Ak chodí vás muž do posilky nevadí vám to? Môj skončí o 16 v praci, príde domov na chvíľu a potom je v posilke do 19tej 3x v týždni. Deti zatiaľ nemáme, nevadí mi to, ale premýšľam, aké by to bolo s deťmi. Akú máte skúsenost? Vadí vám to alebo nie?
@drake122 Ma veľké svaly, nepýtala som sa či ma podvádza 😀
Môj príde domov o 17. Naje sa. Nechám mu 4 deti a idem cvičiť 😆 tiež 3x do týždňa.
Ja som chodila do tej posilky s muzom a to uz sme dieta mali (2x do tyzdna nam postrazila podvecer babka). Preco nejdes s nim? Teraz ked som tehotna a ide sam vobec mi to nevadi, preco by malo?
Môj tiež pracuje do 16 ide cvičiť príde 17:30 mame dve deti a nie nevadí mi to je to jeho hobby takže tolerujem lepšie ako chodiť so krcmy
Chodil cvičiť čo sa poznáme, aj keď som bola tehotná, teraz chodí tiež keď mame malého a chodím aj ja, buď sa vystriedame pri malom alebo postrážia babka s dedkom 🙂nie je dôvod aby to vadilo, veď kľudne s ním choď
Môj nechodí do posily ale na mtb alebo sa hrať s vláčikmi do lokálnu. Spoločne dieťa nemáme. Nevadí mi to pokiaľ ma čas aj na nás (mňa a moju dcéru) a na domacnost
A ty prečo nejdeš aspoň dvakrát s ním ?
@nyusika chcela som, vyjadril sa, že si spoločne cvičenie nevie predstaviť, pretože používa iné váhy, stroje, dodržiava časové rozostupy medzi cvičením a ešte by ho vraj aj vzrušovalo a s erekciou sa dosť zle cvičí 🤷 aspoň také argumenty mi dal
Určite by som s nim šla aspoň raz, zistiť co tam robí vlastne 😅
Veď on si bude cvičiť svoje a ty svoje tiež
Vždy lepšie, keď chodí do posilky, než keby chodil do krčmy. Vybehni tam s ním.
Ďakujem za rady, pokúsim sa mu to navrhnúť 🙂
Keďže aj ja chodím cvičiť...
Nevadilo by mi to. Ak budete mat deti, asi budes potrebovat viac pomoct od neho, pripadne sa prestriedat, tak to treba mat ujasnene.
Ja chodím cvičiť do posilky roky..manžel predtým cvičil tiež ale v inej posilke...ak ťa nechce tam kde chodí on chod do inej alebo na nejaké skupinové cvičenie ...a keď budú deti tak si ich prestriedate ..raz pôjdeš ty a raz on
Muz ma tiez viacero konickov aj mimo rodiny, ved to vobec nevadi, ked je to nieco zmysluplnne.. moj chodi pravidelne hravat tenis, jazdi na biku a lieta (robi aj dozor na vezi), takze par hodin v tyzdni padne aj na to... ja som rada, ze je aktivny, prijst domov a padnut na gauc by pre mna teda partner snov nebol... Ked mas moznost, chod s nim, nemusite cvicit tie iste cviky, ale aspon cas v aute do posilky a nazad pokecate, proste vsetko sa pocita... ked prijdu deti - budes to riesit potom...teraz to je ako to je a je to tak ok...
Nie, my sme takto obaja boli, teraz mame posilku doma ako zacala pandemia a super. Ja mam normalne treningy s trenerkou. Proste ten cas sa tam najst musi. Aj ked mame dieta. Cize raz jeden a raz druhy sa striedame.
moj manzel chodi 2x do tyzdna, pride z roboty o 17:30, chvilu je s malym, naje sa a ide 🙂 no a ja chodim do posilky a/alebo s kamoskami v priemere tak 3x do tyzdna a trva mi to podstatne dlhsie ako jemu (len aby som nemusela kupat a uspavat 😂), nie ani jednemu z nas to nevadi, viac by mi vadil domased, co by vyzadoval, aby sme doma hnili obaja vlastne vsetci traja (maly ma nieco cez rok), kym ma cas na mna a venuje sa malemu. tak jan to len vitam a rovnako ocakavam reciprocitu
Nechodí, ale nevadilo by mi ak by chodil... A chcela som sa vyjadriť k tomu, že si spoločné cvičenie nevie predstaviť... Ak by aj naďalej nechcel, aby tam chodíš s ním, aj tak za tým nemusí byť nič zlé.. 🙂 Ja som napr.tiež taká, že rada cvičím sama.. Je to taký "me time".. Nemusím sa nikomu prispôsobovať, zacvičím si čo chcem, ako rýchlo chcem, a tak... Mňa by prítomnosť niekoho iného (nemyslím cudzích ľudí, ale niekoho kto akože šiel cvičiť so mnou) rozptyľovala a veru možno aj rozčulovala 🙈😄 A to nič proti nikomu 🙃
Máme 3 deti a do posilky chodím 4-5 krát do týždňa. Dokonca by som uvítala ak by chodil aj môj partner. Určite mu to nevadí a určite by to nevadilo ani mne, ak by to bolo naopak.
My chodíme spolu cvičiť a to máme domácu posilku. To už aká výhovorka že on cvičí s inou váhou ,má iné prestávky a mal by erekciu 🤣 Muž použije jednoručky,ja zatiaľ cvičím niečo iné,potom si ich vezmem ja.To platí aj pri strojoch,tam cvičíme spolu,ale vždy si prehodíme váhu.Je mi jedno ako má on dlho pauza a jemu je jedno ako dlho ju mám ja.Kolko x ja cvičím 40min.on hodinu.Nekecame si do toho druheho.A erekciu nemá,ale pomiluje ma po tréningu a sprche 🤷🏻♀️
@estrella5 ano ja to tiež takto beriem. On so mnou ide rád aj na nákupy, ale tiež sa mi lepšie nakúpi bez neho, keď na neho nemusím brať ohľad, či sa náhodou nenudí keď 10 min pozerám na jeden sveter či ho chcem 😀
Môj takto chodí 3x týždenne na futbal a radšej by som brala tú posilku. To by apsoň na ňom bolo vidieť 😅
To ako vazne zeny vsak treba slobodu chlapom aj vlastne konicky, nie chodit ho sledovat 3 x to je nic, aj moj chodi a mame 2 deti aj psa aj sa z obomi ja ucim a som s tym v pohode, este mu poviem len chod nech mame klud :D
Ked som bola na rodicaku, muz dorazil z prace, strcila som mu malu a bezala cvicit. S druhym muzom sme chodili spolu, no keby chodil sam, nevadilo by mi to, ani jemu by nevadilo, keby som chodila bez neho.
@kiki68 😀
Nech ide,lepšie šport a cvičenie alebo teda hocijaký zmysluplný koníček ako len doma vyvaleny pred tv,Pc,mobilom alebo v krčme sedieť,prípadne riešiť nejakých pofidernych kamošov. Môj síce nechodí do posilky, len cez leto bikoval,chodil na kolobezke, a koľkokrát som ho vyhnala nech ide ,kde sa dalo vzal syna,kde nie,siel sám . Aj keď veci že nerád,že by som sám na deti nebola. Teraz na turistiky zas chodí. Ale pokiaľ sa stará o deti keď je doma, a aj o domácnosť v ako takej miere,nemám problém vôbec. A ešte ak by som ja chcela ísť sade, či cvičiť,prejsť sa alebo s kamoškou, tak ma pusti, postará s o deti (síce doma bude výbuch, ale tak to nevie si zorganizovať tak ako ja
@kiki68 zvuky, bože to mi ani nenapadlo, ale veru niektorí chlapi sú desiví, ktovie ako je na tom ten môj 😂
A je vidno na ňom, že cvičí toľko? Tehličky má? V náručí ťa unesie, akrobatiku v posteli zvláda a tak? Lebo ak nie, tak asi chodí za frajerkou, nie do posilky🤣