Nevychované dievčatko

31. dec 2022

Najprv..neni som trol, len som v soku.Je normalne, ze skoro 6 ročné dievčatko ma už druhý raz chytilo za prsia, teda za jedno, dnes, najprv mi polozila ruku na stehno, potom na prsnik a drzala mi tam svoju ruku a pozerala na mna. Ja v soku, nechapal som, co robí. Mam z toho šok, jedla som, ona prisla ku mne, hladkala ma za nohu, asi rada, ze som s nimi vonku, ona zije bez mamy, sama s otcom, moze to mat zo skolky, to mi povedala ked som sa jej pytala skade to má. Predtym sme boli vonku tiez a spravila to, ale teraz uz druhykrat. Je mi z toho zle, lebo sa citim straane divne, hoci to bolo naobed. Jej otec, ze to je normalne ze vsak deti, ze namiesto matky. Pochybujem ze nejako by ju to napadlo súvis s kojením.

stellarstar
31. dec 2022

Možno si sa jej zapáčila alebo si jej sympatická

autor
31. dec 2022

@stellarstar no to hej, ale ze ma chytí za prsnik a čaká? Napadlo ma ze to niekde videla, zapamatala si a mysli si ze je to nejaky prejav lasky?

andrejka1974
31. dec 2022

Niektoré deti sa takto prejavujú aj moja to robí je autistka a ona takto prejavuje radosť že má vidí a keď žije bez mami je to prejav lásky k tebe ľúbi ta

euka210
31. dec 2022

1.mozes jej byt sympaticka a hlada dotyk
2.moze to mat aj zo skolky
3.bola by som obozretna, ci nie je zneuzivana

dominidi
31. dec 2022

Neprezivas to trochu? ku mne raz pribehol uplne cudzi chlapec, objal ma a pohladkal..tak som mu tu lasku vratila/opatovala, ved je to dieta, asi to potreboval..potom zamnou prisiel jeho stary otec ze sa osprvedlnuje a dakuje, ze maly je autista a takto laskou sa prejavuje..tym samozrejme netvrdim ze to nerobia aj ine deti..

mimi2018
31. dec 2022

Určite to videla u svojho otca, keď on to robil nejakej žene. Napadlo mi, ci nie si partnerka dievcatkynho otca. To bude jeho robota takáto výchova lebo si nedáva pozor keď ma pri sebe malé dieťa. Ešte by ma zaujímalo v akom vzťahu si s malým dievčatkom ako si sa k nemu dostala.

viestta
31. dec 2022

Si si istá, že tak malé dieťa berie prsník ako ty, teda ďaleko od jeho pôvodného určenia ale ako sexuálny symbol? Nie je to tak, že ruka, noha, hlava, prsník sú pre ňu len časti tela?

autor
31. dec 2022

@andrejka1974 aha, to ako presne za prsník? Ona neni autistka, ale iste to moze byt, uz to raz spravila, som jej vravela, ze sa to nemá chytat za cicky, len dnes zas, som nechapala, najprv mi hladkala nohu, to bolo normalne, ze je rada so mnou, opakovala moje meno, tesila sa, obedovali sme v reštike, ja som jedla, ona potom scoju ruku na moj prsnik a cakala a mne to doslo nejako neskor, ze co vlastne robí, vnutorne mám z toho zlý pocit..potom som sa jej viackrat pytala skade to máš? No skade, zo skolky? Tak neviem ci som jej to podsunula. Povedala ze hej zo skolky, ale az ked som sa velakrat pytala.
Neni som partnerka jej otca, ani nemienim :D, som ich kamoška od jesene, je mi luto malej, ja som sama tiez s dietatom, to ma teraz napadlo, ze to videla u nich ked boli spolu s jej mamou, co tri roky s nimi neni, tak mozno to videla. Doma spia spolu, pred postelou velká tv, ras mi ju ukazoval ked sa kupala, stale ju kupe, ako má to dosť on ťažké, aj vie, ze malá potrebuje mamu.

autor
31. dec 2022

@viestta neviem, nepoznam 6 rocné dievčatká, ale myslim, ze by také veci mala vedieť.
@mimi2018 asi hej, tak má to tažké aj on aj ona, fakt je na nu uplne sám, nema ani rodicov on, s matkinej strany vobec nič, ako ziaden zaujem, nevie velmi ako ju obliekat, ani vychovavat, ani nemaju v okoli zenu zevraj, tak neviem ci dobre som mu povedala ale ze by nemali uz spolu spať v jednej posteli, tak kupil druhu, ale jasne ze mala stale chce s nim, su iba oni dvaja sami..,tam hlada mamu malá..neviem kto by mu pomohol s vychovou nejak usmernit, ze co dievcatko ako by to malo byt, uz aj tak maju svoj system, pôjde do skoly..

viestta
31. dec 2022

Co by mala vedieť? Ze prsia sú sexuálny symbol?

sfialka
31. dec 2022

Podľa mňa to videla v televízore a len skúša aké to je. Asi tam bol nejaký cit,mama dieťa a mysli si,že je to takto v pohode. Stači len slušne povedať,že sa to nerobí a nie je to slušné. Iba ju usmerniť,že Ti to nie je príjemné.

januska12323
31. dec 2022

A ty si v akom vzťahu k nim? Ak ti vadí kde má ruku tak ju posuň inam a vysvetli, že kým ješ nech ťa neobjima.

zuzanka.zuzu
31. dec 2022

@euka210 nie je zneuzivana len autorka sa to touto temou snazi nepriamo naznacit 😉 uplne caka kym to niekto iny napise aby sa akoze naivne spytala "myslis?" a rozprudi sa tu debata ochranarskych mamiciek aby autorka nejako zasiahla, ako chlapi su prasce a kazda bude mat poruke zarucene pravdivy pribeh zo susedstva ako take nieco pocula ze aj na vedlajsej ulici zneuzivali xy 🙏 autorka, je silvester, daj si pohov...

autor
31. dec 2022

@sfialka áno, to jej ešte raz poviem. A váš názor, ze som mu povedala ze by uz nemali spať spolu, ked ide do skoly, neviem ..

autor
31. dec 2022

@zuzanka.zuzu nesnazim sa to naznacut ze je zneuzivaná

heln
31. dec 2022

pises, ze zije bez matky... poznas rodinne zazemie?
niekedy napriklad niektore deti z detskych domovov su takto velmi kontaktne, nic mimoriadne za tym nehladaj, mozno jej len chyba matkymin dotyk, nabuduce staci len usmernit, povedat, vysvetlit dietatu, ze sa to nepatri.

sfialka
31. dec 2022

Mala by mať svoju izbu a možno to neriešil lebo asi znášala zle odchod mamy.Keď kúpil super bude jej dlho trvať pokiaľ si zvykne spavat sama. Je to rovnake,ak mamy spavaju este s 10 ročnými chlapcami. Upozornila si a on kúpil a už je veľka ,ona sa zvladne aj sama umyvat,ale možno je moc naviazana na neho a vyhovuje jej,keď ma ten pocit,že sa o ňu stara. Veľmi sa starat medzi nich by som sa nestarala,ale len naznačiť mu ,čo asi by bolo vhodne.

autor
31. dec 2022

@heln áno, je mi jej velmi luto ze nemá mamu, aj jej otec to vie, vidí, ze potrebuje ona mamu, len to ze práve kontaktuje moje prso ma šokovalo, ja ako aj by som ju zavolala sebe, nech mi ju dá na deň, len ja nemam skúsenosť co take dievcatko potrebuje a aj z nej mám dosť, ...a ona je dost rozmaznaná a stale mam tendenciu ju napominat, zavolala som tam pani z charity, ze ju mu moze strazit

autor
31. dec 2022

@sfialka ona s jej mamou neni od jedneho roka aj skorej, jej matka je mlada baba ktora zije tak, asi je psychicky chorá, urcite lebo to nerobi normalny clovek., stretla dceru na ulici a neprisla k nej, vobec jej nevolá ani raz za rok, zije divoko..tak áno je samozrejme na neho naviazaná, prajem mu nech jej najde mamu, alebo sa jej vlastná preberie

autor
31. dec 2022

@sfialka ďakujem, tak presne, potrebuje to čas, zvladnu to..

autor
31. dec 2022

Admina by som poprosila zmazať tému, snád je to pochopitelné, ďakujem,

loliku
31. dec 2022

Co ja viem je to dieta, mne nepride natom nic zle, mozno len skusa, alebo pozera ze mas vacsie 🤭 aj moje deti to robili ze ake mas velke ciciky 🤭 my sme s tatom spavali mozno este ako 10 rocne,este musel sa striedat pri nas lebo sme sa hadali ako sestry pri ktorej bude spat 😁. Toto je uz akasi chora doba, ked uz tatko nemoze pri dcere spat lebo je hned uchyl a ju obtazuje...vsak nehovorim ze sa stat nemoze...ale ked aj ona chce byt prinom tak asi by nechcela , keby nieco zle jej robil. Vsak sledovat mozes a neboj ked nevie sa starat pride nato,kolko zien je samych s detmi a naucili sa ...aj on sa nauci

mimi2018
31. dec 2022

Mne to pride tak, že si tam domov vodí nejaké ženské alebo nejakú frajerku a všetko robia pred malou. No chuda a ta potom všetko opakuje co vidí. Nezodpovednosť otca a toto do výchovy nepatrí. Co z malej potom vyrastie a môže mať z toho aj iné problémy.

autor
1. jan 2023

@mimi2018 nie nevodí si, on svoju dceru miluje, ona ja neviem niekde to videla nepoznam deti v takom veku, len som to nezazila, vsak to vedia snad 5 rocne 6 rocne deti jasne za sám muz a ze mama ju odmieta to poznačí

autor
1. jan 2023

@loliku ja nehovorim ze je úchyl, vsak on sa snaží, stara sa ako vie, to v ziadnom pripade neni

zorkahorka
1. jan 2023

Asi nemas deti,ze? Moj syn 5rocny mi to robi.zo srandy.a 2rocny tiez.ten bol kojeny.ten to robi viac z lasky este 😀

matapo
1. jan 2023

...na detskom správaní nie je nič nevhodné. Môj malý bol konečný cez tri roky a tento zvyk mu veru ostal. Vždy keď sa cíti nesvoj ide mi tukov do výstrihu a veru aj keď ho uspavam. Nepríde mi na Tom nič nevhodné a už ma 5. A robí to aj pani učiteľke, vždy keď sa cíti nesvoj nájde u nej bezpečie no a ruka rovno do výstrihu. Našťastie pani učiteľka to chápe a ja som rada že ho vždy upokojí a utíši, že sa za ňou nebojí prísť keď mu je smutno,...

ankare
1. jan 2023

Mne hneď napadlo,či nie je zneužívaná. Skús sa jej nenapadne ešte popýtať niečo, alebo nech Ti nakresli seba a otca.

alguno
1. jan 2023

@ankare tiež mi to tak príde... Aj to, že ju často kúpe...radše preveriť a zmýliť sa, ako byť ľahostajná a nechať to tak. Dúfam, že sa mýlime.

taga
1. jan 2023

Jeeeeemine, sunpeoste deti, ktore to robia...
Mam 2 synov, obaja stale takto saskuju, aj ked potrebuju citit blizkost (mladsi) starsi uz skor tak zo saskovania, ale proste, nic sexualne v tom urcite nie je.. deti prsia nevnimaju ako sexualny symbol, skor taky maminkovsky symbol