Ja potrebujem len názor,nechcem aby ste si mysleli že som stíhačka a žiarlivka no to čo sa deje poslednú dobu ma riadne serie....Môjho muža kmotra....Začala mu vyvolávať či niečo nepotrebuje z obchodu....Ako sa má....čo jedol...Ako????VTF????a včera mi písal jej muž a som mu napísala že si to neprajem že mi to vadí,a nato mi povedal že on s ňou nežije už a nezaujíma ho....A ešte môj muž na mňa sa urazil prečo som mu povedala že mu volala???No ako čo si mám o tom myslieť???Pritiahnuté za vlasy....
@elina25 co drahemu sa zapaluju nanovo lytka a citi sa zaujímavý? presne ako pise @stefka33 ide po nom, ci uz skuttocne alebo sa nudi a hraje sa, lenze vies ako chlapi su tvory ktorý dokazu rozmyslat obcas jedným smerom a nedaju si dve a dve dokopy... narovinu by som sa pri mojom spytala ako to pojde dalej a ci mieni riskovat rodinu pre nejaku strelenu kmotru...
ja by som dotycnej pani kazdy den napisala sms ze co si prosim z obchodu a co bude jest manzel 😀 ze ci by bola taka dobra ked sa minule ponukla 😀 a keby muzik frflal tak by som mu vysvetlila ze ked je ochotna tak to treba vyuzit.
@elina25 ze by sa urazil zato,by sklamalo aj mna..ale ja by som si nasla tych par minut nato aby som jej osobne vysvetlila,kto tu je jeho zena a kam ma ona volat ked ma slabu chvilu. Je smutne,ze manzel reaguje takto,o to viac by som si ukludnila nervy na nej a oponovat by som jej neradila..treba nabrat odvahu a chranit si co patri iba tebe
Zavolaj jej tu prva cez a milo zo slovami: mm je uz naranajkovany vycikany a ze jej zavolas aj poobede ked sa napapa ;) atd atd , doraz ju tymto štýlom 😉
@marse
@sansulinka
@blue_eyes
@stefka33 to že som nechcela robit hallo ved ej krstný jej malej dcére.Ale asi sa inak nedá a stále mi vravela aký je môj MM dokonalý a neviem čo...A aha tu to je....
toto mi je ľúto že ja budem vyzerať jak hysterka.....
@elina25 krstny nekrstny, rodina nerodina ale ved to by si mala uvedomit prave ona.
@sansulinka práve to,ja nechápem už bol pre ňu konflikt a môj muž akoby to nechápal...Alebo nechce chápať...Asi mu vyhovuje jej náklonnosť...
@marse len škoda ža to tak nevidí aj môj muž,ešte jej sestra čo chodila s mojím mužom ho volala na kávu,vtedy som urobila takú rozbargiu a nato mi napísala či nemôže mať kamarátky,a že som mohla si nájsť dobrú kamarátku.Nato som jej napísala že to by aj mňa musela na tu kávu pozvať....
@elina25 kmotra ma kolko rokov?
mozno ta chce len vytočiť,
a postoj muza?
co jej na to povedal? a tebe?