Zakazala som muzovi kontak s jeho sestrou do kym sa mi neospravedlni. Nebavi me sa snou pol roka teraz mu vypisuje. Velmi mi ublizila a on to vie a aj to uznal. Nie som ziadna handra pre nikoho a viac krat to nechcem dopustit. Uz som prehltla vela toho a vela krat jak od svokry tak od nej povzniesla sa nad tym je to jeho rodina hodila to za hlavu a stale ustupovala. Nikdy som od nich nepocula ziadnu omluvu alebo ze by im to bolo luto ba naopak. No tento krat to prehnala a nespravim jej tu radost aby jej to preslo bez slova... Ospravedlnenia Tym jej chcem dokázat ze ma mat voci mne respekt. Asi je to krajne riesenie ale uz neznesiem to ze jej to zakazdym prejde bez slova akoby nic.. Mozno ze niekto ma tu pochopi o co mi ide
A čo také strašné ti urobila ze mužovi zakazuješ kontakt s jeho rodinou ako malému decku?
sa tu volako vreco roztrhlo s tymi svagrinami v poslednej dobe. Tema svokra uz omrzela? Nova era - svagrina?
Nie som si ista, ci takymto skolkarskym spravanim ziskas respekt kohokolvek.
Ty si mu zakázala? 🤦🤦🤦Čo máte 5 rokov obaja?
Prečítala som si 1. vetu a mam dosť 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zakazat? Manzelovi? S vlastnou rodinou? Ved si to vybav sama za seba. Ano, mal by sa za teba manzel ako za svoju manzelku postavit, zastat si ta, ale nie tak, ze mu zakazes kontakt. Nakoniec z toho vyjdes ako manipulatorska hysterka
ani neviem co ti spravila a je mi jasne, ze nemas vsetkych 5 pohromade
Ako ti ublížili?keď sa muž nemôže s nimi stretávat. Čo on na to všetko? Je to predsa jeho rodina. Asi je dobrý podpapucnik a ty asi nebudeš ľahká povaha.inak nechápem.
A tvoj muž má 5 rokov? Omg. Veď ty sa s nou kontaktovať nemusíš, ale zakazovať niečo partnerovi je dosť dosť cez čiaru.
Úroveň 5 ročného decka!! Otras?! Zakázať niečo manželovi. Noo ty si jasná!! Ešte k tomu styk s vlastnou rodinou 😂😂😂
Keď mas problém rieš to s dotycnou osobou priamo a nezatahuj do toho iných ludi! Je to detinské, trápne a veľmi hlúpe
a?
Rešpekt si môžeš vybudovať, nie však vydupať.
Neviem čo ti švagriná spravila, ale nikdy sa nestavaj medzi muža a jeho rodinu pokiaľ sa tak nerozhodne sám, lebo nakoniec zničis aj vzťah, ktorý máte medzi sebou vy dvaja.
A to dava aku logiku?
A ma teraz voči tebe respekt?
chces respekt ale sama dupes nozickami ako soplave decko .. respekt sa neda donutit a pouzit muza ako zbran je ubohe.. je to jeho rodina nech ti spravila co chcela je to medzi vami dvoma a muza nechaj zit ...
hmm, manžel rukojemník.... paráda 😎 👍
@marisoul17 nikdy som to nerobila.... Osobne som si to snou chcela vybavit poslala ma do pi.. Ze ju nezajima co si myslim ze ona si povie co chce kedy chce a spravi co chce... Vela krat sa snou muz pohadal upozornoval on sa ma zastane nerozprava sa snou no po nejakej dobe sa mu vtiera a vsetko to ide od znova.. A mne neni schopna ani len slovko povedat ba naopak sa mi vysmieva aj pred rodinou ze si ku mne stale moze dovolovat cokolvek.. A mna uz to prestava bavit. Muzovi som to vysvetlila normalne ze co ma zere na tom ze tento krat jej treba ukazat hranice... Nejde mi o to aby neboli v kontakte ja viem ze to je nerealne....
Rešpekt si nevybudujes zákazmi. Alebo ho máš alebo nemáš. A stavať muža do pozície bud ja alebo tvoja rodina, to sa ti moze pekne vypomstiť. Aby si nedosiahla pyrhovo vitazstvo
Nezakazuj, u nas je nieco podobne od oktobra minuleho roka, pustili sa do mna svokrovci ako do handry vo vlastnom byte, na sviatky som tam s nim aj detmi išla vsetko vyzeralo ok do aprila kym nepreplo aj keho sestre na oslave kde som ani nebola!!!! Muž nechcel spať u rodicov, bohužiaľ asi icj to nasralo a zacali vystrajat ze sa ho boja, aky isiel domov ze ma zabiju a aom za to zodpovedna ak sa nieco stane jemu aj dcere lebo isli na bicykloch 🙈 najlepší gol bol ked odomkol dvere a on z usmevom doma a úplne v pohode ❤️❤️❤️ mala plakala co oni si k tatovi dovolili a co vystrajali ozraty 🤮🤮 odvtedy nekomunikujeme muz to respektuje, viezla som ho aj z detmi nech ich vidia a svokra dosla zas rýpať nejak v juni a to som sedela v aute!!!!!! U mna vidi ze nezakazujem ale sam asi uz nechce chodit ked vidi co porobili, povedal mi svoje na druhy den po oslave co si mysli ked hentak o nom hovorili,,,,, som sa rozpisala ale to je skoro nič 🙈🥂 ja sa nad nimi uz len pousmejem
Neviem čo ti urobili ale nezakajuj, nekontaktuj sa s nimi len ty. Povedz mužovi nech k nim kľudne chodí, ale ty ho sprevádzat nebudeš. Tak isto si neželáš ich navstevy u vás doma ale ak na tom bude muž trvať nech ti dá vedieť vopred, urobíš si program mimo domu. NIKDY sa muža nepýtaj čo sa dialo na týchto návštevách, kto čo hovoril atď....vtedy dokážeš že máš skutočný nadhľad
Keď tak čítam co píšem, nečudujem sa, že ťa jeho rodina ma plne zuby a aj za bezvýznamnú histerickú nulu. A naozaj neviem, či aj tvojho muža nezačnem ľutovať.
Aj dup dup nožičkou bolo?
Zakázala si mužovi? ...a keď sa ti jeho sestra ospravedlní tak mu zrušiš zákaz stretávania?
Preboha, predpokladám že tvoj muž je svojpravny, tak nech si spraví ako uzná on za vhodne a nie dávať dospelému mužovi "zaracha" 😀 je to tvoj muž ? Alebo neplnolety syn ?
Takto respekt neziskas Iba co im ukazes ze tvoj muz je pod papučou.
@elanor by si neverila ,ale cim mladsi rocnik tym hnusnejsie zenske..mam tri svagrine..vlastne uz len dve oficialne...jedna oficialna a ta uz ex svagrina robia iba zlo a hanbu v rodine...nikto nieje dokonaly,ani ja nie, ale co je moc je moc !!! Ked som mala take kamosky - toxicke osoby - ukoncila som kontakt..no s rodinou hoc (nepokrvnou) to take jednoduche nieje
Nepochpi, lebo nepíšeš konkrétne. Co ti urobila?