ahojte, mám taký problém. Mám vzťah už 2 roky a mala som vlasy dlhé asi do polky chrbta ale mala som zničené konce a chcela som trošku zmenu tak som si dala vlasy ostrihať na také polodlhé povedzme, že ich mám teraz niečo pod ramená ale môjmu partnerovi to dosť vadí :( vraj nevyzerám dosť žensky :( a som z toho taká smutná teraz. Pritom nemám až také krátke vlasy a vedel, že ich mám zničené a, že to idem dať podstrihnúť a plus tie vlasy predsa dorastú.
Tak ak si spokojná nerieš. Možno tomu len nerozumie.
Toto ti povedal, ze nevyzeras dost zensky? A ake ma na to on riesenie, spytala si sa ho?
Nevyzeras dost zensky? Pako a on mà tiez vlasy po ramena? Ved 90% chlapov na Svk je na vojaka vykosenych. 😆no a teraz si predstav ake blbe kecy by mal ked v teho priberies ako Ja 24kg . Mne muz povedal ze som krasna ked som bola ako hrošik 😉vlasy dorastu ale jeho EQ uz nie..
No tak keď mu teraz vadia vlasy, nevedno, čo mu bude vadiť za pol roka, rok ... ja osobne by som toto vo vzťahu netolerovala ... strašne povrchné, totálne nepodstatná vec vo vzťahu.
Tak toto je velmi povrchny chlap. Ty si mozes so svojimi vlasmi robit, co uznas za vhodne. Vlasy su vo vztahu podstatne? Co maju robit zeny po chemoterapii?
😀 a ženy, ktoré majú úplne krátke vlasy, ale aj napriek tomu sú sexy a majú niečo do seba? Toto dospelý muž nemohol povedať, podľa mňa máte po 17 rokov. Ináč by bolo fajn, keby si si takéto názory tvojich momentálnych a tak isto aj budúcich partnerov nebrala k srdcu. Predsa obliekame sa a vyzeráme tak, ako nám je dobre. Ak to tvojmu partnerovi vadí, tak bohužiaľ tam to popri láske ani nebežalo. 🤷🏻♀️
Povedz mu, že vlasu dorastú, ale penis nie
máme 25 obaja a už sme sa o tom viac nebavili od kedy mi to povedal ale dosť hnusne to povedal. a plus aj tak konce boli škaredé a dorastú ako píše ,,princeznaaa12345" ale :( čo už snad sa k tomu už nevrátime, ja to nebudem otvárať lebo sa nechcem hádať ale nechápem prečo mu to tak vadí, lebo viem, že ešte na začiatku hovoril, že sa mu páčia dlhé vlasy ale nečakala som až takéto striktné držanie sa tohto názoru :(
Asi by som sa na protest dala ostrihať úplne na krátko a zistila by som, či jeho láska siaha do dĺžky vlasov , alebo ma ľúbi pre moju osobnosť 😉
To je riadny pako. Nestrácaj s ním čas. Predstav si, že v tehotenstve priberieš...ako bude reagovať? Je to povrchný človek. Veď vlasy dorastú, jemu rozum už nie.
@valeria_h chápem reakciu s tým rozchodom ale toto bolo niečo prvé, doteraz nič také sa nestalo, žeby komentoval môj vzhľad ani oblečenie neriešil nikdy ale zrazu rieši kratšie vlasy
Tak jedno pozitívne na tom je: vykristalizoval sa a vieš aký je . Teraz je na tebe ako naložis s tou informáciou ďalej, či budeš chcieť celý život vyhovovať povrchnému chlapovi a tŕpnuť či vyzeráš dosť ženský, napríklad po.porode, alebo sa budeš mať natoľko rada a dáš prednosť niekomu kto bude mať rád teba a nie tvoje vlasy... Držím palce k rozumnemu rozhodnutiu..
popremýšľam o tom ale nechcem konať pod vplyvom emocii :( ale chápem niektoré reakcie
tak asi je na dlhe vlasy,zvlstna reakcia ,skoro ako fetis normalne,co bude robit ked ti vlasy po tehotenstve vyoadaju?(co nemusi )ale je to caste.
@lasoli ved toto, ako by reagoval na iné veci :( neviem....ale trochu sa ma to dotklo a zase mne sa to aj páči, je to viac praktické, síce už nechávam rásť na dlhšie ale to potrvá niekoľko mesiacov
Možno sa mu jednoducho páčia dlhé vlasy a tie si môžeš nechať dorásť. A medzitým spoznáš jeho charakter.
@luba555 iste každý má nejaké preferencie a vzájomná príťažlivosť je dôležitá ale zase ja som neurobila nič tak drastické a plus netvralé
To kde si našla taký zázrak? Ako chápem, že sa mu páčia dlhé vlasy, ale takýto cirkus kvôli vlasom? To keby náhodou kvôli chorobe prídeš o vlasy, tak sa na teba vykašle? Fakt charakter 🤦🏽♀️
netrvalé*
Ja viem, my sme nevideli jeho reakciu.
@luba555 tak nekričal ale prišla stretli sme sa a on to videl a ja, že ,,tak čo povieš? chcela som zmenu a odstrániť zničené konce," a on ,,tak trochu hnusným hlasom ,,ved predsa nevyzeráš žensky, ženy majú mať dlhé vlasy" :(
Prvé, presne tak, je to pako, ak sa mu páčis viac s dlhými vlasmi sa sa to povedať normálne, ale nedajbože prídeš o polovicu vlasov po pôrode a budeš sa musieť dat ostrihať nakrátko, tak co?
neviem možno keby to povedal tak, že ,,preferujem viac dlhé vlasy ale chápem prečo si to urobila" a dalej nič tak to asi neriešim
@princeznaaa12345 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aspoň vieš, čo to je za človeka. Predstav si, že dostaneš rakovinu, musíš podstúpiť chemoterapiu a musíš si oholiť hlavu. Myslíš, že ako by na hento reagoval?
och bože, to je pako, fakt
keby si moj muz necha nerast fuzy na adolfa tak sa dogrcam, urcite ho nepochvalim a teda dost by sme sa o tom bavili... zahnali ste to do extremov, chemoterapia, fetis, rozchod 🙈 mas rakovinu? nemas. je buran, mal to povedat inak, no podla mna sa takto aj bezne vyjadruje akurat toto sa ta dotklo tak preto "inak je super" 🙄 nie je, je to buran vo vyjadrovani ale uprimne ti povedal ze sa mu to nepaci
Zda sa taky jednoduchsi 😉
A co ta trápi? Ze je tvoj partner pako? Či?