S priatelom sme spolu takmer 3 roky, raz je lepsie, raz horsie. Nie je velmi kludna povaha, velakrat na mna vybehol, bol vulgarny a nespraval sa pekne no potom sa ospravedlnoval ako ho to mrzi, ze ma lubi, plakal, stale som tomu nejako uverila ze ma ma rad. Dnes sa ale stala situacia ze uz vlastne neviem co mam robit, lubim ho, ale rozum mi hovori ze v takom vztahu nebudem stastna. Priatel je velmi pohodlny, kym zil s mamou nemusel doma nic robit takze ma teraz pocit ako strasne mi pomaha ked napr. povysava (po nas oboch) alebo ked nacisti zeleninu do vyvaru (obed pre nas oboch) atd.. stale ma asi pocit ze to je nieco navyse co by vobec robit nemusel a ze by som to mala asi robit ja ako zensku pracu.. pritom obaja chodime do prace, kazdy si platime svoje veci, nie som nezamestnana doma ze sa o mna stara tak ja mam na starosti obriadit domacnost. No a dnes doslo k situacii - on bol s robotnikmi asi 4 hodiny na byte co preraba, pozeral ako robia plus im dvakrat odbehol kupit srubky. Ja mam este dovolenku takze som doma pratala, prala, varila, bola so psom atd. Ked sa vratil tak sme sa este spolu aj so psom presli do potravin a sli domov, pes bol zablateny. Dovtedy bolo vsetkov poriadku. Prisli sme domov a on-v pokoji sa zacal zobliekat, isiel si zobrat horalku a lahnut si na gauc. Ja som sa nemohla ani zobut, a v bunde, ciapke a s tastickou som musela vziat psa do vane a vysprchovať sa. Ked som ho polozila do vane, pozrela som na neho a ironicky som mu povedala, ze v pohode, ved ja sa osprchujem psa aj v bunde ciapke a topankach hlavne ze ty zjes v pokoji keksik, pozrela som na neho a nic, absolutne ho ani nehlo aspon mi prist vziat bundu alebo na sekundu postrazit psa lebo je divy a vsetko by zaspinil alebo ho sprchnut alebo cokolvek.. proste len sedel na gauci a prezuval horalku a vylozenymi nohami.. potom sa ma pytal preco som ticho tak som mu narovinu povedala ze sa mi nepaci ze hned ako sme prisli sa len isiel vyvalit a ja mam osprchovat psa, dovarit obed, predlozit atd.. tak mi zacal vykrikovat ze on makal na byte (pritom makali robotnici, on len pozeral) a hned bol vulgarny, ze mam ist do p***, tak som ho upozornila ze sa so mnou takto bavit nebude a ak ano tak potom moze ist prec, tak sa zacal balit, popri tom vypustí niekolko dalsich vulgarizmov, a odisiel k mame, ze uz ma nikdy nechce vidiet a neznasa ma. Nie je to prvýkrat co sa takto ku mne spraval. Az doteraz mi vypisuje a snazi sa to otocit proti mne ze sa mam spamatat, ze jeho mrzi akurat ze sa nechal mnou vyprovokovat a ze on nic zle neurobil, ze jeho spravanie je v poriadku, no proste sa ma snazi presvedcit ze ja som urobila chybu a ze este caka ospravedlnenie. Je mi luto ako sa sprava, ale asi to nevesti stastnu buducnost vsak? Este aj vcera na navsteve u jeho mamy sa jeho mama vyjadrila ze pri nom len byt ticho a nechat veci tak aby bolo po jeho aby nekrical, to som bola prekvapena ze tak povedal, asi ho tiez dobre pozná.. co by ste robili vy? Myslela som ze ked tak dookola rozprava ako ma lubi tak ze sa dokaze podla toho aj spravat a nie ze mi teraz este vypisuje ako on ma lubi a ja sa neviem spravat. Co by ste robili?
No ak ťa to baví, tak pokračujte.
Vydala by som sa za neho v čo najkratšom čase a urobila si s ním aspoň 3 detí....držala hubu, aby bol spokojný a obskakovala ho ako malé dieťa...🤦♀️
nechaj ho tak , budeš sa trápiť celý život, iba manipuluje s tebou, keď nedokáže pomôcť so psom, čo bude keď prídu deti?
Sebec, manipulator, neempaticky jedinec. Reci o lubeni su len reci. Vyuzi ze vypadol a uz ho neber naspat. Byt je v prenajme ci je tvoj?
Ja keď čítam, že plakal ...🤦 Stačí mi.
Nič dobré Ťa s ním nečaká ... odíď od neho, kým nemáte deti ... toto sú strašné povahy, totálne nevyrovnaní jedinci, by Ťa dal psychicky úplne dolu.
no lepsie sa ti ani nemohlo stat ako to ze odisiel sam od seba 🙂 mas svaty pokoj 🙂 chvilku ta to bude boliet kedze si ho mala rada ale v pokoji si otvor sampus a pripi si na lepsiu buducnost - lepsie byt sama ako s takym dementom 🥳🎉🥂
Co by som robila? Strelila sampanske a tieklo by potokom na oslavu toho,ze som sa zbavila taketo kriza vo svojom zivote. Raduj sa,oslavuj a za ziadnych okolnosti ho viac neprijmy naspat.
To nie je "nervák", nervák by bol keby vybehne, lebo sa rýchlo rozčúli a potom sa uvedomí, že to prehnal, ak nie si veľmi citlivá, dá sa s tým žiť. Ale to, že môžeš za všetko ty, to je čistý manipulátor, od takých ruky preč. Ja som si s takým len písala a už je zablokovaný.
Moj byvaly bol takyto, preto je byvaly. Odvtedy mam uplny odpor k takymto chlapom.
Otrasné správanie!! Ako hore baby píšu budem iba opakovať. Šťastná s takýmto narcistom nebudeš nikdy. Hlavne si s ním nerob deti. Keď už terez nepomôže, co potom? Vráť sa z kratšej cesty!! Aj tie jeho vulgarizmy by som žiadnemu chlapovi nikdy neakceptovala. To chceš aby aj detom takto nadával? Nebuď blbá, nenechaj sa obalamutit peknými rečami!!!
On ta asi aj lubi, ale ma taku povahu.nie je to dobre, si predstav zit takto cely zivot.a ze tak bude komunikovat aj s vasimi detmi:(
Emocionalne nezrely jedinec. Co teda vylucuje moznost mat s nim vyrovnany a spokojny vztah. Na sms je dobre nereagovat. A ak uz mas silnu nutkavu potrebu reagovat, tak staci na "mi teraz este vypisuje ako on ma lubi a ja sa neviem spravat" napisat "Dobre." A viac sa nekontaktovat. Ak si nevies odpostit rozvitu vetu, tak postaci: "Nekontaktuj ma, som v p... a je tu blby signal." A zas viac sa nekontaktovat.
Vykašli sa naňho a nájdi si niekoho normálneho
Dievča uteč. Mám úplne to iste doma a lepšie to nikdy nebude iba horšie a horšie… Ľutujem že som nemala ten rozum čo teraz keď deti ešte neboli… to ešte počkaj ak by ste ich mali a mal by už úplnú istotu že neutečieš…. My už sme spolu vlastne iba kvôli deťom čakám už len kým trosku vyrastú… ty ešte nemáš deti. Zmeň to nech toto nezáživné nonstop…..
Rozchod.
Toto znie ako môj exmanžel 😂 ale sranda bokom, tento ti nikdy v ničom nepomôže, aj keby si mala tri práce a on len polovičný úväzok, tak on je ten unavený , on je ten chlap , ty si žena, tak musíš stíhať prácu za 5tich chlapov, až budete mať dieťa , ty sa budeš starať , ty budeš robiť úlohy, ty budeš pracovať , ty budeš mať na starosti celú domácnosť atď, nebudeš mať absolútne čas na seba samú. Toto nepotrebuješ. Vlastne si len adoptuješ dospele rozmaznané decko 🤷
@elam1234 on mi praveze pomoze ako to on nazyva len mu to musim najprv povedat co treba urobit, ze dnes treba povysavat a umyt kupelnu napr tak ide a umyje, ale potom ked mu to vyhovuje tak mi to vyhodi na oci ze ako mi on pomaha.. mne ide skor o to ako na mna vybehol kvoli tomu ze som si dovolila mu povedat ze sa mi nepaci ze si vzal horalku a vyvalil sa na gauč, to jeho spravanie sa mi nepáči.
tak si precitaj prispevok po sebe a rozmyslaj co treba spravit, ale! nespravaj sa ako zena zo zaostalej krajiny ale osoba, ktora sa ma rada a pozna svoju hodnotu, co spravis?...
Odísť od neho.Nič dobré Ťa nečaká.Takéto vulgárne správanie je neospravedlniteľné a akokoľvek muž sľubuje,že sa polepší a neviem čo, nebude to fungovať . Možno sa to ešte časom zhorší. To nadávanie je hlboko pod úroveň, si Ťa vôbec neváži, keď používa také vyberané slová. Ozaj si rozmysli,či stojí za to s ním ostať a znášať jeho nervné výlevy.
Mne by len raz chlap povedal aby som isla do p*ce. To vazne si toto nechas? Je to obycajny dement co sa nevie spravat a este je aj rozmaznany od mamicky. Nevie sa o seba sam postarat a ver tomu ze cokolvek doma pohne prstom ti bude vycitat lebo je tak nauceny. Pockaj ked budu deti a bude musiet kmitat.. to este len uvidis. Takyto lenivec sa nezmeni. Prec od neho rychlostou svetla.
Môjho by tiež nenapadlo povysávat samého od seba...keď sa naseriem on sedí v kresle zoberiem vysávac a donesiem mu ho pred kreslo a nechám tam vtedy ho trkne...riady z odkvapkavaca by aj na zem popadali keby ich neodlozim...
Autorka a co chceš urobiť ty?
Maš ho z domu. Stačí ho uz len zablokovať v telefóne. A máš vystarané.😀
No moj je tiez nervak. Vytoci ho fakt hoco. Ale v domacnosti robi vsetko sam od seba, ani by ho nenapadlo ze je to zenska praca. Ja som nastastie ten kludnejsi typ, flegmos a vytoci ma maloco. Jeho správanie ma niekedy stve, ale vascinou to neriesim, mavnem rukou, aj viem ze ho to potom mrzi. Na niektore veci proste nemrham energiou 😁. Toto co robi tvoj by som ale nezniesla. Su typy, pri ktorych vo mne zovrie a pri tomto by som to ani ja nevydrzala podla toho co píšeš.
Pane bože žena moja gratuluj si že odišiel dobrovoľné a sám. Takého debila manipulátora nepotrebuješ. Bud rada že odišiel. Máš pocit že by to bolo zlé intuícia TI našepkáva správne. Bolo by to veľmi zlé. A ešte horšie keby prišli deti. Odstup s kratšej cesty ako si narobiť problémy a trpieť celý život. A nadávky do vzťahu nepatria. Ja by som s takým človekom už nebola nedovoľ ani aby sa k tebe vrátil načo by to bolo dobré. Nájdeš si iného a nie to čudo čo nič nie je schopný urobiť a ešte TI nadáva a kričí .ON nie je výbušný ON je manipulátor. Ešte si na vine TY že čo si si to dovolila povedať že leží na gauči. Nikto TI nemá právo nadávať. Neber ho nazad kašli na neho. Láska ešte príde z druhým. S týmto by ťa čakalo nie len teba ale aj deti peklo. Sama je ľahšie odisť ked by boli deti už by bolo horšie. Neber ho nazad nič mu neodpúšťaj to iste by sa opakovalo za pár dni ver mi.
Prosim ta uz mu dvere neotváraj. Takyto chlap je odpadkový kôš plny smetia. Nikdy sa nezmení, vzdy ked od neho budes chciet normalnu vec (ludia si bezne doma pomahaju) budes p..a ktoru neznasa, ktorej spraví teátro.... toto je laska??? Fuj
@dilino no vsak sa to aj opakuje uz niekolkykrat, teraz som ako truba naozaj verila ked sem sa naposledy porozpravali ze to pochopil ze ked sa take nieco este raz zopakuje ze ideme od seba lebo mi to ublizuje ale ocividne som sa mylila
no je to chuj...