Neviem ci tato diskusia sa sem hodi, ale skusim ... bola som vydata 5rokova rozvedena som cca 4roky ... Za tie 4roky som nemala ziadnu vaznu znamost. Venovala som sa synovi, praci a skole ... Az teraz cca pol roka ako ma oslovil (pozval na kavu) jeden pan. Poznali sme sa z videnia. On bol zenaty 17rokov ked ho nechala manzelka a rozvedeny je 2roky. Stretavame sa ako nam praca dovoli 1-2x do tyzdna. Myslim si ze si aj celkom rozumieme len problem vidim inde ... ( v sexe) ja mam taky pocit z neho ako keby este nebol vyrovnany z rozvodom aj ked po nom velmi tuzim nedokaze ma uspokojit ( nechce sa mu postavit) ine je to po 3-4 pivach, ale zase to si nedava stale ... neviem, uz som myslela aj nad tym, ze ho mozno ja ako zena nepritahujem ... neviem ... dat tomu cas?
e ale problem vidim inde ...
To akože pri Tebe mu to nejde ale keď si vypije tak mu stojí??? Vyzerá to tak, že ho nevzrusujes...a lepšie to nebude. Škoda, že mu nevidíš do hlavy, možno si jeho bývalá niekoho našla a on tiež chc
chce niekoho...ja by som tomu nedávala už žiadny čas...ak Ťa to nezranuje, skúste byť kamaráti, to bude celé...
@kvietocka33 to znamena co? Ze sa mu nepostavi vobec alebo nemam vydrz? Kolko ma rokov a ako ti to odovodnil?
@tova pan ma 44r
@kvietocka33 možno sa tak sústredí, až to nejde 🤷♀️. Porozprávali ste sa o tom?
@anita6666 ale postavo sa a po case bum klesne a ... odovodnil ze dlho s nikym nebol ... a mne je trapne sa ho neako vypytovat ... ako viem, ze po rozvode nemal nikoho
@darci17 nerozpravali sme sa o tom ...
@tatisna postavi sa mu aj pri mne len po kratkej dobe bum klesne ...a tazko ho postavit naspat ...
@kvietocka33 tak to by ste sa mali pobavit...to je dost podstatna vec...nie je este taky stary aby nefungoval...mna by zaujimal jwho nazor... Normalne narovinu by som sa a nim o tom bavila....myalim,ze su ine temy,v ktorych by som sa nevrtala,ale toto by aom chcela mat urcite vydebatovane...
Joj aj moj muz ma 44 za chvilu a vladze aj rano po nocnych,unaveny ale na toto energie ma vzdy vela.Takze vekom to iste nebude.Naozaj skor o tom ze miluje svoju byvalu.a ty ho nepritahujes.Keby bol zamilovany tak aj 3krat za den a to by uz stacil pohlad .....
to bude taky zaciatocnicky stres. nevadi,skusajte dalej a ked piva povzbudia, tak sa opite riadne a snad prekona jeho penis ostyh ;)
@kvietocka33 aha, tak to je potom na doktora, prepáč...v tomto veku je to už normálne a ked pridas stres, nedostatok spánku, nezdravý stravu a malo pohybu, je to tam...
@kvietocka33 príčina vôbec nemusí byť v tom, že by ešte nebol vysporiadaný s rozvodom alebo v tom, že by si ho nepriťahovala. Skôr tam bude nejaký blok (napr. obavy zo zlyhania, čo sa aj deje) alebo nejaký zdravotný problém. Ak má záujem, tak nech to rieši s odborníkmi (urológ, sexuológ...), ale ty sama nezmôžeš nič.
Môjmu mužovi síce len na 40_tuku ťahá, ale chuť a výdrž ma...sa ani bozkavat nemôžeme bol hneď je v pozore tak sa prikláňam k názoru @laska201, ale určite by som to riešila rozhovorom s ním a nie na MK
@kvietocka33 tak ja teda neviem, ale moj muz sa 41 a cim dlhsie nema sex, tym viac mu stoji, podla mna to nebude tym argumentom, ze dlho s nikym nebol 😳 bud fakt nieco mozno riesi v hlave, alebo je to asi ako vnima teba. Ked to poviem tak necitlivo. Ved ty musis citit ako sa k tebe sprava, aj ked spolu nemate sex, alebo ked nie ste spolu vobec. Ako o teba prejavuje zaujem a pod. Sex je podla mna len spicka ladovca
@rik01lulaka moj muz to ma opacne ked je extrem unaveny tak aj 2hodky vkuse a konca nikde.a ako hovorim vtychto zaciatkoch a plny hormonov a nova suska jak kraliky.Tu naozaj treba riadne uprimny rozhovor nehambit sa.Ved ked budu chciet pokracovat vo vztahu tema sex nesmie byt tabu.
@laska201 tak tak aj môj ak sa veľa namaha alebo je unavený tak koľkokrát skončíme s tým, že vyvrcholenie nebolo 😀 a na začiatku vzťahu sme boli doslova ako kraliky...a teda myslím, že v zdravom vzťahu téma sex je plne dôležitá...My ešte aj v bežnom rozhovore koľkokrát spomenieme sex a veci s tým súvisiace
@rik01lulaka toto je to ze vela ludi nezazilo to sa bezhlavo zamilovat a byt bezhlavo zamilovany roky rokuce.Ked to aj opadne zrazu vsetko vadi a ruzove okulare padnu a je zle.Ale byt bezhlavo zamilovany cely zivot to je umenie.a komunikacia na bode mrazu a vztah upada.tu to je uz od zaciatku zle a pochybujem ze chemia naskoci ked zatial neprisla.
@kvietocka33 tak to je ,potom, pán v najlepśích rokoch...problém s"libidom" mávajú už aj mladí muži.
@laska201 krásne napisane...telo, výkon to bude čím ďalej horšie, ale duša, rozhovory, poznávanie sa navzájom to je vzťah na celý život
@kvietocka33 predpokladam ze manzelka ho nechala (aj/najma) pre tento problem. Ja som mala priatela 30tnika s podobnym problemom. K lekarovi sa nevedel dopracovat, nasledoval rozchod....to je zbytocne natahovanie casu, zlepsi sa to samo len zazrakom.
@rik01lulaka spriaznene duse si casto krat aj myslienky citaju. Aj vzdusnou ciarov su na seba napojeni.Kolko krat mi muz isiel volat drzal mobil v ruke a vtom lasocka.jaj sa na tom smejeme.
Aj u nas to tak bolo na zaciatku. No po nejakej dobe to preslo a to uz som sa bala aj napriklad zohnut pri upratovani😄
@kvietocka33 ja si myslím, že on do teba ešte nie je zamilovaný. Aj ty ho oslovuješ ako "pán", váš vzťah nie je asi nejako silne intenzívny, skôr taký oťukávací... s posteľovými aktivitami by ste mali asi počkať až kým príde skutočné zaľúbenie a silné vzájomné priťahovanie sa. Ja si neviem predstaviť, že by som vliezla do postele s niekým, koho opisujem tretej osobe "jeden pán"
@kvietocka33 keby to je tym, ze s nikym dlho nebol tak by s erekciou problem urcite nemal :O, neviem ako to maju starsi muzi, mozno to uz je aj trosku vekom, viedli ste debatu o jeho ex? rozvode?
Preco si hned myslis, ze je nevyrovnany s predoslym vztahom? Mozno ma proste len nejake zle obdobia a to je mozno aj vsetko no
to nie je vekom, moj muz ma 43 a posledny rok je aktivny az az, ani na zaciatku taky nebol a to sme spolu viac ako 10 rokov, skor je to nejakym psychickym blokom alebo zdravotnym problemom
jedn pan - 40+r?// no tam uz problem s vtakom je casto probem..🙂 to neni o pritahovani alebo jeho zene