Priateľ sa vyhráža, že odíde

imriska986
8. máj 2024

Ahojte slečny. Mám taký problem. Sme s priateľom niečo cez 2roky. Ja 19 on 20. A problem je ten, že ak mu niekedy niečo poviem aj hocijakú maličkosť. (Láska prosím ulož si nabudúce pyžamko a veci lebo boli všade v mojej skrinke) Tak sa nahnevá, že som uňho klesla a že odíde. Ak sa ocitne hocijaká situácia kde nieje on TOP 1, alebo ma nejakú chybu nevie si ju uznať. Ale vyhráža sa mi že odíde, vyčíta mi že aj on po mne veľakrát upratuje…. Ale ja som chcela len poprosiť aby bolo čistejšie a žilo sa nám lepšie. Pretože som typ človeka, že mi proste vadia pohodené veci. Tak som ho pekne poprosila.

Minule som mala veľa prace a bola som lenivá, tak som nezložila periny, a keď prišiel z prace začal po mne kricat za ne :/.

Neviem či je to len chyba na mojej strane. Snažím sa všetko samozrejme každý deň upratat ale práve v ten deň som sa na postel vykašľala lebo som v nej často lezala, bola som nejaká “oťapená”. Aký máte názor vy?

larisalarisa
8. máj 2024

rozchod

martinkatinka
8. máj 2024

Nabuduce mu otvor dvere a povedz "nech sa paci a pyzamko si vezmi so sebou".

petamich
8. máj 2024

by som mu tasticku zbalila a papa

mimka1402
8. máj 2024

Už si tu mala diskusiu a aj odpovede o rozchode. Co viac ešte potrebuješ?

deti95060810
8. máj 2024

za ten jeho odchod budeš raz vďačná... 😉
to chceš vážne takto žiť aby niekto pre blbosti po tebe jačal?

viestta
8. máj 2024

@imriska986 nie, jedina chyba na tvojej strane je ta, ze si si vybrala nepouzitelneho blbca a manipulatora. Uz ta ma dobre rozpracovanu, ked sa pytas ci to nie je tvoja chyba. Kludne ho nechaj odist, ale asi by bolo lepsie aby si odisla ty, cim skor tym lepsie, lebo to bude iba horsie

januska12323
8. máj 2024

On sa správa ako decko, ty sa k nemu správaš ako k decku, tak asi decko bude a s deckom hádam chodiť nechceš.

alex49
8. máj 2024

Áno, si na vine, že stale chodíš a bývaš s takýmto blbcom.

crazy_cat_lady
8. máj 2024

Klasicky manipulator, ktory robi zo seba obet a vyhraza sa a ocividne nevie komunikovat o problemoch, resp vobec. Nabuduce mu povedz, nech teda ide, uvidis jeho prekvapenu reakciu.. v kazdom pripade si mlada, mozes zijst z kratsej cesty a najst si chlapa, nie dieta 🙂

culienka
8. máj 2024

@imriska986 Nabudúce mu povedz že aj zbaliť mu pomôžeš 😉. Túto jeho hlášku treba nabudúce využiť aby v klude odisiel z vlastnej vôle 🙂

kitycat
8. máj 2024

@imriska986 vsak mu skus povedat nech ide. Ostane prekvapeny

Este dodam, ze mi to pripomina ten nevyspaty par

bublinka1426
8. máj 2024

@imriska986 nech odide, to je aky kkt ked ta uz teraz vydiera.
rychlo utekaj

lukbe
8. máj 2024

@kitycat veď aj je😉

ahhola
8. máj 2024

To uz ako spolu 20.rocni byvate a chcete mat spolu vnukov? 😅Nech odite, este ste nedospeli kazdy sam a uz dospievate spolu... Naco tak ponahlate, sice rovesnici v osade uz maju po 3 cavore, ale mate aj nejake ambicie kazdy osve, nie?

jaskolka
8. máj 2024

@kitycat to je ten nevyspatý pár.

imriska986
autor
8. máj 2024

@ahhola hmmm keby ste mali rodičov alkoholikov ako ja asi by ste tiež nemali kam ísť.

stanielka17
8. máj 2024

@imriska986 Tvoj syncek potrebuje novu nahradnu mamicku, ktora ho bude ucit odkladat si pyzamko. Tebe to evidentne lezie krkom. Nech je problem niekoho ineho.

sissy27
8. máj 2024

@imriska986 spytala by som sa, ci mu mam pomoct s balenim alebo to zvladne sam 🤷‍♀️

crazy_cat_lady
8. máj 2024

@imriska986 byvate v podnajme?

imriska986
autor
8. máj 2024
jaond19
8. máj 2024

@imriska986 utiect pred rodicmi alkoholikmi k debilovi vyhra nie je.

lienka.7
8. máj 2024

@imriska986 toto je vtip, vsak???

lakebabe
8. máj 2024

@imriska986 zase ty? Však mu zbal to pyzamko do taštičky a vyraz ho 💁‍♀️

stevvvka
8. máj 2024

Nemusíš ísť k rodičom, môžeš ísť aj do podnájmu sama alebo s niekym zdieľať bývanie.

Ty si potrebovala čím skôr ujsť pred rodičmi, tak si vzala asi prvého, ktorý ti finančné vlastne pomáha riešiť bývanie, preto to tak aj vyzerá... Hanba nehanba, ja by som sa vrátila asi radšej načas k rodičom, kým na šetrím, lebo rodičov si človek nevyberá, ale partnera ti nikto neprídelil, toho si si vybrala sama

culienka
8. máj 2024

@imriska986 Tak už Ti zostava len pripravit si náhradný plán a keď ho budeš mať tak potom mu povedať, že odchádzať on nemusí, ale ideš ty.

crazy_cat_lady
8. máj 2024

@imriska986 a aky je teda problem, ze nemas kam ist? V podnajme mozes dat vypoved a bud odtial odidete obaja, alebo jeden zostane a podla toho, ci ty zostanes, alebo odides, si najdes nieco sama

rozculena
8. máj 2024

ja nechápem,načo zakladáš ďalšiu tému o tom istom? Už ti bolo povedané,že nemáš s ním byť,je to blbec...alebo zakladáš témy dovtedy,kým ti nezačneme písať,aký je on super ???

domkakvet
8. máj 2024

@imriska986 rozchod.

matkahelka
8. máj 2024

zeny zbytocne deriete klavesnicu, ona od neho neodide. je s nim a bude s nim, pretoze sa k rodicom vratit nechce a sama z brigad podnajom neutiahne.