Priateľ na zoznamke a odkazy od iných dievčat

hubka51
1. feb 2013

Potrebovala by som poradiť. Momentálne čakám bábätko a som skoro 3týždne v strese. pred troma týždňami mi napísala jedna baba na FB, že si ma chce pridať medzi priateľov, ale nemám nič hovoriť priateľovi. Tak už sa mi niečo nezdalo. Napísala mi nejaké nicky na pokeci, že si mám pozrieť a zistím čo je zač môj priateľ. No išla som a našla som ho aj s fotkou a vypísané údaje ako sex zoznamka a podobné. Napísala mi tiež, ževraj aj ju oblboval a že chcel ju len na sex a vie že som jeho priatelka a že čakáme bábo a že mi chce len dobre. Priateľ mi povedal, že je to pravda, ale len do roviny písania. Vravel, že sa s ňou nikdy nestretol hoc chcel. Mali sme krízu, kedy sme sa stále len hádali a on to takto riešil, že potreboval niekoho komu sa zdôverí. Nakoniec to však skončil a nikdy sa s ňou nestretol pretože si uvedomil, že chce byť somnou a čakáme bábo. Vravel mi, že sa strašne na neho upla a písala mu že sa zaľúbila a ona sa jej teraz za to mstí. Tiež mi to prišlo divné keď som ju našla na pokeci a mala založený účet len 4mesiace. Presne v tom období komentovala jeden z tých nickov ďalšia baba jeho fotku niečo ako sukničkár (ktorá tiež bola na nete len nejaký rok). Tak som jej samozrejme písala a zisťovala. Ta mi napísala, že áno že ho pozná a aj s ním bola, ale na druhej strane napísala, že má priateľa, ktorého neskutočne miluje a on miluje ju, že nepotrebuje takého chlapa len na sex. Zarazila som sa opýtala sa teda že ked tak neskutočne miluje toho svoje priateľa tak prečo ho teda podviedla s tým mojím. Už viac neodpísala. Dnes som sa opäť pozrela na ten nick a tam ďalšia baba okomentovala (ktorá má účet len 2mesiace) že pekne klameš všetky dievčatá a aj svoju priateľku. Neviem čo si mám o tom myslieť. On mal tento účet založený ešte skôr ako bol somnou a dovtedy tam žiadne negatívne komenty, či odkazi neboli až keď mi táto baba napísala. Nejaké príznaky podvádzania som nezachytila. Buď je to veľmi dobrý zatierač dôkazov, alebo potom neviem. Neviem ako to mám riešiť či veriť , alebo nie. Bojím sa aj o bábätko, keď ja niesom v pohode, aby sa mu niečo nestalo. Boli ste už niekedy niektorá v takejto situácii?

simi906
1. feb 2013

Neveriť! Hajzlík to je! Aj baby sú špiny, ale keď ti to potvrdí jedna, dve tri... tam už horí na poplach. Rozprávala si sa s ním o tom prečo to robil? Nejaké rozumné vysvelenie ti dal? Určite by som pri tomto chlapovi ostala v pozore...

bubelko
1. feb 2013

@hubka51 vztah by mal byt zalozeny na dovere, obzvlast, ked ste sa rozhodli pre dieta. ak mu doverujes, tak ta taketo maily od nejakej zeny nemozu rozhodit. ak si mu uz ale pred tym nedoverovala, tak toto ti urcite na klude neprida. ja ti nepoviem, ci mu mas verit alebo nie. to ti nemoze povedat nikto. pretoze moze klamat - tu ti poradia ver mu - a budes nestastna. alebo ti poradia neverit - a on ti neklame - rozpadne sa vam vztah, ty budes slobodna matka a kto bude niest zodpovednost? halda tebe neznamych internetovych mamiciek?
vyjdite si niekde na prechadzku a v klude sa porozpravajte. povedz mu, ze ta to trapi a rieste to vy dvaja.
ano, chlapi dokazu vyborne klamat (mam v okoli par pribehov, ktore by stali za to), ale aj baby vedia byt riadne mrchy a v skupine este vacsie.

sabina84
1. feb 2013

@hubka51 Hlavne sa nestresuj lebo je to zle pre babatko,na jeho vyvin a vsetko,hovori sa ze ak ma mamina v pohode tehotenstvo aj dietatko je potom dobrucke,a pred svojim priatelom sa maj napozore.ak sa to da skus si uzivat tehotenstvo co najviac a co v najvacsom klude potom ho uz mat nebudes :D a vysvetli to aj priatelovi ze svojim spravanim ublizuje aj tebe aj babatku!

hubka51
autor
1. feb 2013

@simi906 No on mi povedal, že on si len písal o sexe a tak. Samozrejme, že sa mi to nepáčilo a rozprávali sme sa o tom. Povedal, že pochopil, že to nebolo správne a tie účty si zrušil. Neviem vážne čo si myslieť. Prečo by nejakej cudzej ženskej záležalo na tom, aby som vedela o tom aký je.

lucka.lucy
1. feb 2013

tak ako hovori @bubelko, vztah ma byt zalozeny na dovere.... Jednoznacne by som zrusila vsetky ucty na pokec, FB, tweeter,zoznamka a podobne voloviny... nic ine nerobia iba nicia vztah !!!!

hubka51
autor
1. feb 2013

@bubelko Dôverovať- dôverovala som teda neviem možno ešte dôverujem. Prešla som si niečím podobným už s prvým priateľom, že som mu prišla na takéto chatovanie či neviem čo to bolo, Dôvera sa mi získavala ťažko, ale povedala som si, že áno vzťah je o dôvere a musím začať opäť veriť, Teraz sa to naštrbilo a ja neviem, či budem mať opäť tu 100% dôveru v neho.

lucia78
1. feb 2013

Chlapom nesmies nikdy uplne verit ale zeny vedia byt vacsie potvory ako chlapi - to su moje skusenosti. Z toho co pises logicky vyplyva, ze ide o urazenu zensku, ktora sa rozhodla pomstit sa tvojmu priatelovi.

renata5
1. feb 2013

@hubka51 ahoj mne to pripada ako by to vsetko pisala jedna zena ktora ma 10nickov su take potvory

simi906
1. feb 2013

@hubka51 prečo? jednoducho preto aby ti zrjme otvorila oči, a videla že čo je tvoj priatel za kvietok...teda ked ti to napísalo viac žien... keby len edna, tak to može byť z jej strany závisť, alebo bývalé odmietnutie zo strany tvojho priaela, čo ju ranilo...a ved prečo by si mal s inými ženami písať o sexe? nech sa o sxe baví s tebou! jednoducho také veci sa nerobia. Robil to aj moj priatel ale prestal s tým... dôvod bol na to si taký že ja som o tom všetkom vedela ale mlčala som... až jeného dňa sa ma spýtal že prečo som mu to nepovedala že som o to vedela, že som si nepriamo nechala ubližovať... vtey mu biklo, že aha, to by som asi nemal... skús sa s ním tom prozprávať, ale jednoznačne tam chýba komunikácia

maria200981
1. feb 2013

ja ak by som mala take veci riesit tak by ma to neskutocne ubijalo a myslim si ze ak sa take veci musia riesit vo vztahu potom to nieje dobry vztah...je to na Tebe...ale mat dieta a zakladat si rodinu s muzom ktoremu nieje tazke pisat o sexe a s cudzimi zenami....atd...tak si nevazi co ma doma...ja by som mu neverila....list nepada daleko od stromu....a kazda vec ma svoju pricinu....len tak by nevinnemu chlapovi nevypisovali ...

alka221
1. feb 2013

@hubka51 mozno ti len chcela otvorit oci, a preto ti napisala.. aj ked je cudzia.. urcite sa o tom porozpravajte priamo, povedz priatelovi, co ta trapi..a preco to robi, ale vzdy ked vztah preziva krizu, na vine su obaja.. 😎 pre mna vztahy ktore riesia taketo problemy asi nie su budovane na dobrom zaklade. 😅

blondiee83
1. feb 2013

Nezavisle od toho, ci su to tri zeny, alebo jedna, ktora ma tri nicky - priatel sa ti priznal - aj ked mam taky pocit, ze nie so vsetkym. Nechcem ta zarmucovat, ale podla mna nech mate akukolvek hlboku krizu - vyhladavat a pisat si s cudzymi zenskymi o sexe? vsak ked ste mali krizu, este by som pochopila, aby si pisali o rieseni Vasho problemu...ale ty si jasne napisala, ze sa ti priznal, ze si pisali len o sexe. prepac, ale tvoj frajer je suknickar a poriadny vol, ked toto robi svojej tehotnej priatelke. a ze si zrusil ucty? kolko asi trva zalozit si novy? otvor si oci skor ako bude neskoro...
clovek, ktory ma vaznu znamost a cakaju spolu este dieta, nema co hladat na sexzoznamkach a neexistuje nic, co by ho ospravedlnilo. a ak sa rozhodnes tolerovat mu to, je to len a len tvoja vec. no na tvojom mieste by som bola hrozne opatrna a vies co by som od neho ziadala? obnovenie toho uctu, zaplatenie sluzby, aby si videla historiu pokecov (stoji to ubohych par eur) a veru by som si chcela precitat vsetky predosle konverzacie. velmi lahko zistis, kto klame a kto nie. A ak by s tym mal problem - tak uz nemusis zistovat nic a je nadmieru jasne, ze preco...

jabadaba
1. feb 2013

No, na uvod, tvoj priatel je pekne nezrely somar. Odpust. Ak ma vztah a navyse sa ma stat otcom, potom je od veci mat niekde ucet a vykecavat o sexe. Nieto sa s niekym za tym ucelom stretat! To je jedna vec, dalsia je ta cudna "kamoska", ktora Ta informovala. Pises, ze odkedy o tom vies tak priatelovi pribudaju negativne komenty, udajne od roznych zien. No ja by som nedala ruku do ohna za to, ze tie tri slecinky su jedna a ta ista, zakazdym pod inym nickom a riesi svoje mindraky. Ale to je len moj pocit. Jedina cesta ako sa uistit co je ten tvoj zac je zalozit si nick na pokeci a trosku hodit udicku. A uvidis ci sa chyti a bude pokracovat vo flirtoch alebo nie. Radsej to zistit teraz ako neskor, ak by ste sa nedajboze vzali niekedy. V kazdom pripade dost ubohe spravanie, no ci Ti poviem.

hubka51
autor
1. feb 2013

No ako sa to prevalilo, tak to skončil. rozprávali sme sa o tom a vyčistila som mu pekne žalúdok za to. A áno mne to príde tiež divné že až potom sa tam objavujú tie komenty. Nick som si založiť chcela, ale nechodím tam už, lebo mám to odpozorované, či tam je alebo nie keďže sa tam zobrazujú dátumy posledného pripojenia.

zuzulica
1. feb 2013

@hubka51 ťažko radiť, ale tiež mi to pripadá, že to jedna a tá istá píše. Možno nedostala čo chcela a to vedia byť baby potom pekné svine. A tiež mi príde podozrivé, že vtedy jej akože nevadilo, že má frajerku a tehotnú a teraz odrazu ju hryzie svedomie...

bianca
1. feb 2013

otvor oci

materina_duska
1. feb 2013

@hubka51 Daj nick, my ti ho tu rady otestujeme 😀

mirka1611
1. feb 2013

Ved mu ukaž na nete tie komenty na jeho adresu, čo na to povie, a či vobec tie ženy on pozna.... ak je to jedna s viacerymi nickmi , čo sa snaži vas iba rozdeliť, tak to takto rychlo zistíš....

namarie
1. feb 2013

Nepíšeš anj ako dlho ste mali krízu, ani či ste vtedy boli od seba, ani ako dlho ste spolu... Popravde neviem o chlapovi, čo by riešil s cudzími babami krízu so svojou frajerkou, možno sa vážne potreboval odreagovať... A poznám tieto decká na chate,.po týždni je to zamilovane na život a na smrť a odmietnutie je pre ne ako v reáli,.preto by som neverila tomu čo píše ona a zvlášť keď sa ti s tým pisanim priznal... Ty ho poznáš a vieš čo chceš a tu ťa môžeme v tom akurát tak podporiť, alebo ťa znervózniť.... Buď pokojná kvôli bábätku, s ním si urob pekný večer a sama uvidíš čo robiť...

adiena
1. feb 2013

Ci klamal ta ci nie, to sa kazda z nas moze len domnievat na zaklade nasich predoslych skusenosti. Ty musis vediet lepsie ako my tu len na zaklade toho, co si napisala. Ale mna by uz len zarazilo to, ze vobec si chcel nieco zacat, aj ked sa potom uvedomil - ak to je pravda. Mate krizu, cakas babo a on sa potrebuje cudzim babam vyrozpravat??? To je moc. Budete mat vacsiu krizu a skoci s nejakou do postele ak uz neskocil? Bola by som obozretna, nerobit si velke nadeje na spolocnu buducnost, ale zas je pravda, ze nemala by si sa znervoznovat kvoli babu. Len mozno ratat s tym, ze to nie je ten pravy a pri nom Ta stastie velmi necaka. Skusit sa dopatrat doveryhodnosti nickov bab, jeho mozno otestovat na pokeci, i ked to mi pride trosku detinske, ale nic ine mi nenapada... Drzim palce!

ateh
1. feb 2013

@hubka51 my sme riesili podobny problem na zaciatku vztahu. zoznamili sme sa nepriamo na pokeci. ked bol manzel, vtedy este len priatel, na sluzobke vytvoril sa falosny nick z ktoreho ma spehoval. nechcel sa k nemu priznat ale bol dost hlupy aby na nom mal rovnake heslo ako na svojom pravom. a tak som sa prihlasila a ostala som prekvapena. mal tam konverzacie s kopou dievcat a nic co by bolo vhodne pre zadaneho. kazdej som napisala a vsetky mi aj odpisali ..
ak pokec stale funguje ako predtym a Tvoj priatel sa nema za co hanbit - tak Ti s kludnym svedomim moze ukazat archiv sprav a aj Ty budes mat pokojne srdce. ak nieco skryva tak Ti to neukaze a budes vediet ze dovera zlyhava.
my sme vtedy riesili situaciu hnevom a tyzden som sa mu neozvala. olutoval, zmazali sme si konta na pokeci a chvilu bol pokoj. ale ako prisiel na svet FB tak sa po nasej svadbe zacali mnozit manzelovi kamaratky. az do dna ked som chcela jednu ukazat svokre a obe sme ostali ako prefliaskane nad ich konverzaciou. a to nepisal len s jednou. od vtedy sme taku istu situaciu riesili hadam 4krat. par mesiacov pokoj a zas nieco... kto klame raz klame stale. manzel prisaha ze ani s jednou sa nestretol, len si pisal. ja uz nemam energiu strazit ho a tak som sa s tym zmierila. ale aj on sa musel zmierit s tym ze som k nemu chladna a nase manzelstvo sa snazim udrzat ako tak funkcne kvoli nasmu dietatu.
skus porozmyslat co si od buducnosti slubujes a co Ti on ponuka. ak ho laka pisanie a vies sa s tym zmierit nenic si vztah. ale ak sa s tym nezmieris budes len uzlik nervov a raz sa zblaznis.

emmka9
1. feb 2013

je to somar!

maruska24
1. feb 2013

@hubka51 internet je sviňa a založiť si nový účet a nový nick je to najjednoduchšie na svete 😀 kde máš istotu že to neurobí znova, hlavne teraz keď budeš mať bejby a budeš sa venovať viac jemu než partnerovi? mám z toho taký pocit, že ten si ešte pekne krásne bude o sexe dopisovať / a snáď len dopisovať/ ešte skôr než sa vrátiš z pôrodnice.

kykka
1. feb 2013

Chova sa ako maly nedozrety chlapec..

atka3
1. feb 2013

no to ako keby čítala svoj príspevok. presne v tejto situácii som bola ja,ale bola vydatá a mala 3 deti. môj teraz už ex si vypisoval s babami,robil sa na chudáčika,že aká som ja svina apd. že nemáme sex.stretával sa s nimi v hoteloch. prišla na to náhodou.ked sa zabudol odjlásiť z pokecu a ja išla hned za ním na pc. a tam našla akty žien,zamilované meily apd. napísala tým ženám a všetko mi potvrdili a povedali čo je zač môj muž.nakoniec sme ho prichytili tak,že kamaratkina známa sa s ním zoznámila,išla na stretko a priamo na izbe v hoteli mu povedala čo je zač. ked sa vyspal s mojou kamaratkou okamžite rozvod a ponaučenie: nikdy viac, lebo môj drahý ex ma nakazil HPV vírusom.
Rada? čo najskôr od neho.bábetko ti dá viac lásky a ver taký človek s tým neskončí. môže si dopisovať,ale môže ho lákať vidina sexu s inou ženou,aby si dokazoval mužnosť a ver.urobí to raz a bude to robiť stále. hovorím z vlastnej skúsenosti.taký chlap si spôsob vždy nájde.

hruska82
1. feb 2013

@hubka51 Ja som mala podobnu situaciu pri byvalom priatelovi. Prisla som na to, lebo akonahle som vstupila do izby, okamzite klikol na krizik....spravil to raz, druhy krat a uz to bolo podozrive. Ked odisiel do roboty, tak som sa chcela prihlasit do jeho mailov...no on si zmenil heslo. Hned som vedela, ze nieco predo mnou skryva. Tak som sa ho na to priamo opytala. Priznal sa, ze si pise s jednou, ale ze nic vazne...tak som mu nedala pokoj, az kym mi neukazal nejaku ich konverzaciu. Akurat mu dosla sprava, co este ani on sam nevidel...som trvala na tom, aby mi ju otvoril. No nechcite vediet, o com sa tam pisalo...som mu povedala, bud ona alebo ja. Este ten vecer jej napisal, ze ma lubi a ze uz si s nou nechce pisat. Sme mali chvilu v poho....potom sa to zopakovalo, a ja som pochopila, ze on sa nezmeni. Svinou bol a nim aj ostane!!! Som ho nechala!
Ty by si mala mysliet v prvom rade na babatko....malickemu nerobi dobre, ze stresujes (viem, lahke povedat). Ak chces zdrave mimi, tak sa sustred na seba! Drzim palceky!

paris3
1. feb 2013

chlapi vedia robit neskutocne veci a potom este o tom neskutocne klamat! my si tym tiez teraz prechadzame. u nas sa to prevalilo pred niekolkymi mesiacmi. 10 rokov som bola s muzom, ktoreho som vlastne vobec nepoznala. cely cas zil dvojity zivot a vobec nic som netusila.
zalezi na tebe, co vlastne chces. ci mu chces uverit a zit tak dalej alebo nie. ak nie, tak mu never tie recicky. zachranuje si tym len svoj zadok. moj mi bol schopny aj prisahat na nase dieta, ze mi je verny. a nakoniec tomu tak nebolo... no fuj...

mircalla
1. feb 2013

Prezivala som daco podobne, dokonca horsie. Babo bolo v poriadku, ale nevedela som to znasat, tak som priatelovi povedala, nech sa odstahuje. Zla sprava je - obavam sa, ze to bude robit stale, nevidim tam sancu na zmenu. Je mi to luto. Sustred sa na seba a babo, ako tu niekto napisal a skus ho vyradit zo svojho zivota. Ina cesta nie je podla mna.

janka300
1. feb 2013

@hubka51 Ahoj, asi ťa moc nepoteším mojím príspevkom. Mám za sebou niečo podobné a poviem ti, že chlap, ktorý má takéto hobby s tým nikdy neprestane a vôbec celé je to zle, keď sa k niečomu takému utieka a má priateľku. Máš dve možnosti, buď kašleš na neho, alebo budeš zakrývať oči predtým, čo robí, lebo to robiť veru bude. Ja som nakoniec zistila také hrozné veci, že som ďakovala nebesiam, že som sa toho idiota zbavila.Ženy, ktoré si myslia, že sa im chlap k tomu nevráti, údajne všetko ľutuje sú kydy...sorry, že som to napísala tak tvrdo, ale realita...

misaha
1. feb 2013

no ,čitala som všetky prispevky tak napisem aj moju skusenost..neviem kolko mas rokov a ani ako dlho ste spolu a ani v kolkom si mesiaci..mne sa stalo to iste ked som bola v 4 mt..s priatelom sme boli vtedy spolu uz styry roky ked som to zistila .nas vztah ale nebol ružovy a cele to vystartovalo nejako zle.ked sme boli rozideni na pol roka(este pred tehu).napisal mi nejaka baba na pokeci ,ze este ked som bola s piatelom tak ma snou podviedol.ta rúra sa ma este pytala že ked od nej odišiel že sa jej už neozval ,či neviem prečo?ona si asi aj myslela že budeme kamošky či čo 😒 ..vysvetlila som jej že ma to mrzi že ju takto okašlal ale že je obyčajna šlapka ked liezla s nim do postele a vedela o mne.lenže mi napisala vtedy ked som mala už novy vztah tak ma to vobec neštvalo,mala som o 5 rokov mladšieho priatela tak čo sa budem rozčulovat byvalim nie 🙂 ..no ale vratme sa k teme..po pol roku sme to chceli dat znova dokopy,pretože 4roky sa nedali len tak zahodit.to sme isli do talianska ako veduci tabora a zostala som tehotna..aj sme sa tesili a aj sme mali obavy ako to bude s nami.vtedy som si všimla na pokeci ze ho ma viac bab v priateoch a on ich nie,no preco asi..aj fotky co tam mal tak len svoje a so mnou iba take že by nikoho nenapadlo že sme spolunapisala som tym babam a všetky mi potvrdili že si s nim pišu o sexe a chcel sa nimi stretnut ale zatial nikdy neprišiel ak ked slubil..takže som spravila radikalne riešenia ,,mal na vyber,bud sa okamžite pobali a vypadne alebo mi da hesla na všetky zoznamky kde ma učty..bolo ich asi 8!!!..skoro ma brala sanitka ked som si to čitala..ked prišiel z prace posadil sa na gauč a ak chcel nikedy vidiet svoje dieta tak mi musel odpovedat na všetky otazky,a bolo ich hooodne!..povedal že si s nimi iba pisal lebo potreboval mat pocit že je ešte v kurze a že esšte vie zbalit babu 😒 ,kedže ja som robila v zahraniči a doma som bola len 1-2tyzdne do mesiaca pripadal si sam.že to boli fajn take fantazie ale nikdy by sa snimi nestretol..akurat ten jeden krat.to som sa ho spytala a co ta jedna co s nou spal este pred ym rozchodom?:..sam mi povedal ako sa volala ak kedy to bolo takže mi potvrdil že iba ona,inak by sa nemusel trafit menom a preriect 🙂..ale že nikdy viac,že sa potom citil zle,žže na pokeci je to ine pisat si ako sa stretnut.že s realitou to nema nič a to s myslel že ju lubi.no ale nemali si čo povedat a sex bol vraj taky zly ako nikdy,ako s cudzim človekom.a kedže mi dal hesla na všetky niky a mohla som si čitat archyv do aleluja,to mi dalo v tom najhoršom ešte trošku istoty že mu na tom zaleži a nechce už nič skryvat.všade som zavesila svoju fotku a fotku malych papučiek a hned mal menej priateliek 🙂..učty som hned na to vštky zrušila a jedine čo ma je fb a heslo mam aj ja.malu som donosila štastne a teraz ma 9 mesiačikov.musim ale napisat že stale nemam uplnu doveru ale dam tomu čas.a ocko ma teraz tolko roboty okolo malej a taky je z neh hotovy že ani na ten fb nema čas.povedla som mu že nech sa už nikdy neopovaži ma takto ponížit lebo ani ja ani mala si to nezaslužime!..a nech si uvedomi ked ho najbližšie bude svrbieť klavestnica,nech si uvedomi že riskuje rodinu a druhu šancu nedavam.on vie že som taka tvrdohlava ,že aj keby som trpela sama tym že sa rozideme ale aj tak to spravym a bude to navždy...a ešte ti poviem,že počas tehotenstva to bolo šeliake,zmena prišla až po porode ked mu skutočne došlo(aj mne) že je otec!....preto si mysli že nech je to akokolvek tažke vydrzat,skutočnu osobnost a povahu ukaže až potom!..ak chceš radu,rozhodni sa potom,všimaj si ako sa venuje babatkua ako sa chova k tebe a uvidiš či bude mat male otca a bola to pen predporodna chalanska debilita ked sa boli že už asi bude musiet zostat len s jednou alebo je to u neho trvaly stav!..v každom pripade držim palce