Dobrý deň pred týždňom sme sa presťahovali na novú adresu a prišli sme bývať, no začali nám tu chodiť nejakí susedia, že im to bývalá majiteľka dovolila zobrať. Ako to vlastne je?
ale co "to"?
Bývalá majiteľka im to mala dať kým tam bývala. A ja ako nová majiteľka by som ich hnala kade ľahšie. Nie že sa mi po pozemku budú premávať cudzí ľudia a brať čo si zmyslia.
Kupili ci ste si ten pozemok a dom prenajali? Velky rozdiel. Ak je tam nejaky zvyskovy material, veci, tak jasne, ze to prijdu este zobrat... ale vsetko po dohode a vopred oznamit...
@anjelicek26 my sme kúpili od pani dom a jej sesternice alebo niečo také si chodia po veci ako na klavír
a to maju kluce ?
Kupili ste dom alebo zariadeny dom? Zavolaj byvalu majitelku a jasne povedz, ze konec zvonec. Odovzdala kluce a dovi dopo.
@minesasubu od bránky majú
Co máte v zmluve?
@anjelicek26 kúpili sme starší dom so zariadením
super 👍 čo tam ešte máš? prídem aj ja 😎
vymenit zamky a nikoho nepustit. neviem, co su to za ludia, ale ak si nedaju povedat, LV od domu a pozemku zrejme mas, mozes volat policiu.
vymeniť zámky, ak príde suseda ešte raz vypoklonkovať ich - neoprávnený vstup na cudzí pozemok a v podstate TČ krádeže
Tak v tomto pripade ich otocit vo dverach...
Veď ich nepusti, bývalá majiteľka čo sľúbila mala splniť pokiaľ bola majiteľkou. Teraz si majiteľka ty, takže teraz platí čo povieš ty
@sinsity máte iba podpísanú zmluvu, čiže ešte ste nezaplatili a ešte nie ste majitelia na katastri? Takže ešte nie je dom váš. Ak ste kúpili dom so zariadením, máte v zmluve konkrétne zariadenie? A zobrali vám niečo z toho? Potom to riešte s majiteľkou. Vy zatiaľ majitelia nie ste. Povolila vám predávajúca už bývať v dome? Tí, ktorí tam chodia tam majú trvalý pobyt? Ak nie, zavolať na nich políciu, že vstupujú na cudzí majetok.
@sinsity tak raz píšeš, že len ste podpísali zmluvu, potom že ste zaplatili. Troška mimo si. Ak ste zaplatili, vymeniť kľúče od brány a ak niekto príde, zavolať okamžite políciu. Ste snáď dospelí a svojprávni. Ak nemáte IQ koníka, tak ako je možné, že niekoho cudzieho k sebe pustíte a ešte mu aj dovolíte niečo zobrať z vášho domu? Volať okamžite políciu.
tak vymeň zámky na bránke a všetkých pošli do čerta...
@sinsity co im dovolila zobrat? Co to?