Ahojtebaby neviem ci hladam radu Lebo sa potrebujem vyrozpravat. Mam 36 rokov a mam svoje byvanie. Partner ma 33 a som jeho prvy vaznejsi vztah. Po pol roku chodenia sa ku mne nastahoval. No postupom casu zistujem ze sme na inych urovniach. Ja upratujem, nevarim ( cez tyzden ma teply obed a vecer si robive veceru sam. Cez vikend chodi k rodicom.) tak nie je dovod varit. Periem zehlim. Mame 2 micky o ktore sa vyhradne staram ja.
Vadi mi ked je vikend budi ma uz o 6 pricom ja si potrebujem oddychnut. Doma sice porobi ale musim ho nahanat. Vikendy by najradsej stravil na vyletoch ale ja uz na to nemam cas pretoze musim robit doma a este chodim pomahat rodicom a on mi nepomoze. Sex mavame primerane len mi vadi ze musim ho ja vzdy nazhavit. Inak je zlaty, starostlivy len mi vadia pazvuky co vydava. Uz ho na to upozornoval aj otec. Jedna z maciek ma problem s wc a on ma zobudi len preto abymi oznamil, ze urobila 💩 a mam to ist odpratat.
Je lenivy co mi aj sam priznal. Povie pomozem Ti ale aj tak to spravim sama.
Pred nim som mala 6r. vztah ktory nikam neviedol.
na svoj vek je teda pekne nedospelý, aspoň podľa toho čo píšeš mi príde, že sa správa ako keby si bola jeho mama nie partnerka… chcelo by to asi trošku vážnejší rozhovor a určiť si priority a nejaké tie pravidla domácnosti, navyše polroka vzťahu mi príde trošku krátko na to nasťahovať si niekoho k sebe domov, ale to je možno len môj pohľad na vec 🤷🏻♀️ každopádne ty si rozmyslí, či to má perspektívu a či stojí za to založiť si s takýmto chlapom rodinu…
Zlatko, máš dve možnosti - alebo sa v niektorých situáciách zmeníš, začneš mi viac pomáhať, resp. budeš sa rovnakým dielom spolupodieľať na chode našej domácnosti (vyložíš umývačku, upraceš po mačke a cez víkend ma necháš ráno spať,......) alebo sa môžeš odsťahovať. Som tvoja partnerka, nie mama.
Neviem ako dlho ste spolu ale toto by som veru neprekusla a asi by som s ním zbytočne nezabijala čas. V tvojom veku sa naozaj potrebuješ poobzerať po niekom na koho sa môžeš spoľahnúť, podporí ťa, pomôže ti a nebude od teba vyžadovať iba mamahotel s malým bonusom
Nuž zistila si, že si nevyhovujete, to je v poriadku, na to má chodenie a spoločné bývanie slúžiť 🤷🏼♀️ stáva sa… možno inej bude vyhovovať. Zrejme tiež nie je spokojný, že s ním nechodíš na výlety.
navzájom ste si asi nesadli...aspoň podľa toho čo si napísala.
Mala by si ho vystahovat a hladat dalej, vek mas taky, ze uz netreba stracat cas
Na vylety som s nim chodila. A ked mu poviem ze by mi mohol pomoct upratat odpovie mi ze je to moj bordel. Nastvala som sa a hovorim mu ale byvas tu aj ty! Potom zacne ze na neho kricim
Kde býval do 3
No v poriadku môj bordel, a nech sa páči tu máš ten svoj a pakuj sa ho robiť niekde inde. Od takého sa časom dockas aj toho , že to sú tvoje deti prečo by sa on mal o ne starať
Kde býval do 33r?sám či u rodičov?
Neviem podľa mňa je zvláštne, že každý víkend je on u rodičov a ty pomáhas svojim.Ja viem, že každý má iný čas na vzťah, ale aby v 33 r si bola jeho prvý vážnejší vzťah a boli ste spolu pol roka to znamená, že nikto s ním, alebo on🙂nevydržal dlhšie.Nic dobre z toho nepozerá.Mozno budeš jeho mama dirigovať hovoriť čo má robiť atď...alebo obskakovať🙂a to nevyzeras, že by si chcela
Išla som sa ti povedať, že ti asi tikajú biologické hodiny, chcela by si dieťa a že tak podvedome si si našla svoje dieťa (a nie rovného partnera). No a hneď v ďalšom príspevku som si to potvrdila. Ale vidíš - toto je totálne nepoužiteľný chlap do života. Akože keby mňa niekto cez víkend zobudil o šiestej len pre to, aby mi oznámil, že sa mačka pos.ala, tak by asi jeho ksicht skončil v tom čo tá mačka vyprodukovala. Vyzeráš byť inteligentná žena, myslím, že s týmto veľkým deckom by si to mala ukončiť. Nech môže prísť niečo lepšie. Inak tie pazvuky ma zaujali, akože aké pazvuky vydáva? Možno má aj nejakú poruchu 🙈
vazne si chces vychovat chlapa, aby si si s nim mohla zalozit rodinu? nebude jednoduchsie si najst uz vychovaneho? aby ti potom este ostala nejaka energia aj na tie deti, co planujes..
vychovavat dospeleho muza je velmi narocna uloha a velmi casto konci neuspesne 🙂 .. ja by som do toho nesla.. strata casu
niektorým pasážam nerozumiem, otec ťa upozornil na pazvuky, ktoré vydáva pri sexe? A prečo ťa partner budí cez víkend o 6.? A prečo pri tom všetkom, čo si popísala uvažuješ o založení rodiny s takým - slušne povedané - debilom?
Sam ti povedal, ze je lenivy, tak sa mozes rozhodnut, ci ho takeho chces alebo nie. Nastahoval sa on k tebe, to mu nevadi, ale upratat "tvoj" bordel mu vadi, uz toto ti musi stacit. A aby potom aj dieta nebolo len tvoje, ked ani hovno vasich maciek nevie odpratat.
Ludia sa nemenia, pohodlneho cloveka neprevychovas. Bud zid z kratsej cesty, alebo sa nastav, ze o domacnost a deti sa budes starat prevazne sama. Snad aspon dost zaraba, ze lenivost doma vie nahradit vyssim prijmom.
A na toto sa vyprdni tiež..
Ani zadarmo...
Všetko ti už tu bolo povedané čo by som aj ja radila ale tie pazvuky ma zaujali. Aké pazvuky robí?😂
A kde žil doteraz? Ako aby ma chlap zobudil ze mačku vykonala potrebu, tak ho pošlem tam odkiaľ prišiel.
Aj my máme 2 mačky a teda chlapa nenudím o 6 ráno že mačka vykonala potrebu a ma to ist upratať.
A odpoveď ze to nie je jeho bordel? Spolu žijete, spolu by ste sa mali na chode domácnosti podieľať bez ohľadu na to koho byt je.
A nie s takýmto by som na rodinu nepomyslala
Mňa zaujalo, že Ta budi o 06 čo chce, aby si mu spravila kakao?Davaj si pozor už predtým si 6 r strávila s mužom kde to k nicomu neviedlo ..toto nebude dobre možno je asperger, alebo má nejakú poruchu touretta, keď píšeš, že vydáva pazvuky no v každom prípade toto nebude chlap na založenie rodiny je nesamostatny, lenivy nechopny
Porozpravat sa s nim o tom a bud to napravi, alebo to nepokracovat s nim, ale ani to s tym sexom sa mi nepozdava.
Co sa tyka mice, skus jej dat este jedno wcko.
On ma 33 a ty s tebou ma prvy vztah? 🤔 tak uz vies preco. Ziadna ho asi nechcela. Ved on sa k tebe chodi len vyspať 🤔 a cez vikend sa chce ist zabavit. No svet gombicka
V 36.som mala 3 pubertiakov.... Moderná doba teraz, cicenky. 🐈
Isli sme do toho vztahu ze chceme zalozit rodinu ale to ako sa chova ma odradza aby som s nim mala dieta