Oľutovali ste niekedy,že ste nemali deti?
Mamina teta do 60tky resp. kým pracovala, bola čiperná, vobec. Potom okolo 70tky jej bolo ľúto, že nemala aspon jedného synka. Teraz pred 90tkou plače, že nemala deti a v podstate že premárnila život.
@ak_tak0202 😪😪
Nie, našla som sebahodnotu v niečom inom.
Podľa mňa raz to príde ľúto každému, skôr či neskôr
@kris_tin257 tiez si myslim
Kolega tak ľutuje.ze si aspoň neadoptovali.kym boli mladší.uz sú na dôchodku a veľmi by chceli mať vnúčatá ako iní v okolí..
@laurita285 to si len nahováras. Deti nenahradí nič. Ani psy ani mačky ani koníčky ani peniaze....
@laurita285 🧐😳🤯
@laurita285 “kotit deti” ..mne sa snad sniva, ze takto neuctivo a necitlivo sa moze vyjadrit zena
Poznam osobne iba dve také osoby, ale obe ľutujú. Jedna by aj chcela odmlada, ale nejako to nevyšlo, nebola láska, vzťahy a teraz je neskoro. Druhá síce navonok hýri, má spoločenský život, mani, pedi, žúrka sem, nákupy tam, ale čím je staršia, tým viac je "zatpknutejšia a smutnejšia" a z kontextu vždy vyjde, že je doma sama a nemá nikoho už..
@laurita285 No a ahaho, aká láskyplná príjemná maminka by z teba bola, koľká škoda, že si tiež nejaké to decko nevykotila 😂😂
@laurita285 zaujíma ma jedna vec - čo robí osoba ako ty na materskom fóre?
@laurita285 najskôr slušne a jednoducho odpovedala na otázku, že nie ... neviem prečo majú iné ženy, ktoré nežijú jej život a majú iné hodnoty ako ona ju presvedčiať o tom, že si to len nahovára ... to nie je neúctivé ??
@laurita285 Skutočne vyrovnaný človek (tobôž žena) sa takto nevyjadrí. Ak je presvedčená o svojej pravde, prešla by to mlčaním. Chýba jej niečo. Čo, len ona vie.
No zatial vôbec nelutujem a časom sa uvidí..ale to aj na mňa napriklad pridu také chvilky aj teraz ked som mladá že raz chcem raz nechcem ale potom si spomeniem kolko je okolo toho makačky,starostí a to až do dospelosti a rýchlo vytriezviem.Ja mám rada život taký pohodový v klude bez kriku,vreskotu.Napriklad vela čitať, čo to pocestovať,navariť si kedy ja chcem a nie že musim pre muža a deti. A nemám ani pocit že sem chodia len maminy.Je to forum väčšinou pre mamy to áno ale preberajú sa tu aj ženské témy a rady.Keby je čisto také forum iba pre ženy že nie o materstve spravim si profil tam ale neviem o ničom zatial
@laurita285 v čom?
@liusa82 koľko máš rokov?
@hylary dostala si takú odpoveď, akú si si zaslúžila... @laurita285 odpovedala slušne, na tvoju poznámku, ktorá bola úplne od veci si si iné nezaslúžila...nežiješ jej život, tak načo trepoceš hlúposti
Deti mam, ale verim, ze niektore zeny dokazu prezit zmysluplny, plnohodnotny zivot aj bez nich. Kebyze ich nemam, tak sa snazim najst si pracu/rozbehnut vlastnu firmu v niecom, co naozaj milujem. Alebo pracu spojenú s cestovaním, umenim či dobročinnosťou/zvieratkami. Zenskym ako Oprah Winfrey alebo Helen Mirren (a nielen im) verim, ze im deti nechybaju. Zase vela zien je nastavenych od narodenia, ze chcu deti, u tych to je tazke, ak deticky nemaju☹. A nemalo z tych, co deti nemaju a chceli by, si neuvedomuju, ze hoci su deti uzasne a uzasne naplnujuce, tak su psychicky, vztahovo a financne neskutocne narocne a na par rokov zivota vas pripravia uplne o vsetok cas a niekedy aj nervy. Takze verim, ze su zeny, ktore nelutuju a mali skvely zivot aj bez deti, a tiez su zeny, ktore lutuju, pretoze sa proste narodili s nastavenim matka. A potom su tu tie, ktore bezdetnost lutuju, ale neuvedomuju si to dlhorocne bremeno vychovavania, ktoremu unikli a ktore by ich mozno tesilo omnoho menej, nez si predstavovali.
@laurita285 prosím ťa to akože každá žena čo má deti tak deti kotí? aj tvoja mama ? aj jej to tak povieš že kotila deti resp. teba????
@deti95060810 myslim, ze z kontextu celkom jasne plynie, ze to sloveso pouzila v spojeni s konkretnou osobou a nebola to jej matka, ani Ty a ani ja, tak nemusis byt hned taka vztahovacna 😉