Ahojte mam 171cm a cca 64-65kg mam 3r syna nevizeram ako slon ale priatel mi hovori ze mam celulitydu atd
tak si najdi manzela, ktory ti bude hovorit, ze si krasna. Priatela posli do pecka. Sama dobre vies, ze tucna nie si, ci mame ta tu my uistit? Alebo schudni.
"milý" priateľ... záleží, ako sa k jeho rečiam postavíš aj ty... nájdi si niečo, čím ho odpinkáš... možno mu robí radosť hnevať ťa
Takto chcela som skor vediet ze na moju vysku kolko by som cca mala vazit 🙂 ako jasne po porode mi ostalo brucho ako zelatina :D jasne ani nohy nemam top:D jeho kamarati mi stale vravia ze chudnut nemam skor som mala pocit ze staci spevnit neviem no 🙂 a on stale mi vravi ze som tulen :D :D
vážim a meriam ako ty, síce nie som po pôrode, ale myslím si, že mám normálnu postavu, skôr chudú ako tučnú
@ale_na krasa je relativny pojem rychlo pominie..Predpokladam ze on je model 😉 🙄😨 Nikdy by som nebola s niekym kto riesi vyzor. mam 160a 80kg a vzdy som najkrajsia...Nastastie som schudla 10 kil a este chudnem ale ani ked som mala 90 kg mi nepovedal ze som tucna a skareda
@tanecnica82 on mi nikdy nepovedal ze som skareda 🙂 akurat toto ze som baculka a tak a ked mu poviem ze su aj tucnejsie tak mi povie ano ale ja chudsie :D
@ale_na inak ma napadlo ze moja sestra ma 170 a 58 kg a tiez ked boli u nas jej priatel narazal ze nie je vypracovana. Ale zas ako ho ja poznam tak on je cisty magor...Pritom sam tucko a ples...Dufam,ze to nebude aj pripad tvojho priatela
@tanecnica82 on je ku mne spravanim velmi dobry atd. Vyzorovo vyzera dobre ani tucko ani ples :D ako 21 r chalan ;)
@ale_na juj tak moja v 21 rokoch sa necudujem, ze ho zaujima len krasa...Nezrely, zivotom neskuseny
@tanecnica82 noo ved prave ako jasne obzre sa za inymi dievacatmi a tak ale mna to uz zacalo trapit ze som tucko :/
ako sa do hory volá,tak nech sa z hory ozýva...na toto je len jedna odpoveď- "drahý,ani ty nie si Brad Pitt😉
@ale_na a ty mas kolko rokov ked potrebujes byt s 21rocnym nevyzretym faganom?? vidno,že v hlave toho asi vela nema a verim tomu,že on je vypracovany a dokonaly,že??
k tvojejmvahe,urcite nie si tucna a ani ziadna baculka....mas podla mna adekvatnu vahu k svojej vyske a teda proste vyzeras normalne,,,
@ale_na tak mu povedz, ze ho pri sebe nedrzis a nech teda ide a najde si "modelku"......😉
ked uvidi, ze mas sebavedomie, hned sklapne....takeho, co ma potrebu ta zhadzovat, ku stastiu nepotrebujes......
Bože, baby, čo sú to dnes za témy? A tie zakladateľky, ako z osobitnej 🙂
keď tvoj priateľ ti vraví že si tučná no tak to znamená že aj on je tiež chudák pretože kvalitný chlap by nechodil s tlstou mandarínkovou ženskou
Tento kon sa meni na pofiderne temy s divnymi zenami, co si bud vymyslaju, alebo nemaju vsetkych 5 pokope.
To je ten co ta poziadal o ruku a teraz ti vravi ze si tucna?
Opravujem sa na mobile sa mi zle pise syncek bude mat 4roky 🙂