Ahojte chcem sa len vyrozpravat…moj muz je mamanacik
S muzom sme spolu 10 rokov z toho 3 manzelia a bijem sa po hlave ze som toto nevudela pocas chidenia…. S matkou si 3x denne vyvolava do toho watsapp, 1x tyzdenna povinna jazda do rodneej obce a s matkou este ´racuje v praci. Ked sme spolu chodili a som u nich prespala tak matke siel dat pusu na dobru noc. Nikdy na matku ani len nezvysil hlas predomnou vzdy ju vykresluje ako bohynu. Pre mna je to krkavcia matka ktora dala vychovavt deti na 15rokov svojej matke( bezdovodne) a muz chodil domov preapavat len cwz vikend. Asi dobiehaju zameskane obaja ? Citim sa ako 5 koleso na voze medzi nimi. Este som im aj vynosila dieta a svokra by si dveru najradsej osvojila. Neustale sa jej dozaduje. Muz nic nevymysli ziqdny progrqm pre nas len ist na navstevu ku mamicke, nema ani kamarqtov. Mne vhadke povedal ze najradsej by siel spat k mamicke s dcerou a mna nechce ze tam by mu bolo lepsie.
Som vadna ja ? Alebo mi prepina a pride mi to suce k psychiatrovi s oboma naraz…matka sa ho vkuse zastava , ved dokonca ked dcera mala 1mesiac po hadke odiwsiel k mamicke na mesiac a vobec jej to nevadilo ze ho tam ma a na dceru kaslal. Este mi svokra vytkla ze com som neprisla s dcerou ich pozriwt ze ju mesiac nevideli…Tak pre koho si to dieta robil???
Toto sa nezmení
A?Veď si to videla a vedela. Prepáč, takých ako ty mi ľúto nie je, sama si sa rozhodla do toho ísť a odrazu sa Ti to nepáči. Buď to budeš ďalej tolerovať, ako doteraz alebo odídeš. Čo iné chceš počuť. On sa nezmení.
bohuzial, castokrat sme aj my zeny (nepriamo) zodpovedne za to, ze manzelstva vyzeraju napr ako to tvoje.. a to z jedineho dovodu, ako pisala vyssie @magic08, to bolo urcite aj pred manzelstvom a pred tym, nez ste splodili dcerku, no ty ked si este mala moznost vymanit sa z tohto vztahu, si tak neurobila a preto teraz trpis.. suhlasim, nezmeni sa to
Zvaz si v akom je svokra stave. Bude este dlho v "urade" alebo to vyzera na skory exit na cintorin?
@martinmmartin Tak toto bolo tvrdé😃
@martinmmartin mam podobneho znameho, uz teraz ma paniku, ze co bude, ked sa jeho matke nieco stane, totalny hypochonder, doktori sa z neho smeju, cize ak sa nieco jeho mame stane, tam ratam s brutalnou depresiou ako svina, lebo toto proste nie je normalne. Od takychto typov vzdy len utekat.
Akoze si to nevidela pocas chodenia ? 😄
Si sa vzdy liekmi nadopovala kym on bol u mamky alebo s nou furt volal? To sa ako da
Vieš on bol taký vždy takže jediná chyba je, že si to tolerovala a zobudila si sa až po manželstve a dieťati. Buď to budeš tolerovať ďalej alebo to ukonči, iná možnosť nie je.
Pises, ze na matku nikdy ani len nezvysil hlas... to ani ja a vztahy mame, myslim, normalne.
Ano, sama si si na vine, ked si videla uz davno, ze sa takto sprava.
Čo plačeš toto sa nezmení, takže máš len dve možnosti ostať ale odísť, je na tebe ako budeš žiť život na nikom inom
@martinmmartin Ježiš 🤣
@lulka5555 On odisiel na mesiac a Ty si ho potom pustila domov? Uz by mal zamok vymeneny a veci zaslane k mamicke. Mozes este skusit nejaku poradnu, ale tipujem, ze on tam pojde jedine s mamickou, takze to tiez asi nevyjde.
@lulka5555 pri takomto stupni naviazanosti na matku si MUSELA vedieť, koho si berieš - no tak ho máš. Toto nebude lepšie, skôr horšie. Ale tak čo už, oni si absolvujú svoje "šialenstvo vo dvojici", ty si doňho dobrovoľne vstúpila - jediné chúďa je tam to dieťa...
@lulka5555 ani som tu nechcela písať po prečítaní príspevku. Ale môžeš aspoň prosím vysvetliť prečo si si brala takého chlapa? Rozum mi toto neberie 🤦🏼♀️
@bielasovicka Lebo dúfala, že sa zmení. Stará dobrá klasika, z ktorej sa žiadna blbá žena poučiť nechce.
na TLC chodí taký program, volá sa I love a mama´s boy a je to o tom, že chlapi majú veľmi blízky, až nezdravý vzťah so svojimi matkami, tvoj prípad je zrejme podobný ...
Tu niet co radit. Normalne to nie je, to je jasne. On sa nezmeni. Bud to prijmes alebo odides.
Vsak im dopraj vzajomnu lasku, ty si v tom trojuholniku navyse. Odid od neho, bud sa mamanek spamata, alebo bude zit s mamickou stastne az do smrti. 💖
Muža prenechaj jeho mamičke a ty si nájdi iného.
@lulka5555 od takého mamičkára ruky preč. Čím skôr, tym lepšie.
@lulka5555 no mne to pripadá choré, chorez oboch strán syna k matke a matky k synovi. Toto je na psychológa. Keď sa oženil, má žiť so ženou a deťmi, nie uteká k mamke. Áno, v prípade choroby matky jej má pomôcť, ale inak ma byť doma. Nebola by som s takým človekom, ale to je len môj názor.
@lulka5555 podla toho čo pišeš to ma svokra "o generaciu" posunute. Syna jej vychovaval niekto iny (bohvie kde sa flakala). Bola asi ešte sama nedozrete decko ked mala syna. A teraz si to mamičkovanie vynahradza. Len neviem či na synovi alebo na Vašej dcere. Keby Ti bravala malu (bez manžela) tak by to bola idealna babka. Možem ešte otazku : aku ulohu ma v tomto celom svokor ak nejaky je, tusim nespominaš. Budeš to mať ale ťažke. Toto je veľmi zly vzťahovy vzorec. A šipim že ani sex vam za tychto okolnosti nemože moc dobre fungovať.
@lulka5555
ja budem teraz hnusoba najnutnejšie ale nevadí... Pokial by som zistila, ze som tehotna s takýmto telivom, o tehu by ani nevedel.
Ale s maminkou by som ja nebola, taka slepá si nemohla byť 7 rokov aby si si nevšimla aký je!
Toto pre mna nie je chlap ale nemôžete decko!
Rozviedla by som sa s ním. Nema to v hlave upratané, putovná šnúra neoreszrihnuta. A ty si tiež nebola celkom kompletná, ostat s takym chmulom.
@martinmmartin moju už ofukujeme vyše 20 rokov. Fakt po ťažkej diagnóze, invalid. Ale drží sa. Takže toto nie je dobrý postoj z vlastnej skúsenosti. Manžel si musí uvedomiť že všetci nevieme dňa ani hodiny a je jedno kto má koľko rokov.
@prevlockalucia este podotknem - moj proces trvá uz roky.. k takému ako ty.. otázky tipu “kto je tu vadny.. obviňovaniu samej seba.. az k priznaniu a najťažšiemu - nieco s tym spravit.. nechaj si cas.. a ver svojmu vnútru.. tam mas odpovede aj ked je ťažké ich prijať..
@lulka5555 najviac priľne dieťa k tyranovi. Je to nefér, lebo on stále hľadá pozornosť matky a podvedome si chce naplniť potreby ktoré neboli uspokojené v detstve. Tu nevyhráte ty s dcérkou.
prepac, ale toto vsetko si musela vidiet po cely cas, len si pred tym zatvarala oci. teraz uz ťažko radiť. bud zotrvat a cely zivot byt ta druha, alebo odist