od nej a ze si rada, ze sa jej neozyva, nekomunikuje..
Ak by si kontaktovala tu kolegynu, tak by si jej dala najavo, ze si si neni uplne ista svojim priatelom a ze sa bojis, ze ona ohrozuje vas vztah.. tym by ju to mohlo este viac povzbudit..
Ak by si to s nim riesila, tak zase jeho by sa mohlo dotknut, ze mu nedoverujes..
A z tych sprav co si citovovala, to mu napisala naraz, ci mu vypisuej taketo veci denne? Lebo ak to islo naraz ako jedna "diskusia" vbec by somt o neriesila, ak mu vypisuje denne, tak by som to neriesila tiez, ale bola by som obozretna. Ak sa o tom rozpravate s priatelom, tak v diskusii by ste mohli dojst k tomu, ze jej raz napise, aby ho proste neobtazovala, ak bude treba nieco pracovne riesit ok, ale tieto jej vylevy nech si necha pre inych. Myslim, ze on neodpisovanim zaujal jasny postoj. Reagovala by som fakt iba keby prehanala, zase su taketo "spolocnenske" zeny v kazdej praci a nie kazda skonci /chce skoncit/ s tym chlapom, poznam aj "stastne zenate", co maju potrebu kazdeho riesit a vypisovat/vyvolavat/dokonca jedna aj na navstevu sa nanominuje hocikomu :D a hyka a ochka hlavne okolo chlapov ako nejaka puberta :D Proste su take "teambuildingove" typy :D
Keby niekto mne vliezol do mobilu a čítal si správy, aj keď ho mám odblokovaný, tak to pre mňa znamená, že mi nedôveruje a nie tak ako si tu ty opakuješ, že mu veríš... A keby poza môj chrbát napísal správu môjmu známemu, že si neželá aby mi písal, tak to ani nevravím, to sa môže jedine proti tebe otočiť akože si žiarlivá hysterka, ktorá mu neverí 😅
Podľa mňa si to rovno mala komunikovať s ním, že tá vaša spoločná známa ti spomínala nejakú kolegyňu, tak že kto je zač, čo to je zač, ak si bola zvedavá
@simca06022011 nebolo to v jeden deň, píše mu už asi 2 - 3 týždne a to denne, dokonca aj keď bol ten deň v práci. Že aké to tam je krajšie a veselšie, keď je tam..... že sa teší teraz omnoho viac do práce, že jej je ľúto, že on nechodí tam na obedy, že by to bolo faj a tak..... jednoducho sa vtiera neskutočne. Ale teda priateľ jej naozaj odpísal iba jeden krát, aj to tak stroho. Sa jej inak aj čudujem, keď on ju takto ignoruje, že ju to stále baví..... ale tak čo som o nej počula je to taká ľahko dostupná.....
@lindous ja som mu "nevliezla" do mobilu, aj keď samozrejme môžem, máme takú dohodu. Len som si tie správy všimla na monitore jeho PC. A nech mi tu nikto netvrdí, že ak by niečo také našiel, že by si to nechcel skontrolovať. Lebo tomu vôbec neverím...
Prepáč, nechcela som ťa obviňovať, pochopila som to tak, že ai išla tie správy cielene hľadať po tom, čo ti známa povedala.. Ale teda ak keď si to takto necháva v pohode otvorené, tak očividne nemá čo skrývať a ja by som ho asi oslovila s tým, že si si to všimla a spýtala sa ho, že čo to je, ako to vníma on, že tebe sa to moc nepozdáva a predpokladám, že aj jemu to prekáža, keďže nereaguje, tak by ju na to mohol slušne upozorniť... Ale jej by som určite nepísala a nedala pocit, že ma nejak rozhodila
no tak to je dost, ako nechapem, ze vobec vydrzi jej nic nenapisat, ja by som jej slusne povedala v praci, alebo napisala, nech mi proste nevypisuje. Je tam kratko, kto vie co je to za slecnu, ake ma konexie v praci, kedze moze tam dusno narobit. Jedna vec je, teda co si pisu/nepisu, druha vec co sa deje v praci
Jej uecite nic nepisat 🙂
Povedz jemu ze je ti to neprijemne ... ajked on jej odpisal len slusne a teda nechyta sa na nu. To aby a nou vobec nekomunikoval by bolo od veci zakazovat.
Tebe keby pise nejaky kolega tiez asi odpises a uz je len na tebe ako nechas konverzaciu ist dalej. Takze aj tu je to o nom. Akym smerom sa necha uniest. Ale ak len tak o nicom pisu tak kasli na to. Takych situacii bude este vela. Ja som vedela ze priatel komunikovl s kamoskami a toez sa mi to nepacilo ale bolo to len take ze ako sa maju atd ... ajked tiez sa mi to az tak nepacilo, ja som si s kamosmi nemala potrebu vypisovat ale proste chlapi su taki
Podľa mňa sa tvoj priateľ len snaží udržiavať dobré vzťahy na pracovisku, preto jej len slušne odpísal a to je všetko. A jej by som dala pocítiť, že má tvoj muž ženu.. normálne by som sa pekne vyfintila a prišla mu do práce priniesť obed alebo také niečo 😀 prípadne sa ho môžeš opýtať ako to celé vidí on zo svojho pohľadu..
Nič, ignorovať to... Ak ju priateľ má na háku aj jej dôjde... Asi je trosku spomalená 😂