Píšem si s mužom, ktorý je ženatý. Vraj spolu nežijú

25. sep 2022

Neviem čo si myslieť. Píšem si a jedným mužom, vyzeral byť fajn, má malého syna. Ale teraz z neho vypadli, že je ženatý, ale že už spolu nie sú dva roky. Že dúfa, že mi to nevadí. No mňa to naštvalo, dva roky spolu nie sú, žije sám, ale stále sú manželia? Mám to asi nechať tak, že? Neviem si predstaviť si začať so ženatým mužom, ani za nič, aj keď on tvrdí, že spolu nie sú dva roky. Je mi to divné.

pribinak
25. sep 2022

Ruky preč od ženatého. Ak by mal reálny záujem o nový vzťah tak dávno by bol rozvedený

autor
25. sep 2022

@pribinak Tiež si to myslím. Ak spolu naozaj nie sú, tak je logické, že sa rozvedú.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
25. sep 2022

🙄
dosť možné že ešte žije aj pod jednou strechou s manželkou... poznám aj takých.

deti95060810
25. sep 2022

no dnešný svet je troška pomýlený... dcéra má kámošku, ktorej mamina si našla známosť a jednoducho odišla od manžela a detí... Nasťahovala sa k inému. Manžel rok čakal že ju to prejde.... neprešlo a tak požiadal o rozvod...

autor
25. sep 2022

Ešte mi napísal, že jeho žena niesla ten rozchod zle a že jej nechcel ešte viac ublížiť tým, že ju bude ťahať po súdoch. A že to bude riešiť až keď bude mať novú ženu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
25. sep 2022

Ťahať po sudoch? 🤣🤣🤣 na pojednávanie ani nemusí prísť, všetko vyrieši právnik

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. sep 2022

@pribinak Myslím, že si vymýšľa.

kaktusik007
25. sep 2022

no, tak ho postav pred hotovu vec a nech to zacne riesit. a uvidis ako sa k tomu postavi. A kludne mu povedz ze ta to zaskocilo, a pri tejto prilezitosti sa spytaj ako to ma s byvanim aj jeden aj druhy, ze majetok ci maju rozdeleny, alebo ako to vlastne je... Ak nebude chciet odpovedat - ukoncila by som to.

ale ano, moze sa stat ze je niekto zenaty vyhradne formalne, zariadil si kazdy vlastne byvanie, funguju osobitne - kamoska tak funguje roky.... formalne je vydata. BSM maju zrusene, resp. vynali si jednotlive byty ktore mali a spolocny maju iba rodinny dom, kde ziju deti... a ano, nejak rozvod neriesi.
ale teda nie je to standardne riesenie.... Proste sa tak rozhodli, ze cast majetku rozdelia, a cast majetku rozdelit nevedia, tak su formalne spolu.

autor
25. sep 2022

Pýtala som sa ho, kvôli čomu sa rozišli. Tak odpísal, že láska sa vytratila, že s ním nikam nechcela chodiť, že sa s ním hanbila byť na verejnosti a sex stál za prd. Tak mu píšem, že predsa sa nezmenila zrazu v manželstve, že sú veci, ktoré musel predtým vidieť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninusa221
25. sep 2022

No ja poznam pribeh našej známej kde jej partner bol ženatý začal si snou ked jeho žena bola tehotna potom od nej odišiel a bol stou našou známou ( nerozviedol sa ) spravil jej 2 deti. Pri druhom dieťati ju začal podvádzať s jej kamoškou po 8 rokoch od neho odišla. Nakoniec sa stou jej kamoškou zobrali maju spolu dievčatko. Normalne námet na film 😀😀😀

pribinak
25. sep 2022

To sú take všeobecne blbosti že pod to schová všetko. No nič, nechaj ho tak. Nech opija rožkom inú babu. Platí čo som napísala, ak by mal záujem o reálny seriózny nový vzťah, dávno by bol rozvedený

autor
25. sep 2022

@zoro9836 Myslím, že mám právo na vysvetlenie.

zmrzlinka2021
25. sep 2022

Ten chlap je teda dobré hovädo

marysa21
25. sep 2022

Zober to do vlastných rúk (nech ťa predstaví jeho rodine a aj ešte manželke a ujasníš si hneď na čom si ) .

54tinka54
25. sep 2022

Tak napr naši sa rozviedli až po cca 5 rokoch čo už spolu nežili. Proste nejaksi nemali chuť ani čas riešiť rozvod.

eva112014
25. sep 2022

@autorka nájdi jeho ženu a spýtaj sa jej. Hmmm, ktovie, čo všetko zistíš, nezistíš 😁

mariejenka
25. sep 2022

Dôvod môže byt aj Viera. Nie Špinarova, ale náboženstvo 😂.
Poznam jedného co od zeny s 3 detmi odisiel k milenke, s tou mal 1 dieta,a po 25 rokoch! Ho frajda odkopla,lebo zostarol, a on sa kam vrátil? K manželke. 25 rokov sa nerozviedli,lebo obaja hlboko veriaci, ano?😅😅😅 Na spovedi mu pan farar odpustil,a dedo sa zije akoby nič. Ja len tu pani nechápem, ale to je ich vec. No, ucoedla som len extrémny pripad, ktorý napísal sam život 😉
Ja by som dotyčného pekne krásne poslala k vode, a áno vadilo by mi to.

majlo1234
25. sep 2022

Pokial si vyhodnotis, zw za to naozaj stoji(nemyslim si, ze sa to da bez osobnych stretnuti a spoznavania v radoch mesiacov), tak pre mna by to nebol problem, ved spolu neziju. Avsak treba sa pripravit na to rosambo, ked sa potom bude rozvadzat, ohrdnuta manzelka je horor

andrea78
25. sep 2022

@autorka Mas velmi dobry postoj. Okrem toho intuicia Ti napoveda, ze nehovori celkom pravdu, zahmlieva, vlastne to nevysvetlil. To ze ju nechcel tahat po sudoch je hlupost, co vies aj sama. Kasli na to, keby mal zaujem o vztah, nie iba o sex, jeho postoj by bol iny a snaha voci Tebe by vyzerala inak. Len co sklamana skoncis, uvazujes triezvo, drz sa rozumu.

cacianka
25. sep 2022

Mám kolegyňu, s partnerom sa dali dohromady. Vedela že má 4 deti, najmladšie o hodne neskôr,
majú spolu dieťa, teraz už dostudovane po VŠ. On dodnes nerozvedeny, manželka zomrela a on po nej poberá vdovský dôchodok...

bosorka2302
25. sep 2022

No co ti poviem ja som tak doplatila na to, tiez mi toto tvrdil a nakoniec zili spolu s manzelkou a on lovil zeny na nete. Mal ich subezne niekolko. Ja uz by som bola obozretna

miadi
25. sep 2022

Urcite by som sa nesla stretnut s jeho zenou 🤣jednoducho by som mu napisala ze smola so zenatym nechcem nic mat. Nech sa ozve az ked sa rozvedie. Ze nechcel ju vlacit po sudoch haha. Jeho zena ani netusi ze su “ rozideni”. Nebud naivna. A Keby sa o par tyzdnov ozval ze je rozvedeny chcela by som vidiet dokumenty . Nic hladaj chlapa co nema zenu deti.,

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona20201309
25. sep 2022

Mam čerstvú skúsenosť mojej kamarátky. Tiež jej frajer ešte nebol rozvedený, ale nežili spolu, boki v rozvodovom konaní. Tešila sa na ich prvý termín, druhý...tretí... a tak zistila, že on je ten, čo s rozvodom nesúhlasí a preto ich súd stále nerozviedol. On to stále naťahoval. Takže fakt pozor na to!!!

simona20201309
25. sep 2022

Myslím, že veľmi ľahko zistíš pravdu, keď navrhneš, aby ste sa stretli aj s jeho synom. Inak aký starý je ich syn? To isté tvrdil kamoške...
(Vlastne vy si ešte len píšete? . . . Tak to rovno ukončí v tom prípade)