Manželova bývala je toho dôkaz,je to asi žena bez chrbtovej kosti....Včera mu drzo napísala či nedajú kávu,na to som jej ja napísala nech kávičuje zo slobodnýmy nie zadanými a očividne ju môj muž od ignoroval,a tak začala vypisovať mne a ma urážať či je na tom niečo zlé a súdila ma a to ma ani nepozná....Niektorým ženám sa nezdá trápne takéto doprosovanie?
@elina25 mozno chcela na tej kave riesit ine veci ako teba hned napadlo, napr. pozicat si od neho peniaze, alebo sa s nim poradit o niecom comu on rozumie.. ale tiez by sa mi nie velmi pacilo keby ze nejaka expriatelka otravuje mojho manzela 🙂 🙂 🙂 zalezi na tom kto by to bol... lebo dve co poznam su normalne a bavim sa s nimi aj ja, ale zas niektore je lepsie odignorovat 🙂
@linda20111 oni sa rozyšli pred naším vzťahom a to bolo doprosovanie samé,a aj vyhrážky.....
@elina25 podla mna ani jeden rozchod neprebieha hladko, vzdy je jedna strana ktoru to boli viac..
@linda20111 veru az mi jej je ľúto tak sa ponižovať....
@linda20111 a môj muž musí dávať gengy mne aby som mala čo mínať 😀
@elina25 ... ale tu je taka vec, ze pravdepodobne to Tvoj priatel/manzel uplne neukoncil, ked stale vypisuje jeho byvala. Myslim v tom zmysle, ze jednoducho si vsetko nevyjasnili, vsetko asi nebolo povedane a definitivne uzavrete. Byvale priatelky/manzelky, ktore vztah ukoncili nemaju pocit, ze musia byvaleho pozyvat na kavu, naco. Je uplne jedno, ci je trafena alebo nie. Ten vztah nebol definitivne ukonceny - moj pohlad.
@elina25 ... no ved, ona to v sebe neukoncila. Jednoducho ten rozchod neakceptuje. Ak dobiedzala a prosila, tak su dve moznosti: jednoducho je jej jedno kam klesne, hlavne nech vyhra alebo je taka zufala, ze je jej uplne jedno ci niekam klesa alebo nie. A ta druha moznost je zla, lebo nevies kam az to moze zajst a v akom psychickom rozpolozeni je.
Ludia su rozny povahovo ale aj spravanim 🙂
@elina25 A co je zle na kave s byvalou, ktora to pred Tebou netaji? Ja s byvalymi tiez chodim na kavu, obedy, u jedneho som dokonca pri rozvode tyzden byvala aj s jeho manzelkou, obaja mi velmi pomohli.. Skor mi pride divne keby mi sucasna zena niektoreho z nich zacala vypisovat nieco ine, nez ako sa mame a co je nove.. ;)
@elina25 ja na kave s byvalou nevidim nic zle. Navyse, ak ten vztah skoncil uz niekolko rokov dozadu. Ja sa kamaratim s byvalkou mojho muza, Mame rovnako stare deti, stretavame sa ako rodiny, chodime si gratulovat.... By si neverila, ako ma dokaze pochopit ked si na muza zanadavam 😀 😀 😀 😀 Ale vazne, pravdepodobne neslo o to dostat ho spät. A ak by to aj bol jej ciel, tvoj muz je svojpravny, vie sa rozhodnut ci na kavu ide alebo nie alebo ci s nou skoci do postele alebo nie. A muzovi hadam veris ci nie?
@elina25 ... je to ubohe, zbytocne sa ona takymto sposobom trapi a ponizuje. Ale evidentne to, ze uz jej nepatri a ma inu rodinu, akosi nevie prekusnut.
A ja tu asi budem cudna, ale ja osobne nevidim dovod, preco by byvali partneri mali chodit spolu na kavu. Fajn, na ulici sa pozdravime, spytame sa vzajomne ako sa mame a take vseobecne keci a tym to konci.
Samozrejme, je zasa ine, ked mame spolu dieta - tam ta komunikacia musi prebiehat trochu na inej urovni i ine veci sa riesa. Je potrebne sa viac stretavat a komunikovat - rodicom zostavate i po rozvode. Ale inak, no ja neviem, naco.
@elina25 ... ja sa tak trochu obavam, ze Tvoj muz urobil uz asi vsetko co mohol - pokusil sa jej to vysvetlit, ma novu rodinu. Neviem, co este, aby to zacala akceptovat. Nechat to jednoducho chvilu tak a skusit nereagovat na jej maily.... akukolvek komunikaciu. Pravdou je, ze ona ma asi dost velky problem, ked sa k tomu stale vracia - mozno by vedel posunut psycholog, tak ale toto jej nemozes navhrnut. Co ju zoberies za ruku, ze "pod moja, ideme to spolu zvladnut". 😉
Mimochodom napísala to na náš spoločný Fb