Muž netrávi s nami dovolenky, žiadny voľný čas len separé s našími deťmi a jeho rodinou by chcel- bezo mňa (tak mi to hovorí- pôjdeme bez teba). Najradšej by som mu ich nechala nastálo, zbalila sa a odišla keď si neváži tú piplačku okolo nich odo mňa a mňa vôbec a rád sa len ide k jeho rodine s nimi ukázať. (obe sú veľmi náročné, dosť mi podrýva autoritu pred nimi naschvál).
Víkendy keď som s deťmi sama, veľmi zle znášam. Ako ste to riešili vy?
A ved ak chce ist bez Teba, tak mu ich daj na cely vikend a oddychni si, zasluzis si. Ale zrejme bol taky vzdy, tak nejako nerozumiem, preco to bolo treba dotiahnut s nim az k detom, dokonca dvom.
Vsak ostan doma a uzivaj si. Aj on si "uzije".
Celkom nechápem. Aj ich berie samé k rodine, či by len chcel? Aké staré sú deti?
Víkendy, keď je manžel doma sú lepšie?
Nemusíš ich hneď opustiť, ak by ste sa rozviedli, tak by si ich brával. Celkom nechápem, o čo ti ide.
Veď mu ich daj na víkend, nech idú a ty oddychuj. Kde je problém? Keď tak chce, tak nech si to chlapec uzije..
toho si zohnala v zľave, či ho dávali rovno zadarmo? Veď mu daj tie deti na víkend, uvidíš, čo sa stane
@thereisabear cez víkend sa fláka. Ide mi o to, že som frustrovaná z jeho nezáujmu o deti a o rodinu a ubližuje tým nám a hlavne deťom.
A pred detmi si nevedela, ze ta ma na haku? Ci vtedy ta braval so sebou, len po detoch sa zmenil?
@danica2711 hej hej pošlem svokruške a svokrovi na reklamáciu, ale oni sú so sebou spokojní že rozbíjajú deťom rodinu takže nepochodíme. Syna si držia pri sebe.
@viestta dovtedy som mu bola dobrá samozrejme a chodili sme spolu na návštevy aj na dovolenky.
Autorka, a uz si mu vobec niekedy zabalila deti, nech s nimi ide k maminke na navstevu? Vsak nech si uziju aj tatik aj dedkovci a ty si budes doma uzivat tiez. Tam kde ma nechcu sa ja netlacim, ale zas na druhej strane ked chcem nieco zmenit, tak zacnem razne a dosledne.
Och, dalsia puťka domáca
Je to hrdina. Ale do času, skús sa zbaliť a ísť niekam na víkend, alebo ich zbaliť nech idú, nech si deti užije sám a uvidí sa. Ono chlapi si to jednoducho predstavujú, ale realita je iná.
Veď mu ich nechaj na týždeň .... A ty choď na dovolenku s kamoškou ...a pošli mu pohladnicu 🙏💗💗💗
On tie deti chcel? Alebo ste ich mali lebo - svadba a vek a rodina pyta a sa to "patri"...? Kazdopadne toto patri do kategorie, kedze aj tak zijete dva zivoty, mozete kludne ist od seba..tam budes mat aspon kazdy druhy vikend volny, lebo deti u ocka 🤐
Tipujem, že keby si si dovolila odísť na víkend preč, tak deti vezme k svojim rodičom a po návrate by ti to dal pekne pocítiť. Ak je to ignorant a teba a deti má na háku, tak toto už neprevychovas.
Toto ma moja kamaratka, uplne presne, chlap si zije a robi co len chce - motorky s chalanmi, cele vikendy a dovolenkove tyzdne prec, vobec ho ine nezaujima....na moju otazku ci to predtym nevidela a co vlastne na tom sebcovi videla lebo on bol takyto z mojho pohladu i predtym, bola jej odpoved, ze predtym ju braval so sebou a i ona si iba uzivala, bud s nim alebo s babami, bola s nim sranda, imponovala jej jeho spontannost a spolocenskost, takze uplne chapem, ze aj ty si si nic predtym nevsimla .... a tu je ta obrovska chyba parov, ktore stale robia - NIC ale ze vobec NIC neriesia behom chodenia spolu iba zabavu, vylety a plany do buducna su iba o novych zazitkoch.... realny svet pride s prichodom rodiny a spontannost a spolocensky zivot chlapa prestane byt atraktivny...nemyslim si, ze sa zmeni, tento exot z mojho okolia ma uz 12 rocneho syna a vobec neplanuje zmenit zivot, kamoska si zvykla lebo ved decka su uz sebeztacne, tak si budes musiet zvyknut alebo cim skor odist...drzim palve aby si sa spravne rozhodla
@elizabet173 v domácnosti robil/ robí, ale je nervózny keď musí. Ide mi o deti a o čas s nami ako rodinou.
@toskanka povedal že iž sa dnu nedostanem keď odídem :D, ešte by ma prosil 😂😂😂😂. Keby nemám obavu o deti, tak to tak spravím. Len jeho rodičia sa tak zaujímajú o deti, ako on - len na oko. Keby ich tam zobral, ani by ich tam nechceli na celý víkend.
@anjelicek26 hej hej chcel veľmi aj bol prítomný keď sa robili.
@kitycat čo vnímaš pod päťkou domácou? Že ešte kojím?
@viestta vieš ale rám kde mňa nechcú ja necítim potrebu posielať moje deti. Áno staršie dieťa ide občasne k svokrovcom (raz za mesiac na 2-3 hoďky a len tŕpnem čo sa stane.
A ti tvoji svokrovci ta odjakziva ignorovali? Neviem ako ti poradit, ked sama sa nezdvihnes a nejdes s nim, deti s nim nepustis...
Vyzera to tak, ze budes este takych 20 rokov na druhej, tretej, piatej kolaji az jednoducho skoncis na odstavnej alebo hned zacnes robit nieco aby si sa pohla dalej. Hoc aj sama s detmi
@viestta prejavilo sa to po deťoch aký sú. Už si môžu dovoliť všetko, len tak neujdem alebo ujdeme tak nám treba. Nezaujímajú sa. Hrozní ľudia.
@viestta veď práve sa obavám že ma raz odstavia aj deti. Syn už máva také hlášky - idem iba ja s otcom a ty ostaneš doma mama. Vďaka svokricke a svokrovi majú hlavne deti a ja komplet rodinu v troskách.
Puťka domaca si ty, nie preto, ze kojis, ale prero, ze sedis doma so zalozenymi rukami. Iba upratat, navarit, pozehlit, deti piplat... muz noc nemusi... Uz aj tvoj syn prebera tento vzorec, ze mama sedi doma a oni chlapi si idu za zabavou
@kitycat práve keď muž pratá ja idem s deťmi von nech nepočujú aká je nerva :D.
Vsak sa rozved, aj tak z toho, co hovoris, zijete prakticky oddelene zivoty. Aku mas obavu o deti?
Však mu ich nechaj na víkend a uvidíš že bude o dve hodiny volať nech sa vrátiš