Priateľ príde domov z práce a hneď mi vyčíta, že je všade neporiadok

inuska1155
1. sep 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je normálne keď môj priateľ,príde domou z práce a hneď že zasa je tu bordel čo si robila celý deň? Ale bordel je u neho pár pohárov dva taniere, máme 🏡 dvor záhradu takže ja dvore pár papierikov nájde a už hulákať začne ale ja všetko robím nesedim, celý deň na riti,mám menšie deti myslím si že je to normálne .Potom začne rýpať,a skončí od bordelu úplne inde ,a už sú hádky . Že iné ženy by to tak nemali, a stále že aký je unavený,že ho všetko bolí,a to každý deň stále urob mi kávu daj mi toto podaj mi to. Ja viem že je unavený,aj to teplo to je extrém, a že ty si celý deň vnútri tebe je dobre a stále toto, alebo včera v sobotu bol doma,ja som upratovala skrine,a prišiel tam že zastav si telku a chod urobiť kávu,a ja že veď môžeš si aj ty niekdy tu kávu urobiť,no to som nemala už bolo peklo,že ja chodím do roboty aby ste mali ,a ty mi ani kávu neurobíš ,a nadával mi škaredo aj pred deťmi.Alr ja som chcela aby urobil aj mne tu kávu,že ho to napadne čo je na Tom urobiť kávu svojej žene ? Tak že či aj vy to tak máte niektoré doma .

ivik4
1. sep 2024

Nie , nemam
Strasny debil
Deti mu nechat celi den na krku a potom sa pozriet aky poriadok bude mat. A to s tou kavou ma dorazilo, lemra leniva , hroza

basulaak
1. sep 2024

Nie ziadna normalna zena to tak nema. Niesme sluzky. Ale tvoj priatel bude asi jeden z tych jednoduchsich, ze?

zuzka565
1. sep 2024

Môj bol taký. Ale som mu vysvetlila že na rozkazovanie si mal masky slúžku a nie manželku. A áno nechala som ho doma ale iba z jedným synom (mám dvoch a obaja sú ako sto čertov ). Ja som išla do roboty (robíme v spolu,máme firmu). Tak od vtedy už bol ticho a keď náhodou začne tak mu to pripomeniem . Jeho rodičia tak žijú že svokra je doma a má všetko robiť a svokor si chodí kade chce a doma ani prstom nepohne.

maranco
1. sep 2024

@inuska1155 keď ste sa spoznávali ako fungoval doma v domácnosti? Robil niečo alebo ho obskakovala mamka?
Naučili ho, že žena má obskakovať muža a nemajú sa spolu podieľať na chode domácnosti?

guudy
1. sep 2024

@inuska1155 na toto je dobry recept. Jeden den naozaj nesprav nic v tej domacnosti. Nic neumyvaj, nic neupratuj, iba bud s detmi. Ked pride domov, potom mu mozes povedat, ze dnes si naozaj sedela na zadku a nic nerobila. Nech vidi ten rozdiel ;)
A nie, nemam doma takeho obmedzenca. Ten moj prave vyklada nakup, ktory doniesol z obchodu ;)

deti95060810
1. sep 2024

asi je z práce frustrovaný tak potom si to odnesieš ty. káva asi nebude u neho ten hlavný problém..
ja mm bežne robím kávu - len jemu, ja nepijem kávu, ale potom spolu si sadneme a troška pokecáme... keď sme doma spolu cez víkend tak pri káve sedíme ráno, naobed, večer.... 😉

janinah
1. sep 2024

Co si si zobrala,to máš...vlastne ani si si nezobrala a aj tak máš čo máš....co už s tým...
Všelijako u nás bolo pri malých deťoch co sa poriadku týka,ale nikdy som nepočula ani pol slova poznámky.

marcellka32
1. sep 2024

Zbaliť sa a ísť na týždeň preč....deti nechať doma, nenavarene, neupratane...
Ak bude veľmi volať na mobil, vypnúť mobil...neboj deti nezomru a buď sa uvedomí alebo nie a nebola by som s ním

doriiis
1. sep 2024

18 rokov som s mojím mužom.Ani raz som od neho nepočula otázku,že čo som robila celý deň.

inuska1155
autor
1. sep 2024

@guudy ja vykladam sama vždy nákup ešte okolo,mňa prejde akoby nič🙁🫤 tak to vám závidím že to máte tak super ja že všetci chlapi sú taký ale nie sú ako vidím

januska12323
1. sep 2024

Tebe ho niekto pridelil? Nie nebola by som s takým človekom, nespravila by som si s ním deti a tou kávou by dostal akurát tak po gebuli.

inuska1155
autor
1. sep 2024

@maranco keď sme sa spoznávali tak pomahal, ale toto robí ani neviem sama odkedy áno doma u nich robí aj robila všetko jeho mama , není mi schopný ani kávu urobiť,a aj keď urobí nedá sa to piť, hneď sa rozčúli a nadáva za všetko aj v aute za to že to ako brzdis?!!s huka po mňe aj v aute.

ivik4
1. sep 2024

Zase si nemysli, ten moj anjelik teda nieje ale rokmi velmi na sebe pracoval lebo nechcel aby sme sli od seba . Vzdy sa da ked sa chce

inuska1155
autor
1. sep 2024

@januska12323 ďakujem vám za názor aspoň viem že to,tak nemá fungovať . Ale nedá sa snim ani po dobrom ani nijako.

inuska1155
autor
1. sep 2024

@doriiis Tak to máte asi fakt super muža ďakujem za odpoveď .

inuska1155
autor
1. sep 2024

@guudy 🤣🤣 To by bolo peklo ,keby to urobím ale je to fakt dobrý nápad asi to risknem 🤣

guudy
1. sep 2024

@inuska1155 a povies mu, aby ti pomohol?

guudy
1. sep 2024

@inuska1155 ake peklo prosim ta….len mu ukazes ako to vyzera doma, ked nic nerobis…

abbey1
1. sep 2024

@inuska1155 Môžem dotaz?
K čomu ti je taký partner a deťom taký otec?

darina77
1. sep 2024

@inuska1155 ani jeden deň by som s ním nebola

inuska1155
autor
1. sep 2024

@guudy Nie nepoviem ,on pracuje príde domou až večer,a hneď hľadá bordel. Ale už mi povedal že to je moja robota že,on robí na nás,aby sme mali čo jesť, tak že ja mám mam celé dni hľadať či není na zemi náhodou omrvinka. A keď idem sestre,už zasa si bola zas si nič nerobila .A stále dokola.

inuska1155
autor
1. sep 2024

@darina77 Aj keby nemáte kam ísť?

alickapusinka
1. sep 2024

Nie nikdy by som s nim nebola a prepáč čo že pan tvorstva chodi do roboty.Vie aka je z deťmi robota celý deň. U mňa už by mal taký výcvik že by som ho s deťmi nechala sameho týždeň zbalila veci a nedvíhala telefon. A nie s takým človekom by som nebola.Teraz si doma s deťmi a potom ak pôjdeš do práce a bude tliachať hubou že On chodi do roboty je bordel vieš čo však nepoprataj nech priloži ruku k dielu.To sa bude stupňovať odkladla by som si na tajno penaize neskôr aby si mala na rozbeh s deťmi lebo budu deti väčšie a bude to len horšie a horšie. Raz by mi muž vynadal tak viac ho vydieť nechcem ver mi.A nie kávu by som mu robiť nešla.Pri šoférovani na teba kriči viac by mi do auta nesadol môže niečo skryknuť zlé stane sa havária a bude na vine môže ísť aj do basy.Dalšia vec ktora dokazuje že je to taký trošku jednoduchši nevzdelaný jedinec ktorý si predstavuje že všetko sa toči len okolo neho a jeho lebo pánko chodi do roboty.Ešte napíš že TI vydeľuje peniaze a môžeš sa rovno odsťahovať.

darina77
1. sep 2024

@inuska1155 ja by som s ním nikdy nešla ani do vzťahu, mala som pár takých nápadníkov ale rozišla som sa s nimi do pár mesiacov, mne toto strašne vadí na chlapovi. Radšej byť sama, doma chcem mať kľud. Môžeš mať aj ty lepší život ako toto

majlo1234
1. sep 2024

Nikto, kto nebol dlhodobo doma s detmi to nepochopi. A jeden den malokedy staci. Treba mu razne vysvetlit, nech bud spravi poriadok, alebo aspon drzi usta

viestta
1. sep 2024

@inuska1155 vsak mu povedz nech si najde taku co to tak nebude mat. Je to priatel, nie je nc jednoduchsie ako ho vymenit za takeho, ktory si ta bude vazit a nebude ta povazovat za domaci spotrebic.

zmrzlinka2021
1. sep 2024

@inuska1155 dom komu patrí?

kitycat
1. sep 2024

@inuska1155 je nedela. Tak chod do vecera prec a vecer sa vrat a narob poriadky.

A ak nepomoze mas len 2 moznosti

A ake nemam kam ist? Z nejakej prdele si za nim dosla..

inuska1155
autor
1. sep 2024

@zmrzlinka2021 Mne patrí ,je na mňa písaní,ale on ho kúpil .A napísal na mňa žijeme spolu dvacat rokov, stále hovorí že keď spolu nebudeme,tak to neutiahnem že s čoho budem žiť a tak že moja výplata mi nepostačí že zdochneme s deťmi od hladu .

alissa1222
1. sep 2024

Deti majú koľko rokov?