Prosím, potrebujem odbornú pomoc. som gej a nechem byť. Nepotrebujem povzbudenia ani slova útechy. Už nechem čítať o tom , že je to normálne a prirodzené. Potrebujem odbornú pomoc. kontakt na niekoho kto sa tým zaoberá . A ak je tu niekto kto sa toho zbavil, rád prijmem rady. Ak by ste mi vedeli dať konkrétne informácie budem rád. ďakujem. rád by som sa nakontaktoval na odborníka. Alex.
@alexander3 tak začni spávať so ženami a hladaj v nich to pekné
@alexander3 lenze ak uz raz si tak to nefunguje tak ze si povies ze nechces byt a jednoducho nebudes..musis sa obratit na odbornu pomoc, ta ti bude vediet lepsie poradit a mozno ta trosku spravnejsie zacat orientovat..ale proste je to v tebe a myslim ze na sto percent sa toho nezbavis
skus absolvovať rodinne konstelacie, netvrdim ze prestanes byt gay (ja neviem co to s tebou spravi), ale pomaha to pohnut sa z miesta a pochopit. Jednoznacne to pomaha. S postojom ze nechces byt gay sa asi daleko nedostanes a cloveku, ktory tvrdi, ze sa toho zbavil by som neverila
@alexander3 vies co v lekarnach predavaju ANTIGAY tabletku, je trochu drahsia ale stoji za to...3 dni uzivas a si hetero 🤐
Neviem ci si veriaci..ale odovzdaj to Panu Bohu..a modli sa ...homosexualita je od diabla.
@20tanicka20t toto si dufam, nemyslela vazne!
@20tanicka20t od diabla su akurat taketo reci
@20tanicka20t ty sa odovzdaj psychiatrovi... debilita je od diabla
@20tanicka20t 😂😂😂😂😂
@alexander3 neviem,kolko mas rokov,ale cas spravi vela. Led nechces byt gay,skus to proste nepraktizovat. Mozes skusit vztahy so zenami,mozno sa ti to zapaci a zistis,ze si Bi. Ale neda sa prestat byt gay,iba nepraktizovat to alebo to potlacit a neviem,nakolko sa da tak zit.
@alexander3 Alex, zda sa, ze prave podporu potrebujes. Sexualna orientacia sa neda zmenit chcenim, je to proste v cloveku. Podla mna potrebujes aby ta tvoje okolie prijalo takeho aky si - a teda hlavne ty sam seba potrebujes brat takeho aky si, prejav si sebauctu, maj sa rad a ver, ze si jedinecny. Je to urcite tazke sa s tym zmierit, no casom urcite najdes vnutornu harmoniu a potom aj zivotnu lasku. Drzim ti palce.
@alexander3 najlepsie by bolo najst niekoho, s kym si mozes o tom porozpravat, lebo ak si raz gay, tak to uz nezmenis, uz sa s tim mozes len a le vyrovnat
@20tanicka20t uz mi leziete vy veriace na nervy, to snad nie je mozne, co za kraviny tu citam od akoze veriacich
@20tanicka20t hanbi sa za tak hlúpy názor, ktorým môžeš len uškodiť. 😡😤
@sibalka21
@hankaop
@krajcikovad
S modlitbou nic nepokazi..a aka je pravda to sa vsetci raz dozvieme...
@alexander3 z akého dôvodu si sa takto rozhodol, že sa chceš zmeniť, čiže potlačiť sám seba
@majcika kazdy si moze povedat svoj nazor...ja som len dala radu ako hocikto iny...a nech si vyberie dotycny..
@20tanicka20t iste mu prospeje tvoja posledná poznámka diabolska. 😂
@alexander3 Ak si veriaci, skus zajst za knazom...napriklad pri spovedi sa mu zdôver, on Ta mozno nejako nasmeruje. Skor za nejakym mladsim by som ale s tymto sla.
@20tanicka20t no to je teda rada.... bravoo
raz si gay tak hold budes gay.. podtlacat o mozes..ale ublizis len svojej mozno buducej priatelke ak to raz praskne a aj sebe... jedina rada c ti kto moze dat je zajst za psychologom a zacat mat rad seba sameho takeho aky si ... byt gay nieje nic zle.. budes to mat troska tazsie ludia vedia byt zly .. ale si iny v niecom vynimocny a vobec nie zly ... a ten vtip s modlenim 😀 😀 😀 😀 😀 ako nic v zlom to uz jaka sekta
hm, sexuolog, psycholog, psychiater, možno stačí len dodať testosteron
@20tanicka20t hadam tomu aj neveris...panecky...
Dievcata, naco hasterenie tuna zase? Chalanovi to nepomoze. Jasne sa v uvodnom prispevku vyjadril, ake informacie tu hlada...tak radte konkretne to, co by mu mohlo pomoct s jeho problemom. Ano, pre neho to problem je. Problem s tym obvykle nemaju najma ti, ktori nie su homo.
@sardinka32 ale určite mu nepomôže modlitba a už duplom nie kňaz!
@shilou vzdy bol muz a zena..su tak vytvorene aj nase tela..pre spojenie..preco napriklad nemozu mat dvaja chlapi dieta? Je to predsa proti zdravemu rozumu.. A ak su to take strasne debiliny..tak co robia exorcisti..porozmyslaj nad tym...nemusis odpisovat..
@20tanicka20t a keď farár znásilní chlapcov z farnosti, alebo má utajených potomkov s kuchárkami, čo ani čaj nevedia uvariť a predsa bývajú na fare, to nie je od diabla?
to čo je v tebe vrodené, toho sa veru nezbavíš
vo svojom okolí si pohľadaj kontakt na sexuológa, psychiatra