Muž vodnár - je to s ním náročné.

saskia987
26. dec 2019

Ahojte neviem ci veríte v znamenia ja z časti ale čo poznám vo svojom okolí vodnárov tak všetko zlé až na 2 výnimky.. 🤣🤣... Inak otec môjho syna tiež vodnár Bezcitny nezaujíma sa nepriznal ho Psychicky labilny rad si vypije obhania ženy a ani nevie ze ma dieťa no co už s nim.. Večne nadávky na moju osobu ohováranie ako som mu ja dieťa odoprela... Co spravíme nič....chorobné klamstvá nezodpovednosť nezáujem.... večne cestovanie a staranie sa o svoje pohodlie čas Vianoc hoci už mám iného partnera aj napriek tomu ze ho nenávidím čakala som ze sa možno ozve aspoň na sviatky.... Asi si to veľmi pripúšťam že je niekto kreten.chxela by som mu odpustiť ale nejak mi to nejde ..

evittam
26. dec 2019

@saskia987 Kreten nie je preto,ze je vodnár.😀😀😀😀
Mám doma - perfektný muz, otec, .... A syn taktiež. 😉 Btw.tiez som vodnár.

tinkatinus
26. dec 2019

@saskia987 ja mam brata a svokra Vodnára a teraz 5r syna. Všetci traja absolútne majú svoju hlavu, samorasty, voľnomyslienkari, čo chcú to aj robia. 😂Podľa mňa môj syn, keď vyrastie pôjde cestovať po svete.

saskia987
autor
26. dec 2019

@tinkatinus okrem toho však veľa vecí tajil že mal. V každom vzťahu problém ze napádal priateľky no schyza 🤣🤣🤣💪... Jedna sa do teraz z neho lieči na psychiatrii.... Šialene však... No ale zas pravda je ze sú svojský ale poznám aj dobrých to ze je vodnár je doplnok 🤣

mima1
26. dec 2019

Nemyslim ze to bude preto ze je vodnar. Proste sa potrebuje liecit. Ja mam 20rokov vodnara a teda nikdy sa mi s nim nic podobne nestalo.

saskia987
autor
26. dec 2019

@mima1 inak mimka ahoj... A neviem ci dokonca nebol v base alebo v blázinci... Však dozvedela som sa ze keď bol mladší kriminálnik bol... Ja nechápem veľa mojim známym narobil len zle... Jeho otec bijaval keď bol malý aj v puberte...

mima1
26. dec 2019

Tak z casti to bude vychova z domu. Ked videl doma zlo posuval ho dalej. Uz 1naznak ta mal varovat a mala si premyslat ci je ok

0silvia0
26. dec 2019

@saskia987 a preco si si takeho bezcitneho chlapa vybrala za otca svojho dietata?

tinkatinus
26. dec 2019

@saskia987 ved toto, že to väčšinou zacina v detstve a jasne záleží aj od povahy. Ale ako si sa s ním vtedy dala dokopy? To si nevedela, že je taký? To sú takí dobrí herci niektorí chlapi?

pribinak
26. dec 2019

Preco si si s takýmto chlapom urobila dieta?

saskia987
autor
26. dec 2019

@tinkatinus ja som nevedela ze je taky veľmi bol dobrý na mňa... Milý a tak ďalej....tak sa pretvaroval všetko som mu zožrala aj s navijakom....

saskia987
autor
26. dec 2019

@tinkatinus herec áno... Doslova... Bol dobrý ku mne milý nevedela som co sa stane ze bude schopný na mňa aj macetu vytiahnuť.....

0silvia0
26. dec 2019

@saskia987 a ako dlho sa dokazal pretvarovat?

saskia987
autor
26. dec 2019

@0silvia0 pravdu??? Chvíľu pár pár mesiacov.... Co už.... Ale to neospravedlňuje nikoho......

0silvia0
26. dec 2019

@saskia987 nuz, asi si bola mlada a neskusena, ale chyba je aj na tvojej strane, ze si si ho viac nepreklepla. Treba si na chlapovi vsimat, akych ma kamaratov, ako sa sprava v rodine, aku mienku o nom maju ostatni skusenejsi atd. Darmo teraz na neho nadavas, uz sa neodstane, co sa stalo...

saskia987
autor
26. dec 2019

@0silvia0 ja viem.... Nevedela som o ňom nič vôbec.... Dosť ma to mrzí.... A hej až taká mladá niesom mam 25 rokov.... Ale on je starý chuj ma 49 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

stanulienkat
26. dec 2019

Treba si viac vyberat,dieta planovat a nie nechat sa zbuchnut hocikym. Nie on je na vine,ze je vodnar. Na vine si ty,s kym si si decko urobila.

0silvia0
26. dec 2019

@saskia987 jaaaj dievca, si si zavarila na najblizsich 18 rokov, kym ti dieta nedospeje😵

saskia987
autor
26. dec 2019

@stanulienkat hej a ja som si sama dieťa spravila?? Ide ti....a Normalny človek si aspoň na decko platí a zaujíma sa 🤫🤔.. Nemyslíš?... Predstav si ze by ta takto tvoj otec nechal a ničil by tvoju mamu..... A áno je to aj moja chyba...

saskia987
autor
26. dec 2019

@stanulienkat a kto mal vedieť aký je keď bol ku mne dobrý milý? Hm?? Stále....

chupakabra
26. dec 2019

Sice mas 25 ale rozum dako zaostava. Ja som na prvom rande z mojho vsetko vytiahla aj to co nechcel musel povedat inac by ma druhy raz nevidel.
Mas noveho partnera, tak snad si teraz das vacsi pozor.

saskia987
autor
26. dec 2019

@0silvia0 ja viem... Som zabila 🤣🤣🤣💪

saskia987
autor
26. dec 2019

@chupakabra myslela som ze všetko viem ver mi ze keby toto viem ani sa nepozdravim s nim

evittam
26. dec 2019

@saskia987 Prepac nejde o vek ale o ine. Nerobim si dieťa so starym chujom po par mesiacoch medovych reči.😉 To za to ze bol k tebe pár mesiacov mily a dobry tak s nim mas dieta a teraz je to chuj lebo si to predtym nevedela.😀😀😀 A chuj je lebo je vodnár.😀😀😀

mima1
26. dec 2019

Ale zas nemyslim si ze by sa vedel az tak pretvarovat. Urcite bol daky signal ze neni ok

saskia987
autor
26. dec 2019

@evittam to ze je vodnár je len doplnok k tomu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..

chupakabra
26. dec 2019

@saskia987 no ano psychopati dokazu hrat dobre divadlo. Stalo sa co malo stat. Aspon sa naucis na vlastnych chybach a debila si sa zbavila.

yellow28
26. dec 2019

@saskia987 ja poznam takehoto blizenca...vodnara, co som pred rokmi mala, bol uplne z ineho cesta ako tvoj...praveze zodpovedny, starostlivy, milujuci..

saskia987
autor
26. dec 2019

@mima1 mimka niečo som tušila mal občas divne reči ale nič som si z toho nerobila... Stále som si myslela ze nemá svoj deň

pribinak
26. dec 2019

Nerozumiem co vlastne cakas v tento diskusii? Aby sme ta polutovali? Alebo nadavali na neho?
Jediný kto je na poľutovanie je to dieta.
Vynadať si zaslúžite obaja, obaja ste nezodpovední.

saskia987
autor
26. dec 2019

@chupakabra to áno ale niesom si istá ci úplne... Totiž to už sme s priateľom prestahovani vedľa neho..... Aaaa