Niektoré ženy sú trafené málo ale presne

elina25
1. jan 2014

Manželova bývala je toho dôkaz,je to asi žena bez chrbtovej kosti....Včera mu drzo napísala či nedajú kávu,na to som jej ja napísala nech kávičuje zo slobodnýmy nie zadanými a očividne ju môj muž od ignoroval,a tak začala vypisovať mne a ma urážať či je na tom niečo zlé a súdila ma a to ma ani nepozná....Niektorým ženám sa nezdá trápne takéto doprosovanie?

elina25
autor
1. jan 2014

Mimochodom napísala to na náš spoločný Fb

linda20111
1. jan 2014

@elina25 mozno chcela na tej kave riesit ine veci ako teba hned napadlo, napr. pozicat si od neho peniaze, alebo sa s nim poradit o niecom comu on rozumie.. ale tiez by sa mi nie velmi pacilo keby ze nejaka expriatelka otravuje mojho manzela 🙂 🙂 🙂 zalezi na tom kto by to bol... lebo dve co poznam su normalne a bavim sa s nimi aj ja, ale zas niektore je lepsie odignorovat 🙂

elina25
autor
1. jan 2014

@linda20111 oni sa rozyšli pred naším vzťahom a to bolo doprosovanie samé,a aj vyhrážky.....

linda20111
1. jan 2014

@elina25 podla mna ani jeden rozchod neprebieha hladko, vzdy je jedna strana ktoru to boli viac..

elina25
autor
1. jan 2014

@linda20111 veru az mi jej je ľúto tak sa ponižovať....

elina25
autor
1. jan 2014

@linda20111 a môj muž musí dávať gengy mne aby som mala čo mínať 😀

dionyzka
1. jan 2014

@elina25 ... ale tu je taka vec, ze pravdepodobne to Tvoj priatel/manzel uplne neukoncil, ked stale vypisuje jeho byvala. Myslim v tom zmysle, ze jednoducho si vsetko nevyjasnili, vsetko asi nebolo povedane a definitivne uzavrete. Byvale priatelky/manzelky, ktore vztah ukoncili nemaju pocit, ze musia byvaleho pozyvat na kavu, naco. Je uplne jedno, ci je trafena alebo nie. Ten vztah nebol definitivne ukonceny - moj pohlad.

elina25
autor
1. jan 2014

@dionyzka práve že jej sa nedalo vysvetliť že koniec,ona stále dobiedzala a prosila no trapne to bolo cele

dionyzka
1. jan 2014

@elina25 ... no ved, ona to v sebe neukoncila. Jednoducho ten rozchod neakceptuje. Ak dobiedzala a prosila, tak su dve moznosti: jednoducho je jej jedno kam klesne, hlavne nech vyhra alebo je taka zufala, ze je jej uplne jedno ci niekam klesa alebo nie. A ta druha moznost je zla, lebo nevies kam az to moze zajst a v akom psychickom rozpolozeni je.

enigma415
1. jan 2014

Ludia su rozny povahovo ale aj spravanim 🙂

maminuska
1. jan 2014

@elina25 má s nou dieta ?

kveta
1. jan 2014

@elina25 A co je zle na kave s byvalou, ktora to pred Tebou netaji? Ja s byvalymi tiez chodim na kavu, obedy, u jedneho som dokonca pri rozvode tyzden byvala aj s jeho manzelkou, obaja mi velmi pomohli.. Skor mi pride divne keby mi sucasna zena niektoreho z nich zacala vypisovat nieco ine, nez ako sa mame a co je nove.. ;)

elina25
autor
1. jan 2014

@kveta keby to bola normálna žena tak mi to nevadí ale ona je psychicky labilná

elina25
autor
1. jan 2014

@dionyzka ale je úbohe sa takto doprosovať môj muž sa už z nej len smeje

cecil36
1. jan 2014

@elina25 ja na kave s byvalou nevidim nic zle. Navyse, ak ten vztah skoncil uz niekolko rokov dozadu. Ja sa kamaratim s byvalkou mojho muza, Mame rovnako stare deti, stretavame sa ako rodiny, chodime si gratulovat.... By si neverila, ako ma dokaze pochopit ked si na muza zanadavam 😀 😀 😀 😀 Ale vazne, pravdepodobne neslo o to dostat ho spät. A ak by to aj bol jej ciel, tvoj muz je svojpravny, vie sa rozhodnut ci na kavu ide alebo nie alebo ci s nou skoci do postele alebo nie. A muzovi hadam veris ci nie?

dionyzka
1. jan 2014

@elina25 ... je to ubohe, zbytocne sa ona takymto sposobom trapi a ponizuje. Ale evidentne to, ze uz jej nepatri a ma inu rodinu, akosi nevie prekusnut.

A ja tu asi budem cudna, ale ja osobne nevidim dovod, preco by byvali partneri mali chodit spolu na kavu. Fajn, na ulici sa pozdravime, spytame sa vzajomne ako sa mame a take vseobecne keci a tym to konci.
Samozrejme, je zasa ine, ked mame spolu dieta - tam ta komunikacia musi prebiehat trochu na inej urovni i ine veci sa riesa. Je potrebne sa viac stretavat a komunikovat - rodicom zostavate i po rozvode. Ale inak, no ja neviem, naco.

moon321
1. jan 2014

@dionyzka z muzovej strany mohol byt ukonceny.a henta to nemusela pochopit.poznam sama na sebe,,byval sa rozisiel so mnou ,a ja jak hlupana som ho aspon sem tam pozvala von len aby som ho videla.neni vzdy chba v chlapovi

moon321
1. jan 2014

@dionyzka presne,dobre si to napisala

dionyzka
1. jan 2014

@moon321 ... no vyzera to tak, ze ona tu skutocnost nevie akosi prehltnut. Ale ja vobec nehovorim, ze chyba vzdy musi byt iba v chlapovi. Ako sama pises, zazila si to na vlastnej kozi: preco si to spravila - z lasky, z blbosti. Niekedy clovek robi somariny.

moon321
1. jan 2014

@dionyzka ja som ho milovala,a zo dna na den po roku to skoncil.a to cloveka zasiahne.mna teda urcite.aspon sem tam som ho chcela vidiet.laska robi z ludi zvierata niekedy

elina25
autor
1. jan 2014

@dionyzka
@moon321 ide o to že on jej povedal že ma miluje a aj našu dcérku ýe si nepraje aby mu písala také veci no ona akoby to nechcela priať že je koniec....

dionyzka
1. jan 2014

@moon321 ... pre lasku clovek niekedy robi hluposti, kazdy sme to v nejakej forme preskakali. Patri to jednoducho k zivotu. 🙂

moon321
1. jan 2014

@elina25 tak to je ine,ked jej to jasne napisalmal by velky problem keby zmenil telefonne cislo,ab neotravovala?

dionyzka
1. jan 2014

@elina25 ... ja sa tak trochu obavam, ze Tvoj muz urobil uz asi vsetko co mohol - pokusil sa jej to vysvetlit, ma novu rodinu. Neviem, co este, aby to zacala akceptovat. Nechat to jednoducho chvilu tak a skusit nereagovat na jej maily.... akukolvek komunikaciu. Pravdou je, ze ona ma asi dost velky problem, ked sa k tomu stale vracia - mozno by vedel posunut psycholog, tak ale toto jej nemozes navhrnut. Co ju zoberies za ruku, ze "pod moja, ideme to spolu zvladnut". 😉

dionyzka
1. jan 2014

@moon321 ... ja by som nemenila vobec nic. Telefon jej nezdvihnem, na SMS neodpoviem. Ak zavola z neznameho cisla, hned na zaciatku jej poviem, ze uz sme si to vyjasnili, poprajem pekny den a zlozim. Nenecham ju kecat, hned na zaciatku utnem.

eeffka
1. jan 2014

@elina25 no mas pravdu len mam pocit ze trafilo presne teba, mas reakcie na urovni stredoskolacky.

elina25
autor
1. jan 2014

@moon321
@dionyzka kôli práci nemôže meniť číslo,my ju už ignorujeme no len dnes ma fakt vytočila vraj to ja som chorá a neviem čo všetko a pri tom som z ňou jednala ako si zaslúži ako s pacientom na psychiatrickom oddelený 😀

elina25
autor
1. jan 2014

@eeffka vždy lepšie ako psychopatky

eeffka
1. jan 2014

@elina25 pozri na svoju gramatiku a svoje reakcie na nejaku cudziu zenu... no neviem ci sa na tom oddeleni nestretnete. Svojimi reakciami sa zhadzujes na jej uroven. Toto musi riesit tvoj muz a ten ma ocividne vas slepaci spor v trubke.

elina25
autor
1. jan 2014

@eeffka nemusíš urážať,ak nechceš nereaguj ja teba urážam?žeby si na tom oddelení nebola aj ty