AHojte kočky, vopred sa ospravedlňujem, ak sa tu podobná téma už nachádza. Mám takú otázku, ako zareagovali vašu muži/partneri/snúbenci/priatelia na to, keď ste im oznámili, že čakáte bábatko???
My sme sa s priateľom rozhodli, že chceme spolu mimčo, dokonca to bol viac-menej jeho nápad, stále mi rozprával, že už sa teší na bábätko, hladkal mi bruško s tým, že už som určite tehotná, no keď som mu zrazu ukázala test s // , zrazu sa zľakol akosi toho a cúvol s tým, že "asi na to ešte nie je pripravený". Ja však stále dúfam, že to bol len prirodzený strach z neznámeho a nič vážnejšie v tom nebolo. Za odpovede vám ďakujem.
môj necúvol ani na okamih,a to si tú správu vypočul 3x,tešil sa viac ako ja asi ,najviac pri poslednom,lebo ten prišiel ako zázrak....asi už tušil,že po dvoch dievkach bude mať syna 😉
ale neboj,to je len prvotný šok,ak sa predtým správal tak ako sa správal.....a eštze som zvedavá,či ťa požiadal o ruku /kedy,ak nie teraz/ale nemusíš odpovedať....
@janinah
@lilimoni
kocky, ja nie som tehotna, sice som mala tie dve // ale dostala som ms...takze sa nic nekona...len po tych dvoch // cuvol a zrazu ako by utalo a uz ziadne taketo prejavy tsenia sa na babo...ale tak ako vravite, ja mam pocit ze sa len zlakol toho ked si to predstavil, ale ze ked to fakt vyjde tak sa bude velmi tesit... dakujem vam velmi za odpovede....🙂
Aj ja som este jednu mrchu ako teholka mala 🙂
Pri prvom tehu sa tešil. kričal do telefónu ja budem otcooooom. Mal veĺkú radosť.
Pri druhom tehu už to také nadšenie nebolo, ale vzal si do hlavy že to isto bude chlapec a tak sa tešil Chlapec nebol.
pri treťom sa so mnou vyvadil, že som zas tehu, že čo som to za ženu, on sa ma už bude báť. ale potom sa upokojil, že hádam to bude chlapec. dala som si zistiť pohlavie.... Keď som sa vrátila z mesta fajčil ako továrenský komín - vyvadil sa so mnou zas.
a tak máme spolu 3 dievčatá. V súčasnosti majú 9, 6,5 a 5 rokov.
@bonaqa2013 uff, teda, ty si to mala rusne poriadne, ja neivem ci by som to vôbec zvladla, keby som vedela, ze to takto berie ako ten tvoj.... ale snad ste psolu stastni aj napriek tomu, ze mate dievky 🙂
@lia23 Vies asi je to tym ze chlapi si vacsinou pri predstave svojho dietata predstavia usmiate, napapkane, prebalene, vykupkane babatko co sa usmieva v ich naruci. A ked to vyzera realnejsie tak im dojde ze ono to nie je take ruzove a spokojne babo vyzaduje vela energie, casu atd - vsak mamicky vedia 🙂. A to uz nieje pre chlapov take lakave.
@lia23 ale áno, nedá dopustiť na svoje princezny. Môžem povedať, že nás deti ešte viac spojili - nehádame sa už o hlúposti - neustále riešime deti.....
jooj kocky, ani neviete, kolko nadeje ste mi par príspevkami dodali. Ja stale verim, ze svoj nazor zmeni, ze to je len strach z neznameho a strach zo zodpovednosti, ze len mu zrazu doklilko, co to obnasa a zrazu sa toho prirodzene zlakol a ze aj napriekl slovam, ze si pojdem dat nasadit HAK, ktore ma velmi zaboleli, to nemyslel vazne a verim, ze by sa tesil keby som mu povedala, ze cakame mimi...Dufam, ze velmi skoro zisti, ze sa unahlil v rozhodnuti a coskoro zacne znova s hladkanim bruska a tesenim sa na nasu Sofinku (sme si pvedali, ze budeme mat Sofinku 😀- no samozrejme by sme sa tesili aj chlapcekovi ....🙂
pokiaľ teraz tehotná nie si a on takto reagoval, dala by som si so snažením pauzu, kým sa trošku upokojí. Určite nie je dobre aby bol do niečoho dotlačený
@lia23 Koľko má rokov tvoj partner? Možno oazj nie je ešte na dieťa pripravený, ked tak reagoval. Ako dlho ste spolu? Ked ti povedal, že si máš dať HAK, tak asi ozaj to dieťa ešte nechce. Radšej sa s ním porozprávaj ako to vidí, aby si nakoniec neostala sama s bábom.
@janickacrazy ma 30, ide mat v septembri 31..... a sme spolu zachvilku rok 🙂
@lia23 No tak to už je celkom fajn vek, aj ked niektorí chlapi nedospejú asi nikdy. Ja by som skúsila ešte ten rozhovor, aby si potom nebola zbytočne sklamaná.
@lia23 ahoj.prvého syna sme naplánovali spolu ale druhý syn po 6rokov prišiel nečakane nikto to necakal A hl.nie môj mm lebo nechcel druhé (mali sme posledné roky veľa starosti)A hl.sme chceli odísť zo Slovenska ale koli tehotenstvu sa to nestalo A to ho moc mrzelo.ešte zo začiatku dúfal že to nieje pravda ale keď som bola v 12tyzdni A mala som obrázok vtedy pochopil že je to pravda.viem že ho to veľmi mrzelo(nepovedal to)tým sa skončil nás odchod A ver mi možno to bolo aj dobre,teraz ma syn vyše roka A je šťastný že ho máme.to je len ten prvý šok lebo iné je to keď to plánujete A iné keď to je skutočnosť.ja pri druhom keď som tušila že som v tom spytala som sa ho že či by chcel druhé povedal že áno to však ešte netušil že som v tom po týždni keď som mu to povedala ze som.videla som sklamanie ale časom ho to prešlo to len prvý šok je taký.
ahoj ,ked som mala 20rokou rozhodli sme sa s manželom,že je čas na bábo.snažili sme sa rok a už som bola zúfala,že sa nedarí.ked som otehotnela,bola som nesmierne šťastná aked som povedala manželovi,že čakám bábo a bude ocko tak týžden chodil ako bez duše 😀 😀 uplne ani nekomunikoval musel to stráviť.asi sa mu to zdalo neskutočné.
@lia23 zatial nasad HAk alebo prezervativy a porozprávajte sa. rozhodne nestav vsetko na jednu kartu, ze hadam ho to len zaskocilo a on to rozdycha.
ak nie, nic sa uz nebude dat vratit spat. a budes dalsia, co riesi preplakane noci.
daj mu sancu byt uprimny (daj najavo, ze ak povie, ze sa sekol a dieta uz nechce, ze to bol len taky chvilkovy osial, tak sa nebude konat hystericky sudca Lynch, nebudes to vztahovat na seba, ze to dieta nechce s tebou, ani ze ta zavadzal a klamal a preco predtým ano-ano a teraz zrazu nie). radsej si byt na cistom, ako predpokladat, domyslat si, a potom byt slobodna matka.
@ematko29 @ali08 uff kocky, moj priatel bol po tych dvoch palickach na teste podobny :D tiez sa so mnou tazko horko bavil :D akurát vtedy bol prec v zahranici, tak mi len odpisal ze sa ide osprchovat :D :D
@moonlight1210 uz sme sa sice rozpravali , ale stale mam pocit, ze som k tejto teme vsetko nepovedala.... a preto ju budem musiet asi posledny krat otvorit a vysvetlit mu, ze strach je prirozdena vec, ze ja by som sa tiez bala...musim sa s nim este posledny krat porozpravat
@lia23 neber moj vek.my zme na zacatku tiez si vraveli ze ak sa podari babo budeme radi.podarilo sa na druhy pokus.priatel sa radoval.dnes ma nas syn 10 mesiacou a z mojho priatela je skvely ocinko a c Juli bude aj manzel