Partner nemá rád moje prvé dieťa

tinap11
4. máj 2022

Čoby ste robili? Dve deti každé s iným. Prvé dieťa bolo v mladom veku,po čase som sa zalubila a máte po 8 rokoch dieťa...ale partner nemá rád moje prvé dieťa a mňa berie ako slúžku ako pokladničku,psychicky má ničí slovami....nemôžem nikam ísť stále mi vyvoláva kedy prídem domov kedy toto kedy hento....už som úplne nešťastná z toho...moje prvé dieťa ho nemôže ani citit,naša komunikácia je 5 slov za deň....

ericavargo
4. máj 2022

pokiaľ ťa psychicky ničí, odísť od neho čím skôr a nenechaj si ešte aj zničiť vzťah s prvým dieťaťom

tinap11
autor
4. máj 2022

@ericavargo veď toto že vždy všetko za všetko môže staršia dcéra lebo chlap nedá na svoje dieťa dopustiť...a sa bojím aby mi to jedného dňa nevycitala...

janai1
4. máj 2022

Co ta viedlo spraviť si dieťa s niekym kto nemá rád tvoje prvé dieťa?

tinap11
autor
4. máj 2022

@janai1 keď sme spolu začínali mal ju rád alebo žeby pretvárka? Tiež ma svoje dieťa s prvého vzťahu

danica2711
4. máj 2022

ako môžeš kvôli chlapovi, ktorý za to evidentne nestojí, takto ubližovať vlastnej dcére?!

sweetlife001
4. máj 2022

No čo asi? Rozišla by som sa s ním.
Fuj, normálne mi je zle keď si predstavím toto, že doma čakám na nejakého debila, čo mna má za slúžku, psychicky na ničí, nemá rád moje dieťa, moje dieťa ho neznáša, NEKOMUNIKUJETE spolu..to načo je toto dobre?
Radosť žiť v takej rodine, fakt.

tinap11
autor
4. máj 2022

@sweetlife001 nechcem žiť zas s dvoma deťmi sama...dosť že som žila s dcérou dlho sama....ale toto tiež není dobre

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
4. máj 2022

@tinap11 samej TI Bude lepsie. Zvladla Si to vtedy,zvladnes aj teraz. A do buducna Lepsiu ruku pri vybere partnerov a otcov deti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinap11
autor
4. máj 2022

@viestta ja nehovorím ako zmeniť chlapa....iba píšem prečo som neodišla doteraz...

tinap11
autor
4. máj 2022

@elizabet173 vtipné veľmi chcela som počuť radu nie výsmech...

sasa1310
4. máj 2022

@tinap11 treba sa opýtať dcéry, čo máš robiť. Ona do vášho vzťahu vidí najlepšie. Ide aj o jej život, nie len tvoj

tinap11
autor
4. máj 2022

@sasa1310 že tu nechce bývať...

anjelicek26
4. máj 2022

@sasa1310 ved Toto.. co to s psychikou dietata urobi v Tak citlivom veku,kde Ju ten,kto Ju Ma doma podporovat a chranit nema Rad a Robi rozdiely a preferuje vzdy a vsade surodenca.. pokazi Si vztah s matkou (ktora drzi stranu muzovi) a surodencom (lebo vzdy udajne lepsi sikovnejsi a vsetko mohol).. tadeto cesta nepovedie..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinap11
autor
4. máj 2022

Nebolo to vždy takto až potom ako sa nám narodilo spoločné dieťa je to horšie a horšie ..musela som ísť od roka dieťaťa do práce lebo mi nedal ani korunu a to som mu musela ešte platiť polku jeho bytu....

sasa1310
4. máj 2022

@tinap11 a pred otehotnením to bol tip top chlap. Krásna rozprávka

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
4. máj 2022

@tinap11 jaj tak ty nechceš žiť s dvoma deťmi sama, tak nech tvoje decko trpí… bravo. A mimochodom, trpí aj to druhé - ako by mohlo byť šťastné v nefunkčnej rodine?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinap11
autor
4. máj 2022

Čakala som radu nie výčitky....nie keď sme spolu začínali všetko bolo super ...neponáhľali sme sa ale sa nám proste pritrafilo dieťa....už dlho chcem odchádzať ale stále mi opakuje či chcem aby ďalšie dieťa vyrastalo bez otca. ..

sasa1310
4. máj 2022

@tinap11 takže to zhrňme. Kvôli čomu nechceš byť s deťmi sama?
Neplatí ti, platíš polku bytu ty, musela si utekať do roboty od mimča, peniaze ti nedáva.
Ja fakt, čo sa týka finančnej stránky v tom rozdiel nevidím.
Trtkať vieš aj inde, ak to na teba príde. Jediné, čo by ma v tvojom prípade zaujímalo, je staršia dcéra. To by mala byť pre teba teraz alfa omega

jana_eyre_2
4. máj 2022

Ale veď to že sa rozidete predsa neznamená že dieťa vyrastá bez otca.. vzťah ich dvoch môže byť naďalej zachovaný, ALE tvoje prvé dieťa nebude počúvať výčitky a deti nebudú vyrastať v napätej domácnosti..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinap11
autor
4. máj 2022

@sasa1310 bojím sa že to sama s nimi nedám a bude mi robiť na prieky....

tinap11
autor
4. máj 2022

Ale myslím si že treba urobiť krok dopredu a žiť sama a deťmi,vždy sa dá všetko zvládnuť keď sa chce....

sasa1310
4. máj 2022

@tinap11 veď už teraz si na všetko sama. Teraz robí naprieky tvojmu dieťaťu. Potom bude iba tebe. Čo je lepšie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz