Priateľ si písal na pokeci so ženami o sexe

silvika101
15. máj 2021

Aj váš priateľ si pisal na pokeci so ženami o sexe? pýtal od nich fotky a videja ako si to robia? a odpustili ste mu keďže vás reálne ne podviedol?
no toto je môj problém mobil mu kontrolujem nevidím tam už nic ubehlo odvtedy možno pol roka cca co to urobil na mobile mu nevidím nič ale nakoľko býva ešte u mamy a ja tiež mam obavy ze to robí na PC som s nim uz 5 rokov milujem ho aj on mňa vysvetlil mi to už aj ze potreboval ego ale ze bol hajzel že mi veľmi ublizil a ze je rád že som to zistila ze uz ho to ani neláka ze ma mna a iba ja sa mu pacim.. ale mam obavy o to ze keď mu raz pozriem do PC a zistím niečo uz s nim nechcem.byt
a z toho mam strach myslím 3 dni dozadu sme boli s kamošom ktorý tiež si vypisuje na pokeci a ma aj dieťa keď mi ten pokec ukazoval aj tie baby tak som hneď pozrela na môjho priateľa a až zle mi bolo on si to na mme všimol a keď sme. Boli sami tak som povedala ze som si nato spomenula keď si to robil ty a ako som sa trápila ja. Povedal mi ze on vie ze sa nemusim báť ze sa už nikdy nič také nestane a videl mi aj slzy.
No milujem ho a neviem si predstaviť život bez neho
Baby ste aj vy v takej situácii? ze ste mu odpustili a milujete ho ale mate strach ze to znovu urobí aj si občas nato spomeniete?

ella_price
15. máj 2021

Môj otec to urobil mojej mame. Vydiskutovali si to a zostali spolu. Podľa mňa ale, pokial mu odpustila toto, nebude mať problém to urobiť znova. On je ale typický ‘zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať’

mamusa34
15. máj 2021

@silvika101 ja si myslím že ho to prejde..ono ten pokec je taká zábavka..aj ja som tam chodila ale už som to stopla . Horšie je keď sa niečo udeje reálne ako také písanie si .

silvika101
autor
15. máj 2021

@ella_price ved toto sú tie veci prvý krát som len tak pozrela do jeho mobilu a zbadala ze ma fake fb a keď som sa ho nato spýtala bez slov odisiel domov na druhý deň keď prišiel najprv hľadal vo mne chyby a potom sa pustil plakať ze je hajzel atď. Myslím 3-4 mesiace nato som mu v mobile nasla v histórii pokec a fotoalbumy nejaké a keď som sa ho nato spýtala zatlkal ze to on nie je vravím mu tak potom odkiaľ sa ta história zobrala?
hlavná vec ze mas slzy v očiach a povedala som mu ešte raz a končíš

kittykat22
15. máj 2021

@silvika101 predtym ako sa rozhodnes s tymto muzom zalozit rodinu, bude dobre, aby si s nim byvala. Pretoze pokial s nim nezijes, tak nemozes vediet ci s nim budes vobec chciet ostat. Ja nesuhlasim s nazormi vyssie - ze treba odpustit a ist dalej. Poznam tento druh muzov z pokecu, este ked som ja bola mlada, a dodnes robia co robili, len uz maju zeny a deti. Ella prince to je iny priprad, pretoze to bol dlhodoby par, a islo o otca, takze to je taky ulet po rokoch. Muz ktoreho popisujes bude mat problemy s vernostou. Uz teraz ked mozete mat neobmezene sex, nic vas netrapi tak robi hluposti. Neviem si predstavit ako to zvladne ked budes tehotna, budes rodit, budes unavena, budu problemy - ako taky chlap zostane doma. Podla mna do 5 minut pojde za inymi zenami. Neviem preco by si mala zostat s takym béčkovým muzom dobrovolne, ked si mozes vybrat niekoho kto to robit nebude.

silvika101
autor
15. máj 2021

@kittykat22 vieš ono toto robí strašné veľa mužov jeden kamarát ma so ženou aj dieťa a stále si vypisuje je moderná doba tento pokec a co ja viem aké zoznamky keby neboli bolo by viac mužov verných

ivkazba
15. máj 2021

@silvika101 nerobí to strašné veľa mužov. Väčšina mužov to nerobí. Len o tom sa nehovorí. Ale ak si chceš namýšlať, že je to v poriadku, ak si to chceš ospravedlňovať tým, že aj iní muži to robia, tak potom je táto diskusia vlastne zbytočná. Ži život s takým chlapom. Veď to je v poriadku, nie každá žena má hrdosť a úctu sama voči sebe. Skús nad tým porozmýšľať, či je to aj tvoj prípad alebo nebudeš robiť niekomu handru.

silvika101
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
s_a
15. máj 2021

@mamusa34 aj ja som tam chodila...keď som bola nezadaná a niekoho sa snažila nájsť.. myslím si že nie je normálne ak by to mala byť "zábavka" pre zadaných

petamich
15. máj 2021

nie podla mna to nie je normalne a niekedy vas zeny nechapem - ved ty ho vlastne ospravedlnujes a utesujes sa tym, ze to robia aj ini 🤷‍♀️ no neviem ake typy muzov sa vyskytuju v tvojom okoli, rodine, medzi priatelmi ale ti, s ktorymi prichadzam do styku ja (priatelia, partneri priateliek a napr. moj manzel), tak ti rozhodne nerobia a nemozem hovorit za inych ale teda ja by som teda porozmyslala, ci chcem zalozit rodinu a stravit zivot s chlapom, ktory si pise s cudzimi zenami a pyta si ich nahe fotky 🤦🏼‍♀️ a vacsiu blbost ako, ze je moderna doba a je to chyba zoznamiek som nepocula - som zadana zena, vo vztahu, ktorom som stastna a je mi uplne jedno, kolko zoznamiek existuje, rovnako ako manzelovi a to sme kedysi obaja aktivne randili cez badoo a tinder, ked je chlap neverny tak za to isto nemoze existencia zoznamky

silvika101
autor
15. máj 2021

@ivkazba ďakujem mas pravdu nemyslím zase ze to robí každý muž ale veľa ich určite je každá žena to vidí inak niektorým to nevadí... Napr. Mne to vadí aj si nato spomeniem a rozmýšľam ci to doma nerobí zatiaľ mu na mobile nič nevidím možno s tým naozaj prestal možno nie neviem ale raz sa preriekne aj na mobile keď to urobí pravda vynde najavo a keď to urobí rozidem sa s ním
Všetci mi hovoria ze som krásna žena dokonca jemu sa posmievali ze je škaredý a preco som sa dala s takým a vraj to bolo to ego ze si musel dokázať skrz toho lenže ja som mu vtedy aj povedala vieš keď je vo vzťahu niečo zlé ma sa to riešiť a nie si písať na pokeci.. dával mi za pravdu povedal ze ho to ani neláka ze vie ze mi ublizil atď ze to neurobí no niekedy mám obavy ze to urobí a a stratím ho 😔

silvika101
autor
15. máj 2021

@petamich ja nehovorím ze mi to nevadí ani sa nato nevyhovaram ze to robí veľa mužov
mna ta vec trápila moc aj trápi lebo verila som mu ze chce iba mna ze sa mu páčim iba po. 4 rokoch vzťahu sa dozviem že ma. Nick na pokeci aj na fb ja som plakala jak male decko a nevedela som co robiť a Ten text ohľadom toho ze to robí veľa mužov bolo myslene tak ze proste to robi veľa mužov nie je to výhovorka ani ospravedlnenie je to. Myslene inak..

ella_price
15. máj 2021

@silvika101 Ja keď som to zistila, čo urobil otec mame, tak sa mi sprotivil, že sa takto ponížil, ale na druhej strane mi to bolo jedno, nech si to vyriešia oni medzi sebou. Tiež mu dala ultimátum, že ešte raz a už ju nikdy neuvidí a bla bla bla. No ktovie. Lepšie si svojho partnera čo najviac spoznať, kým sa človek rozhodne sa s ním usadiť.
Nemám nič proti ľuďom čo zájdu na zoznamku keď niekoho naozaj hľadajú (kamarát si tak cez badoo našiel teraz už manželku) ale na čo je to dobré len tak, keď už majú vzťah? Buď mu niečo chýba, alebo je chyba vo vzťahu, alebo proste má potrebu skúšať hranice 🤷🏻‍♀️

silvika101
autor
15. máj 2021

@ella_price myslím ze ma najviac chápeš ako túto baby trochu blbo som to napísala
Vieš ti ze ti robí veľa mužov je svätá pravda to ze existujú muži ktorí to nerobia je tak isto pravda človek nevidí dopredu co bude po 4 rokoch ako ja ja toho muža milujem co urobil ma dostalo na kolená doslova sklamal ma ublizil odpustila som mu ano možno pre druhých názor to bola chyba každá žena je iná niektorej stačí raz a hotovo niektorá odpustí a dá šancu môže byť pravda ze to nerobí a ze s tým prestal môže byť pravda ze keď príde domov otvorí PC a vypisuje to ja neviem viem len to ze ma miluje a ja milujem jeho keď by to urobil tak určite s nim nebudem som človek ktorý pozná hranice a to ze som mu odpustila lebo tak trosku viem akú má povahu ze je tvrdohlavy a vie odkiaľ potiaľ tak trošku v hlbe duši to tak cítim s tým ze som sem napisala chcela som vedieť názor druhých ďakujem za všetky názory 100ludi sto chutí ako sa hovorí ja mam len strach proste nemam 15 som dospela bojim sa ze otehotniem a jemu zase nejaké správy nájdem je to strach proste ktorý mam musim sa rozhodnúť ako ďalej

miska992
15. máj 2021

@silvika101 toto by som ja netoletovala, a kedze mu kontrolujes mobil, tak dovera je fuč. Co spravis aj budete manzelia a on to zas spravi...budes tehotna a zas bude niekde inde hladat zabavku. Asi nema co robit ak ma cas na taketo veci. Ja osobne by som s takym clovekom nedokazala byť, neodpustila by som. Ako by sa zachoval keby si nieco take spravila ty?

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 no ja som mu to vrátila s tým ze som mu to aj povedala a on mi vymazal účet sklamaný bol nečakal to

miska992
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miska992
15. máj 2021

@silvika101 no a co si tym ziskala? To sa planujete takto natahovat donekonecna? Ak ta miluje a mysli to s tebou vazne tak to uz neurobí. A nemala by si mu kontrolovat telefon, a ak nevies prestat tak dovera je fuc a taky vztah dlho nevydrzi...bodaj by som sa mylila

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 viem moja nemala by som to vyťahovať pokúsiť sa zabudnút a uvidím co bude ďalej nie nebudeme sa naťahovať ale fon musim skontrolovať sem tam nie ci? Co radi miska

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 jemu to aj vadi ze to vyťahujem 😔 nechce sa o tom bavít chce aj on nato zabudnúť

miska992
15. máj 2021

@silvika101 ak si odpustila a veris mu, preco mas potrebu kontrolovat telefon? Nevytahuj..nebav sa o tom.. to je ako pri nevere..ak zena odpusti alebo muz.. tak uz to nikdy nevytahovat! Otazka znie, doverujes mu?

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 verím mu nie úplne ale verím

miska992
15. máj 2021

@silvika101 nie.. bud veris alebo nie... nie je nic medzi.. vyzera to tak ze mu doverovat nemozes. Ak s nim chces byt tak na sebe popracuj...ak mu nebudes moct verit.. nie je jediny chlap na Slovensku.

miska992
15. máj 2021

@silvika101 a zit takto pozvysok zivota? A stale premyslat ze co ak..?

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 mas pravdu si múdra baba a skvelá ďakujem ti 😉 verím mu tak uz mobil nebudem kontrolovať teda ale sem tam môžem nie?

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 no je to zle nemôžem uz ani premýšľať nad tým nechám to na osud keď to urobí ukončím vzťah musim to brat tak keď som mu odpustila a naďalej sním som

miska992
15. máj 2021

@silvika101 nie! Ake sem tam? Ak si odpustila nevracaj sa k tomu! Ziadna kontrola mobilu... neboj ono to vyplava na povrch ak to zas spravi

silvika101
autor
15. máj 2021

@miska992 no dobre uz nebudem kontrolovať mobil a co radis ďalej?

miska992
15. máj 2021

@silvika101 no ved si mu odpustila tak zite si tak ako predtym, akoby sa to nestalo.

kittykat22
15. máj 2021

@silvika101 samozrejme ze to robi strasne vela muzov, ale ak si myslis, ze su s nimi tie zeny stastne, tak sa mylis. Je na tebe, ci chces mat doma takeho muza. Problem je, ze tvoj muz je taky aky je a obklopuje sa muzmi ktori to maju rovnako. A ty mas zrazu z toho pocit, ze to tak musi byt zakonite vsade. Ale to nie je pravda. Ja som v dlhobom vztahu (15r) a co mam v okoli dlhodobe stastne pary, tak ani jeden z nas na zoznamky nechodi a nevyhladava ulety online. Ti co podvadzaju ti budu navzdy hovorit "podvadza kazdy", ti co chodia na zoznamky ti budu hovorit "na zoznamky chodi kazdy". Ale to nie je pravda. Oni tam chodia a tak obhajuju svoje spravanie, aby nevypadali ako uboziaci a zufalci. Ale nenechaj sa oklamat ze to robia vsetci. Nie nerobia. A ani to nie je normalne vypisovat zenam online ked je niekto vo vztahu. A ziadnat o nahe fotky a eroticke chatovanie nie je normalne ani ked su single.

dodka6
15. máj 2021

Hovoria Ti, že si krásna..on oničom. A hlavne, on si vypisoval a vypisuje a na 100% bude vypisovať ďalej!! Utekaaaaaj od neho. Kým si teda mladá a krásna. Poznám tieto tipy a on si vtedy niečo potreboval dokázať, s Tebou si potreboval dokazovať a neskončí to nikdy...