Som ja divná keď chcem aby si ľahol do postele čistý?
Lebo on mi nato povie že sa sprchuje ráno. Spi bez pyžama a po naliehani ho teda spracujem a ide do sprchy. Tak mi proste potvrďte alebo vyvratte či robím drámu pre nič .
Fuj 😃 ja napríklad nejdem do sprchy ani o 20:00 keď viem že idem spať o polnoci. Musím ísť tesne pred spaním inak by som sa cítila špinavá do postele 😃 Ani by som ho do spálne nepustila
Fuj to je riadny humusak po celom dni a este bez pyzama by sa mi zaludok obracal, nech sa sprchuje vecer miesto rana logicky
si. nepoznam osobne nikoho, kto sa sprchuje kazdy den. ale ozyvat sa budu samozrejme take, co maju rovnaky nazor ako ty
@lyci Ja zas nepoznám nikoho, kto by sa nesprchoval každý deň 😱 nejak to teda moc s ľuďmi nerozoberam, ale občas chodíme na spoločné dovolenky s priateľmi alebo prespime u rodiny a vždy všetci idú večer do sprchy. Takisto ako dieťa som veľmi často prespávala u viacerých kamarátok a vždy sa večer sprchovali všetci, pamätám si, ako sa vždy robil poradovník, kto ide teraz a kto ďalší 😅
@lyci Nič v zlom, ale vážne nepoznáš nikoho, kto sa denne nesprchuje? Ak žiješ v Európe, tak sa mi to nechce veriť.
Autorka, čo tam po pote, pod pazuchou sa dá opláchnuť v prípade núdze aj v umývadle, aj nohy sa tam dajú umyť, ak človek nemá sto kíl... Ale skús sa muža opýtať, či si uvedomuje, že za deň asi bol aspoň raz na toalete a takto si ľahne nahý do postele?? Či sa umýva v bidete? Potom je to niečo iné.
je to tak stari ludia neboli nauceeni sa sprchovat ale viem ze babka si vzdy v umyvadle do pol pasa umyla pazuchy a co bolo treba a nohy v umyvadle. Takl to kedysi bolo, sprchy na dedinach neexistovali
Zase tema na porovnavanie, ktora sa kolkokrat sprchuje? 🙉
Je to partner, nie manzel, mas teda stale moznost hladat si taketo, pre ktoreho to bude automatika. Ja by som s takym chlapom existovat nevedela, je to pre mna jedno z hlavnych kriterii kompatibility. O sexe bez umytia ani nehovorim.
@lyci osobne sa sice nepozname e u nas saa sprchujeme vsetci kazdy vecer. Predstav si to.
@oli18 v druhom príspevku teraz píšu ako sa ich maličké deti sprchujú každý deň od narodenia 🙈
Tieto temy,kedy sa kto sprchuje milujem. Mohli by ste zalozit temu kedy sa kto vyser.e. 🤦♀️a zaujimave,ze tema o sprchovani az 2x a anonym. Neviem,ale toto riesit na MK..to uz vazne niektori nemate ine problemy ako toto?nemam,vyrobim si
To mi silno pripomina tu temu, kde autorka alebo damy v diskusii oznacili za nechutacky mamicky, ktore denne nevysavali😀
A potom sa vlastne ukazalo, ze denne vysavat museli ti, ktori maju doma spinavo(byvaju blizko ciest, kde sa prasi, maju doma zvierata, nemaju susicku pradla ani novinky v oblasti vzduchotechniky).🤭😀
@lenka567899 Existujú zásadné rozdiely vo fungovaní tela bábätka a dospelého človeka vrátane takých, ktoré súvisia s pachom. A predpokladám, že matka bábätko opláchne na tých najšpinavších miestach, ergo na zadku x-krát denne a k tomu dostane dieťa novú čistú plienku. Dosť pochybujem, že na hygienu svojho muža sa sťažuje žena, ak sa jej chlap po každom použití toalety umyje na citlivých miestach a tiež, že ten muž denne vymieňa posteľnú bielizeň, kde spí nahý- takže áno, taký muž je humusák a nijako sa to nevylučuje s faktom, že bábo netreba denne kúpať.
tak nech sa sprchuje vecer
Pre mva je štandard ísť sa večer umyť, opláchnuť (v zmysle nemusí na seba naliať liter sprchacu) ale určite sa umyť. Veď to je aj pre dobrý pocit, ja neviem ani zaspať neumyta.
Vyššie je tema, či sa denne majú sprchovat deti, tak neviem, či dnes je tu zamerane na hygienu, ale také návyky sa pestujú od detstva.
no tak podľa toho čo cez deň robí, keď je robotník niekde na stavbe tak jasné že by sa mal večer osprchovať ale keď sedí niekde v klimatizovanom priestore tak nechápem čo je na tom hnusné keď sa sprchuje každé ráno. Ja sa tiež sprchujem vždy ráno a môj muž raz tak raz tak, podľa toho ako má zmeny v práci a vôbec mi teda nepripadá hnusný a vonia mi stále tak mužne, ani mi nevadí keď je trocha spotený, takže nechápem fakt jak sa ti môže hnusiť niekto komu s prepáčenim žužleš aj penis. Základ je byť zdravý, nejesť blbosti a nebyť tučný, lebo čo vidím ľudí okolo tak sa mi mnohí fakt hnusia a môžu sa sprchovať koľko len chcú.
no tak podla seba.. robim v office, popri tom pobehala som sklad, mesto atd.. sprchujem sa v momente ako otvorim doma dvere... a dam sa do "domaceho". Odjakziva. AK treba osprchujem sa aj rano. Mne je to nechutne lahnut si neumyta do postele a bolo by mi jedno ci je to office, alebo robtnik...na co sa sprchuje potom rano? Moj drahy spava na gauci, ked sa neumyva. Sorry. A nie len o nechutnosti by som h ovorila, ale aj o takej pohode po sprche, mne sa potom aj lepsie spi :D
Ženy nie sú schopné ani umyť si ruky po wc a to na verejnosti, tak ani doma to určite nerobia. 😂
@fadama zažila som veru aj to
@kvetinka75 vidím to skoro kazdy deň . 90% si tie ruky vôbec neumyju, ale mk znesie všetko 🤣🤣🤣
Tu sú vsetke dokonalé
Neviem,pre mna je nechutne po celom dni zalahnut do postele len tak,ved co bola som v sprche rano to staci😁...fuj...urcite nerobis dramu