Ahojte. Stalo sa tu nejakej, ze ju s dietatom partner opustil koli mladsej zene? Rozdiel 14rokov..Nasledne si kupil pred sudom sportove auto. A zacal zit novy zivot. Preskocilo mu? Kriza stredneho veku? Nezvladal rodinny zivot? Ako ste dopadli?
Každý druhý rozvod je o milenke 🤣 takže stáva sa to dosť často a nemyslím si, že je to kvôli veku, ani kríze alebo rodinnému životu. Jednoducho bol spokojný v manželstve nehľadá nič iné. 🤷🏻♀️
Tak sa podrź..môj ex..tiež o 14 rokov mladšia. Hneď po rozvode sa brali,lebo.bola.v tom. Na našich 2 synov sa postupne úplne vy....sú už.dospelí,samostatní a on??Mali 2 deti do troch rokov a podviedla ho s mladším a otehotnela s ním.O všetko ho.obrala..Má teraz 56 rokov a holý....moji synovia nemajú.onho žiadny záujem.My sa máme skvelo
Stáva sa to.
Ale dosť blbé, je že este aj z vašich spoločných peňazí, si kúpil drahú vec pre seba. Toto by som sa poradila s právnikom, že ako zabrániť tomu, aby si cez podobné nákupy prišla o peniaze,ktoré budeš potrebovať v ďalšej etape života. A porieš čo najlepšie výživné.
Mila autorka, je tu plny MK takychto pripadov, kedy nezosobaseny partneri si isli po svojom bez ohladu na deti po rokoch, lebo nic ich nedrzalo a deti neboli dovod, aby sa oni obmedzovali v ich sebeckych chutkach. Pri zosobasenych aspon manzelka dostala polovicu z BSM pri nezosobasenych ide manzelka casto do utulku-ako pre psov a ako samozivitelka konci na hranici chudoby-uz to riesila aj vlada, pripadne ak ma stastie a zijucch rodicov tak ide ku nim. Ked nemali ziadne moralne zabrany takito dvaja predtym tak co cakas? Krasnu rodinku a milujucich sa manzelov v dobrom aj v zlom?😅
@janicast krásna karma 😅♥️
@majkabambulik ??? a co zosobaseni sa nerozchadzaju? preco mame potom 50-percentnu rozvodovost? A do BSM spada len majetok nadobudnuty pocas manzelstva, dedicstvo a majetok nadobudnuty skor su vynate.
@denkabemommy že???
@janicast
Odpadavam. Kolko bolo vtedy ucastnikom rokov?
@joesvk vyzivne chce dat najnizsie ( neboli sme vzati), preto si kupil auto, lebo inak by mu uz nedali leasing. A to bude mat dopad na vyzivne. Uz tu rozrataval plienky a ze mlieko nemusi pit. Ale stetke-studentke kupuje pradielko atd a chodia kade tade...
@titi22 otazka znela inak. Ja mam skor pocit, te ked sa narodilo dieta, nezvladol to! Je male. A s tym kazdy co si urobi decko musi pocitat, ze to nebude ako vozit sa v rske s 20kou a nic nemusiet. Chapeme sa???
Ja 31,on 33..mladá mala vtedy 19
@majkabambulik v podstate si mi otvorila oci. Urobila som chybu, ze som s nim vobec mala dieta, bez sobasa a spolocnych investicii. Teraz nema o co prist, iba o "dieta" Takto dotiahol po snubak a druha ho stiahla. Verim, ze ich nemoralne chovanie sa skor ci neskor prejavi v ich vlastnom vztahu...🙂
@janicast u nas on 34 a 20 mlada🤷
Smutné... Všetko sa mu vráti..
Kamarátke sa stalo niečo podobné, mali dve deti. Nasla si lepšiu prácu, zamerala sa na seba, pop par rokoch frajera a ešte ma aj dva víkendy v mesiaci volne 😁
Ja by som sa hlavne nespoliehala na to, ako sa mu to vsetko vrati, bozie mlyny, karma a bla, bla. Pokojne mu ten vztah moze vydrzat a moze byt stastny, poznam take pary a klape im to. Treba sa skor zamerat na seba, neoberat sa o energiu myslienkami, co on.
@mandzula no tazko povedat, uz ma titul rozvedeny, druhy, ze opustil zenu a dieta..dalej uz nechcem radsej vediet. Podla jeho spravania, je to ciste poblaznenie.
On už je rozvedeny?
Keby bol charakter, tak aspoň výživné by sa snažil platiť čo najvyššie, už keď kvôli nejakej stetke nebude vychovávať vlastne dieťa 🙄 ale neboj, im to dlho nevydrží, s 20 ročnou? Čo si 😅 otázka je, či ho budeš chcieť naspäť.
Oznam pár takých prípadov z okolia, mladá baba vždy okolo 20 rokov. Ženatý muž cca 35 plus mínus, nevydržal ani jediný takýto "vzťah". Ani jediný.
Autorka. To ze si kúpil auto mu skôr pritazilo, budeš môcť vyjebat viac peňazí. Lebo prvoradé je vždy dieťa!
Ale ako tak čítam diskusiu a podľa toho, ako sa vyjadruješ a to mi je úplne jasné, že si plná zlosti , sa nejak nečudujem, že si zvolil iný život
@vevebono 😂😂😂 top komentar
My sme to mali “trošku” inak 😁 deti sme nemali, ale môj vtedy manžel si začal s kolegyňou a podotýkam, staršou s dvomi deťmi 🙈 samozrejme s ním otehotnela, vzali sa (on mal na svadbe oblečené všetko z našej svadby a polovicu veci som ju kúpila ja 😁) a krátko po svadbe ho ona podviedla s mladším 😀😄🙃 čiže sa mu to vrátilo a teraz neviem čo je s ním a ani ma to nezaujíma 😇 ja mám partnera 11 rokov toho istého, máme spolu dcérku a žijeme šťastne ako kedykoľvek predtým 🎉🥰☺️
vek určite nebude to, kvôli čomu ťa opustil.