ahojte pisem sem lebo v mojom zivote prezivam peklo.....ked sme sa zoznamili uz so zenou nezil zil u rodicov len kvoli tomu sme si vobec zacali ze so svojou zenou uz nezil a mali byt v rozvodom konani ale vlastne cely cas ma len klamal....s nasho vztahu mame rocneho syna a ja som sa dozvedela 3dni dozadu ze so svojou este zenou stale spava.hovoril ze som zena jeho zivota ze nas nikdy neopusti lebo nikdy nebol tak stastny a zrazu taky sok.......za dva a pol roka co sme spolu boli sa vlastne nerozvadzal stale tvrdil ze ona podala papiere a on caka ale nestalo sa ☹ teraz pise ze vie ze urobil chybu ktora je neodpustitelna a ze mu chybame ale stale chodi za zenou...moj syn ma rok a ja ho nechcem v nasom zivote aj ked viem ze to nieje fer ale je fer co nam spravil? ☹
s nerozvedeným chlapom by som si ani nič nezačala,nieto ešte dieťa plodila 😒 vlastne ja by som si nezačala ani s rozvedeným,nechal jednu,nechá i druhú,nemá s tým asi problém 😠 tak teraz neviem,čakáš ,že tu začneme na chlapov darebákov nadávať? doplatila si na svoju naivitu či dôverčivosť či na ružové okuliare,je to ťažké,ale otras sa a otvor oči a ži kvôli svojim deťom,túto kapitolu uzavri čím skôr a choď ďalej....
@liz_lemon ja neviem ja som skratka verila zeby som ho milovala?
@janinah mas pravdu len som sa chcela vyzalovat o nic nejde ano chyba nemala som si s nim nic zacat ale nikdy neolutujem ze mam krasneho syna isla by som do toho este raz 😉 nezil s nou myslela som ze je to uzavrete haha idem dalej vdaka
Nechcem byť hnusná, ale tak vidíš, bola si naivná a hlúpučká a vypomstilo sa ti to. Teraz budeš akože čakať, kým sa vráti? Nebuď smiešna. Nech ti na dieťa prispieva, nech ho navštevuje, ale ty by si s ním už nemala mať nič.
Súhlasím s @janinah. Netreba vždy na chlapov nadávať. Väčšinou si za to môžu ženy samé, keď sú také naivné a uveria.
ahojte netreba hned kritizovat ja si myslim ked si muz alebo zena zacnu spolu a maju sa radi nemaju mat preco tajnosti medzi sebou jednoducho verila tak ako by verila kazda z nas je to chrapunstvo z jeho strany verim ze po case stretnes toho praveho
@annaopialova verit sa da, ale nie tak dlho, to je potom cista zaslepenost a naivita, co sa napokon ukazalo, aj ako pravda, vzhladom na to, ako to cele dopadlo
v prvom rade si netreba zacinat so zenatymi, to kde zije/nezije nie je dolezite
@liz_lemon aj on urobil chybu ze si snou zacal mal si vsetko ujasnit v hlave co vlastne chce a nezacinat si z druhou zenou
zaujimave postrehy naozaj 🤐 ale ako som bola na vine ja tak aj on.....ked sme si spolu zacali s nou nezil boli oddelene s podanym navrhom na rozvod ale nakoniec to nedotiahla ....videla som papier ktory podpisal a aj odoslal ona to stiahla a neriesila vobec potom a ani on vzdy som sa pytala ale tvrdil ze jej stratili papiere a ano bola som naivna a hlupa ale to nedava nikomu pravo ma sudit.....zil so mnou pod jednou strechou 2 a pol roka mame rocneho syna poznam jeho celu rodinu a rodicov vsetci ma normalne prijali do rodiny preco som nemala verit ze sa rozvadza?preco som nemala verit ze nas miluje ako hovoril a ze nas nikdy neodpusti dokonca som tu lasku aj citila 😒 teraz place klaka na kolena a prosi o odpustenie ze co spravil?tak s tym musi zit do konca zivota pretoze on znicil dva rodiny a kto mu dal pravo?vsetky co sa snazite kritizovat tu zrejme ste nikdy neboli v zivote zamilovane a zaroven naivne?ake je tazke prejst cez nieco comu ste verili a zrazu ste sa zobudili s krasneho sna?niesom hlupa a aj viem ako to chodi verila som ale je to dobra skuska do zivota a zaroven skusenost....dokonca jeho dospela dcera ktora ma rada nemala stoji teraz na mojej strane a zacina nenavidiet rodicov za to ze jej robia zo zivota peklo
@annaopialova dakujem
zato ze on nevie co chce znicil zivoty .......vzdy som sa ho pytala ci vie co chce ci ten rozvod s manzelkou naozaj chce a vzdy som dostala odpoved ze ano ze on by s nou uz nikdy nebol ich manzelstvo skoncilo uz davno predtym kym odisiel zit k rodicom,jeho rodicia mi potvrdili ze medzi nimi to manzelstvo nebolo ...kazdy den hadky a aj bitky a teraz po 2 a pol roku si za nou odskocil a vyspal?dat si druhu sancu ?nie to nieje fer co spravil on mi neublizil on ma rovno zabil ☹ ale ano verila som a bolo velmi vela nedoriesenych veci ktore som aj ja zanedbala a tak mi treba uz nema zmysel plakat stalo sa uz sa to nevrati vdaka za nazory
@annaopialova samozrejme, ze on je hlavny vinnik
@tanja61 preco si mu nemala verit? lebo si mala ziadat dokaz, ze zacalo konanie o rozvode, to ze navrh mala dat jeho zena, je nepodstatne, lebo sud vyzve odporcu, aby sa k navrhu vyjadril
a dalsia vec je, ze rozvod, ktory chcu obaja (kedze ona mala dat navrh, a on nebol proti), neziju spolu, pricom on uz ma kvazi novu rodinu, by urcite netrval 2,5 roka
musis to uz len nejako prekonat, a hlavne do buducnosti nesmies tak slepo verit nejakym prazdnym reciam
@liz_lemon ako som uz pisala videla som papier od pravnika kde sa pisalo o rozvode ktory trebalo podpisat ak suhlasi s rozvodom ja zijem v UK a tu to funguje trocha inak....po dohode ty osobne na sud nemusis ist na sud ides v pripade ak sa neviete dohodnut ohladom deti ohladom majetku....ale oni nemaju nic spolocne ani dom a deti uz dospele tak ano verila som ze to zacalo....ale ona sa viac o to nestarala kolko hadok bolo kvoli tomu a pytal sa o co mi ide ved zije s nami miluje nas a nikdy neopusti ☹ so zenou nebol nikdy stastny ale bol s nou kvoli dievcatam lebo vedel ze ich strati ak od nej odide ☹ vies ak zijes s niekym koho milujes mate spolu dieta ziadne problemy (okrem spominanych)tak sa snazis doverovat a udrzat to nejak,vzdy sme sa vedeli bavit o vsetkom a vzdy aj ked som mala pochyby sa snazil ma upokojit aby som mu doverovala....ja som tusila velmi dlho ze nieco asi nebude v poriadku aj sme sa rozisli a povedala mu nech sa vrati az ked bude vsetko ujasnene ak bude...chodil tu plakat ze bez nas zit nemoze ze ho to zabija ze nikdy nebol tak stastny a nemoze to nechat len tak....ale znova a znova sme boli v rovnakom kolotoci ohladne jeho manzelstva 😒 nakoniec aj dobre co spravil lebo vlastne ukazal ze vsetko je pravda co som tvrdila....a urobil nam vlastne sluzbu lebo takeho chlapa doma drzat nebudem 😠 boli to a velmi ale syn ma rok nevie co sa deje takze sa nemusi trapit nad tym ze jeho otec je hajzel ale ja si musim znova poskladat zivot tak aby nic neublizovalo mojmu synovi 🙂
@janinah suhlasim s tebou,mam rovnaky nazor...
@tanja61 ahoj, tak v prvom rade sa ti moooc cudujem,ze si isla do vztahu s rozvedenym muzom..ja by som nesla,na to som si vzdy sakra davala pozor.ako pise @janinah nechal raz,urobi to znova,resp.vacsina..a za druhe,mna by takyto muz nezaujimal uz len kvoli tomu,ze uz raz jednej zene prisahal vecnu lasku a ja by som v tomto nebola prva.nebol rozvedeny,to mal byt pre teba prvy moment nezacat si s nim nic vazne,ked uz si ho tak silou mocou chcela.spoznavali ste sa dostatocne dlho?ak by ano,tak na takyto podraz by si mu po istom case podla mna prisla...ved ak by ta rpedstavil rodicom,co sa robi,zistila by si aj takto aka bije...urcite by ta nechceli spoznat ak by vedeli,ze udrzuje kontakt s este stale svojou manzelkou.zrejme chcel skusit ake je to byt bigamistom,nakrmit svoje ego a ty si padla za obet.ale tebe sa cudujem,ze si zacnes s rozvedenym...je to len moj nazor,mozes ma odsudit,ale mam na neho pravo.proste pre mna bola vzdy alfou a omegou zasada,s rozvedenym muzom si nikdy nezacnem,nebudem nikdy v pozicii tej druhej....na to mam predsa svoju hrdost,mamicka!!!!!!!!ale stalo sa,byt tebou zabudnem ze existuje,jeho citove vylevy ani necitam,nepocuvam,kaslem mu na hlavu...nech prispieva malemu,ved ho splodil,to je jeho povinnost.a vies co,jeho manzelke by som sa ozvala,povedala aka bije...NECH STRATI VSETKO,riskoval vela,stratil vsetko.taky muz si ani ine nezasluzi...v ziadnom pripade ho nekontaktuj,len mu to pekne krasne vrat,aj s urokmi.za teba a syna!!!! 😠
Dobre sa sudi tym,co cez to nepresli.nikto nikdy nevie,preco je ten muz rozvedeny.ja mam tak isto muza,ktory je rozvedeny,cakame v aprili drobceka,som s nim stastna.nevravim,ze sa mi nemoze stat to co zakladatelke prispevku,to clovek nikdy nevie.ale chcela som tym len povedat,ze ja osobne by som nehadzala vsetkych muzov do jedneho vreca iba preto,ze su rozvedeni.ale to je kazdeho osobny nazor...
@tanja61 Zvedni hlavu a dokaž mu že přišel o to nejlepší, o co mohl i kdyby to byla z tvé strany teď přetvářka 😉 Ber to tak, že lidi prostě dokážou být svině a s tím nic nenaděláš. Naběhla jsi si, poučila se, získala určitě i cennou zkušenost do života (i když jí teď nevidíš, za čas se objeví 😉 ). Hlavně hlavu vzhůru, konec vztahu není konec života, i když to bolí, je to podraz a všechno se zdá být ztracené... Přebolí to a třeba pak najdeš někoho kdo bude podstatně lepší 😉 A nejsi ani první, ani poslední. Ne každý je podezřívaví a za vším vidí komplot a proč by jsi ho měla vidět v tomto případě... Jen se posbírej a žij dál, podívej ty jsi nakonec stejně vítězem, máš dítě které ti bude dělat radost 😉
Jináč názor jak hrom, já bych nikdy nešla do vztahu s rozvedeným mužem... Ono vždy se rozvádí chlap, že jo? On chlap musí být vždy ten co je vinen rozpadem rodiny... Bože toto jsou argumenty 😎 To jako rozvedený chlap = prašivý chlap? 😕 😀 😀
@janinah "milujem" skatulkovanie......rozvedenych do karanteny, vsak? jasne, ze to bola naivita, no neverim, ze nikto z rodiny o tom nevedel 😒
Zamyslíme se nad tím, tak když si chlap řekne s rozvedenou nikdy... Kolik z Vás zůstane na ocet?? 😎
@tanja61 Ještě jsem chtěla dodat, to že ty ho ve svém životě už nechceš, je celkem pochopitelné, ale pokud je dobrý táta a má zájem, tak není nejšťastnější volbou ho vyřadit i z života syna... Ze zkušenosti (pohledu dítěte), by se ti to v budoucnu mohlo vymstít, syn by ti to mohl zazlívat a měli by jste kvůli tomu narušený vztah 😉
@tanja61 urobili ste chybu obaja ale stalo sa, to ci si zacat s rozvedenym alebo nie, nepocuvaj poznam X muzov co maju druhe manzelstva a klape im to, nakolko do tych prvych prisli ani nevedeli ako a nemame pravo sudit cloveka. Musis sa dat do poriadku nakolko mas deti ale jedno si zapamataj, tvoj syn ma otca a to sa uz neda zmenit, musis umoznit aby sa otec stretaval so synom, netrestaj dieta tym, ze mate vy dvaja problem, to je VAS problem nie jeho. Vela zien sa snazi cez deti vydierat partnera ale kto najviac trpi su deti. Prajem vela sil a vela, vela lasky od tvojich deti, ktore potrebuju stastnu mamu, stale na to mysli, deti su najdolezitejsie a vsetko citia aj tvoj rocny chlapec
Trosku mi unika pointa postoja " ze s rozvedenym muzom by som si nikdy nezacala " je milion pricin preco sa dvaja ludia mozu rozvadzat, chyba je povacsinou na oboch stranach, tak preco preboha skatulkujeme ludi podla toho ci su alebo nie su rozvedeni, ved nie to svedci o charaktere cloveka.... 😠
@tanja61 ja ti uplne rozumiem. Ja som zazila nieco podobne. Nie si naivna, ze si mu uverila kazdu blbost. To sa jednoducho stava, ked je zena zalubena. Ja som bola taka zalubena, ze ma ten moj odtrhol od mojich kamaratov, postval ma proti mojej rodine, kupila som byt, prerobila som ho, nastahoval sa, zivila som ho, ked nemal pracu, ked ma poziadal o ruku bola som najstastnejsia na svete.... rozpravka sa skoncila, ked som ho nasla v mojom byte s cudzou babou.... Rozisli sme sa, odprosil ma, uverila som, ze sa to stalo len raz, svadba bola uz na spadnutie a ja som zistila nahodou, ze on ma podvadzal cely vztah, ze pre....kal pol Žiliny. Bola som az tak zaslepena laskou, ze som nevidela vsetky tie znaky toho, ze ma podvadza a nepocuvala kamaratky. Byt tebou, uz sa k nemu nevratim. Ale mate dieta. Daj mu platit alimenty, ukaz mu, ze si bez neho poradis, ze si silna zena! Nezasluzi si ta, ked ti dokazal takto ublizit! Ale ma pravo na syna, to mu vziat nemozes. Prajem ti vela sil, aby ta bolest rychlo vyprchala. Drzkaj sa 🙂
@viki2912 Já ti tvůj názor neberu, jen mě to opravdu maximálně pobavilo a nepřijde mi fér jí tady teď v této situaci říkat že je hloupá že si začala s rozvedeným atp. Je tu kopec témat které jsou o ničem, jí naopak chápu, je na dně a potřebuje se jen vybrečet/vynadávat a zkusila to tu, protože třeba jinde nemá možnost a jediné co se dozví že si neměla začínat s někým kdo se rozvedl/rozvádí...
Jináč já za sebe můžu říct že mě nikdy nenapadlo že bych si partnera vybírala podle stavu (tedy zda je rozvedený, vdovec atp.), stejně jako bych nekoukala na stav konta 😉 No i když takový vdovec s tučným kontem... 😀 (toto je vtip 😉 )
@tanja61 ako si mu mohla uverit to s tym rozvodom, ked to trvalo 2,5 roka? je to hajzel, co mal 2 zeny naraz...