Pohreb v priateľovej rodine

25. nov 2024

S priateľom sme spolu 5 rokov. Nebývame spolu. Zomrela mu teta a ja som čakala,že spolu pôjdeme na pohreb rovnako,ako jeho sestra, ktorá tiež ma priateľa a všade chodia spolu. No priateľ ma nezavolal. Vlastne ma nikdy nevolá na žiadne ich rodinné stretnutia. Ako by ste sa cítili?

snowdrop_
25. nov 2024

Preco spolu po 5tich rokoch nebyvate? To je rovnako prekvapive ako to, ze ta nikam nebrava

ukgirls
25. nov 2024

uz davno by som sa ho spytala,akos tebou vidi buducnost a preco nechodite spolu na rodinne oslavy a stretnutia.... bud ta nemaju radi,alebo s tebou nepocita

paulina291
25. nov 2024

Že tak ako si to napísala sem sa opýtaj priateľa prečo to robí resp nerobí. Možno si myslí, že ty o to nemáš záujem a nechce ťa obťažovať. Každý má iné zvyky. Prejavila si niekedy záujem o rodinné stretnutie? Ako vtedy reagoval? Bavili ste sa už niekedy o tom?

danyelia
25. nov 2024

Veď sa ho na to normálne opýtaj, prečo Ťa tam nevolal či nezobral...?

gribka1
25. nov 2024

To ťa treba volať? Veď keď sa bavíte o pohrebe, či oslave, tak rovno to beriem, že idem, poviem, nech príde po mňa a idete. Ak by mal problém, že nechce, tak takého by si ani chcieť nemala. Neráta veľmi s tebou do budúcna.

pribinak
25. nov 2024

To že tá “nezobral” na pohreb je podľa ten menší a nepodstatný problém
Hlavný problém je, že za 5 rokov je že nebyvate spolu a nechodíš na žiadne rodinne akcie
Asi s tebou veľmi nepočíta do budúcna

lindous
25. nov 2024

Čo znamená čakala som?? Mne keby partner oznámil, že ide vtedy vtedy na pohreb niekomu z jeho rodiny, spýtala by som sa, či chce aby som išla s ním a určite by som nečakala na pozvanie... neviem, nebavili ste sa o tom? tak celkovo

lenkakoc444
25. nov 2024

Tak ja neviem ked mne zomrela teta priatel sa ma spytal ci ma ist na pohreb (neboli sme si blizke, tetu videl asi 2x). Ja som ho nikam "nepozyvala" nie je to stuzkova.

kavasmliekom
25. nov 2024

Po 5 rokoch si mala byť jeho manželka, ak nie, aspoň spolu bývať. To by ma viac trápilo, ako pohreb, na ktorý, keď chceš, môžeš ísť, na kar už samozrejme nie.

koniarova
25. nov 2024

Čakaj ďalej. Len si to dobre zrátaj,
lebo 5 rokov si už stratila. A vie on vlastne, že si jeho priateľka?😁

snowdrop_
25. nov 2024

@kavasmliekom ja si myslim, ze na slova priatel a priatelka je tu vacsina uz uplne alergicka

zuzanita1609
25. nov 2024

Je to pohreb a nie oslava. Chlapi proste niekedy plaču a tieto veci nechcú rozoberať,ani pýtať sa, rozoberať.No vy ste spolu 5rokov,ani oslavy a tak podobne,asi by som sa ho narovinu opýtala,či patrím do jeho života-sukromia,keď chcem byť s ním aj v ťažkých situáciách...Keď mi umrela stará mama,bol so mnou,ale nič som mu nevravela. Proste prišiel a bol pri mňe, vtedy som cítila,že je to môj chlap, priateľ, všetko.

januska12323
25. nov 2024

Na pohreb sa nevolá ale oznamuje kedy je a ty buď prídeš alebo nie. Ak ťa doteraz jeho rodina na oslave nevidela bolo by dosť divné aby si šla. Ale celkovo je divné keď sa 5 rokov frajerite a nikdy ťa nikam nezobral.

sissy27
25. nov 2024

Ja by som sa potesila, ze nemusim ist na pohreb a pozerat sa na ludi, ktori placu za niekym, komu ani meno neviem. Pohreb je naozaj pre ludi, ktori mali so zosnulym nejaky vztah, nie pre cudzich.
No a na rodinne stretnutia ta nevola, lebo ta nepovazuje za sucast rodiny a pravdepodobne to ani neplanuje menit. Alebo je mozno len taky jednoduchsi a nevie sa k nicomu rozkyvat, alebo ta jeho rodicia nemaju velmi v laske a on predsa nepojde proti nim… tazko povedat, musis sa o tom porozpravat s nim, nie s nami

lija22
25. nov 2024

@sissy27 s tym, ze pohreb je len pre pozostalych vo vztahu by sa logicky dalo suhlasit, ale moje pozorovanie hovori, zemnohi chodime na pohreb prakticky cudzim ludom aby sme prejavili sustrast pozostalym, s ktorymi mame vztah. Proste ides na pohreb kamaratovemu otcovi, kolegyninmu muzovi atd.A preto mi nepride divne, ze tuto kocka by sla na pohreb tete frajerovej, ale je nezvycajne ze mlady muz s nou nepocita

sissy27
25. nov 2024

@lija22 akoze chodis na pohreb s ludmi, ktorych ledva poznas (ako autorka frajerovu rodinu)? A frajer ocividne jej podporu nepotrebuje… ja neviem, mna by na jej mieste mrzeli ine veci v tom vztahu ako ze nie som “pozvana” na tetin pohreb 🙈

zuzikak
25. nov 2024

no ak by ti aj povedal, ze tam mas ist neviem, ci je prave toto idealne miesto aby ta jeho rodina videla prvy krat - predpokladam ze prvy krat, ked ta nevola na rodinne stretnutia. Asi ta tam nechce. To jedine by som mala v hlave ja. Aj ked spolu nebyvate, uz by si mala byt sucastou jeho rodiny ak by to malo mat buducnost.

kitycat
25. nov 2024

Tak neviem ci zrovna pohreb tety je udalost, na ktoru by si sa mala nasackovat ...
Ale ak ta ani na rodinne oslavy neberie, hmm... ako budete travit sviatky,?

maranco
25. nov 2024

Vie jeho sestra že on má priateľku? Už ste sa niekedy rozprávali?
Ak má sociálne siete a dáva tam fotky si na fotkách aj ty?
Poznáš jeho rodičov ako sa správa doma ku nim? A poznajú oni teba?

zuzanita1609
25. nov 2024

@maranco tie sociálne siete sa OZAJ nemusia pchať aj ku pohrebu. ...oznam že niekto blízky umrel nepotrebuje niekto vidieť ,(VŠETKO) na social. sieti 🙄. (Žiadna úcta, empatia, nič, aspoň trošku ľudské)

maranco
25. nov 2024

@zuzanita1609 nepochopila si,
ja chcem vedieť či o existencii priateľky vie rodina a jeho priatelia, alebo je "tajná" priateľka

natalka13
25. nov 2024

Tetu si poznala? Mala si s nou vrucny vztah?
Ak ano mala si ist na pohreb. Na pohreb sa nepozyva, mala si sa opytat kedy kde bude pohreb.

zuzanita1609
25. nov 2024

@maranco tak možno ju spomenú medzi rečou,veď 5rokov nie je len tak,že si " odbehneš s niekým na bicykel,či do kostola" 😉

zuzanita1609
25. nov 2024

@natalka13 na pohreb sa chodí aj pre smútiacich, pozostalých. Nie len pre vzdanie úcty mŕtvemu.

ahhola
25. nov 2024

5 rokov? Nikam to nespeje, nerata s tebou, ci mas iny pocit? 🥀

autor
25. nov 2024

@maranco som tajná

enmery
26. nov 2024

Si tajná?5 rokov?Dievča, ak túžiš po deťoch, rodine, láske, bezpečnom prístave-run!!!To je moja celá rada k tejto situácii po Tvojej odpovedi, že si "tajná".

really8
26. nov 2024

Tak comu sa cudujes?

sense
26. nov 2024

Prečo si po piatich rokoch stále tajná priateľka...myslím že iné vysvetlenie nepotrebuješ...buď si pre neho len bokovka alebo len zábava a nepočíta s tebou.

natalka13
26. nov 2024

@zuzanita1609 Ja na take pohreby nechodim, kde nikoho nepoznam.
Pohreb urcite nieje miesto, kde by mal syn ukazat prvykrat priatelku.