Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?

mamina87
2. sep 2016

nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku

liz_lemon
2. sep 2016

nie ste spolu ani rok, ani sa nestretavate casto, je zenaty, a ty chces dieta?
ani sa mu necudujem, ze o tom nechce ani pocut, mna viac rozumu ako ty

n0mi
2. sep 2016

Neviem o muzovi,ktoreho zena zmenila ci pretvorila. Proste nejako mu je fajn byt v zvazku asi manzelskom takze neviem co cakas. Asi si len ty naivne zamilovana po usi.

moni244
2. sep 2016

Rozmysla praktickejsie ako ty, ste spolu rok, jazdi na kamione, obaja ste sa uz popalili, mate zavazky, on navyse zenaty. Tak bud rada, ze aspon jeden z vas rozmysla. Netlac nanho, lebo zachvilu budes sama s troma detmi

mamina87
autor
2. sep 2016

je zenaty ...ale uz pomali 2r spolu neziju lebo jeho este manzelka ho podviedla.....a nieako k rozvodu sa este ani jeden nedopracoval...

hubinka17
2. sep 2016

ani ja by som nechcela dieta...A ty vlastne preco tak velmi chces dieta?
Ste spolu iba rok tak to vela casu neni ked ratam ze jazdi EU tak urcite robi turnusovo a ked to tak zratam tak ste z toho spolu nejakych 12 tyzdnou a pritom neni rozvedeny.

hubinka17
2. sep 2016

@mamina87 a peniaze dava tebe ci manzelke?

mamina87
autor
2. sep 2016

stale som tuzila po dietati .....aj ked uz tretom....len som nenasla toho praveho .....on je super.....klape nam to a myslim ze by sme zvladli spolocne babo ...len on je velmi tvrdohlavy...vsetko sa da ked sa chce.............a zas ked sa to tak zoberie...tak ja mam doraz 30 upravujem si mens.cyklus...on ma 42 a zas pri jeho kamione a mojich plodnych dni je velmi male percento sa vobec aj trafit aby som ostala tehotna

mamina87
autor
2. sep 2016

@hubinka17 manzelke plati len vyzivne na 2 deti .....a zas on ma este dom kde mu byva otec a ja byvam v podnajme ....pomaha nam ...ale tiez ma svoje vydavky...takze nedava ani mne a ani manzelke

rheuska
2. sep 2016

Nie nezmení názor. Môžeš ho oklamať, ale ostaneš sama. Ak s ním chceš ostať tak by si sa mala zmieriť s tým, že dieťa už nebude.

mamina87
autor
2. sep 2016

@rheuska tazko sa stym zmieruje

mamina87
autor
2. sep 2016

chcem byt s nim ....lubime sa.....ale neviem dokedy to zvladnem ....snazim sa nato nemysliet....ale nieako mi to nejde .....normalne sa tesim ze zacne skolka a skola ze zas sa nato zameram

hubinka17
2. sep 2016

@mamina87 pozri sa nato z jeho pohladu
finacie: ma toho dost sam ( dom..mozno este uver), vyzivne na 2 deti a ak by si zostala tehotna a na MD, pribudli by mu dalsie hladne krky na hlavu. Zarobi nejakych 1400-1500€ ak robi u Slovaka. To nie je moc vela €.
Dieta: Uz na 42 rokov, urcite je rad ze cas plienok a veci s tym suvisiace su prec. Ved uz ma 2 deti a teraz si chce len kludne zit zivot a nie zas sa starat o babo.
A je stale prec, vsetko riesite cez mobil...a ked bude babo tak mu to zacnes vycitat ze sa nestara ...ze si na vsetko sama...atd..
Myslis ze toto on potrebuje? Podla mna nie.

mamina87
autor
2. sep 2016

@hubinka17 jeho deti nedavno oslavili 15 r a najstarsi syn mu zomrel ....viem ze uz je rad ze jeho deti su samostane ......ale niekedy mi pripada ako by bol on dieta ....viem ze by to bolo na drzku to vsetko ....ale vsetko sa da ked sa chce ...ale ja ho nemozem len tak znasilnit 😀 ....myslim zas ze keby sa aj podarilo....hneval by sa ...neozval ....ale nenechal by ma samu ....ma velmi rad deti ...aj mojich huncutov si oblubil a aj oni jeho 😀

hubinka17
2. sep 2016

len u Vas je ta chyba ze chces len ty.....on nechce a ani nebude chciet.
Budes sa s tym musiet zmierit.

mamina87
autor
2. sep 2016

@hubinka17 trpezlivost ruze prinasa ....

jeennyv
2. sep 2016

@mamina87 vies po nevere a dajme tomu problemoch sa nedopracovat k rozvodu a neriesit to je pre mna trapne, mne to pripada tak, ze je mu dobre sediet na dvoch stolickach, resp, byt takto nerozhodnuty...ja by som sa na tvojom mieste do dietata nehrnula..mat tri deti bez muza uz nie je sranda...pochybujem, ze pri jeho spravani to bude v buducnosti klapat....

sardinka336
2. sep 2016

@mamina87 ťažko radit ako vravíš trpezlivost (možno) ruže prinesie...ja by som uz v 42 rokoch deti tiez nechcela 😀 😀 😀
Spolu ,,chovať,, 5 detí je dost... 🙂 samozrejme dá sa to, ale musia chciet obaja. Treba o tom komunikovat, či je možné ze názor ešte zmení.

janka54321
2. sep 2016

Ja by som.ho urcite nenutila...potom sa Vam to ,,vypomsti" ...nebude ti pomahat s dietatom napriklad...nebude javit, taky zaujem, ako by si ti ocakavala...a uz je problem...vztah ide dolu vodou a na druhej strane ma pracu, kedy je viac mimo domu...takze by si bola na vsetko sama

anatalia77
2. sep 2016

@mamina87 si len kamarátka s vyhodami

tova
3. sep 2016

on si uz svoju rodinu zalozil, przil dieta a potrebuje niekoho len na dozitie. Ked nehladat to iste hladaj inde. Vo vstkom vam neklape, neklape vam predstava do buducnosti, a fuj ze chces deti rodit ako ciganka so zenatym a ziadnym vyhladom do rozvodu. Potrebujes darcu spermii tak z teba citit.

majcika
3. sep 2016

Škoda slov...absolútne

stary_ujco
3. sep 2016

Takže on je tvrdohlavy, občas detinsky. O 13 rokov starší, nerozvedeny, s dvoma deťmi na krku. Väčšinu roka trávi na cestách a aby nemusel chodiť domov, tak si našiel teba, kde donesie trenky a príde vypustiť nahromadené. Naozaj je to ten pravý?
A ja byt na jeho mieste, tak si naozaj popri žene, otcovi, dome a svojej robote už nezavesim na krk ďalšiu ženu a ďalšie 3 deti.

225lenka25
3. sep 2016

@mamina87 vidím že nie len on je tvrdohlavý....

emilia25
3. sep 2016

No neviem neviem ci niekedy takyto muz zmeni nazor na spolocne babatko.mozno keby ste spolu zili normalne ako rodina mozno by sa po case dal zlomit.ale takto ked este ani rozvedeny neni a boh vie preco.kazdy chlap ked je podvedeny s tou zenou nechce mat nic spolocne prve co ide urobit je rozvod.moj muz ma tiez 41rokov a mame pol rocnu dcerku ale mi sme manzelmi uz 8 rokov a vsetky sme si naplanovali uz pocas zitia na divoko.tak drzim palce.

peppermint
3. sep 2016

len mne to pride cudne, ze autorka chce dieta po rocnom vztahu s muzom, s ktorym sa malo stretava a nemala ho ani sancu poriadne spoznat?

terezka1947
3. sep 2016

@mamina87 no...ja neviem,ale ma dost rokov a skusenosti....a ked este ani rozvedeny nie je.....hmmm...neviem,no...stoji ti za to?
ak ano...ok...ale ste este kratko spolu...a co reisis dieta,ked este ani ty nemas istotu ci sa rozvedie...

terezka1947
3. sep 2016

@mamina87 no,trpezlivost sice ruze prinasa,ale pri nejakom rozumnom cakani na este rozumnejsi ciel

mamina87
autor
3. sep 2016

Pekne ranko ...vidim ze ste proti mne....co sa tyka rozvodu tak do toho ho musim troska nahnat ..lebo.jeho.este zena papiere o rozvod nepoda ....a zas on je taky ze to pocka ....tetaz v pohode lebo opravuje dom ...ale potom mu to uz budem nacrtavat viac .....a ano som tvrdohlava ....nemyslela som ze niektore mamicky vedia tak ublizit slovne......

Je vela ked niekto ma tri deti??? To uz je ciganka??? Ja som tiez s troch deti ....a dost sa ma to.dotklo

Poznam ho velmi dpbre....ak to nik nezazil tak to nepochopi.....ale je to.pocit ako by ste sa uz piznali vela rokov

saurian
3. sep 2016

keby ste sa tak lubili ako pises, hlavne on teba, minimalne by mal uz po rozvode. takze chces od neho dieta ale on nechce dieta. nielen to - on sa este nedokopal k rozvodu. uvazujete aspon o spolocnom byvani?
tiez si myslim ze nie je cas na dieta... nie preto ze chodi na kamion ale preto ze vas vztah mi nepride pripraveny, taky - ktory proste pocita so spolocnou buducnostou.

terezka1947
3. sep 2016

@mamina87 nikto nema byt preco proti tebe,ved ta nepozname....ale trosku sa zamysli
keby ta mal tak rad ako ty jeho,necakal by z nicim...ok,mozno je taka pohanacia povaha...ale tak potom si s tym uzmierena...pockaj,uvidis
mozno to cakanie bude rok,dva....mozno spolu oslavite 50r. a este stale ano zasnubeni nebudete a deti uz aj tak nebudu
3 deti nie je vela...ja mam dve a keby bolo aj tretie,a dalsie...len stastna by som bola,ale nejde to uz
takze...ja ti zelam,abz si sa spravne rozhodla
ale cakat nezmyselne-podla vacsiny a nechat si ujst ine prileziosti byt statsna....ma to cenu?uz si odpovedz ty