Prosím vás o radu. Možno budete mať iný pohľad na vec.. Som s priateľom 4roky. Všetko je v našom vzťahu v pohode, žiadne vážne hádky či problémy sme doteraz neriešili, veľa sa rozprávame o budúcnosti a plánujeme... Avšak... Pred silvestrom mal priateľ posedenie z roboty na ktorom boli sami muži a tri nové kolegyne. Na tom by nič nebolo.. Potom však išli niektorí na diskotéku medzi nimi aj môj priateľ a dve kolegyne. Tancovali, zabávali sa a keď som mu volala v noci nezodvihol mi a ani nezavolal späť. . Ráno som ale omylom nasla keď som volala jeho mame z priateľov ho mobilu, ako si v noci volal s jednou tou kolegyňou, vvolajme ju Petra. O týždeň na to šli môj priateľ a Petra a ešte jeden muž a žena z roboty na kávu... Na nový rok mu Petra písala, keď som sa ho pýtala ci mu písala povedal ze nie... Aj keď som vedela že áno. A teraz som našla že si tu konverzáciu od nej vymazal. Ja neviem, nebol takýto nikdy, neviem čo si mám o tom myslieť.. Prehanam podľa vás a zbytočne ziarlim? Čo by ste robilivy na mojom mieste?
Ak je zvyknuty, ze mu prehrabavas mobil a potom robis sceny, tak to mohol zmazat aj pre klud od teba
Nie je k tebe úprimný a mne do vzťahu takéto klamstvá nepatria. Neviem presne, čo by som robila - ale viem určite, že nepreháňas - asi rozhovor na rovinu a ďalej podľa jeho reakcie
U nás podobne. Ten môj ma podriadenu ktorá má jasné dáva dole. Jasne že len predo mnou a keď on nevidí a na neho hádže smutné očká previnilo aká je úžasná. Na nový rok napísala dosť ustiacnu sms ktorá má kvalitné vytočila. Ten môj rozprával ako by ju pretiahol, ako je pekne upravená aká doma na materskej... No... Je toho veľa. Každopádne neprehenas podľa mňa viem sa vcítiť do tvojej situácie. Ako sa jej zbaviť ak sa to potvrdí?? To nijak. Iba on sám musí chcieť. Jedine byť milá a útočiť jej zbraňami keď začne... Máme to ťažké. Takéto šľapky sú super na rozprudenie krvi... 😥
@gabrielagaladova priatel sa asi zalubil
No ja som v tomto pripade zub za zub a zvesela zvesela by som pisala a pisala a ono to si ten druhy clovek raz dva uvedomi teda pokial tam este stale je laska.a nieco take ako prechadzky osprchovat nahodit namalovat a ist len tak sama a to nemusi vediet.idem na schodzu a hotovo neviem kedy sa vratim necakaj ma.jaj ako som hned vedela ze sms a pod.
nahovorila by som kolegu ze by zahral takto divadlo cez sms samozrejme este aj slobodneho aby clovek nesposobil to iste na opacnej strane.
mozno detinske ale ak by ju mal rad tak tiez by mal riadneho chrobaka v hlave a hned do oci a co ved aj ty sa zabavas aj ty si vypisujes.nemal by co vytycat
Vycitat
uprimne, co by som robila? vyziapala by som sa na neho, povedala o vsetkom co viem a tresla dvermi z vonka.. ja viem, ze su zeny co riesia vsetko s kludom a prehladom, ja k nim nepatrim.. som krvou srbka a nezapriem to v sebe.. nedokazala. by som byt len tak ticho a rozmyslat co dalej..
Chlapcovi asi zachutila iná 😢
ťažká debata na koníka, neboj, už jeden príspevok máš, že si zato môžeš sama, nešla by som do tejto debaty, ale osobne si myslím, že ak si, ženy myslí, že sa niečo deje, tak sa deje a sám od seba sa ti neprizná
Ja si neviem predstavit, ako by som nahodou pri telefonovani nasla smsky. Jedine ak by som mu "nahodou" lustrovala telefon. Co, ako vidis, nieje spravny krok, lebo mozno sa len zbytocne trapis. A tak, ked uz nieco vies, tusis, ci si len namyslas, sadni si s nim a porozpravaj mu o tom, ako si to tam nahodou v tom telefone nasla a trapi ta to. Ved ak ta ma rad a vazi si ta, vysvetli ti to rozumnymi argumentmi. Uz podla jeho reakcie si budes moct byt na 90 percent ista na com si. A ja za seba hovorim, ze ak by to bol moj frajer a naozaj by sa ukazalo, ze riesil nieco s kolegynou a nemali by sme voci sebe zavazky (nehnutelnost, deti), hned by som to ukoncila. Lebo keby aj toto prehrmelo, uz navzdy by som mala chrobaka v hlave.
@emilia25 ja som mu presne toto povedala že aj ja budem tancovať na disko s nejakým mužom, či sa mu to bude páčiť.. A dookola že jemu to nebude vadiť, ved nech idem vonku s kolegami tak ako on bol s kolegyňami. Tak ja neviem...
@1medvedik1 tak na co cakas urob to nech vie ake to je.mozno len teraz seka frajera lebo vie ze nepojdes.proste chod a zabav sa.a nezdvihaj telefon tak ako on.a este rano by som mu povedala jaj stretli sme tam kolegu trebars byvaleho a tak sa mi s nim dobre tancovalo a kecalo.
1. nehrabem sa mm v mobile - pretož máme spolu deti
2. žena má super intuíciu, teda asi sa niečo deje
3. ak nemáte spolu deti, byt, dom ....vykašli sa na neho
4. nehovor mu čo ty chceš robiť - disco, jednoducho to sprav a kašli na neho....Aký požičaj taký vráť.
Môj bývalý mal takúto "kolegyňu". Neriešila som ich občasné kávičky, lebo ja nie som veľmi žiarlivá a vysvitlo, že som ich riešiť asi mala. Ale na jednej strane som rada. S bývalým som sa rozišla hneď ako mi začala blikať kontrolka, že sa niečo deje a momentálne mám skvelého manžela, ktorý mi nikdy nedal dôvod o ňom zapochybovať a bývalý je už len bývalý 🙂
A ak si niekto maže nejaké konverzácie, určite to nie je bez dôvodu. Buď si žiarivá a nechce riskovať prípadné hádky, alebo má dôvod ich vymazať. Ste dospelí, normálne si sadnite a porozprávajte sa. Len žiadne hysterické výstupy- máš predsa hrdosť ;)
@1medvedik1 ja by som sa s priatelom v klude porozpravala....a spytala ho, ci by mu nevadilo keby si ty isla na disko, keby si ty kavickovala, keby si ty vypisovala s kolegom...a nech povie uprimne...
A ak by som videla, ze i tak toto cele nadalej trva, rozmyslala by som nad ukoncenim vztahu, lebo za prve ta vobec nerespektuje, za druhe ta klame a za tretie mozno uz ho obstastnuje ina
@lilyianka už mi úprimne povedal ze by mu to nevadilo.. Vraj môžem ísť kľudne kadetade s mojimi kamarátmi, že mu to nebude vadiť.
Hovorí ze na tej disko boli aj iní kolegovia a tiež Majú ženy a že tie im určite doma nič nehovorili, že na káve bola aj druhá kolegyňa a kolega, a vôbec mi nepovedal ze mu písala na Silvestra, pritom by mi to nevadilo.. Písali mu Traja ľudia, pýtala som sa priateľa kto mu písal a ju nespomenul.. Len dvoch kamarátov
@1medvedik1 nebude,lebo uz ju ma mozno v hlave, a nabuduce sa bude môcť vyhovoriť ze.chce ísť von s kolegyňou,lebo však aj ty chodíš...
@1medvedik1 no moj muz by len raz skusil, ist na disco alebo na kavickuto s kolegynou a to by videl tu scenu... ale pozna ma, takze by sa o to urcite nepokusil 😂 no podla mna to nie je normalne, kedsa zadany clovek ide bavit s opacnym pohlavim. Ak by to malo byt nevinne a ok, tak ta zavola tiez a zoznami aj s kolegynami. Nevadi mi, ak sa bavime ako partia.kamaratov, ale s cudzimi zenskymi by somsom to nikdy nedovolila
@miriam11 nuž neviem, či tebe by nevadilo, keby tvoj priateľ povedal na adresu nejakej ženy, "že by ju pretiahol"... A mohla by si byť pekná aj vyzerať skvelo...
@montemotherone presne tak... fu baby, ja si tu len zvysujem tlak. Keby totosi povedal moj, tak jeho zubarka ma co robit na druhy den...
@ebi88 tak to len vo filme. Chlap keď zatĺka tak bude zatĺkať aj keby si mu SMS kou mávala pred nosom 🙂
Má za ušami. Logicky ak niekto zmaže konverzáciu , tak preto aby ju druhy nevidel. Sadni si s nim a narovinu, hlavne v klude nie hystericky sa ho na to spýtaj, ci dalej plánuje stebou budúcnosť alebo ma pochybnosti kvôli “ Petre “ ..