Partner nezvláda bývanie s mojím synom

25. máj 2021

Co si myslite o tejto situaciu ci tlacim na vec, alebo aky je problem. S priatelom sme sa spoznali cez leto a v januari som mu navrhla ze by sme mohli spolu byvat, suhlasil. Mam maleho syna dvojrocneho nie s nim. Byval s nami tri tyzdne a potom odisiel s tym ze sa chce rozist ze on nezvlada zit s tak malym dietatom- ze sa nevyspi a nena ziaden cas pre seba lebo sa nonstop musime venovat malemu. Potom sme sa k sebe teda vratili- lebo sa lubime, ale mne to moc takto nevyhovuje ze si kazdy byvame vo svojom podnajme a vidime sa cez jeho volno poobede, alebo doobeda povenuje sa nam a ide k sebe domov- do podnajmu. Hovori ze az bude dieta vacsie tak si nozeme najst nejaky podnajom pripadne sme sa bavili o kupe spolocnej nehnutelnosti, len mne to tak stale vrta hlavou, ze ked to s nami teraz nezvlada, potom bude ? Hovori ze ma lubi, ale ze proste syna nedokaze vnimat ako vlastne dieta. Vela nam pomaha, ale .. neviem no.. ma to buducnost ? Tvrdi ze az pojde do skolky a ja budem mat vyssi prijem mozeme to zacat riesit.

littlebubble
25. máj 2021

Nema to buducnost.Syna vzdy bude vnimat ako cudzie dieta a da mu to aj pocitit.

autor
25. máj 2021

@littlebubble praaaveze on sa aj pohra aj povenuje aj na vylet zoberie aj zabezpeci co treba len to byvanie no

lenuska9999
25. máj 2021

Ja by som v živote nikdy nežila s chlapom , ktorý nemá vzťah k môjmu dieťaťu. Dieťa sa nedá odlozit na poličku .. ak to nezvláda teraz, nebude ani po Tom. Aj väčším deťom sa treba venovať a prídu väčšie problémy ako je pokakana plienka

autor
25. máj 2021

@lenuska9999 povedal ze on proste nezvlada male deti, ze vacsie to je ine.. ze sa s nimi da porozpravat ist na bicykel robit nejake aktivity, ale ze mu vadi to ze sa treba 2 rocnemu stale venovat a ze place, akoze ked je s nami pekne sa venuje hra zabava ale nechce s nami byvat momentalne

pupsy
25. máj 2021

A ak by ste mali spoločné dieťa? Tiež by býval inde a vadilo by mu, že plače a treba sa mu venovať?

lenuska9999
25. máj 2021

Takze sa pohra 2-3 hodinky a ide k sebe , lebo je toho na neho veľa ??? Ja nechcem nikomu radiť keď nechodím v jeho topánkach.. ale ja osobne by som čosi také netolerovala. Dieťa je pre mňa stále na prvom mieste a ak má niekto nechce kvôli môjmu dieťaťu (myslím aj to bývanie) , tak u mňa nemá čo hľadať. A po ďalšie : myslite, že to dieťa to necíti alebo nevníma?? Nebolo by mu lepšie keby malo niekoho, kto mu skutočne nahradí otca ?

petamich
25. máj 2021

🙈🙈 a ked budete mat spolocne dieta, tiez si na 2-4 roky odskoci byvat inde?

janci05
25. máj 2021

Uz sa vyjadril, tvojho syna nebude mat za svojho. Pochybujem, ze sa to zmeni. Tento vztah asi, resp. urcite nie je do buducnosti. A co spolocne deti? Tie bude mat rad a tvojho nie?

lulu1812
25. máj 2021

Ked nechce s vami byvat teraz potom uz urcite nebude. Co myslis bude mat maly 3roky tak ze zrazu wau budete stastna rodinka? Prepac ale nebud naivna, najde si dovod preco nie a preco sa neda. Maly bude mat 6rokov bude sa s nim dat aj inak bavit ak ho zabavit myslis ze vtedy to bude lepsie? Nikdy. Chlap bud chce a berie situaciu ako s vami bude zit alebo nie. Mozno mu to vyhovuje ma akoze rodinu a ked ho omrzite ide inam. Zabavi sa, uzije si a moze ist domov.....nedajboze zeby ste mali dieta spolocne co potom? Maleho by si odkladala do skolky lebo nevie co s nim? Alebo by ho odstrkoval lebo nieje jeho? Prepac je to hnusny koment ale je to tak. Pre mna je moja dcera No.1 vo vsetkom...dieta je tvoje ked nebude u teba na prvom mieste dieta tak kto potom?

matkahelka
25. máj 2021

ty sama vies/citis, ze to nie je v poriadku. len si zalaskovana a potrebujes muzsku spolocnost, ze sa ho snazis obhajovat.
nie, nezvykne si na starsie dieta. vztah sa buduje postupne. a nie, ze zrazu aha, konecne je starsi. vztah treba budovat, nie tym, ze s nim pojde obcas na ihrisko. ale tym, ze ho nakrmi, ze ho prebali, atd.
su chlapi, kt. cudzie deti nevadia. aj ja takych poznam. vnimaju ich ako vlastne, urobia pre ne vsetko ako pre vladtne. a potom su chlapi, kt.si na cudzie deti nezvyknu. aj moj muz je taky. on x-krat povedal, ze on obdivuje vsetkych tych, co si nasli rozvedene s detmi, ci slobodne matky, ze by im dal medaily. jemu cudzie deti bytostne vadia. nedokaze to vysvetlit, je to tak roky rokuce a nemenne odkedy sa pozname.
najdi si chlapa z tej prvej kategorie 😉

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. máj 2021

@pupsy parkrat povedal ze by so mnou chcel mat dieta, ked som sa pytala, ale akonahle som mu pripomenula ze dieta vstava kazde tri hodiny a place tak povie ze on radsej nechce dieta a chce aby sme sa venovali radsej inym veciam v zivote (mame spolocny konicek) pripadne cestovali a nerobili si starosti navyse

janci05
25. máj 2021

Takto mu povedz. Zodpobedny rodic berie vsetky radosti aj starosti s dietatom v kazdom veku. Nie len ked ma 5 ci 10 rokov. Ak to nechape, tak nech si ziadne deti radsej neplanuje, lebo o to asi ani nestoji. Tolko som vycitala z prispevkov.

autor
25. máj 2021

@taskataska nechap to zle moje dieta u mna je priorita na prvom mieste, vsetko sa toci okolo syna stale sa mu venujem a nijako svoj vztah neuprednostnujem pred nim, ked sme s priatelom stale sa venujeme malemu nikdy na neho nieje zly, vzdy sa k nemu pekne sprava, medzi nami vo vztahu niesu ziadne vyraznejsie hadky krik alebo cokolvek co by nejako synovi ublizovalo tak neviem odkial mas ze dieta nieje priorita

elizabet173
25. máj 2021

nechaj ho, nech si nájde bezdetnú a ty si hľadaj muža s iným prístupom k životu

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
littlebubble
25. máj 2021

plačú aj 10 ročné deti. 🤷 Sú aj také.

littlebubble
25. máj 2021

Nič v zlom, ale s takým chlapom by som ani nerozmýšľala nad budúcnosťou Z neho by bol otec roka aj pri vlastnom dieťati.
Raz by ti ajtak vyčítal, že mu deti pokazili život.

dskjhfdlkdjhl
25. máj 2021

Dvojrocne mu nevyhovuje, ale to este nevie, co deti dokazuju v puberte. je to zrejme nevyzrety jedinec, s ktorym to buducnost nema.

autor
25. máj 2021

@taskataska ja ti rozumiem co myslis lenze pre nas je jednoduche povedat cau lebo nemilujes moje dieta my mame tu lasku k tomu dietatu vrodenu lebo je to nase dieta lenze ja sa snazim vzit aj do jeho situacie najdes si partnera s dietatom asi si k tomu dietatu co nieje tvoje potrebujes pomaly budovat nejaky vztah predsalen je to dieta niekoho ineho takze to vnimas inak..plus ked nemas skusenosti s detmi moze to byt na teba vela, aspon tak som sa na to doteraz pozerala ja lebo on nieje zly clovek, chapes len akosi je syn este prilis maly a on sa asi nevie vzit do tej role “otca” len stale som tapala ci tomu davat cas, ci to ma zmysel lebo co ked si nikdy nezvykne atd. je to proste podla mna zlozitejsie ale mozno je pravda ze to nema buducnost ze name ine pohlady na zivot

autor
25. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl ano asi nieje zrely na rodicovstvo aj ked ma uz 34 a clovek by cakal iny pohlad na vec

autor
25. máj 2021

@littlebubble je to mozne, myslim ze ma v zivote ine priority

deti95060810
25. máj 2021

a čo on robí po návšteve u vás? ide k sebe domov, alebo zas za inou?
Nemá to význam... len si zbytočne komplikuješ život...

taga
25. máj 2021

Ja by som zas nikdy neziadala od chlapa, ktoreho poznam menej ako rok (!), aby isiel byvat so.mnou a mojim malinkym dietatom, aby zrazu zabudol na cely svoj svet a prisposoboval sa len mne a hlavne mojmu malemu dietatu. Je to tak - to nie je jeho dieta. Nebol na taketo nieco pripravney. Preco on ma svoj zivot otocit o 180 stupnov?

autor
25. máj 2021

@deti95060810 ide k sebe do podnajmu, nepodvadza ma to som si ista, len potrebuje mat vlastny priestor, klud, vyspat sa a to pri tak malom dietati v spolocnej domacnosti nieje mozne

autor
25. máj 2021

@taga ano takto nejako by argumentoval on, ze je to priskoro ze nieje pripraveny, ze od neho chcem na zaciatok vela, ze on ma byt otcom a ze to nedokaze len ja tuzim po rodine, asi preto si predstavujem spolocne byvanie, nemam problem pockat len ma to zneistuje ze kedy bude pripraveny, o dva roky tri o desat a bude niekedy ? mozno tlacim pravda len taky vnutorny pocit co mi neda ze co ked su vsetko len vyhovorky a nebude nikdy pripraveny

taga
25. máj 2021

Tak ked nebude tak nebude. Ale ked budes tlacit, tak ujde a nikdy na to neprides ci bol, alebo nebol. Ak sa mate radi, daj tomu sancu.. nechaj ho, nech sa k vam priputa postupne a sam svojim tempom, aby ti nic nemusel raz vycitat. Drzim palce

littlebubble
25. máj 2021

Ja mám na to taký názor, že človek by mal vedieť, že či zvládne akceptovať cudzie deti vo vzťahu.
Ja by som nechcela muža s deťmi tak som si takého ani nehľadala.

Jeho priorita je asi len ,ja ja ja a len ja.
Nerob si s ním dieťa.On by si mal nájsť bezdetnú.
Iné je ak už obaja vo vzťahu majú deti.

horalka1986
25. máj 2021

Ja som s mojim muzom tiez takto rok fungovala. Len som mala 2 deti. Za ten rok 2x cukol ze on to nezvladne, vychovavat dve cudzie deti. Su to 4 roky, deti mu hovoria tato a mame spolocnu dceru. Zijeme spolu, kupili sme teraz dom a ked som otehotnela otocil o 180 stupnov. Vela mojich kamaratov si tukalo na celo, ze som s takym chlapom, ale ja ti radim....skus trošku vydrzat. Chlapi su proste taky. Veľmi sa to v ich hlave bije.....ci to zvladnu atd. Ja nelutuje.. je to otec na 1000%.

vikes
25. máj 2021

Akokoľvek ho ospravedlňujete, on sa nerád stará o Vaše dieťa, či je to jeho egom- sebectvom alebo vo všeobecnosti nemá rád deti (venovanie sa mu 2-3 hod. za Vašej prítomnosti znamená, že chce urobiť dojem na maminku, nie že má rád deti). Pritom Váš syn je vo veku, keď sa k nemu dá pekne budovať vzťah, chce to len trpezlivosť a starostlivosť o dieťa, aby dieťa nadobudlo pocit bezpečia voči tej osobe. Môžete si myslieť, že sa priateľov prístup zmení, keď bude syn starší, ale nie je to veľmi pravdepodobné, nakoľko on má rád svoju pohodu a asi aj slobodu, ale Vy už nikdy nebudete taká slobodná, ako pred dieťaťom a toto môže viesť k ďalším nedorozumeniam v budúcnosti, ktoré budú späté so starostlivosťou o dieťa (škôlka, škola, choroby atď.).