Partnerova neochota zobrať si pol dňa dovolenky

25. máj 2021

Baby teraz sme mali hnusnu hádku s mužom. Som sa spýtala či si mohol zobrať pol dna dovolenky keď pôjdem na korekciu obočia. Inak ho nikdy o nič nežiadam, mala som rôzne vyšetrenia a vždy beriem dieťa so sebou alebo otravujem kamarátky, ale teraz sa to nedalo. Tak mi strašne vynadal či som normálna, že keby to niekomu povedal o čo ho žiadam tak mu každý povie aby takú ženu kopol do riti a išiel preč. Je to fakt také choré že ho žiadam o postráženie dieťaťa keď niečo chcem pre seba? On chodí do fitka alebo do kostola a som ticho. Dovolenku nijakým spôsobom nečerpá,nikam nechodíme pol dňa by mu nechýbalo, a jeho prácu veľmi dobre poznám, keďže som robila za zákaznícku firmu, pre ktorú on robil, tak viem ze tam nehrá rolu ani pár dní, nie ešte pol dňa.

hailey1
25. máj 2021

Akoze jasne, ze ti ma pomoct. Ale brat dovolenku kvoli korekcii obocia 🤔

mariejenka
25. máj 2021

Nabudúce posli dieťa k pediatrovi s nim, a ty si urob den pre seba.

autor
25. máj 2021

@hailey1 no nedá sa iný čas. Ja varím pre jeho rodičov každý deň, majú servis za moje peniaze. Nemôže pol dna za 2 roky pre mňa obetovať?

autor
25. máj 2021

@mariejenka to by som si odskákala. Ze predsa som na rodičovskej tak prečo by mal ísť on

chiara189
25. máj 2021

Ja si myslim ze toto je chore a takyto chlapi by mali byt odsudeni na zivot osamote🙈Ja chodim na kavy,na nakupy(aj celodenne do AT) ,cvicit, kozmetika, nechty... a moj muz nema problem byt s malym od babatka. Ako snazim sa to planovat ked neni v robote alebo ked je maly v skolke radsej si ja zoberem dovo, ale ak sa neda inak tak to vzdy polepime.to akoze nemas pravo byt chvilu sama?

mariejenka
25. máj 2021

Uff,to az tak... prepáč ,mas muza kretena. Tak preco by nešiel,ked je to aj jeho dieťa? Ale toto by ti asi obkecal ,...ach neviem poradiť, hold ...a stari rodičia nepostrazia na tie dve hodinky

tenerifka
25. máj 2021

boze zeny, to kde prichadzate k takymto exemplarom, v nejakom bazare z druhej ruky?
Zakladatelka, ty zijes s riadnym sebcom, chyba asi bola, ze mal dlho pohodlny zivot a ozvala si sa az teraz. Si clovek, matka, zena, a okrem povinnosti mas aj svoje prava, on je otec a dieta je jeho.

autor
25. máj 2021

@mariejenka nie oni sú chorí a o nich sa treba starať viac ako o to dieťa.
@chiara189 že on si pre moje skrášlovanie nebude brať voľno. Ale keď on ma svoje aktivity.. ok sú cez víkend, ale tým pádom ja ani cez ten víkend nemám voľno, lebo nie je s nami. Čiže ja nemôžem nikdy. On hocikedy.

zalka
25. máj 2021

Autorka : no neviem ak by operoval týmto citujem ťa: "Ze predsa som na rodičovskej tak prečo by mal ísť on"
Tak by som mu nenavarila, neoprala, jeho rodičom nenavarila .. a ak by sa opýtal prečo nemá navarené, prečo nemá opraté a prečo sú rodičia hladný tak by som mu povedala ja som na rodičovskej dovolenke a starám sa len o dieťa lebo na to tá dovolenka slúži, nie na to aby som tebe robila full servis.

autor
25. máj 2021

@tenerifka ja sa hanbím aj plačem teraz, tak mi vynadal, ja viem ze to k životu nepotrebujem ale ani on nepotrebuje kostol a chodí tam. A nepoviem mu nechoď lebo tu máš dieťa

chiara189
25. máj 2021

Pekny sebec? Naco mu bola rodina ked si aj tak robi co chce a nevenuje sa dietatu a ani tebe? Ci je to ten typ ze ja mozem vsetko a zena nech doma cusi a stara sa a ked si najdem raz za uhorsky rok cas tak sa im trosku povenujem?

apolka77
25. máj 2021

Zaujímavé že chodí do kostola a takto bez hanby sa rozpráva so svojou manželkou. Môže sa hanbiť.
Nie je to vôbec choré aby si bral dovolenku je jedno načo....veď bude so Svojím synom. Ako veľmi by ma ranil tento prístup a hulvatske chovanie a zamyslela by som sa čo robím zle ( varím jeho rodičom za svoje peniaze každý deň,,,on si necerpa dovolenku= to robíš chybu). A určite by som podnikla kroky aby sa spamätal že je tiež Otec a nech sa uvedomí.

autor
25. máj 2021

@zalka vieš koľkokrát som si už povedala ze seriem na to a nebudem im robiť full servis ale vždy mi je to nakoniec ľúto a robím to

tenerifka
25. máj 2021

Ked to takto fungovalo dlhe roky, bude velmi tazke zmenit to, tazke, ale nie nemozne. Zacni mat rada samu seba-to je prvy krok k uspechu. Zacni si stat za svojimi poziadavkami a rozhodnutiami. Normalne v klude mu OZNAM-vtedy a vtedy idem tam a tam, ty sa postaras o NASHO syna. Podla jeho reakcie uvidis, ci to ma vobec este cenu.

tenerifka
25. máj 2021

Ako travi volny cas so synom, venuje sa mu? To je taky typ chlapa, co sa bil do prs, aky je on macho, ked sa mu narodil syn, a teraz nevie, co s nim.

zalka
25. máj 2021

autorka : tak sa zatni ... nesprav to, vezmi dieťa na výlet do parku, do susedného mesta .. a nech sa stará sám o seba ten tvoj chlap

lienka.7
25. máj 2021

No krestan jak vysity 👌👌👌👌👌

autor
25. máj 2021

@tenerifka nie sme spolu tak dlho, tri roky a dieťa mame ročné, ale už sme také hádky mala keď som mu oznámila že chcem po pôrode chodiť do fitka raz za týždeň. A aj vtedy bol cirkus že dobre ze an on bude chodiť, pozerám ako debil že veď ty aj chodíš a okrem toho do sauny a do kostola. Voľný čas veľmi nemá lebo po práci robí domáci wellness. Čo tiež nie je nutné k životu a robí to pre seba. A ja ho už pol roka vidím najskôr o 8 večer a v nedeľu

autor
25. máj 2021

@zalka no musím ale ja nie som taká. Vieš ja si poviem ze tak sme spolu a mame si pomahat.ale pre neho je to hlúposť že chcem urobiť niečo pre seba

apolka77
25. máj 2021

Inak mu kľudne povedz že toto keď povies niekomu ako reagoval tak väčšina žien povie aby si ho kopla do riti tiež. Daj mu toto prečítať nech sa zobudí chalan.

autor
25. máj 2021

@lienka.7 ani nehovor... Ale vraj by takú ženu každý kopol do riti

mariejenka
25. máj 2021

Hned by mal vyhodené na ociach,to že sa ako pravy krestan nespráva, a nech kope...este by som aj tu rit nastavila...by ma zaujímalo ci by si opäť nasiel taku ochotnú, slušnú a dobrú,co jeho rodičom varí,a isto aj viac robí...on je kde? Ako sa.stara o nich. Bože dobrý,je to farizej

tenerifka
25. máj 2021

ale tak on si aj teraz zije zivot slobodneho mladenca, s tym rozdielom, ze ma pre seba a svojich rodicov full servis, zasexuje si, kedy sa mu zachce a ked ma zlu naladu, este si moze do teba kopnut a ulavi sa mu, ved tebe to v podstate nevadi, kedze ho milujes a nechces sa hadat

tenerifka
25. máj 2021

Chyba je, ze si dobra zena, ak by si bola aspoñ trochu mrcha (napriklad ako ja), nosil by ta na rukach a bol by stale v pozore

autor
25. máj 2021

@mariejenka to na neho neplatí. Ja som teraz posledná krava že som chcela niečo urobiť pre svoj výzor.

@tenerifka ja som si už párkrát povedala a riešila som seba a dieťa ale po 2 dňoch som to vždy vzdala. Mne je to proti srsti si robiť napriek, keď sme tu od toho aby sme tu boli jeden pre druhého

marcellka32
25. máj 2021

Toto fakt? To vážne chlap ti nedovolí nikam ísť a on si robí sám program? Sauna, wellness a do kostola chodí..počúva v tom kostole kázeň???? Modlí sa? Omša začína modlitbou: vyznávam Bohu, že som veľa zhresil....moja vina, moja vina.... atď. Keď ti tam škaredo povie? alebo sa tam chodí len ukazovať aký je on dobrý panko? Keď sa takto chová k tebe ??? Kde je celé dni keď prichádza večer? Nedaj sa, musíš sa vzoprieť

marcellka32
25. máj 2021

@tenerifka až som sa vytočila zas

tenerifka
25. máj 2021

len vo vasom pripade si tu ty pre neho, ale on pre teba nie. Nevazi si ta. A mozno preto, lebo citit, ze ty si nevazis seba. Miluj ostatnych, ale miluj aj seba. Toto je jediny zivot, co mas, iny uz nedostanes. Nechavas, aby ti ho nejaky pako riadil. Ak nieco nezmenis (v sebe), aj tak to nedopadne dobre, bude si kopat stale viac, potom zacne robit mozno horsie veci a nakoniec ti povie, ze je to aj tak vsetko tvoja vina.

mariejenka
25. máj 2021

Aaale on ti to nevracia, tu tvoju filozofiu, jeden pre druhého! On je len pre seba,ty tahas vsetko... Mas skutočne taku dobru povahu? Mas sa vôbec rada...len on teba isto nema rad,to ti tu gatantujem,a to vas nepoznam. Presne ako pise tenerifka, on si zije staromladenecky zivot,...a teba ma za nic, slúžku,...

marcellka32
25. máj 2021

Jeden pre druhého píšeš ....až na to, že ty tu pre neho si, ale on pre teba nie

marcellka32
25. máj 2021

Už sme ti to napísali 3 ženy ...on tu pre teba nie je