Bavili sme sa o jednej znamej ktora robi gogo tanecnicu a dost hanlivo sa prezentuje aj na socialnej sieti, myslim fotkami a tak. Len tak prisla na to rec a moj chlap mi zabil, ze take zeny su podla neho reprezentativne. Normalne ma tym vytocil, ze ako moze taku blbost povedat. Nie som ziadna puritanka ale ako vazne toto povedat? Ja si reprezentativnu zenu predstavujem inak, ako na podiu v tangacoch a podprde, kde nad nou slinta xy chlapov. Som mu povedala, ci by to tvrdil aj keby to robim ja alebo jeho dcera tak sa este urazil. Normalne si teraz pripadam ako chuderka, ze ja robim len obyc pracu a nie som pre neho reprezentativna, aj ked sa pekne obliekam elegantne atd..ale pre neho su viac ,,stetky" na podiu...🙈
😂😂😂
Možno ani nepozná význam slova reprezentatívna 🤷
pozná on vôbec význam slova "reprezentatívna"?
Mozno si mysli, ze v gogo tanci existuju nejake majstrovstva a ona na nich reprezentuje klub.
Mozno si to pomylil so sportovym klubom.
On bude taky jednoduchsi.
Myslím, že ste sa nepochopili.
No tak máte rozdielny názor
Debo 😅
mozno ste tu vetu rozdielne chapali a nemal chut ti to dovysvetlovat 😉 lebo videl ako si na neho hned vybehla ako byk pri cervenom platne...
Určite to myslel ironicky. Niečo podobné ako keby povedal, ze sú to herečky. 😅😅
Pretočila by som nad tým očami, že keď myslí...však keby takú chcel, tak by s takou bol... nač to vôbec rozoberať a čertiť sa, že ju nedourážal ako si si predstavovala...
Asi nevie, co to slovi znamena. A vacsina chlapov nerozmysla hlavou, ked vidi taketo polonahe zeny v lascivnych pozach. A mozno jej robi dobre, ze nad nou chlapi skoro nahou slintaju a onanuju nad fotkami na socialnych sietach. Ja by som sa tym vobec nezaoberala.
Jednoznačne nevie, čo to slovo znamená. Podľa mňa si myslí, že niečo ako "dobre sa na ňu pozerá".
Tak už vieš do máš doma 🤷
Mega sa tu dnes bavim 🤣
Možno mu išlo na nervy, ze ohovaraš vašu známu a tak ta potreboval nejako uzemniť. Možno si sa nad ňu navyšovala a navyšuješ a už ho s tým hneváš.
Možno myslel jej vzhľad, postavu
Vytocil ta lebo ma iny nazor ako ty ?????
Iny nazor mat je uplne v poriadku. V poriadku neni ze ta tym vytocil.
Musis sa naucit akceptovat ze ludia maju ine nazory
Tiež súhlasím s tým že máš natoľko blbého chlapa že netuší čo slovo reprezentatívna znamená
Podla mna myslel reprezentativna, ze by sa takou frajerkou rad pred kamaratmi pochvalil, vsetci by mu ju zavideli a on by bol za najvacsieho frajera 😎. To si sa fakt za toto urazila 😁😅.
len tak náhodou povedal čo si myslí... to sa stáva.
nechtiac odhalil pravdu.
On sa možno neurazil, len si uvedomil čo trepol, tak jeho najlepšia obrana je útok. Kým Ťa nenúti ho takto reprezentovať, tak by som sa na tom radšej bavila na Tvojom mieste. Zatancuj mu večer a vysvetlite si to ,,názorne". Najlepšie na nedorozumení je udobrovanie 😉
Paneboze, na takejto kravine sa dokážu ludia pohádať?😄🤦🏽♀️ Ďakujem za môjho muza, ktorý tiez vie povedať občas blbosť ale neprezivam to, každý občas nieco zadre 😀
Podla mna tym myslel nieco uplne ine len netrafil spravne slovo /poznam od mojho chlapa, ktory tiez casto chce povedat nieco mudro znejuce, len nie vzdy trafi spravne cudzie slovo 😆 lenze ja uz ho poznam a viem co mysli, aj ked to nevie spravne pomenovat 😄/
@danica2711 no zjavne nie ale vytocilo ma to..dobre beriem ze chlap sa pozrie na taku odhalenu zenu je to mozno sexy ale reprezentativne? Och 🙈
@lindous nechcela som aby ju urazal preboha len mi zastal.rozum nad tym co povedal..
Podľa mňa nemyslel reprezentatívna. Možno chcel povedať niečo v tom zmysle, že je pekná a stará sa o seba. Ono by sa to aj v určitej súvislosti dalo brať za reprezentatívnosť… napríklad keby si zháňa kšefty, alebo sugardaddyho, keby robí luxusnú spoločníčku… v niektorých kontextoch asi bude reprezentatívna. Ale v kontexte reprezentatívna manželka, matka, učiteľka to asi nemyslel 😂😂 to si viem úplne predstaviť, jak to chlap povedal, začal cirkus a on už ani nevedel jak to vlastne myslel 😂😂
Niektoré striptérky a spoločníčky su fakt škaredé, že sa divím, že vôbec nejaké kšefty maju. Tak táto je možno taká reprezentatívna 😂😂
@lavender94 hej ved som mu aj povedala ze mi to pride ako taka luxusnejsia stetka co sa pretrca a robi si pomimo ksefty tak si ju zacal obhajovat. Nerobila som ziadny cirkus len som mu povedala ze trepe sprostosti 😂
Chlapi včera zliezli zo stromu a dnes mudrujú...Asi nerozmýšľa hlavou, ale asi iným..
Reprezentatívna, nemyslel,že fotkami ktoré dáva sa vlastne reprezentuje aby mala robotu?
Prečo si s takým chlapom?
Veď ten je vytretý ako podlaha na bowlingu.