Používajú vaši muži rozum?

14. jan 2024

Prosím vás, ako by ste si vysvetlili toto? V detskej izbe sa od minulého roku snažíme namontovať 2 poličky nad každú posteľ, všetky symetricky v rovnakej výške. Všetky sa nám podarili, okrem jednej, kde bolo v stene nejaké tvrdé miesto a nešlo vŕtať dalej. Tak sme sa dohodli, že bude treba iný nadstavec na vŕtačku, aby sme tu dieru dokončili. Dnes sa pýtam muža, či už môže dať do poriadku tu dieru. Vyjdem zo sprchy a on, že hotovo. On tu dieru zarobil, polička naďalej na zemi. Pýtam sa, ci si robí srandu a on ešte nahnevaný, že však som mu to tak povedala. Vaši muži používajú rozum, či treba začať komunikovať v štýle ako s nechápavým dietatom? Normálne ma to mrzí

banalu
14. jan 2024

Ved si mu vravela za dieru, tak ju opravil 🤷‍♀️ ak by si sa spytala na policku, mozno by si dostala odpoved, ze ked pojde najblizsie do obi/hornbachu/zeleziarstva kupi vrtak, ale neoplati sa mu tam ist iba kvoli jednemu vrtaku.
Mozno si myslel, ze ti vadi diera, kym zalozi policku...
A ano, vacsinou muzom treba vsetko presne vysvetlit/povedat.

stellarstar
14. jan 2024

A ty si to kde chcela mať? Lebo keď je tam už diera ťažko do toho niečo dáš

autor
14. jan 2024

@banalu on tu násadu musel len najst v svojich veciach,
@stellarstar bol to jeho nápad, že iba vyvŕtat trochu hlbšie, ale asi na to od začiatku decembra zabudol

dominikamacakova
14. jan 2024

Od žiadneho človeka nemôžeš mať očakávanie, že dokáže čítať myšlienky. Treba dať jasné inštrukcie keď niečo chceš.

januska12323
14. jan 2024

Tak som asi chlap ale tiež som pochopila ako tvoj muž.

h2
14. jan 2024

Tak to ešte buď rada, že po žiadosti, aby dal do poriadku "tú dieru", sa venoval tej v stene. 😁

autor
14. jan 2024

Nechcem, aby mi čítal myšlienky, ale držal sa pôvodného spoločného plánu. Ja som mu len stroho pripomenula, čo sme chceli robiť a vidim, že bola chyba povedať diera a nie polička

dominikamacakova
14. jan 2024

@autor veď a nemôže to dorobiť? Vážne je toto až taká katastrofa hodná príspevku na modrý koník 😀

autor
14. jan 2024

@dominikamacakova takto sme pokrocili za mesiac. Možno o ďalší mesiac pri jeho bežnom tempe niečo vybaviť

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. jan 2024

@jj298 predpokladám, že presne vieš o koho sa jedna

dominikamacakova
14. jan 2024

@autor vidíš, ja som sama s deťmi a tiež nemám police a ani mať nebudem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. jan 2024

@jj298 vďaka, hneď sa cítim lepšie…

jesenzima
14. jan 2024

Dať dieru do poriadku. Ja by som to tiež pochopila, že ju mám zarobiť 🤷

selest
14. jan 2024

Pochopila by som to rovnako, upratala by som dieru. Treba sa jasne vyjadrovat a davat kontrolne otazky😅necakat ze niekto cita myslienky, chape veci rovnakoako ja. A najhlavnejsia vec, ozaj to ze ta nepochopil a zatrel dieru je dovod kazit si s nim vztah. Lebo na toto sa da reagovat dvojako. 1. Si ozaj blbec ze nechapes ze som chcela navrtat policu. 2. Zasmejeme sa na situacii kt vznikla z nedorozumenia, dame si pusu a zajtra spravime aj policku. Neries hovadiny je to len diera v stene

mikadooo
14. jan 2024

Proste ste sa nepochopili, nerobila by som z toho takú drámu a už vôbec by som to nehádzala na "blbých" mužov, s ktorými treba komunikovať ako s nechápavým dieťaťom. Nám sa to s manželom x krát stalo v rôznych situáciách a neznamená to, že si o ňom myslím, že je pribrzdený (v tom prípade sme pribrzdení asi narovnako, lebo aj mne sa stáva, že ho zle pochopím).

majlo1234
14. jan 2024

Akoze sorry, ale pojdem proti prudu. To ze zeny robia z muzov nekompetentnych dementov, im ocividne vyhovuje. Ked raz mame vrtat policky do steny, tak ich tam navrtame. A nie, ze sa ocakava, ze budem tristokrat pripominat a vysvetlovat a pisat nakresy v ktorej izbe a ktorym vrtakom…nie zeby sa to u nas doma nestavalo, len ma to vytaca do biela a nechce sa mi to zlahcova(zn. Takto vecer som dobre nabrusena po celom dni😂)

viestta
14. jan 2024

Kolko zijes s chlapom? Este si sa nenaucila dve zasadne veci.
1. Chlap zene do hlavy nevidy, ani tej vlastnej.
2. Chlap potrebuje jednoznacne instrukcie, naznakom nerozumie
(nerobim z chlapov nekompletnych dementov, ale ini rozmyslaju inac, treba s tym pocitat)

milanemila
14. jan 2024

Akoze zeny sorry, ale ked bola dohoda, ze idu navrtat a zavesit policky a nastal problem s dierou a autorka chcela od muza, aby teda tu dieru poriesil, tak preco sa vam zda normalne, ze zaplacal dieru a policku polozil na zem? 🤦🏼‍♀️ to akoze zijete s uplnymi hotentotmi, alebo mate o svpjich muzoch taku nizku mienku, ze im podla vas treba vysvetlovat veci explicitnejsie ako malemu decku? Akoze nedorozumenia a nepochopenia sa stavaju, ale toto si myslim, ze nie je chyba komunikacie autorky, kedze sa jasne dohodli, ze ciel je 2 zavesene policky 😂

nikpa
14. jan 2024

Takýchto prípadov kedy sa mi rozum pozastavuje by som ti sem mohla písať do rána. Ano, aj ja toto doma s mužom prežíva takmer denne. Proste volaktori ľudia, hlavne muži 😀 sú takí, že im musíš veľmi jasne vysvetliť co chceš 🤷

zanka777
14. jan 2024

A presne predvčerom som na fun rádiu počúvala nejakého Feng Shui odborníka že nič nad hlavou nad posteľou nie je dobré ...a poličky vraj už vôbec tak možno muž vám urobil len dobrú službu nakoniec 😁👌😉

zuzanazu85
14. jan 2024

Zasmiala by som sa, manžela pochválila a poličku by som si zavesila sama, vybavené 😄

anjelicek26
14. jan 2024

Ked je diera v nespravnej vyske, tak ju trebalo dat prec, nie? A navrtat nanovo? Ked to vyschne? Nechapem... asi... A ako baby pisu, povedat - chod konecne poriadne zavesit tu policku by bolo ucinnejsie, bozsku trpezlivost mas tolko cakat, 100x by som si to do tej doby zavesila sama 🙄

lindous
14. jan 2024

Áno, môj muž používa rozum a aj tak sa niekedy nepochopíme... našťastie sa na tom väčšinou obaja nakoniec zasmejeme 😅 a teda nie je to chyba len v jeho prijímači, niekedy aj mne vypne hlava, príde úplné zatmenie a vôbec nepochopím čo mi hovoril, zabudnem ako sme sa dohodli, prípadne jedno myslím a druhé spravím... proste ste sa nepochopili, žiadna tragédia... viac by mi vadilo, že to spravil po mesiaci ako to, že spravil niečo iné ako si chcela 😀

marca12
14. jan 2024

Mna by to tiez nastvalo,keby sa mesiac nemal k nicomu. Moj je taky zlaty,ze ked si nieco zmyslim,hned kona. Uz ma pozna a vie,ze je lepsie radsej spravit ako pocuvat moje frflanie. A ked aj nieco nevyjde podla mojich predstav,snazim sa to obratit na srandu,ale aj to som sa musela naucit. Ked je sranda aspon sa lepsie robi a aj on je ochotnejsi robit upravy a zmeny.

maranta_leuconeura
14. jan 2024

Vies co toto som mala aj ja, prosila som, kricala, hadali sme sa o tom, nic som nedosiahla. Az som zmenila pred par rokmi taktiku. Ked nieco chcem, tak to naplanujem tak, aby ,,nemohol utiect" pred tym, ale po dobrom. Necham ho v sobotu spat do 11, potom ked sa zobudi, nech sa naje, da si kavu, jednoducho aby nebol nervozny a mala som sancu na uspech 😀 A potom dojdem a dam mu vrtacku rovno do ruky a oznamim mu, ze kedze teraz nema nic lepsie na praci, prosim si konecne tu policku. A potom sex. 100 % uspesnost, win win. Navyse v jeho mozgu sa zapise, ze taketo cinnosti su spojene s prijemnym zazitkom, takze nefrfle 😀

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranta_leuconeura
14. jan 2024

@chodec15 tak co si budeme, je to odmena aj pre mna, takze nic nestratim, len ziskam 😂

nikiki29
14. jan 2024

Prečítala som to manželovi tak sa len smeje 😂 že on by to pochopil správne … ale že ten tvoj sa aspoň vynašiel 😅