Povedal vám partner, že ste hlúpa?

11. dec 2021

Zdravim,

Len jednoducha otazka, ci vam niekedy partner povedal, ze ste hlupe, “jebnute” atd.
Je to normalne? Ci?

jaskolka
11. dec 2021

Nie. Nie je to normálne

mima1
11. dec 2021

Nie za 20r co sme spolu si to nikdy nedovolil a ani nikdy nebola ziadna hadka kde by padli sproste slova.

dzulli1980
11. dec 2021

To závisí od situácie, v ktorej to povedal ... ak si mu Ty predtým vynadala do c.o.c.o.t.o.v, je to OK ... ale za normálnych okolností to normálne nie je.

bosorka2302
11. dec 2021

Na to by nemal odvahu.

salin770
11. dec 2021

Nie nieje to normálne.Co najskôr ho pošli do riti

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
11. dec 2021

Ale áno povedal.ale v rámci srandy že som niečo vyviedla alebo som ho vystrašila 😄
Ale nie jebn....toto slovo nie!
Povedal.to tak milo že láska ty si hlúpa riadne 😄😄😄😄

autor
11. dec 2021

Pri hadkach mi to casto partner hovori, dotkne sa ma to.. ale potom to vzdy nejak prekusnem, nakolko on sam sa tvari, ze to nemyslel vazne a ze je to nepodstatne. Ak sa na to nahnevam, urobi zo mna este hlupejsiu

salin770
11. dec 2021

Rozchod rozchod rozchod hned

ella_price
11. dec 2021

No tak to máš naozaj skvelého a milujúceho partnera 🤦🏻‍♀️

victoriab
11. dec 2021

Ty máš môjho? Miliónkrát som bola hlúpa, hlupaňa, sprostá a podobne. Nikdy som mu to prvá nepovedala. On sa vždy tvári, že na to má dôvod mi takto hovoriť. A ako mi pri poslednej hádke povedal: a čo som ti mal povedať? Takže mu to ani nie je ľúto.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emv
11. dec 2021

Nikdy

elizabet173
11. dec 2021

nie nikdy, slovo úcta nie je pre nás nezmáme

nika_val
11. dec 2021

Ježiši kopec krát 😀😀 ale aj ja jemu že debil, blbec 😀😀 vrámci srandy aj počas hádky
Ženy nerobte tu z slova drámu..
"Nemá odvahu na to" 🤦‍♀️🤦‍♀️

vilma7
11. dec 2021

@nika_val môžeš mi povedať do akej srandy sa hodí povedať žene, že je hlúpa, jebn....a? To vy sa takto bežne rozprávate doma? Tak mne už ani to slovo nepríde vtipné.

fleur1111
11. dec 2021

Nie, nepovedal.

amelie2017
11. dec 2021

Jebnuta nikdy..a hlupa mi uz parkrat povedal, ale nie pri hadke a nie vo vyzname, ze som hlupana, neschopna, nic neviem,...ale vtedy, ked som sa zase 150ty krat rozhodla niekomu pomoct, obetujem tomu kopu casu a este vyjdem najhorsia, tak mi povie, ze som taka hlupa, ze sa nikdy nepoucim. Ale myslene je to v dobrom. Nie ako nadavka. Ja jemu tiez tak, ked zas musel makat, lebo nikto iny nemohol atd.
Ale teda keby mi nadaval do jebnutych alebo hlupan vo vyzname, ze nic nechapem, som hlupa, lebo neviem ani chlieb dobre odkrojit, atd. to by som netolerovala.

nika_val
11. dec 2021

@vilma7 bežne nie ale keď si napr spraví jeden z druhého srandu tak mu poviem debil a podobne
Záleží to aj od toho ako to máte doma nastavené..
Bežne takto nekomunikujeme, a na verejnosti komunikujeme normálne na úrovni

alchemilkazltozelena
11. dec 2021

Tak potom naozaj hlupa si, ked ti to hovori, a ty ho nenechas. Cize vlastne ma pravdu.

nika_val
11. dec 2021

ja sa vážne smejem nad tým ako tu ženy píšu že ho má hneď nechať a rozchod a podobne
A akoby chlap nemal na to odvahu a že to je neúctivé atd atdv
To je v dnešnej dobe naozaj riešenie iba rochod ?
A čo takto komunikácia? Vyrozprávať si to?
" tak partner moj nepáči sa mi keď mi hovoríš takto a toto. Prosím nehovorme si také slová."
Alebo " okej, ty mi hovoríš hlupa a jebnuta? Tak ja tebe budem hovorit rovnako. Ale neurazaj sa za to potom."

jana_eyre_2
11. dec 2021

S mojím mužom som čoskoro 17r, pohádali sme sa už kadejako, ale nenadavame si vôbec navzájom.. tak nenadavame ani deťom, ani nikomu.. (maximálne na politikov 😅)

@nika_val máš zaujímavý zmysel pre humor..

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hederamonstera
11. dec 2021

@nika_val ok, hlupa vramci srandy ok, nie v pravom zmysle slova. Ale jebnuta?? To uz nie je normalne ani vramci srandy u ludi, ktori maju k sebe uctu

bosorka2302
11. dec 2021

U nas sa napr vobec nenadava. Raz som.mu povedala za tych 15r co sme spolu co si ako debil a bol v takom soku. Ze ako som mu to povedala a preco a pod. U nas sa nenadava, malokedy zvysime hlas. Komunikujeme o vsetkom ak mame iny nazor vieme si to vydiskutovat. Svokra velmi nadava tak muz je na to alergicky. Cize ak by u nas niekto niekomu povedal v hadke ze je hlupak, hlupana asi by bol v prvom rade sok na o och stranach potom hodinka ticha a potom komunikacia ze preco k tomu doslo a pocity...

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
11. dec 2021

Nie nikdy Aj ked si ma niekedy nevaži .. vàži si svoj život. 🤣

breznica
11. dec 2021

Povedal, viackrát, našťastie je už 10 rokov expriateľ 🤣

kitycat
11. dec 2021

Tak zalezi od kontextu, ak ti povie ze jooj hlupa, ze mu posolis caj tak dajme tomu, ze sranda a zasmejete sa na tom. Obaja. Ale ak kvoli hlupostiam ta uraza neslusne a pravidelne tak to ok nie je

savanna
11. dec 2021

Ano, mala som takeho, ktory mi tvrdil, ze som menej inteligentna ako on 😁. Potom sme isli spolu na vylet do Britanie a zatial co on sa strasne chcel ukazat, ako to umi, ledva zo seba dostal par slov aj to vacsinou uplne zle az to bolo trapne, ja som s kazdym plynule komunikovala a vsetko vybavovala aj za neho. Samozrejme, je to ex.