Po platonických láskach skutočný vzťah?

skvrnka14
29. júl 2018

Ahojte. Mám skoro 22 rokov a bude to asi na smiech ale posledné roky som postretávala viacero chlapov, na ktorých som sa dá sa povedať že namotala až zaľúbila ale bohužial to nebolo opätované, stále tam bolo niečo čo vadilo niečo zasadne a tak ma začal ignorovať a ja som bola smutná. Stalo sa to ale aj opačne.
No pred pár týždnami som cez internet spoznala jedneho chlapca, ktory je z tých všetkých najlepší čo sa týka asi všetkých hladísk len problémom je to, že sme od seba 330 km. Ked sme sa videli 1x bolo to take že som myslela že ani nebudeme mať velmi o čom, ale na dalších stretkách sa osmelil a už aj ked je ticho, nepríde mi to také rušive, že musíme dačo rozpravať. Dali sme sa teda pred par dnami dokopy s tym že zatial sa budeme stretavat cca každý týžden. Je to moj prvy vztah teda.
Je zo mňa uplne mimo (ako prve zalubenie ked ma človek 13 :D ) asi ešte ako nikto, splni mi všetko čo si zaprajem, ale problem je v tom že ja som už tak "nainfikovana" tymi predošlymi že už sa neviem takto namotat ako pubertiačka ale som skor nohami pri zemi. Možno je to aj tym že je na mna až priliš dobry a mam pocit že si ho nezaslúžim. Momentalne neviem rozoznat či je to len znak toho že som už dospela a mam nejake skusenosti alebo len že nie som zaľubena a to cele nema zmysel. Zaroveň viem, že lepšieho važne nestretnem-to mi každy kto ho stretol povedal že v porovnani s predošlymi pokusmi tento je uplne ina šalka kavy 🙂 Hovorim si že pri inych som sa zaľubila hned a ako to dopadlo.
Nechcem aby sa to pokašlalo, vadilo mi ked sa občas prihlasil na zoznamky (ešte ked sme spolu nechodili) ale neviem či by som robila sceny keby si pisal s nejakou kamaratkou, ja mu dosť verim v tomto čo sa o tych predošlých neda povedat 🙂 Ani ja nemam zaujem dačo riešit s inymi, mam ho velmi rada ale nie je to až take pubertiacke zalubenie. Dnes sme spolu boli cely den skoro aj noc a bolo to super, ale nie je to take že neviem sa na nič sustredit a som hlavou total mimo a len sa neskutočne tešim na dalšie stretnutie že nie som schopna nič ine robit (možno to je ale aj tym že som sa posledne noci spala 3 hodiny) Nechcem ho ranit, je velmi dobry.
Chcela by som sa spytat či tu je niekto kto to mal podobne a ako to dopadlo 🙂 Ďakujem velmi pekne za každu odpoved.

ebi88
29. júl 2018

ako sa vravi, vasen zabija vztahy, mozno to je tak dobre, ze vidis realne vsetko nie cez zalubene okuliare, vobec to neznamena ze z toho nemoze byt trvaly stastny vztah.
Predsa sa mi zda ze pises este trochu “bravoidnym” sposobom.
Asi to nebude este ten “posledny”, u teba, mam dojem.

sissy27
29. júl 2018

@skvrnka14 zlí chlapci dievčatá trápia a tí dobrí ich nudia... Toto je dobrák, preto si sa "nenamotala". Žiadny adrenalín. A to je celé tajomstvo, žiadne príznaky dospelosti.

evalin88
29. júl 2018

No do byvaleho som bola namotana a dopadlo to desne... Sučasny začal ako kamart ktory chcel niečo riešiť a ja nie 🙂 ta pubertalna faza sa mi vyhla a namotala som sa az po cca pol roku. A myslim ze intenzivne 🙂 ked sa ma na zaciatku este ako kamarat opytal ci ma pritahuje odpoved bola.. Si pravy opak mojho byvaleho... 🙂 sme spolu cca 3 roky 🙂

skvrnka14
autor
29. júl 2018

@sissy27 ako tí predosli neboli vyslovene ze zlí chlapci ale vedeli ma dost hnusne aj poslat do riti a tento by vsetko pre mna urobil cestuje cez cele svk a zároveň viem ze so "zlym" vztah nema dlhodobu perspektívu

sissy27
29. júl 2018

@skvrnka14 hnusne ťa pošle do riti ale nie je vyslovene zlý? 🤔 fakt máš 22 rokov?

skvrnka14
autor
29. júl 2018

@sissy27 spociatku je kazdy mily ked chce ju lepsie spoznať.. potom sa vacsina ukaze

mala_bodka
30. júl 2018

@skvrnka14 aj ja som mala vztahy a bola som pousi zamilovana nemyslela som na nic ine ziadne sustredenie a potom som spoznala chlapca na ktoreho som sa az tak skoro “nenamotala” bol asi taky ako ten tvoj bez akejkolvek chyby nechcela som byt bez neho chybal mi ale nebolo to take ze wau a na nic ine nemyslim.. ale vtedy som vedela ze je ten spravny a polozila by som zanho aj zivot a teraz cakame babo 🙂 .. ked stretnes toho praveho nebudes citit motyle ani ziadne vzrusenie budes kludna 🙂

mala_bodka
30. júl 2018

@skvrnka14 inak velmi mi pripominas seba uplne v celom pribehu 🙂

takaakoty
30. júl 2018

Ako dlho si este ľudia budu mýliť šialené/fejkove zalubenie a lásku? Pokojnú, vyrovnanú, skutočnú... večné deti v telach dospelakov nerozumejú, že ich "veľké lásky pri ktorých sa trasie zem pod nohami", je len ziadostivost nazývaná láskou.

terezka1947
30. júl 2018

@skvrnka14 rozchodom

win_gi
30. júl 2018

podľa mňa ten pravý ešte len príde a máš tak povediac ešte čas, načo sa nejak ponáhľať

lindusss2016
30. júl 2018

A mne z tvojho prispevku ozaj nepride, ze nejak dospievas, skor akoby to pisala pubertiacka. A tesi ta, ze chlapec je z teba paf

libawet
30. júl 2018

@skvrnka14 na začiatku vzťahu je väčšinou vždy akýsi ošiaľ z lásky a až neskôr prichádza
" vytriezvenie " a spoznávanie sa, aj to zlé, aj to dobré. Záleží, koľko tam bude toho " dobrého ", aby vzťah vydržal, no tá vzdialenosť medzi vami je príliš veľká, aby vzťah vydržal aj do budúcna.

mimi1237
30. júl 2018

prepac ale mna si pobavila.Aky znak dospelosti ? Keby tam co i len mierny bol,inac by si pisala.A ze niesi z neho paf ? Podla mna lietas v oblakoch ,ze z niekym chodis.Ved sama pises,ze je to tvoj prvy vztah.A zase,keby tam bol co i len mierny znak dospelosti vedela by si ,ze to mas nechat plynut,vlastne by si vedela ze už teraz vidis problem v tej dialke,ale ok,vsak niekedy laska naozaj aj hory prenasa,i ked to neplati vzdy.No a ze ho nechces ranit ? Preco sa citis akoze na koni ? :D Ved to moze byt aj naopak,ze zrani on teba.Takze ti poradim v dobrom,nechaj to plynut ,trav s nim cas ak je ti s nim prijemne a ine na zaciatok neries...ved si mlada...

danajahotkova
30. júl 2018

@mimi1237 Neviem, prečo niekedy niektoré máme potrebu neustále niečo vymýšľať, analyzovať 😖

judar
30. júl 2018

Máš 22 rokov a za posledné roky si postretávala viacero chlapov a toto je údajne tvoj prvý vzťah?...bože celý tvoj príspevok je jak nadlet v oblakoch a privysoká fixácia v štýle puberťáčka na jedného chudáka čo precestuje celú republiku.....keby každý má byť podla paragrafu niekoho tak pol Slovenska by skončilo v záhube

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
titla
31. júl 2018

Kľud, nemusí sa každý vzťah začať ako z románu... Aj ja som bola v tvojom veku „šialene zamilovaná,“ motýle v bruchu len keď som si na dotyčného spomenula, nedokázala som jesť od rozrušenia len pri pomyslení, že dnes ho stretnem... no proste úplné pobláznenie a to sme sa nedopracovali ani k poriadnemu vzťahu... 🙂 A začiatky s mojím mužom? To bol úplný opak. Zoznámili nás spoloční kamaráti, obaja už dlho slobodní, bez partnera, boli sme si celkom sympatickí navzájom, tak sme skúsili to rande. Ešte si pamätám, ako som vykladala najlepšej kamoške, že mi je s ním fajn ale nie som zamilovaná...🙂 A dlho som nebola. Áno priťahoval ma, bol milý, vtipný, tešila ma jeho spoločnosť, cítila som sa s ním dobre, ale nebolo to to pobláznenie zmyslov, aké som už zažila. A svojím spôsobom nikdy neprišlo, ale vytvorilo sa medzi nami iné oveľa hlbšie puto. Dnes je mi najdrahším človekom na svete. A hoci trvalo vyše roka, kým sme si povedali „ľúbim ťa“, dnes si to hovoríme každý deň.
Takže nechaj váš vzťah prirodzene plynúť, nerozpitvávaj zbytočne svoje pocity, užívaj si jeho spoločnosť a neporovnávaj. Možno prídeš na to, že je to skvelý muž, ale nie je skvelý pre Teba alebo ani nebudeš vedieť ako a kedy sa to stalo, ale budeš zamilovaná až po uši.

peta2202
31. júl 2018

@titla usmievam sa, ked citam riadky, co si napisala. Napisala si to krasne 🙂

titla
1. aug 2018

@peta2202 Ďakujem 🙂

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pralinka99
2. aug 2018

@skvrnka14 no ja som si niečím podobným prešla a teraz sa na tom len smejem 😀 tiež som dlho hľadala a mala som aj vzťah z internetu cez 200km od seba všetko bola na rýchlo... Ale človeku sa otvoria oči po čase... To patrí k mladosti k veku proste si to uži a nerieš sama uvidíš ako to dopadne to ti niekto vopred nepovie ale úprimne rátaj s tým ze z toho ružového oblacika sa padá lahko

skvrnka14
autor
2. aug 2018

@tequelinka on sa planuje za nejaky cas sa tu presťahovať ked co to zarobi keby nam to vydrzalo 🙂 neviem no viem o vztahu ktory trva uz dva roky a su od seba cez 2 staty 🙂 a nepoznali sme sa na pokeci no posledne dni sa mi to tak trosku ulezalo v hlave a povedala som si ze to necham plynut 🙂

skvrnka14
autor
2. aug 2018

@titla dakujem velmi pekne 🙂 som velmi rada ze to u teba dopadlo takto super a ja to nechavam plynut 🙂

skvrnka14
autor
2. aug 2018

@tequelinka a este mam jedneho znameho co ma tiez vztah taky ze sa vidia raz za tyzden na vikend a povedal ze je to aj celkom fajn lebo aspon ma kazdy z nich cas naseba na rodinu a svojich kamaratov a su si vzacnejsi 🙂 a ja som tiez na tazkej skole a polovicka mojich spoluziaciek chodi na vikendy domov a len tam su s frajermi aj to nie cely vikend a v com je to odlisne pd toho mojho pripadu?

julajlatvar
4. aug 2018

@rybkoava booze, to je jak o mne! v 16tke zamilovana po usi, polrocny vztah, on ma nechal.. nasla som si dobraka, ale stale nebola iskra.. ale po rokoch stretla JEHO..... nechala som dobraka a teraz mam s NIM krasne manzelstvo a dcerku 🙂

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rybkoava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz