Nechápem klebetných ľudí

majaxy
31. mar 2016

Nechápem klebetných ľudí... čo kto o mne vie, a chce povedať, a vie ako ja sama viem o sebe možno menej.

majaxy
autor
31. mar 2016

Wau,nechcela som dať taký prudký názov, ale ma to fakt mrzí, prečo rieši niekto mna, ked ja neriešim jeho...

maxiva
31. mar 2016

promin,ale stale to citam a aj tak tomu nechapem

majaxy
autor
31. mar 2016

Aha, tak teba to neoslovilo, prepáč..

maxiva
31. mar 2016

kym si mlada a pekna tak ta bude stale niekto riesit.ked uz budes skareda a stara,uz ta nebude riesit nikto 😀netrap sa tym,niektori ludia zavidia aj nos medzi ocami a potom potrebuju furt niekoho ohovarat 😠

bonaqa2013
31. mar 2016

Načo si všímaš čo o tebe kto hovorí. Maja mama vždy hovorila LEN HORšIA KOBYLA OD TEBA ŤA KOPNE.... Takže ak nerozumieš - napíš, vysvetlím....

maxiva
31. mar 2016

nie,ze neoslovilo,len ta prva veta hore nedava zmysel 😉 ale viem ako si to myslela

ludmilaka
31. mar 2016

Tak ja si myslím, že z toho v riti bude hlavne admin...

majaxy
autor
31. mar 2016

Som už škaeda a stará a vždy ma niekto rieši ...

ludmilaka
31. mar 2016

@bonaqa2013 to je krásne s také pravdivé. Budem používať, bo ja som okopávaná ako záhradka😁

ludmilaka
31. mar 2016

@majaxy tak potom musíš byť aspoň bohatá.

majaxy
autor
31. mar 2016

@bonaqa2013 nevšímam, mám na to svoj vek, ale veru ma zarazili nejake veci...

maxiva
31. mar 2016

@majaxy ale no snad to nebude az take zle,ci?az tak ta to nastvalo?

alana1
1. apr 2016

z takychto ludi sa smej, je to ich problem, ze riesia a ohovaraju, a ver, ze karma je zdarma , mne sa to uz 1000x potvrdilo 🙂

dominika6
1. apr 2016

@majaxy
ako sa hovorí,bez vetra sa ani lístok nepohne čiže bud ty dávaš dôvody na to aby ťa stále niekto rozpytvával,alebo sa pohybuješ pri nesprávnych ľudoch...

maxiva
1. apr 2016

@dominika6 no myslim,ze niektori ludia ani nepotrebuju ten "vietor" 😉 fakt existuju tak zakerni ludia,ze az 😠 ..ked som este byvala v meste bola tam jedna suseda,ktora ma vkuse ohovarala,ona mi zavidela fakt,ze vsetko.ja som sa jej vyhybala,ale nejako to nepomahalo.teraz tam uz nebyvam,takze nastastie uz jej ohovaracky neriesim 😎

sardinka335
1. apr 2016

no a? Nech si ludia hovoria, pokial sa o tebe hovorí tak žiješ!
Uz tu vidim pisatelky ako nikdy nikoho neriešili a neriešia neohovaraju a na kazdeho len dobre...no to iste.....ja bezne riešim a čo? Doma medzi 4 stenami si poviem čo chcem a na koho chcem, pripadne s velmi dobrou kamoškou prelustrujeme aj pol mesta ked je o čom. Verejne nič nevytahujem a udržiavam ,,dekorum,,.

veronka91
1. apr 2016
Používateľ veronka91 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronka91.

klebetnice vzdy boli a vzdy budu, treba sa naucit nad tym uz ani nepozastavovat, ved ich to raz prestane bavit

petulda333
1. apr 2016

Jaaj,ja napr tu z konika nikoho nepoznam osobne,jednu mamicku poznam z videnia,a uz som sa tu tolko o sebe dozvedela...som alkoholicka,vyzieracka statu a pod..a ohovaranie poznam aj z blizkeho okolia,tiez to nechapem ze ti niekto do oci povie nieco pekne a mile a zachvilu za chrbtom na tebe nenecha nitku suchu...ale neriesim...nebudem si kazit pekne dni blbostami

alaguema
1. apr 2016

@sardinka335 Ja neriešim nikoho. Nie preto, že by som sa hrala na moralistku, ale preto, že sa mi nechce 😀 Keď sme boli noví v dedine, tak boli pokusy zo strany miestnych ženičiek oboznámiť ma s miestnym folklórom, ale mňa to fakt nezaujíma. V rodine preberáme vzťahy a čo sa udialo, ale to s láskou, veď sme rodina a asi je to normálka. Cudzích súkromie ma nezaujíma, to môj muž je skôr na klebety 😀

misel0806
1. apr 2016

100 ludi 100 chuti!!! Jednym uchom dnu druhym von. Nech si ludia myslia co chcu a hovoria co chcu... Aky clovek taka rec... 😁

0silvia0
1. apr 2016

@majaxy ani ja nechápem klebetných ľudí a najlepšie na tom je to, že ich ani nechcem pochopiť, čiže ma to vôbec netrápi. A ak o mne niekto klebetí, nech sa páči, nech si poslúži, mne to žily netrhá 🙂

emilia25
1. apr 2016

No baby toto velmi dobre poznam a o co je to horsie ze su to súrodenci.oni rozvedeny nešťastný kazdy od nich uteká a ja v šťastnom manželstve super svokru co nám pomshs a toto nemôžu preglgnut.na chlieb mi z nich nik neds a k môjmu životu a k šťastiu ich fskt nepotrebujem.

jana_eyre
1. apr 2016

@alaguema ja som taka ista.. pokial sa ma to netyka, neriesim nikoho druheho zivot, hoci mozno to je neuveritelne 😀

sardinka335
1. apr 2016

@alaguema tak myslím si že slovo ,,riešiť,, je prisilný vyraz. Ja tiež určite nechodim od domu k domu a nevyzvedam kde sa čo šuchne, zase tak strašne ma druhí ludia nezaujímaju aby som vyslovene sedela v okne a sondovala ako tie babky z filmu Slunce, seno......,múra jedna pelešivá,, 😀 😀 Ale ked stretnem kamošku a ta mi na otazku čo je nove povie kto je tehotny, kto sa rozvadza, kto zomrel, kto s kym chodi, kde sa hadaju a kde maju deti neposlušne tak prečo by som si nevypočula...dalej to neširim, teda ak neratam ze čosi utrusim mužovi, mojej mame alebo najlepšej kamoške.
V rodine sme kazda zo zien uplne ina..ale v ramci zachovania akých takých dobrých vztahov si svoj nazor,, zase poviem len doma medzi 4 stenami, inak sa usmievam.

ivett1
1. apr 2016

@majaxy ja ich chápem, chcú byť zaujímaví a ak klebetia o druhých nevadí mi to🙂... osobne klebety neroznášam, ale vypočujem si - je to istý druh informácie ...samozrejme, tiež ma strašne naštve, keď sa dozviem, že niekto o mne šíri klebety ...ale ... s tým nič nenarobíš... skrátka vždy to tu bolo a asi aj bude 😝 😖

alaguema
1. apr 2016

@sardinka335 rozhovor o tom, že je nejaká známa tehotná a porodí dievčatko v marci, alebo niekto v dedine zomrel a na čo, nepovažujem za klebety ani ohováranie, ale za holé fakty a kľudne pokecám. Ohováranie je detailné prepieranie a posudzovanie niečieho súkromia. A mňa to nezaujíma, nebaví, príde mi to smiešne. Odpovedám mlčaním a zmenou témy. Postupne to všetky v dedine prestalo baviť a už to na mňa žiadna neskúša 😀

lena888
1. apr 2016

nemam s kym ohovarat, aj tak o nikom nic neviem. Ci niekto ohovara mna sa nedozviem, lebo mi to nema kto povedat 🙂

majusik236
1. apr 2016

ja sa nad tým nejak zvlášť nepozastavujem, keď ma niekto tak prázdny život, že nemá asi nič lepšie na robote, je v podstate chudák 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 v mojej prítomnosti moc ľudia neklebetia, keďže moc dobrý spoločník na túto aktivitu nie som , ono v podstate možno na niekoho to môže pôsobiť až tak, že sa o ľudí nezaujímam, ale tak mňa nejak neberú ani debaty o spoločných známych čo majú nové, s tými ktorí ma zaujímajú som v kontakte, ako žijú viem od nich a ostatní, nech sa im darí , samozrejme, ale nejak to ide mimo mňa....

alaguema
1. apr 2016

@sardinka335 inak, vedia to aj poniektoré žienky z NM (ktoré to skúsili), že na IP s námetom na ohováranie, nereagujem 😉

sardinka335
1. apr 2016

@alaguema pozri mne je jedno čo je ohovaranie...ja kludne aj ,,detailne preperiem,, pretoze k tým zakladným informáciám sa pridruzia aj ,podinformácie,, a hole fakty dostavaju ine suvsislosti - ak s tym niekto pride a hovori mi prečo nie, ja si vypočujem, ja som celkovo zvedava osoba a určite nikoho nezastavim ked mi začne sám vykladať ze ,,nie nehovor mi o Mariši prečo sa rozvadza,, šak nech mi povie...som zvedava prečo nie. ALe ze by som cielene chodila to roznašať a riešiť to nie...len si zo zvedavosti vypočujem. Ja x krát dovernej kamaratke poviem ze toto sa hento s ami nepači napr. ako dotyčna reagovala na moje dieťa atd..atd...a určite aj v opačnom garde aj mna ludia posudzovali ale ved nech - mne to nevadi. Bud sme si vyslovene ako ludia nesadli a to mi fakt zili netrha, proste nemožem vyjst s kazdym to je nemožne, alebo to bola aj zla interpretacia veci, informacie isli cez viac osob a vysledok bolo niečo uplne ine ako na začiatku - to ma dajme tomu zamrzi ak si niekto niečo vysvetlil velmi zle a naozaj to tak nebolo a širi sa to dalej. ALe tak čo...ak je to niekto normalny tak sa snazim nadviazat kontakt a vysvetliť veci a ak nie no holt mrzi ma to, vykecam sa doma mužovi čo ma štve alebo kamoške ale plakat do vankuša uz nebudem...