Priateľ dostal sms s otázkou, či dotyčnú miluje

barbina80
21. máj 2021

Chcela by som sa Vas opýtať aký mate na toto postoj priateľovi dosla dnes sms vo forme milujes ma?ozvy sa mi bojim sa o teba on mi nato povedal slovo ze to nič neznamená ze miluje len mna atd pritom mame spolu 8rocneho syna vybavujeme hypoteku na spoločné bývanie tak by som bola rada ze aký mate vy nato názor pretože ja tomu co mi povedal nechcem verit

lintu
21. máj 2021

Tváril sa, že sa ho tá smska týka? Nemohlo sa stať, že niekto poslal smsku na zlé číslo?

tessa2299
21. máj 2021

@barbina80 mozno vybavujete hypoteku na byvanie, ale nie na spolocne byvanie. Spolocnost mu bude robit niekto iny.... 🙄 ja by som si zbalila veci, syna a bola by som este rada, ze som sa neupisala na 30 rokov na hypoteku s niekym, kto riesi aj ine zeny 🤷🏻‍♀️

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 tak je to potom jasne, niečo spolu mali alebo majú.

tessa2299
21. máj 2021

@barbina80 ale tipujem, ze dom by sa napisal na oboch.... boze, ved je zjavne, ze nieco spolu maju....😕

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 tak ti poviem, tvoj muž ti pravdu neprizná. Ako si prišla na tu sms? Predtým sa nič také nestalo? Žiadne podozrenie si nikdy nemala?

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lintu
21. máj 2021

Aj tá mohla poslať manželovi smsku omylom... Ale tak ty najlepšie vieš, čo sa u vás deje a či má manžel čas obháňať ešte aj iné sukne. Zmenil sa v správaní k tebe? Možno medzi nimi aj niečo bolo, no momentálne už o to nestojí... Nejakú krízu ste nemali?

tessa2299
21. máj 2021

@barbina80 ja by som mu neverila ani nos medzi ocami... urcite sa ti neprizna. Treba to dalej sledovat, ako sa sprava, kedy chodi domov a tak. A zatial odloz kupu bytu. Lebo ak sa mas upisat na neviem kolko rokov a nakoniec to budes platit sama

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 môj názor je ze spolu niečo riešili, on sa na ňu vykaslal a neozýva sa jej tak píše. Možno by som trochu počkala ale mala oči na stopkach. A pokiaľ ti na vzťahu záleží a chceš ho napriek všetkému zachovať riešila by som to rázne. Najskôr s nim a keď nepomôže aj s nou. Aj keď pre mňa by už bola dôvera nastrbena a neviem ci by som dokázala s takým mužom fungovať ďalej.

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 tak nech si ju blokne aby mu nemohla písať. Pripadne nech jej pred tebou napíše že si nepraje aby mu pisala

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 môže, ale nie taku co mu píše ci ju miluje 😉 to nie je kamarátske ani nahodou

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 držím palce, snáď sa to nejako rozumne vyrieši. Prajem ti dobru noc, oddýchni si 😊

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 verím ti, to by bola v každej z nás. Len ci sa dozvieš pravdu je otázne. Mrzi ma to, ale verím ze to dobre dopadne

janka_23
21. máj 2021

@barbina80 nemáš za čo 😉 dobruuuu

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 veľa sily ti prajem a potom daj vedieť ako to dopadlo

barbina80
autor