Ahojte zienky, taka otazka, po akej dlhej dobe s partnerom ste mali svadbu? Kto bol iniciator? 🙂 vy ci on🙂 bolo to potom lepsie horsie alebo rovnake?🙂 dakujem za vsetky odpovede 🙂
Ahoj, mi sme sa brali po 5 a pol roku, a nezmenilo sa nic. 🙂 je to stale krajsie 😀
@mia885 ahoj....ja mám ten istý prípad ako láska1982...pred svadbou sme nežili spolu a museli sme na seba zvyknúť, ale myslím si, že nám to celkom ide, pretože v máji budeme oslavovať desiate výročie svadby 🙂 🙂 🙂
my po 3,5roku a bolo to take na rychlo spolocne rozhodnutie kedze som zostala tehotna...inak mal moj mm na plane mi tento rok na dovolenke darovat zasnubak, no nejako sme to tym tehu urychlili.. 🙂 Nooo a ake to je? My sme uz predtym spolu skoro tri roky byvali , takze nezmenilo sa skoro nic, no napriek tomu je to pekny pocit nosit jeho meno, ci pocut ked ma oslovi manzelka a taaak. Prve tyzdne sme sa takto oslovovali skoro stale a malo to fakt svoje caro.. aj teraz 🙂
Waw zienky supeer, je fain ze sa vam dari 🙂
brali sme sa po 4 rokoch od zoznamenia a 3 rokoch spolocneho zivota....iniciatorkou som bola ja....teraz je to lepsie, viac sme k sebe tolerantni, vieme spolu lepsie fungovat
Bejana🙂 waw iniciatorka ty 🙂 a ako to zobral uz tvoj terajsi manzel? Ako zareagoval? 🙂))
no ja mám v karte 98% neplodnosť s mm sme sa zoznámili a chémia fungovala tak žeby sme rozsvietili celú Prahu minimálne 😀 😀 😀 , šupli sme nato a ja z 3 mesiacov randenia som bola 1,5 tehotná 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , nasťahovala som sa k nemu a na svadbe sme mali už aj drobika, tú sme mali na úrade, po 7 rokoch modlenia máme aj druhého šviháka a ten nám bol tiež už na svadbe... cirkevnej.. aby ani jednemu nebolo ľúto 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
JAhodka jeeeeej krasne 🙂
my sme sa brali po 9tich mesiacoch 🙂 z toho som bola v 6tom mesiaci tehu 😀 ...zatial mame rok a pol po svadbe 🙂 maly ma rok a 3 mesiace a zatial je to rovnake 😀
no 😀 uz bol raz zenaty a do dalsieho manzelstva a svadby nechcel byt tlaceny....ale zase chapal, ze aj ja to chcem prezit - svadbu a to okolo.....mali sme uz rok kupeny byt na hypo (to je dnes vacsi zavazok ako manzelstvo 😅 ), a moj stale len - ked schudnem pod 100kg, tak sa vezmeme (to by som bola stale slobodna deva 😀 ) .... a potom som predala svoj byt, uvolnila sa nejaka hotovost, tak sme sa tak nejako dohodli, uz davnejsie sme fantazirovali - mala svadba, malo rodiny, vela kamosov a tak ... ....ani neviem ako, raz som mu poslala zoznam miest vhodnych na svadbu, on polovicu vybral, jednu sobotu sme to boli omrknut, podla ich volnych terminov sme vybrali termin svadby a bolo - svadba o 3 mesiace 🙂 .... ostala som ochudobnena o poziadanie o ruku a snubny prsten, ale prezila som 😀
ale inak sme sa zoznamili na nete - iskra preskocila na dialku a slovo svadba padlo po 3 hodinach chatovania 😀
@mia885
My sme sa brali s mm po 7 rokoch, z toho 6 rokov sme spolu zili 🙂 Pred par mesiacmi sme oslavili 4 vyrocie sobasa 🙂 Iniciatormi sme boli obaja 😀
My po 3 a pol roku chodenia. Drahy ma poziadal o ruku a o rok mala byt svadba ale mesiac na to som otehotnela tak bola skvor 🙂. A po svadbe je nam uzasne, ovela lepsie, visc sa zhodneme popadujeme z problemom ak nejaky je a podporujeme sa stale 🙂. Uz nie sme ja a ty ale my 🙂
@mia885 mna MM poziadal o ruku po polroku chodenia. Po dalsom roku sme spolu zacali byvat a po dalsom 3,5 roku sme sa vzali. Bola som vtedy v siedmom mesiaci a brali sme sa na moj podnet, lebo som chcela "uplnu" rodinu. Svadbu sme mali malinku, len my a svedkovia. Manzelmi sme 5rokov a spolu 10rokov, a to sme predtym boli este rok a pol velmi dobri kamarati. A najlepsie na tom vsetkom je, ze sme svoji prvi :D
@mia885 my po 5,5 roku....akosi sme sa obaja zodli v nasej komunikacii a prislo to prirodzene.....(ziadna rom. iniciativa), proste sme citili, ze vztah treba posunut zas niekam vyssie...nezmenilo sa nic.....sme manzelia vyse 5 rokov (cize 11 rokov spolu).....fungujeme v symbioze doteraz🙂
My sme sa brali po 6 mesiacoch, manžel ma požiadal o ruku po 7 dnoch od nášho zoznámenia a ja som povedala áno 😀 sme spolu už 5 rokov a je to stále super. 🙂
My sme sa brali po 9 mesiacoch, nebola som tehotná a pred svadbou sme spolu nežili. Takisto sme si na seba museli zvykať a meniť návyky, teraz sme zohratá dvojka. 13.12.2013 oslávime naše 10-te výročie svadby.
mna moj poziadal o ruku po pol roku chodenia, na moje 17te narodeniny 😀 tak ale museli sme si pockat. brali sme sa presne na stvrte vyrocie dna nasho zoznamenia. o par mesiacov to bude 12te vyrocie manzelstva a 16rokov, co sme spolu. 😉
požiadal ma po ročnom chodení, brali sme sa po 2 rokoch, sme spolu 17 rokov 🙂
my sme sa brali po necelých 5 rokoch, iniciátorom bol manžel 😀 pre mňa to bolo zo začiatku horšie (rodinné dôvody...), ale časom je to lepšie a lepšie 😵
brali sme sa 3,5 roka od stretnutia ... poziadal ma po niekolkych mesiacoch chodenia, teraz sme zacali 11-ty rok, co sme splu a v aprili oslavime 7 rokov, co mame na seba papier 😀 ... svadba bola pre nas len ciste prakticka zalezitost - mnohe veci su v stave manzelskom jednoduchsie ... len rozchod je zlozitejsi 😀 ... pred svadbou sme zili spolu v jednej domacnosti, nevzala by som si niekoho s kym by som len chodila ... a este pikoska - zoznamili sme sa cez net 🙂 - co bolo pred tolkymi rokmi este dost zaujimave, dnes uz nie 😀 ... jaj a este - zmenilo sa vela veci - dost sme si toho prezili, prislo dieta a hlavne, v case zoznamenia som mala 21 rokov 😀 a uplne ine nazory na zivot, ale vychadzame spolu dobre 😀 😀 😀
brali sme sa po 7 rokoch chodenia,z toho sme už 3 roky spolu žili v Irsku, požiadal ma o ruku v lietadle na moje narodeniny 😀 😀 😀 a dokopy sme spolu 13rokov a zda sa mi že to je stale krajšie a krajšie.... 😉
My sme sa brali po troch rokoch chodenia, ale uz sme spolu dva a pol roka byvali a mali sme polrocneho synceka na svadbe, bolo to uzastne, krasne a nezabudnutelne, manzelik nechcel o svadbe najskor ani pocut ze naco a preco takze som si to pekne zorganizovala naplanovala, vysperkovala a v den svadby ma poziadal o ruku :D vraj aby som mu uz nemohla povedat nie :D :D :D :D a teraz sme stastny nech si vravi kto chce co chce je ine zit spolu po manzelstve viac si vazime jeden druheho a ovela viac spolu komunikujeme nieze by sme pred tym nie ale teraz uz vieme ze to musime spolu vydrzat " kym nas smrt nerozdeli" a tak sa snazime byt viac tolerantny a asi taky dospelejsi 🙂 urcite nam " papier" nezaruci ze spolu budeme navzdy, ale kazdopadne je krasne mat ho a okrem toho myslim ze kazda z nas aspon nachvilku niekedy zatuzila prezit ten nezabudnutelny den 🙂
No my sme sa brali po 6 rokoch chodenia a manzelmi sme 4 roky. Je nam fajn 🙂 Iniciatorom bol chlap, hoci ked sa to blizilo planoval zdupkat, ale stupila som mu na nohu, tak povedal v tej dolezitej chvili ANO 😀
@mia885
my po 2 rokoch chodenia sme sa vzali, manzel ma poziadal o ruku rok po nasom chodeni. Spolu sme predtym nezili, nebyvali, som proti takym veciam. Radsej sme intenzivne travili cas nasimi zalubami, rozpravanim sa, vyletmi... 🙂
Manzelmi sme uz 4,5 roka a mozem povedat, ze nas vztah tymi rokmi sa iba skvalitnoval a nepozname co je to stereotyp..prave naopak..mame problem, ze nestihame zit 😀 musime chodit totiz do prace a spat 😉
4 roky vztah na dialku , ja v SR on v DE, 1 rok spolocneho nazivania v domacnosti,na jeho podnet svadba, 7 rokov manzelia, 11 r. spolu,krasny vztah, 2 krasne deti,co viac si priat... 😉
my sme sa vzali po troch rokoch chodenia,z toho sme dva spolu uz aj byvali ,a tento rok sme stihli svadbu,novy byt a aj babatko 🙂 🙂 🙂 takze som sa vydavala v piatom mesiaci tehotenstva,posnazili sme sa 😉 😉 😉 😉 😉 😉
brali sme sa po 8 rokoch, poziadal ma muz (ak sa to tak da nazvat) a manzelia sme 11 rokov, nezili sme pred svadvou spolu a zacali sme spolu byvat pol roka po svadbe 😉
po roku som sa skoro zbalila, a vratila na svk, lebo nielenze sme spolu zacali byvat a zit ako manzelia, ale este aj v zahranici. vsetko sme si vsak vydiskutovali a vyriesili a fungujeme tak doteraz. raz je lepsie, potom horsie, raz sa riesia vaznejsie veci, inokedy sa pochytime pre hlupost a potom sa na nej smejeme. povedala by som, ze sme zohrany par a ako povedala znama, vyzaruje z nas sudrznost a pohoda, tak asi to tak nejak bude 😉
my sme sa brali po roku, nemali sme vtedy uz 20 a vela casu sme travili spolu, tak to stacilo..nic na muzovi ma po svadbe neprekvapilo a pred svadbou sme sa viac hadali ako neskor 🙂
@mia885 ahoj...my sme sa brali po 2,5 roku, iniciator bol mm a je to v podstate rovnake...museli sme si zvykat spolu zit, kedze sme spolu pred svadbou nezili..ale myslim, ze nam to celkom ide .. v maji budeme mat desiate vyrocie svadby 🙂