Chcela by som sa Vas opýtať aký mate na toto postoj priateľovi dosla dnes sms vo forme milujes ma?ozvy sa mi bojim sa o teba on mi nato povedal slovo ze to nič neznamená ze miluje len mna atd pritom mame spolu 8rocneho syna vybavujeme hypoteku na spoločné bývanie tak by som bola rada ze aký mate vy nato názor pretože ja tomu co mi povedal nechcem verit
Aj tá mohla poslať manželovi smsku omylom... Ale tak ty najlepšie vieš, čo sa u vás deje a či má manžel čas obháňať ešte aj iné sukne. Zmenil sa v správaní k tebe? Možno medzi nimi aj niečo bolo, no momentálne už o to nestojí... Nejakú krízu ste nemali?
@barbina80 môj názor je ze spolu niečo riešili, on sa na ňu vykaslal a neozýva sa jej tak píše. Možno by som trochu počkala ale mala oči na stopkach. A pokiaľ ti na vzťahu záleží a chceš ho napriek všetkému zachovať riešila by som to rázne. Najskôr s nim a keď nepomôže aj s nou. Aj keď pre mňa by už bola dôvera nastrbena a neviem ci by som dokázala s takým mužom fungovať ďalej.
Tváril sa, že sa ho tá smska týka? Nemohlo sa stať, že niekto poslal smsku na zlé číslo?