Zdravim,
Len jednoducha otazka, ci vam niekedy partner povedal, ze ste hlupe, “jebnute” atd.
Je to normalne? Ci?
Nie za 20r co sme spolu si to nikdy nedovolil a ani nikdy nebola ziadna hadka kde by padli sproste slova.
To závisí od situácie, v ktorej to povedal ... ak si mu Ty predtým vynadala do c.o.c.o.t.o.v, je to OK ... ale za normálnych okolností to normálne nie je.
Na to by nemal odvahu.
Nie nieje to normálne.Co najskôr ho pošli do riti
Ale áno povedal.ale v rámci srandy že som niečo vyviedla alebo som ho vystrašila 😄
Ale nie jebn....toto slovo nie!
Povedal.to tak milo že láska ty si hlúpa riadne 😄😄😄😄
Pri hadkach mi to casto partner hovori, dotkne sa ma to.. ale potom to vzdy nejak prekusnem, nakolko on sam sa tvari, ze to nemyslel vazne a ze je to nepodstatne. Ak sa na to nahnevam, urobi zo mna este hlupejsiu
Rozchod rozchod rozchod hned
No tak to máš naozaj skvelého a milujúceho partnera 🤦🏻♀️
Ty máš môjho? Miliónkrát som bola hlúpa, hlupaňa, sprostá a podobne. Nikdy som mu to prvá nepovedala. On sa vždy tvári, že na to má dôvod mi takto hovoriť. A ako mi pri poslednej hádke povedal: a čo som ti mal povedať? Takže mu to ani nie je ľúto.
Nikdy
nie nikdy, slovo úcta nie je pre nás nezmáme
Ježiši kopec krát 😀😀 ale aj ja jemu že debil, blbec 😀😀 vrámci srandy aj počas hádky
Ženy nerobte tu z slova drámu..
"Nemá odvahu na to" 🤦♀️🤦♀️
Nie, nepovedal.
Jebnuta nikdy..a hlupa mi uz parkrat povedal, ale nie pri hadke a nie vo vyzname, ze som hlupana, neschopna, nic neviem,...ale vtedy, ked som sa zase 150ty krat rozhodla niekomu pomoct, obetujem tomu kopu casu a este vyjdem najhorsia, tak mi povie, ze som taka hlupa, ze sa nikdy nepoucim. Ale myslene je to v dobrom. Nie ako nadavka. Ja jemu tiez tak, ked zas musel makat, lebo nikto iny nemohol atd.
Ale teda keby mi nadaval do jebnutych alebo hlupan vo vyzname, ze nic nechapem, som hlupa, lebo neviem ani chlieb dobre odkrojit, atd. to by som netolerovala.
Tak potom naozaj hlupa si, ked ti to hovori, a ty ho nenechas. Cize vlastne ma pravdu.
ja sa vážne smejem nad tým ako tu ženy píšu že ho má hneď nechať a rozchod a podobne
A akoby chlap nemal na to odvahu a že to je neúctivé atd atdv
To je v dnešnej dobe naozaj riešenie iba rochod ?
A čo takto komunikácia? Vyrozprávať si to?
" tak partner moj nepáči sa mi keď mi hovoríš takto a toto. Prosím nehovorme si také slová."
Alebo " okej, ty mi hovoríš hlupa a jebnuta? Tak ja tebe budem hovorit rovnako. Ale neurazaj sa za to potom."
S mojím mužom som čoskoro 17r, pohádali sme sa už kadejako, ale nenadavame si vôbec navzájom.. tak nenadavame ani deťom, ani nikomu.. (maximálne na politikov 😅)
@nika_val máš zaujímavý zmysel pre humor..
@nika_val ok, hlupa vramci srandy ok, nie v pravom zmysle slova. Ale jebnuta?? To uz nie je normalne ani vramci srandy u ludi, ktori maju k sebe uctu
U nas sa napr vobec nenadava. Raz som.mu povedala za tych 15r co sme spolu co si ako debil a bol v takom soku. Ze ako som mu to povedala a preco a pod. U nas sa nenadava, malokedy zvysime hlas. Komunikujeme o vsetkom ak mame iny nazor vieme si to vydiskutovat. Svokra velmi nadava tak muz je na to alergicky. Cize ak by u nas niekto niekomu povedal v hadke ze je hlupak, hlupana asi by bol v prvom rade sok na o och stranach potom hodinka ticha a potom komunikacia ze preco k tomu doslo a pocity...
Nie nikdy Aj ked si ma niekedy nevaži .. vàži si svoj život. 🤣
Povedal, viackrát, našťastie je už 10 rokov expriateľ 🤣
Tak zalezi od kontextu, ak ti povie ze jooj hlupa, ze mu posolis caj tak dajme tomu, ze sranda a zasmejete sa na tom. Obaja. Ale ak kvoli hlupostiam ta uraza neslusne a pravidelne tak to ok nie je
Ano, mala som takeho, ktory mi tvrdil, ze som menej inteligentna ako on 😁. Potom sme isli spolu na vylet do Britanie a zatial co on sa strasne chcel ukazat, ako to umi, ledva zo seba dostal par slov aj to vacsinou uplne zle az to bolo trapne, ja som s kazdym plynule komunikovala a vsetko vybavovala aj za neho. Samozrejme, je to ex.
Nie. Nie je to normálne