Priateľ klame

18. máj 2023

Prosím vas o radu žijeme spolu 8 rokov s priateľom v jednej domácnosti máme dve deti v mladosti mal problém so stávkovanim a gemblerstvom stále ho musím kontrolovať ako policajt už ma to nebavi jeden mesiac je všetko ok druhý mesiac už chýbajú peniaze a ešte mi aj klame do očí a potom sa prizná čo mám robiť už som s toho zufala či ten náš vzťah má zmysel pozerám stále len na deti ale už nevládzem ďalej stále niečo riešiť a hádať sa stále mi sľubuje že už to neurobí že to ľutuje ale to už je len rovnaká pesnička 😔😔😔

deti95060810
18. máj 2023

aká rada...priateľa poslať do zadku kým ťa nestiahne na samé dno...

melanta
18. máj 2023

Hlava mi neberie, prečo si žena urobí 2 deti s mužom, ktorého musí kontrolovať a aj tak jej klame a robí zle. Ale stalo sa už. Takže treba zobrať rozum aspoň teraz a opustiť ho. Nech teba a deti nestiahne dole ešte viac. A hlavne nech deti nevyrastajú v prostredí, kde sa toto deje. To bude ma na nich oveľa horší efekt do života ako to, že budú žiť iba s mamou.

mikitilik29
18. máj 2023

Je to choroba mal by sa liečiť

lucimichi
18. máj 2023

Radím rozchod.

tanyan
18. máj 2023

Píšeš "pozerám stále len na deti," ale neistota, obavy a priateľova závislosť nie sú dobré pre deti... Urob to pre deti aj pre seba... Ak nechceš počúvať stále rovnakú pesničku, tak zmeň noty aj hudobný nástroj...

jaskolka
18. máj 2023

Vravíš, že musíš pozerať na deti - aký príklad im to dava, keď vidia, ze mama stráži otca ako policajt, lebo ten je schopný prehrať aj posledné gate? A ze ešte aj klame?
Už len to, že mzszs strážiť a kontrolovať dospelého chlapa, je zle. A dupľom to, že stále aj tak on gembluje, klame ti a v podstate okráda vás ako rodinu tým hraním.
Dat ultimátum, bud rodina(liečenie) alebo ideš aj s deťmi preč. Ked si vyberie prvú možnosť, a nedodrží ju, tak nasleduje ta druha.... A to už dodrž ty

zmrzlinka2021
18. máj 2023

8 rokov chodenia a byvania s gemblerom a čakáš na zmenu?

Máš jediné štastie v tomto marazme, a to, ze ON NIE JE TVOJ MUZ, a teda akékovelk dlhy nemusís si s ním delit a vystavovat sa extrémnemu riziku, ze prídes aj o gate. Dúfam, ze majetok mas vlastny.

Jedine riesenie je ROZCHOD.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
18. máj 2023

pises, ze mal problem, ale on ho ma stale, ten problem pretrvava, ak ho musis kontrolovat, peniaze miznu, gemblerstvo je choroba, ktora sa musi liecit

danica2711
18. máj 2023

samozrejme, že taký vzťah zmysel nemá. Keby ste nemali deti, povedala by som: utekaaaaj! S ohľadom na deti by som mu dala poslednú šancu v prípade, že uzná, že to nie je v poriadku a pôjde sa liečiť. Ak nie, zbohom

beataxxx
19. máj 2023

Dufam, že mas svoj účet, na ktorý on nemá pristup

maranco
19. máj 2023

Prečítaj si https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/muz-prehral-na-tipovani-polovicu-pozicky/

Vytlač si Žiadosť o vylúčenie z účasti na hazardných hrách
https://www.urhh.sk/sk/web/guest/ziadost_sprist...
choďte na obecný úrad overiť jeho podpis a pošli na Úrad pre reguláciu hazardných hier

fairestofthemall
29. aug 2024

Určite od takého chlapa odísť, a zrazu budete mať peňazí dosť na všetko. A radšej byť nejakú dobu sama a najprv chlapa dobre spoznať.