Ahojte, chcela by som si prečítať objektívne názory, ako by ste riešili túto situáciu. S priateľom sme spolu piaty rok, z toho dva roky spolu bývame. Včera prišiel skôr z roboty a vraj ide na stretnutie do kancelárie. Odišiel o 15:30, dlho ani obraz ani zvuk, tak som mu volala, telefón mi nebral, potom odpísal, že je ešte v kancelárii. Pýtala som sa kedy mieni prísť domov a či vôbec, úplne ignoroval moje sms, doteraz sa neozval. Celú noc bol v ťahu. Ako by ste ho vy privítali keď sa mu uráči dostaviť sa? Lebo ja som veľmi vytočená.
Podľa toho či ste mali predtým nejaké problémy vo vzťahu alebo či sa to stalo prvý krát aj keď o tej druhej možnosti pochybujem. Ja by som si s ním sadla a prehodnotila vzťah vrátane problémov v minulosti, čo on navrhuje a očakáva od vzťahu, čo ty a snažila by som sa nájsť nejaký kompromis
A mate nejake problemy alebo sa toto deje bezne? Ako nechcem malovat certa na stenu, ale celkom by som bola podozrievava.
@lujza123 nestalo sa to totiž prvýkrát, mám svoje skúsenosti a takže toľko k tvojmu komentáru
ahoj, chapem, ze si nastvata, ale ako sa mozes pytat nas, ako by sme ho privitali? my nepozname vasu situaciu a ani ako dlho sa to deje, zrejme uz mate davnejsie problemy, ked si mu napisala taku sms s urcitym podtonom. uz si to musite vyriesit iba vy dvaja
Skúsenosti s čím? Ak mu nemôžeš a nevieš veriť, máš potrebu ho takto kontrolovať, vzťah by som určite ukončila. Nasilu sa určite nič nedá a zrejme má tvoj priateľ iné záujmy ako úprimný a korektný vzťah s tebou.
Asi len čaká, kým prekypi tvoja trpezlivosť a ukončiš to, aby nebol za zlého on. Klasika.
Zalezi aky je to typ cloveka. Na mojho by som sa kludne spolahla, ale nie kazdy je taky. Mozno si po stretnuti isli sadnut, trosku to prehnali a prespal mozno v kancli. Ale mrzelo by ma, keby mi aspon sms neposlal, ze nedojde, lebo … Tiez by som sa ozvala, aby ma necakal a nestresoval co je so mnou.
@lujza123 ešte jedna vec, povedal mi, že príde okolo 19:00 tak preto som mu volala, ja nie som človek, ktorý si serie do úst a ak niečo poviem tak to platí. Ak by tebe nevadilo, že ti chlap behá po nociach a ty nevieš kde a s kým, nech sa páči, no ja s tým spokojná nie som. A tá reakcia, že just neprídem lebo mi niekto napísal sms s otázkou, to je hodné dieťaťa.
@mamina0078
@ciola
@janetinka27 nestalo sa to prvýkrát, deje sa to keď stretne nezadaných kamarátov.
ale však napíš, ak sa to nestalo prvý raz, čo bolo vtedy predtým za tým, či sa zapil niekde či čo.
@cocolino234 presne, on potom príde a sype si popol na hlavu, no ja už mám toho dosť
Ked sa mu uraci dostavit sa? A on ma nejaku povinnost dostavovat sa niekym danu? Kym? Tebou? Vsak je svojpravny a moze si robit co chce. Keby mne prisla sms kedy sa uracim niekam dostavit od partnera, tak nepridem. To, ze ty si si vymyslela, ze prave vtedy a vtedy by mal prist domov a byt doma je tvoj problem. On s tym nema nic.
@ibrunova väčšinou sa ožral s kamarátmi
Ani pol roka by som nevydrzala s takýmto typom cloveka, nie este 5. Takyto typ ludi nie je moja šálka kávy, nieto ešte aby som s nimi žila a bola vo vztahu. Ked sa to stalo uz viackrát, preco to robi? Ako ti to vysvetľuje?
@kate211 aha, takže je bežné keď sa chlap neukáže dva dni doma? Prepáč, ale pre mňa nie. Ak idem s niekým do vzťahu tak sa podľa toho správam a ak sa potrebujem flákať a hrať na nezadanú, tak nezadanú zo seba urobím.
U mna by toto bolo na vazny rozhovor a ak by sa to opakovalo, zvazila by som koniec.
Trapila by som sa, ci sa mu nieco neprihodilo a co sa deje. Kazdy kto miluje ma o svoju lasku obavu. Ak si chce zit freestyle a robit si kedy chce co chce na tajnasa ako pubertiak a cele noci byt mimo domu prosim, ale bezo mna. Hadam nespal v tej robote v kancli. Taketo spravanie povazujem za nezodpovedne a znak toho, ze mu na mne nezalezi. V manzelstve by to lepsie urcite nebolo a nestracala by som nervy a cas v neperspektivnom vztahu.
@zojazoja on mal zlú chvíľu a podobne, bolo všetko v poriadku, kým sa nezačal znova stýkať s kamarátmi, s ktorými sa pravidelne opíjali a podobne, on akosi nevie odolať týmto lákadlám, celkovo je veľmi ovplyvniteľný. A potom mne tu príde škemrať.
Tak ked partner neni doma a neviem kde je, tak mu napisem: 'Prosim ta, kde si? O kolkej prides domov?' Ked nedostanem ziadnu rekaciu alebo negativnu, popremyslam, ci sa mi oplati s niekym takym zotrvat vo vztahu. Kebyze ja dostanem sms, ze kedy sa uracim prist domov, tak nepridem. Ja nemam nikym nariadene byt doma.
@cocolino234 jaj moja, to máš tak, tu je žena vždy za blbca na tejto stránke keď sa s niečím posťažuje
Autorka ty si mu ale nepísala normálnu sms, písala si mu nasrato "kedy MIENI prísť domov a ci vobec" to znie úplne ináč ako sms "ahoj zlato, si v poriadku, bojim sa o teba"
Chceš objektívny názor? Áno je hnusne keď nepovie nič, nedvíha telefón a nepríde celú noc. Ale ty sama musíš vedieť v akom tóne si s ním komunikovala, koľkokrát si mu volala, písala a ci by si nevybuchla hnevom keby ti rovno povie ze ide s kamošmi piť.
Byt stíhačkou je tiež hodne dieťaťa.
Nebolo by mi to jedno a keďže píšeš, že sa to nestalo prvýkrát..a vieš kam chodí? Nie je v tom iná žena?
@marcellka32 veď práve toto, väčšinou prespí u jeho mamy, pochádza totiž z 25 km vzdialeného mesta alebo v kancelárii, VRAJ
Cize ma zlu chvilku, tak sa dvihne, vyprdne na vsetko v domacnosti a sebecky sa odteperi ozrat s kamosmi.
Alebo odrby o poobednom meetingu v kancli, bez odozvy a nevrati sa celu noc.
Tych blbych chvil este bude on mat...vyzera, ze mas doma vetroplacha a toto nie je za mna chlap a uz vobec do dlhodobeho vztahu ci manzelstva. Ako kamos mozno ale inak u by si u mna neskrtol. Ja osobne po mojich skusenostiach by som to asap ukoncila.
Tak ked si mu to napisala slusne a neodpoveda alebo reaguje negativne a to opakovane, tak vas vztah neni v poriadku. A vyriesis to len osobnym rozhovorom, pokial vobec. Bombardovat hovormi alebo sms ti nepomoze. Jeho nedonutis, aby prisiel. Popremyslaj ci s nim chces byt.
nebombarduj ho, nemá to zmysel. Skôr by som riešila, či do budúcna toto potrebujem.
Ty si jeho mamka ci frajerka? Áno väčšinou si ľudia sami od seba povedia keď neprídu v noci domov aby sa ten druhy nebál.
Ale keby mi príde sms s textom "kedy mienis prísť domov a ci vobec" a k tomu xxx zmeškaných hovorov just neprídem celú noc a nedvihnem telefón. Neznášam takúto kontrolu, nechcela by som byť vo vzťahu kde "musím hlásiť každý svoj pohyb a večer byt doma". Toto mi robila mamka v 16 tích, ďakujem pekne.