Muž si kúpil športovú motorku. Čo mu mám povedať?

janculikpotocka
16. sep 2024

Čo mam povedať mužovi ktorý si kúpil športovú motorku, mam strach 😃

pralinka25
16. sep 2024

@janculikpotocka neviem ja mojho nahovaram aby sme si kupili. Vsak ked neni debil moze na nej jazdit aj ako clovek a nevykydat sa. Ci?

gabriela2952
16. sep 2024

@janculikpotocka akože nechápem, on ti tiež hovorí niečo na všetko co si kúpiš? :D

melanta
16. sep 2024

Tak o tom ste sa mali rozprávať predtým, než si ju kúpil. My máme motorky s mužom obaja, je pravda, že nie superšporty. Hoci ak ťa niekto na ceste sundá, tak je jedno, či sedíš na superšporte alebo chopri. Ale ty si poznáš muža, toto je téma, ktorú máte mať dávno prediskutovanú. Buď predsa vieš, že to neakceptuješ a v takom prípade si s motorkárom ani nebudeš začínať, alebo mu dôveruješ, že minimálne on je zodpovedný a nebude jazdiť ako Rossi. Strach mám aj ja, keď ide muž niekam sám. Ale jemu sa nemusí nič stať a mňa môže zraziť ako chodca na chodníku nejaký ožran v aute.

luciaruz
16. sep 2024

Moj kamarat mal zrovna pred mesiacom nehodu na motorke, ktoru nesposobil. Ma oskretu kozu na nohach aj rukach. Ale najhorsie je, ze mu museli operovat ruku, ma tam niekolko doštičiek a srobov. Zle mu to urobili a bude mat doživotný problem s rukou

zooeynka
16. sep 2024

Nie nadarmo sa motocyklisti prezyvaju darcovia organov. Clovek moze jazdit akokolvek opatrne, nikdy nevie koho na ceste stretne😐

7miriam77
16. sep 2024

Pred motorkami mám veľký rešpekt a ako sme mali so segrou nehodu v Taliansku,keď som bola u nej na návšteve, jeden blbec nám nedal prednosť, no vrazil do nás....už by som na motorku nesadla. Prežili sme, no dochramane sme boli dost

simca06022011
16. sep 2024

No... povedz mu, ze mas strach... a popravde, muzovi by som povedala co to, aj keby si ju kupil bez dohody, lebo ja som riadny anti motorkar, tiez mam jeden pad za sebou z mladosti :D
Urcite by som riesila dobru poistku urazovu/zivotnu. Nemusi jazdit ako blazon, aj tak sa moze hocico stat. PLus blazon moze ist okolo neho.. a ten na motorke, naozaj vacsinou nic nezmoze.

nikaeli
16. sep 2024

Je zaujímavé, že ste sa predtým o tom nebavili. Už len preto, že to predsa len niečo stojí. Či bavili a on si aj tak urobil po svojom? Môj drahý je vášnivý cyklista, v júni spadol v lese a zlomil kľúčnu kosť. Skončil na operačke. Celé leto bol odpálený. Spadnúť môžeš kdekoľvek, aj na schodoch. Tak či onak, tvoj strach mu nezabráni jazdiť. Snáď ju nekúpil na to, aby na ňu pozeral v garáži 🤷🏻‍♀️

katulienkax
16. sep 2024

@zooeynka praveze doktor sa raz vyjadril, ze motocyklisti vobec nie su vhodni darcovia, lebo ked s zabije ma polytraumu viacerych vnutornych organov, odtrhnute cievy, pomliazdeniny a taky darovat nemoze

3petka
16. sep 2024

@janculikpotocka No "uži si to zlatinko". A už na tom niekedy jazdil? Ja tom mám tak že muž má motorku, syn má dokonca dve motorky (8 ročný) a ja som mala donedávna tiež motorku ale ja už sa s druhým dieťaťom neviem tak uvolniť tak som povedala nech sa predá. Ale sú to cross motorky, a väčšinou jazdíme na trati na to určenej.

andrea78
16. sep 2024

@janculikpotocka teraz uz nic, vyjadrit svoj nazor si mala vtedy, ked ju isiel kupovat

h2
16. sep 2024

"Dávaj si na seba pozor a veľa šťastných kilometrov želám." Alebo ešte "Kedy ma zvezieš, fešák? 😉"

brona235
16. sep 2024

@luciaruz a toto jej ako malo pomoct? 🤔

svetlonos
16. sep 2024

@janculikpotocka
Feri, dúfam ze si si kúpou motorky okamzite založil aj dostatočne vysokú životnú poistku!

No co mu mas povedať, hmm. Bud uži si to ale daj pozor, neplánujem byt vdovou 😛
Moc s tým nenarobis.

pralinka25
16. sep 2024

@zooeynka lenze to nevies ani ako chodec. Vies kolkokrat sa mi stalo ze ma skoro preslo auto hoci som ja nepochybila?

melanta
16. sep 2024

@zooeynka rovnako tak chodec nikdy nevie, na akého nezodpovedného kolobežkára či cyklistu natrafí na chodníku.

monicka144
16. sep 2024

Tak teraz ti nič iné nezostáva, len dúfať, že sa niekde nevyrýpe. 😀 Ale nie, srandujem. Sú aj motorkári, ktorí jazdia normálne a zodpovedne, ak si dá pozor a nebude na nej lietať ako šialenec, tak si myslím, že sa nemáš čoho obávať.
Avšak, zaujíma ma jedna vec. Takto sa uňho prejavila kríza stredného veku? 😀 Každý chlap príde s niečím iným v tomto období. 😂

beata_k
16. sep 2024

@janculikpotocka Ze uz sa nevie dockat kedy porodis, budes sediet doma a on jazdit na motorke 🤷

minenkak
16. sep 2024

@janculikpotocka prečo mu chceš niečo hovorit,som nepochopila

anickaaa6aaa
16. sep 2024

Aj môj muž si kúpil motorku. Zas.... Ja moc nadšená nie som. Samozrejme mu vždy poviem nech si dáva pozor a jazdi opatrne. mne vadí keď sa ráno vyberie preč a príde večer....

diewcatqoo
16. sep 2024

Zrovna pred tyzdnom mi hovoril muz, ze sa v praci bavili, kolkych uz dostihla kriza stredneho veku a kupili si motorku 🙂
Neviem, ale kazdy, koho poznam a ma motorku, sa na nej uz vysekal. Kazdy jeden. A to jazdia zodpovedne, ale neboli to nehody, ktore zavinili oni.

janickacrazy
16. sep 2024

@janculikpotocka No aj môj muž má motorku a nie prvú, už asi piatu. Neriešim ho, akože je dospelý, baví ho to, tak nech sa povozi. Stať sa môže hocičo aj peši, aj na biku, aj v aute.

melanta
16. sep 2024

@diewcatqoo nevysekala som nikdy ani ja, ani môj muž a poznám desiatky motorkárov osobne a vysekali sa 2.

vilma7
16. sep 2024

Strach predsa môžeš mať, aj keď prechadza cez prechod pre chodcov. Všade číha smrť. Ži z jedného dňa ba druhý a užívaj.

janinah
16. sep 2024

Môj syn mi musel sľúbiť.ze nikdy v živote nebude jazdiť na motorke.a to má platiť aj po mojej smrti.Tak hádam som mu dosť jasne vysvetlila.preco sa motorkárom hovorí darcovia orgánov.

zanka777
16. sep 2024

@janculikpotocka čo mu máš povedať???nech dáva pozor keď pôjde a že ho ľúbiš..... Nič viac

zanka777
16. sep 2024

@janinah čiže keby to bol jeho sen tak si ho nemôže splniť lebo mame sľúbil ???a ani po smrti to je je čo za extrém???

janinah
16. sep 2024

@zanka777 ak dovolíš.tak môjho syna si budem vychovávať posvojom....extrém.neextrem.videla som tých úrazov príliš veľa...
Takže si tie otázniky kľudne odpusť.

zanka777
16. sep 2024

@janinah veď samozrejme ale tak ist ma slobodnú vôľu a snáď nie je ešte zatiaľ zbavený svojprávnosti či???

zanka777
16. sep 2024

@janinah úrazy sú aj v aute a tiež sú brutálne...aj na bicykli aj všade na ceste keď ide pešo.... To by potom mal mať zakázané všetko...aj z domu vychádzať