Dievčatá, ako často sa stretávate so svokrovcami ktorí sú vyše 450km ďalej ? A zrovna sa nemáte v laske ? .. Som divna ak tak nechcem chodiť každý mesiac ? Muž tam chce ísť strašne na veľkonočné sviatky, pritom sme sa dohodli že pôjdeme k mojej rodine. Pretože sme s nimi už tento mesiac boli.
každý mesiac by som sa tam netrepala ani náhodou, raz za dva, za tri mesiace maximálne. Nie je od tvojho muža fér, keď chce ísť k rodičom na Veľkonočné sviatky a boli ste dohodnutí, že pôjdete k tvojej rodine. Povedala by som mu, že sa mi nepáči, že uprednostňuje svoju rodinu a na Veľkú noc k jeho rodičom v žiadnom prípade nepôjdem. Máte deti?
@elizabet173 áno máme jedno.
Svokra je len 200km a stretavame sa par krat do roka. Posledne na vianoce a doteraz predychavam 😆 dalsie stretko je naplanovane na koniec aprila na 1. narodeniny vnucata. Potom asi leto. No, tak raz za 3 mesiace aj to mam radsej ked pridu oni k nam do domu ako my k nim. Netrepala by som sa tam kazdy mesiac, nech pridu aj oni ked tak moc chcu. Pripadne nech ide sam muz
Svokru mám v jednom meste a vidime sa 2x do roka, vzťahy sú fajn, nemá záujem🤷♀️
Mám svokru desaťkrát bližšie, než ty a naposledy som ju videla 6.1. Najbližšie ju uvidím teraz v nedeľu. Potom zase zopár mesiacov nie. Vzťahy máme veľmi dobré. (Možno aj preto, že sa vidíme raz za pár mesiacov.)
a to sa k nim trepete raz mesačne odkedy ste sa zobrali? Ak k tvojím rodičom chodíte raz mesačne? To vám dosť stenčuje čas, kedy ako rodina môžete byť spolu len vy traja
Ja mám svokru tuná v dedine a navštevujeme sa len na meniny a narodeniny. Vychádza to tak raz za mesiac,ale zas muž ich vidí každý deň,tak to je trošku iný prípad. Ale zase aj k našim čo sú od nás vyše 100 km navštevujem raz za mesiac,ale väčšinou chodím sama.
Normalne vám závidím baby.. Ja tam idem vždy nerada. Muž je na nich strasne upety a jeho matka so sestrou tiež na neho. Pritom tomu nerozumiem, keď sme si zakladali rodinu, tak vedel ako to bude. S našimi, sme raz do mesiaca. Buď prídu oni alebo my ..ale teda už sme tam od januara neboli. Vždy keď tam idem, malého ani poriadne nemám. Zoberú ho, všetko riešia s ním oni a ja ako 5 koleso na voze. Nebránim v pestovaní ale toto mi už pride moc. Som majetnicka ?
Majetnicka asi niesi. Tak im nedovol ho zobrat na celu dobu. Vsak im musis ukazat jasne pravidla ako sa chovat. A ako riesia vsetko s nim? Co vsetko? Pokial dieta, tak do toho sa razne zapoj.
Mne sa raz za mesiac pre vlastných rodičov zdá v pohode, je to predsa ich vnúča. Z toho že sa mu nemusíš u nich venovať si sprav výhodu. Ja mám teda deti už tri a hlavný dôvod návštev je práve ten že potrebujem od nich kľud :D
nie, nie si majetnícka, ale nie si asertívna. Robíš to, čo ti je proti vôli, nemyslím, aby si s mužom bojovala kto z koho, ale musí rešpektovať aj on teba. Neviem, koľko má tvoje dieťa, ale mne by ho zobrali, keby som nechcela a všetko riešili s ním oni len cez moju mŕtvolu. Ty nevieš povedať nie? Nie si majetnícka, si málo dôrazná, aj čo sa týka vzťahu s mužom, aj so svokrovcami a švagrinou.
@ajka0207 pre niekoho je to výhoda, niekto to cíti ináč.
rada a s láskou sa starám o nase dieťa. Nechcem a ani nepotrebujem aby to robil niekto za mňa 🙂 oni sa tešia z malého ale v prvom rade som ja a otec teda rodicia. Máte pravdu, častokrát neviem povedať nie.. Iba mužovi to poviem. Pokaždé sním chcú ist oni na prechádzku a tak rada by som šla len ja s mužom a malým. Bez nich..
Uvedomujem si, že mojich rodičov uprednostňujem. No pre mňa a pre malého robia veľmi veľa, im dokážem povedať aj nie. Viem ze ma svokrovci nemaju v láske, nevedia má ani osloviť normálne. Pre nich som len "Kata" .. A preto necítim nič voči ním á neviem im ho zveriť či dlhšiu dobu dať popestovat. Boli ma ro.
A vies pricinu, preco ta nevedia ani oslovit? Mali ste nejake konflikty?
Ja sa fakt musím smiať, počujte zenstiny, najmä tie co mate synov, to bude radosti vychytať takúto nevestu, veľmi vám to želám 🤣🤣🤣🤣. Ja neviem samé témy, ako mamičky nezvládajú jedno dieťatko, dve už ani nehovorím, potom sa dostanú k matke svojho muža a babke svojho dieťaťa a je pruuuser, lebo sa oňho starajú... Fakt akože už choďte dofrasa🤣🤣🤣🤣. Véd si babeny už vyberte. Bud k tej bestii nechoďte, povedzte jej do očí, že vám pije krv, už len to, že žije 🤣🤣, alebo si uvedomte, že môžete oddychovať a nebyť 100%materou,čo chytá hysak keď si jej chlapčeka zoberú na ruky vlastní starí rodičia. Apropo to aj pri návštevách vlastných mater tak vysilujete, či teda vaši muži, či ahááá, ti nesmú. Držať hubu a krok, makať v práci, prísť domov, starať sa o poriadok, decko, ist na prechádzku a večer podľa toho ako ktorá, bud trtkat ako mašina, alebo naopak, dat pokoj😉ja sa fakt zabávam na tom, aké to tu je... Slepicinec na ntuuuu🤣🤣🤣a sup, môžte do mna🤣
@kate211 nie nikdy.. Od prveho momentu má tak volajú. Hlavne jeho otec.. Nechcem aby to maly počul ani
a tvoj muž sa prizerá ako pajác?
@elizabet173 robí sa , ze to nepocuje
A manzel sa nepokusal zistit, preco sa k tebe tak chovaju, co im vadi? A manzel to ako berie? Volat niekoho "Kata", asi ta nemaju velmi v laske. Ale tam pricina byt musi.
@maciatkolulu kľuuuud, ja svoju svokru zbožňujem, je to úžasný človek
@maciatkolulu ty musíš mať veľmi zlý deň za sebou.. Neboj, vyspis sa a zajtra bude lepšie. Žiadna zo žien na MK za tvoje problémy nemôže ❤️
vieš, ty máš problém s mužom, nie so svokrovcami, s ním si treba sadnúť a pozhovárať sa a dať mu dolu klapky z očí. Nepochopila som, ako uprednostňuješ ty svojich rodičov, keď ste u nich od januára neboli a o chvíľu je apríl.
@karelova asi PMS, nechaj tak
Oni tu boli tento mesiac na dva dni.. Nerozumiem, asi si predstavovali lepšiu pre ich syna. Prinajlepšom tutku.
@maciatkolulu Vieš čo? Ja by som s tebou aj súhlasila, keby si to nenapísala tak hnusene, agresívno-hystericky.
ako ti muž vysvetlil to, že napriek dohode, že budete na Veľkú noc u tvojej rodiny, chce ísť zase k svojím rodičom, s ktorými ste častejšie?
my máme obe rodiny od seba cca 250km a navštevujeme sa raz za mesiac, ale máme medzi sebou dobré vzťahy.. návštevy však nijako nehrotíme, ideme na jednu noc k rodičom, potom na jednu noc k svokrovcom.. a tak v rámci jedného víkendu obehneme všetkých.. asi raz za 3-4 mesiace to robíme tak, že ostane na celý víkend u jedných a potom ďalší víkend u druhých.. no hlavne ich tlačíme do toho, aby sa konečne naučili aj oni chodiť k nám, lebo aj keď my máme narodeniny/meniny, musíme ísť k ním, aby nám vôbec zagratulovali...
Keď chodis k rodičom, mala by si aj k svokrovcom rovnako. Ste tam cez víkend dva dni, tak to prezi. Keď chcú byť z vnúčatom, nech sú. Koľko má dieťa rokov?
Ja niesom zastanca toho, ze kazde sviatky sa musi nutne byt u niektorych rodicov. A preco? Vsak vy ste uz dospele osoby, vy ste rodina. Nemozete zostat doma? Rodicov navstivite mimo sviatky, vtedy ked sa zhodnete na datume, dlzke pobytu, ktora vyhovuje vsetkym. Vsak ked nepridete na sviatky, tak snad vas nevydedia.